...Het concentraat kan direct aan de bereiding worden toegevoegd tijdens het koken, verdund met water naar voorkeur. Het kan ook worden gebruikt om meer body aan een tomatensaus te geven, of als vervanging voor vergelijkbare producten zoals béchamel en ketchup. Het concentraat is niet schadelijk voor de gezondheid, maar heeft daarentegen antioxidante eigenschappen vanwege het hoge lycopeengehalte. Dit is een natuurlijke stof, een van de carotenoïden, en komt voor in veel voedingsmiddelen. In feite zijn tomaten de grootste bron van lycopeen, en koken verhoogt de gunstige effecten ervan.
Portfolio (6)
Slowakije, Košice
... basis voor je pizza-creaties. Deze saus is met zorg vervaardigd om de hoogste kwaliteit en versheid te waarborgen. De verpakking van 4100g is ideaal voor zowel kleine als grote pizza-producties, zodat je de voordelen van deze uitzonderlijke saus kunt genieten wanneer je maar wilt. Fresco natura pizza saus is jouw keuze voor het behalen van professionele resultaten met gemak, waardoor het een must-have is in elke keuken.
Portfolio (64)
Oekraïne, Novomoskovsk
... bevat een voldoende hoeveelheid vitamines en mineralen en bevat helemaal geen gluten. Het wordt aanbevolen om te koken volgens het volgende recept: voeg de pasta toe aan gezouten kokend water, rekening houdend met 100 g per 0,5 l water, voeg indien gewenst olie toe. Kook gedurende 5-7 minuten tot het gaar is.
Portfolio (44)
Duitsland, Heidelberg
...Biologisch tomatenpoeder uit de EU is een fijn poeder dat de rijke smaak van rijpe tomaten vastlegt. Perfect voor sauzen, soepen en als basis voor verschillende tomatenrecepten.
Portfolio (74)
Turkije, Gaziantep
...De PMX45 koudpersmachine, ontworpen en geproduceerd door PARSMEGA, is een schroefpersmachine die in staat is om alle soorten oliehoudende zaden te persen. Onze machine is geschikt voor alle soorten zaden; koolzaad, lijnzaad, sesam, zonnebloem, hennep, saffloer, soja, hazelnoot, pinda, katoen, druivenpit, raapzaad, vlaszaad, komijn, mosterd, papaver, brandnetel, bittere amandelzaad, tomaat, hazelnoot, abrikozenpit, enz.
Portfolio (183)
Polen, Warszawa, Poland
... tomatensmaak en bevat geen ongewenste toevoegingen of kunstmatige suikers. Het is ook een goede bron van lycopeen, een krachtige antioxidant die voorkomt in gekookte tomaten. De houdbaarheid van tomatenpuree is ongeveer 18 tot 24 maanden en het moet worden opgeslagen tussen 10°C en 24°C. Foodcom S.A. levert tomatenpuree in aseptische zakken in stalen vaten van 230 kg. Vanwege de dikke consistentie en heerlijke smaak wordt tomatenpuree veel gebruikt in pizzeria's, restaurants en cateringbedrijven als basis voor sauzen in verschillende tomatengerechten zoals pizza en pasta.
Portfolio (278)
Oostenrijk, Lind Im Drautal
... groene bladsalade. Onze tip: Smaakt uitstekend met basilicumpesto!!! Kooktijd Neem de diepgevroren deegwaren uit de zak en doe ze in reeds kokend, gezouten water. Laat de pasta daar ongeveer 8 minuten koken. Haal ze daarna eruit en laat ze uitlekken. Je kunt de reeds gekookte pasta voor het serveren ook nog in een pan met wat boter aanbraden. Verpakking 1.) 50 stuks in PE-zak (grootverbruikseenheid) 2.) 8 stuks in PE-zak (detailhandelseenheid)...
Portfolio (11)
Frankrijk, Saint-Jean-Pla-De-Corts
... internationale prijzen gewonnen. De olijven worden met de hand geplukt op het optimale moment van rijping, van biologische olijfbomen, zonder het gebruik van kunstmest, synthetische producten, herbiciden en pesticiden. Intense fruitige smaak van groene olijven, groene appel, groene kruiden, banaan, amandel, groen hout, zoet, zacht, weinig bitter en licht pikant. Sensorisch profiel U.E: intense fruitigheid. Ideaal voor gebruik zonder koken, met toast, geroosterd brood met tomaat, groene salades of tomatensalades. Deze olie kan uw groenten, vis, rood vlees, pasta en aardappelen enz. aanvullen.
Portfolio (198)
Italië, Trento
... toegevoegd. Een speciale granulatie garandeert onmiddellijke oplosbaarheid, voor een unieke en onmiskenbare smaak. Ideaal voor heerlijke bouillons, ook toe te voegen aan soepen of sauzen. Om een aangename biologische groentebouillon te verkrijgen, los 4g Biologische Groentebouillon Bauer (1 theelepel) op in 250ml water en laat het een paar minuten koken. Het product kan tijdens het koken aan voedsel (soepen, minestrone, sauzen, ragù, vlees, vis, risotto, eieren, enz.) worden toegevoegd.
Portfolio (9)
Italië, Rivarolo Del Re e Uniti
Wanneer het gaat om het koken van typische gerechten uit de mediterrane keuken, is de keuze van de ingrediënten essentieel om ongeëvenaarde niveaus van smaak te bereiken. Een van de meest voorkomende producten in de mediterrane culinaire traditie is ongetwijfeld de tomaat in al zijn varianten. Pomì voldoet aan de behoeften van zowel variëteit als een sterke band met het gebied en de Italiaanse...
Italië, Caltagirone
... gezinsgebruik en je kunt elk recept bereiden dat het gebruik van deze ingelegde groenten in olie vereist. Veel mensen maken er voorgerechten van, maar dat is beperkend, want je kunt alleen de artisjok zonder olie gebruiken en een hoofdgerecht maken, bijvoorbeeld met de Bimby, de keukenrobot die helpt om snel te koken, en er zijn recepten voor artisjokken.
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play