Oekraïne, Novomoskovsk
... met chocoladepasta, geroosterd brood en nog veel meer. Samenstelling: vezels met prebiotisch effect van maïszetmeel, hoog-oleïne zonnebloemolie, geroosterde gemalen hazelnoot 16%, cacaopoeder met verlaagd vetgehalte, luchtige amarath, maltitol zoetstof, zonnebloemlecithine emulgator, stevia bladextract 0,05%, droge bourbon vanille-extract.
Portfolio (44)
Verenigd Koninkrijk, Manchester
...Pro V-Gain Protein is rijk aan eiwitten en laag in verzadigde vetten en suiker, waardoor het perfect is voor elke actieve persoon die zijn eiwitinname wil verhogen zonder compromissen. Spiergroei en -onderhoud - Eiwit draagt bij aan spiergroei en -onderhoud. Hoge niveaus van belangrijke aminozuren - Geformuleerd om een hoge concentratie BCAA's en L-Glutamine te bevatten. Versterkt voor een...
Portfolio (48)
Frankrijk, Arengosse
...Ontdek de delicate harmonie van onze Sucre Aromatisé à la Vanille Exotique, een exclusieve creatie van Yaya Sucres et Sels. Deze suiker, met zorg vervaardigd, combineert de natuurlijke zoetheid van ongeraffineerde bietsuiker met het rijke en warme aroma van exotische vanille, voor een unieke smaakervaring. Ingrediënten van Kwaliteit : - Ongeraffineerde Bietsuiker : Een natuurlijke basis voor...
Portfolio (200)
België, Wingene
...Dit zeer late oogstproces, uniek in Polynesië, maakt het mogelijk om de smaak- en aromatische kwaliteiten van Tahitiaanse vanille te verbeteren. Oorsprong: Tahiti Regio: Tahaa Variëteit: Tahitensis Hints: Pluimen, drop, rode vruchten SKU: 5430002193113 waarbij Polyolen: 25g ° Energie: 525Kcal, 2197kJ Totaal vet: 49g waarvan verzadigd vet: 30g Koolhydraten: 32g waarvan suiker: 6g * Eiwit: 9g Zout: 0g...
Portfolio (49)
Malta, Triq L-Oratorju In-Naxxar
...Een echte klassieker, deze cake vertegenwoordigt de bakcultuur van de Groot-Brittannië op zijn best. Het recept is vrij eenvoudig en wint harten waar het ook geserveerd wordt, of het nu gaat om familiebijeenkomsten, verjaardagsfeesten of buitenevenementen. In dit geval is de slagroom letterlijk de kers op de taart. Voor de beste resultaten, gebruik hoogwaardige N20 slagroompatronen van een gerenommeerd merk. 3 stokken 1 1/2 kopjes ongezouten boter, verzacht 3 kopjes witte suiker 6 eieren op kamertemperatuur 3 kopjes cakebloem gezeefd 1 kop zware slagroom 1 eetlepel vanille-extract...
Portfolio (241)
Spanje, Tarragona
... ervaring zonder zorgen. Suggestie: Plaats het rietje in een glas (ongeveer 200 ml) melk op kamertemperatuur en geniet van de smaken. Waarschuwingen: Kinderen jonger dan 3 jaar mogen alleen onder toezicht van ouders gebruikmaken van het product! Snijd het rietje niet door. Ingrediënten vanille: Suiker, glucosestroop, fructose, Vitamines en mineralen [zinkgluconaat, vitamine B6 (pyridoxinehydrochloride), Vitamine D (cholecalciferol)]. Natuurlijke aroma, Kleurstof [caroteen (β-caroteen)].
Portfolio (200)
Oekraïne, Pervomaysky
...Semolina (66,0%), suiker (18,0%), volle melkpoeder (12,0%), droge room (2,0%), freeze-dried abrikozenstukjes (1,22%), tafelzout, natuurlijke smaakstof "vanille" (0,11%). Zonder synthetische conserveermiddelen en kleurstoffen. Het product bevat lactose, gluten. Energiewaarde: 100 g van het product bevat: 1628,8 kJ (389,3 kcal) Vetten - 4,9 g, waarvan verzadigde vetzuren - 3,0 g Koolhydraten - 75,6 g, waarvan suikers - 23,7 g Eiwitten - 10,7 g Zout - 0,66 g...
Portfolio (123)
Duitsland, Nürnberg
... cacaopoeder, meel, suiker en plantaardige olie. De roomvulling is doorgaans gemaakt van een mengsel van poedersuiker, vanille-extract en plantaardige vet. Het exacte recept kan iets variëren, afhankelijk van de regio of specifieke productvariant. Oreo Biscuits staan bekend om hun kenmerkende ontwerp, met een gegolfde rand en een reliëflogo aan één kant van de wafel. Ze worden genoten door mensen van alle leeftijden en kunnen als een op zichzelf staande snack worden gegeten of gebruikt worden in verschillende dessertrecepten.
Portfolio (186)
Frankrijk, Montelimar
...Sachet met Montélimar NOUGAT HARD, in een zak van 1 kg, gewaardeerd om zijn smaak en zeer knapperige textuur. De harde nougat van Montélimar van het huis Diane de Poytiers is gemaakt volgens een recept dat, zoals de traditie het voorschrijft, voornamelijk bestaat uit honing, amandelen, pistachenoten, suiker, eiwitten en vanille. Referentie:107302 GEWICHT (in KG):1.000 Verpakking:6 BTW:20.0%...
Portfolio (154)
Frankrijk, Privas
...in de siroop bewaren. Ze kunnen zo meerdere weken in de koelkast worden bewaard en u kunt ze later glazuren afhankelijk van uw behoeften. Ingrediënten: kastanjes, suiker, glucosestroop, natuurlijke vanille-aroma Gekonfijte kastanjes in siroop worden gebruikt voor de bereiding van de marron glacé. Omdat ze in een suikersiroop liggen, hebben ze een lange houdbaarheid (5 jaar). Om een goede glazuur te maken voor het verkrijgen van marron glacés, raden we aan onze tips te volgen door hier te klikken.
Portfolio (41)
Frankrijk, Le Sen
...In de fijne parfumerie of in toiletproducten geeft dit extract een fenolische en natuurlijke geur van vanillebonen in de topnoten en voegt het nuances toe zoals suiker of cacaopoeder in de hartnoten. Cosmetica In cosmetica vinden we vanille-extracten terug in producten zoals verzorgingsoliën voor het gezicht en het lichaam, geurige badoliën, aftersun-oliën, massageoliën en voedende lichaamsoliën. Ze worden ook aangetroffen in producten die gebruikt worden voor gemengde, vette en droge huid.
Portfolio (93)
Italië, Giuliano
...Farina "00", suiker, eieren, boter, vetten en plantaardige oliën, vanilline. FARCITURA: Ricotta, suiker, semolina, gekonfijte sinaasappel, sinaasappelpuree, kaneelaroma, vanille. PREPARAZIONE: Bestrijk met eidooier. Bak op 220° in een voorverwarmde oven. COTTURA: Ongeveer 12 minuten...
Portfolio (129)
Duitsland, Barsbüttel
...Aroma voor voedsel Vanille: Vanille Vanille Supreme: Vanille Aroma Rum: Rum Aroma Citroen: Citroen Aroma Citroen extra sterk: Citroen Aroma Amandel: Amandel Aroma Boter: Boter Aroma Vanilline: Vanilline Suiker Invertsuikerstroop: Zoetstof...
Portfolio (10)
Frankrijk, Mouans-Sartoux
...Herleef uw kindertijd en geniet van een moment van zorgeloosheid met deze speciale "kindertijd herinneringen" KIT voor geurige fondants. Ontdek deze nieuwe kit die is gewijd aan het maken van geurige fondants voor zowel de kleintjes als de volwassenen, perfect voor gezellige creatiemomenten met familie of vrienden. Basisnoten: vanille suiker Topnoten: aardbei Hartnoten: suikerspin...
Portfolio (185)
Frankrijk, Volgelsheim
... te overschrijden, om de verbranding van uw kaars niet te verstoren. Wanneer de geur goed gemengd is, giet u de inhoud voorzichtig in uw houder. Aanbevolen dosering: Van 7 tot 10% voor geurkaarsen en van 10 tot 15% voor geurbranders. Voor andere toepassingen raadpleeg het downloadbare IFRA-certificaat onderaan de pagina. Toepassing: Geur Geurkaars. Referentie: PB-2141336 Aanwezigheid van Vanilline: Ja Vlampunt: 62°C Noten: Kruidig, Fruitig, Heerlijke Top: appel/sinaasappel/hazelnoot Hart: kerstspecerij/citroen Basis: suiker/vanille/rhum...
Portfolio (190)
Duitsland, Bad Bentheim
...Tonkabonen (Dipteryx odorata) Tonkabonen groeien aan een tonkabonenboom en zijn de zaden van de vruchten die deze bomen dragen. Tonkabonen zijn smalle, zwarte, langwerpige en gerimpelde bonen met een bruine binnenkant. Na de oogst worden de zaden gedroogd en 24 uur per dag in alcohol of rum geweekt. In rum gedrenkte tonkabonen geven een smaak van vanille, amandelen en rum. Dit maakt ze tot een...
Portfolio (549)
Frankrijk, Warmeriville
...Lijst van ingrediënten: Suiker, kastanjes, rietsuiker, pure vanille-extract. Voedingswaarden per 100g: Energiewaarde (kcal) 245 kcal / 100g Cel 0g / 100g Vetten 0,9g / 100g suikers 46g / 100g Energiewaarde (kJ) 1038kJ/100g Voedingsvezels 3g / 100g Eiwitten 0,7g / 100g Verzadigde vetzuren 0,2g / 100g Koolhydraten 57g / 100g Inhoud van het product: Klassiek (Verpakking van 6) EAN-code...
Portfolio (127)
Frankrijk, Saint Orens De Gameville
... fruitige accenten smelten samen met de geroosterde aroma's om een zachte bitterheid subtiel houtachtig te laten uitkomen. Ingrediënten: cacaobonen, zoetstof: maltitol, cacaoboter, emulgator (SOJA-lecithine), natuurlijke vanille-extract. Allergenen: Mogelijke aanwezigheid van NOTEN, MELK en EI, GLUTEN en PINDAS, ingrediënten die in de productieomgeving worden gebruikt. Voedingswaarden (per 100g): Energie: 2174 kJ / 527 kcal; Vetten 43g waarvan verzadigd 26g en cholesterol 1,7 mg; Koolhydraten 37g waarvan suikers <0,5 g, zetmeel 3,5g Netto Gewicht (G): 100 g Referentie: Suikervrije Pure Chocolade Tablet...
Portfolio (85)
Turkije, Bursa
...Romeron PRIVÉ No IV Extrait de Parfum; tijdloze klassiekers, met intense, verfijnde en langdurige formules voor pure parfumplezier - de ultieme vorm van zelfexpressie. Amber geur Topnoten: Neroli, Bergamot, Roze Peper en Koriander Hartnoten: Sinaasappelbloesem, Jasmijn, Kamperfoelie, Roos en Iris Basisnoten: Suiker, Karamel, Vanille, Musk, Civet en Labdanum Inhoud: 50ml...
Portfolio (340)
...De luxe suikerscrub exfolieert, voedt en hydrateert de huid. Dankzij de kleine ronde suikercrystals wordt de huid op een uiterst zachte manier geëxfolieerd en wordt de huidvernieuwing op natuurlijke wijze gestimuleerd. De actieve ingrediënten van suiker beschermen de huid ook tegen toxines. De geur neemt je mee naar de velden vol bloemen in het zuiden en de zoete geur van HONING en vanille. De...
Portfolio (410)
Frankrijk, Bourgbarré
...Vanillesuiker verpakking 100g Ingrediënt: Suiker en Vanille (20% vanille/1kg)...
Portfolio (21)
Frankrijk, Aix En Provence
...suiker, eieren, bakkersgist, gluten, zout, emulgator: soja-lecithine (niet-GMO), gerstemoutextract, aroma: vanille. Gemaakt in een atelier dat sesam en zuivelproducten gebruikt Verpakking: ongeveer 14 toasts met rozijnen per doos Netto gewicht: 200g Voedingskenmerken: Gemiddelde voedingswaarde per 100g Energie waarde: 1732 kJ oftewel 421 kcal Vetten: 10.5 g waarvan verzadigde vetzuren: 5.1 g Koolhydraten: 68.8 g waarvan suikers: 5.1 g Voedingsvezels: 4 g Eiwitten: 10.7 g zout: 1.2g...
Portfolio (31)
Italië, MILANO
... 9,8%, magere melkpoeder, cacaoboter, emulgator: zonnebloemlecithine, vanilline-aroma), kruimels van "Pan di Stelle" koekje 2% [tarwemeel, suiker, zonnebloemolie, boter, verse gepasteuriseerde melk van hoge kwaliteit, cacao, chocolade (cacaomassa, suiker, cacaoboter, natuurlijk vanille-aroma, emulgator: sojalecithine), verse eieren, honing, hazelnoten, tarwestijfsel, rijsmiddelen...
Portfolio (229)
Verenigd Koninkrijk, Keighley
... aan één vanilleboon. Glutenvrij, allergievrij, GMO-vrij en kosher gecertificeerd, geschikt voor veganisten. Ingrediënten: Raapzaadglycerine, vanilleboonextracten, water en suiker 100g bonen per liter extract Herkomst grondstoffen: Madagaskar Geproduceerd in: VK...
Portfolio (9)
...cacaopasta, cacaoboter, wei-eiwitpoeder, emulgator: sojalecithine E322, natuurlijke vanille-aroma), 30% amandelen, 2% cacaopoeder Herkomst De amandelen komen voornamelijk uit Amerika, Zuid- en West-Europa. De grootste gebieden waar amandelen worden verbouwd zijn Californië, Spanje, Italië, Portugal, Australië en Chili. Het coaten met chocolade vindt plaats in Europa.
Portfolio (47)
Frankrijk, Saint Martin Belle Roche
...Mini tube van 60g lekkernij. Ook verkrijgbaar in een doos van 12 mini tubes. En wat zit erin? Volle melk, suiker, natuurlijke vanille-aroma. Allergenen onder de loep Melk. Goed bewaren is niet moeilijk Gecondenseerde zoete melk in een tube is 1 jaar houdbaar voor opening en 3 weken in de koelkast na opening. Tube en dop: weggooien bij het huishoudelijk afval.
Portfolio (23)
...-compleet-cappuccino voor uw behoeften. Ons assortiment omvat een verscheidenheid aan populaire smaken, zoals chocolade of vanille, maar ook bijzondere trendsmaken zoals Crème Brûlée of Irish Coffee. De juiste topping voor uw cappuccino Voor al onze instantproducten geldt: de hoofdbestanddelen zijn vijf tot acht procent espresso, melk in de vorm van topping of koffiecreamer, suiker en – indien gewenst – cacao of aroma's. Naast het gebruik in de automaat is ook de handmatige bereiding van de instant-cappuccino mogelijk. Hiervoor wordt vaak een foamer...
Portfolio (12)
Spanje, Orkoien-Navarra
... *(zonnebloem*, cacao*), Chocoladecoating* (cacao*, suiker, cacaoboter*, natuurlijke vanille-extract*), SOJA meel*, GERST moutextract*, HAVER zemelen* en rijsmiddel (ammoniumbicarbonaat) Tarwe Referentie:Gacep2 Tarwe Ean:84413115004023 Tarwe Referentie:Gace-g Tarwe Ean:84413115004016 Spelt Referentie:Gaceep2 Spelt Ean:8413115005044 Spelt Referentie:Gaceeg Spelt Ean:8413115005051 Tarwe...
Portfolio (37)
...Een unieke geur voor vrouwen. De fruitige en citrusachtige topnoten openen zich naar een bloemig hart verwarmd door dennennaalden, en bloeien uit in een gourmand basis van vanille, gekonfijte suiker en houtachtige tonen met sandelhout en patchouli, alles omhuld door zachte muskus.
Portfolio (33)

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play