...Een echte klassieker, deze cake vertegenwoordigt de bakcultuur van de Groot-Brittannië op zijn best. Het recept is vrij eenvoudig en wint harten waar het ook geserveerd wordt, of het nu gaat om familiebijeenkomsten, verjaardagsfeesten of buitenevenementen. In dit geval is de slagroom letterlijk de kers op de taart. Voor de beste resultaten, gebruik hoogwaardige N20 slagroompatronen van een gerenommeerd merk.
3 stokken 1 1/2 kopjes ongezouten boter, verzacht
3 kopjes witte suiker
6 eieren op kamertemperatuur
3 kopjes cakebloem gezeefd
1 kop zware slagroom
1 eetlepel vanille-extract...
...Pro V-Gain Protein is rijk aan eiwitten en laag in verzadigde vetten ensuiker, waardoor het perfect is voor elke actieve persoon die zijn eiwitinname wil verhogen zonder compromissen.
Spiergroei en -onderhoud - Eiwit draagt bij aan spiergroei en -onderhoud.
Hoge niveaus van belangrijke aminozuren - Geformuleerd om een hoge concentratie BCAA's en L-Glutamine te bevatten.
Versterkt voor een...
...Ontdek de delicate harmonie van onze Sucre Aromatisé à la Vanille Exotique, een exclusieve creatie van Yaya Sucres et Sels. Deze suiker, met zorg vervaardigd, combineert de natuurlijke zoetheid van ongeraffineerde bietsuiker met het rijke en warme aroma van exotische vanille, voor een unieke smaakervaring.
Ingrediënten van Kwaliteit :
- Ongeraffineerde Bietsuiker : Een natuurlijke basis voor...
...Dit zeer late oogstproces, uniek in Polynesië, maakt het mogelijk om de smaak- en aromatische kwaliteiten van Tahitiaanse vanille te verbeteren.
Oorsprong: Tahiti
Regio: Tahaa
Variëteit: Tahitensis
Hints: Pluimen, drop, rode vruchten
SKU: 5430002193113
waarbij Polyolen: 25g °
Energie: 525Kcal, 2197kJ
Totaal vet: 49g
waarvan verzadigd vet: 30g
Koolhydraten: 32g
waarvan suiker: 6g *
Eiwit: 9g
Zout: 0g...
...Sachet met Montélimar NOUGAT HARD, in een zak van 1 kg, gewaardeerd om zijn smaak en zeer knapperige textuur. De harde nougat van Montélimar van het huis Diane de Poytiers is gemaakt volgens een recept dat, zoals de traditie het voorschrijft, voornamelijk bestaat uit honing, amandelen, pistachenoten, suiker, eiwitten envanille.
Referentie:107302
GEWICHT (in KG):1.000
Verpakking:6
BTW:20.0%...
...in de siroop bewaren. Ze kunnen zo meerdere weken in de koelkast worden bewaard en u kunt ze later glazuren afhankelijk van uw behoeften.
Ingrediënten: kastanjes, suiker, glucosestroop, natuurlijke vanille-aroma
Gekonfijte kastanjes in siroop worden gebruikt voor de bereiding van de marron glacé. Omdat ze in een suikersiroop liggen, hebben ze een lange houdbaarheid (5 jaar). Om een goede glazuur te maken voor het verkrijgen van marron glacés, raden we aan onze tips te volgen door hier te klikken.
...Farina "O", Farina "00", suiker, zout, dierlijk vet, bètacaroteen.
VULLING:
Ricotta van koe, suiker, griesmeel, gekonfijte sinaasappel, sinaasappelpuree, aroma
cannelle, vanille.
BEREIDING:
Bestrijken met eidooier.
Bakken op 220° in een voorverwarmde oven.
BAKTIJD:
Ongeveer 18/20 minuten.
Bewaren bij -18°.
Product om te ontdooien.
... ervaring zonder zorgen.
Suggestie: Plaats het rietje in een glas (ongeveer 200 ml) melk op kamertemperatuur en geniet van de smaken.
Waarschuwingen: Kinderen jonger dan 3 jaar mogen alleen onder toezicht van ouders gebruikmaken van het product!
Snijd het rietje niet door.
Ingrediënten vanille: Suiker, glucosestroop, fructose, Vitamines en mineralen [zinkgluconaat, vitamine B6 (pyridoxinehydrochloride), Vitamine D (cholecalciferol)]. Natuurlijke aroma, Kleurstof [caroteen (β-caroteen)].
... cacaopoeder, meel, suikeren plantaardige olie. De roomvulling is doorgaans gemaakt van een mengsel van poedersuiker, vanille-extract en plantaardige vet. Het exacte recept kan iets variëren, afhankelijk van de regio of specifieke productvariant.
Oreo Biscuits staan bekend om hun kenmerkende ontwerp, met een gegolfde rand en een reliëflogo aan één kant van de wafel. Ze worden genoten door mensen van alle leeftijden en kunnen als een op zichzelf staande snack worden gegeten of gebruikt worden in verschillende dessertrecepten.
...Tonkabonen (Dipteryx odorata) Tonkabonen groeien aan een tonkabonenboom en zijn de zaden van de vruchten die deze bomen dragen. Tonkabonen zijn smalle, zwarte, langwerpige en gerimpelde bonen met een bruine binnenkant. Na de oogst worden de zaden gedroogd en 24 uur per dag in alcohol of rum geweekt. In rum gedrenkte tonkabonen geven een smaak van vanille, amandelen en rum. Dit maakt ze tot een...
...In de fijne parfumerie of in toiletproducten geeft dit extract een fenolische en natuurlijke geur van vanillebonen in de topnoten en voegt het nuances toe zoals suiker of cacaopoeder in de hartnoten. Cosmetica In cosmetica vinden we vanille-extracten terug in producten zoals verzorgingsoliën voor het gezicht en het lichaam, geurige badoliën, aftersun-oliën, massageoliën en voedende lichaamsoliën. Ze worden ook aangetroffen in producten die gebruikt worden voor gemengde, vette en droge huid.
...Biologische Bourbon vanille geoogst en verfijnd op Réunion, vervolgens minimaal 4 weken gemacereerd in onze biologische en gekristalliseerde suiker geproduceerd in Loiret.
... fruitige accenten smelten samen met de geroosterde aroma's om een zachte bitterheid subtiel houtachtig te laten uitkomen.
Ingrediënten: cacaobonen, zoetstof: maltitol, cacaoboter, emulgator (SOJA-lecithine), natuurlijke vanille-extract.
Allergenen: Mogelijke aanwezigheid van NOTEN, MELK en EI, GLUTEN en PINDAS, ingrediënten die in de productieomgeving worden gebruikt.
Voedingswaarden (per 100g): Energie: 2174 kJ / 527 kcal; Vetten 43g waarvan verzadigd 26g en cholesterol 1,7 mg; Koolhydraten 37g waarvan suikers <0,5 g, zetmeel 3,5g
Netto Gewicht (G): 100 g
Referentie: Suikervrije Pure Chocolade Tablet...
...suiker, eieren, bakkersgist, gluten, zout, emulgator: soja-lecithine (niet-GMO), gerstemoutextract, aroma: vanille.
Gemaakt in een atelier dat sesam en zuivelproducten gebruikt
Verpakking: ongeveer 14 toasts met rozijnen per doos
Netto gewicht: 200g
Voedingskenmerken:
Gemiddelde voedingswaarde per 100g
Energie waarde: 1732 kJ oftewel 421 kcal
Vetten: 10.5 g
waarvan verzadigde vetzuren: 5.1 g
Koolhydraten: 68.8 g
waarvan suikers: 5.1 g
Voedingsvezels: 4 g
Eiwitten: 10.7 g
zout: 1.2g...
... aan één vanilleboon.
Glutenvrij, allergievrij, GMO-vrij en kosher gecertificeerd, geschikt voor veganisten.
Ingrediënten: Raapzaadglycerine, vanilleboonextracten, water ensuiker
100g bonen per liter extract
Herkomst grondstoffen: Madagaskar
Geproduceerd in: VK...
...Ontdek een recept met onze ANANAS, limoen & vanille uit Tahiti Tahaa jam, ontwikkeld door Marine van Masterchef voor ons grootste plezier op
voedingswaarden per 100 g
energie(kcal)= 210
energie(Kj)= 892
vetten(g)= 0.2 waarvan verzadigde vetzuren(g)=0
koolhydraten(g)=51 waarvan suikers(g)=47
proteïnen(g)=0.7 zout(g)=0.1
Staat: Nieuw
INGREDIËNTEN: Verse ananas 57%, suiker, water, Corsicaanse limoenen 6%, citroensap, vanille uit TAHITI
Netto gewicht: 220 g
Oorsprong: Corsica...
...Suikerblokjes met natuurlijke vanille, ideaal om koffie, thee of andere dranken te zoeten. 100% natuurlijk product. Natuurlijke gemalen vanilleen bietsuiker worden gebruikt. Gewicht van de verpakking 280 g.
...cacaopasta, cacaoboter, wei-eiwitpoeder, emulgator: sojalecithine E322, natuurlijke vanille-aroma), 30% amandelen, 2% cacaopoeder
Herkomst
De amandelen komen voornamelijk uit Amerika, Zuid- en West-Europa. De grootste gebieden waar amandelen worden verbouwd zijn Californië, Spanje, Italië, Portugal, Australië en Chili. Het coaten met chocolade vindt plaats in Europa.
... van HONING envanille.
De heerlijke geuren roepen een intens gevoel van vrede op en geven je onmiddellijk een zonnige stemming.
Reinig je huid voorzichtig met de voedende en intens voedende douchegel van Lisine.
Met zijn unieke combinatie van ingrediënten respecteert het de pH-balans van je huid.
De luxueuze suiker scrub exfolieert, voedt en hydrateert de huid.
Dankzij de kleine, ronde suikerkristallen wordt de huid uiterst zacht gescrubd en wordt de huidvernieuwing op natuurlijke wijze gestimuleerd.
De actieve ingrediënten van de suiker beschermen de huid ook tegen schadelijke toxines.
...Mini tube van 60g lekkernij. Ook verkrijgbaar in een doos van 12 mini tubes.
En wat zit erin?
Volle melk, suiker, natuurlijke vanille-aroma.
Allergenen onder de loep
Melk.
Goed bewaren is niet moeilijk
Gecondenseerde zoete melk in een tube is 1 jaar houdbaar voor opening en 3 weken in de koelkast na opening.
Tube en dop: weggooien bij het huishoudelijk afval.
...-compleet-cappuccino voor uw behoeften. Ons assortiment omvat een verscheidenheid aan populaire smaken, zoals chocolade of vanille, maar ook bijzondere trendsmaken zoals Crème Brûlée of Irish Coffee.
De juiste topping voor uw cappuccino
Voor al onze instantproducten geldt: de hoofdbestanddelen zijn vijf tot acht procent espresso, melk in de vorm van topping of koffiecreamer, suikeren – indien gewenst – cacao of aroma's.
Naast het gebruik in de automaat is ook de handmatige bereiding van de instant-cappuccino mogelijk. Hiervoor wordt vaak een foamer...