Spanje, Carbajosa De La Sagrada-Salamanca
Spanje, Guijuelo-Salamanca
MAGUISA (MATADERO GUIJUELO, S.A.) heeft zijn maatschappelijke zetel in Guijuelo (Salamanca) en is bijna uitsluitend actief in de industrialisatie van het Iberische varken. Het doel was om een slachthuis te bouwen met een snijafdeling en vetverwerkingsinstallatie, die hen zou voorzien van de slachting en het snijden van de varkens die hun industrieën nodig hadden, evenals de transformatie van spek ...
Portfolio (8)
Spanje, Guijuelo-Salamanca
... Gewicht: 1,400 Kg Verzend- en transportvoorwaarden: Bij kamertemperatuur zijn er geen beperkingen. Als het vacuüm verpakt is, moet de temperatuur onder de 5ºC zijn. Voor consumptie is de aanbevolen temperatuur 15º-18ºC. Productieproces: Warm snijden, afkoelen, V-vormig snijden, zouten, natuurlijke droging en rust in de kelder Ingrediënten: Ibérico Bellota schouderham, Zout Gewicht: 1,400 Kg...
Portfolio (43)
Spanje, Guijuelo
...De FISAN Eikelvoeder Schouderham is relatief mager en intens smaakvol. Het perfecte rijpingspunt, bereikt na meer dan vierendertig maanden in natuurlijke kelders, zorgt ervoor dat de gasinfiltratie gelijkmatig is en de smaak een unieke diepgang heeft.
Portfolio (10)
Spanje, Guijuelo (salamanca)
SINDS 1983 Producten Cárnicos BRISA, S.L. is een familiebedrijf gevestigd in Guijuelo, met meer dan 35 jaar ervaring in de vervaardiging van hoogwaardige Iberische producten. De oorsprong gaat terug naar maart 1983, in een kleine fabriek van ongeveer duizend vierkante meter in het centrum van het dorp Guijuelo. De plek waar de eerste faciliteiten werden gebouwd, was een oude foie gras-fabriek gen...
Spanje, Guijuelo-Salamanca
Wij zijn een familiebedrijf dat producten van de hoogste kwaliteit uit het Iberisch schiereiland vervaardigt en verhandelt, afkomstig van onze eigen veeteelt, waarbij we alle processen vanaf het begin controleren. Wij produceren Ham, Schouderham, Lenden, Vleeswaren en allerlei producten van het Iberische varken. Onze kenmerken zijn traditie, zorgvuldigheid en toewijding in elke fase van de...
Portfolio (2)
Spanje, Aracena
... Jamón de Jabugo laten we op ambachtelijke wijze rijpen met de lucht van het Natuurpark Sierra de Aracena en Picos de Aroche gedurende minimaal 24-36 maanden. De zorg en aandacht die we aan onze Jamón de JABUGO besteden, stelt ons in staat om ze aan te bieden met de juiste rijpingsgraad. We hebben ook Ibérico-ham van cebo, Ibérico Bellota-schouderham, Ibérico lendenrollade, extra lendenworst, Ibérico chorizo, Ibérico salchichón en gesneden Ibérico-worsten. Neem contact met ons op via deze weg en we helpen u zonder vertraging.
Spanje, Guijuelo
Online winkel voor de verkoop van hammen en Iberische vleeswaren uit Guijuelo, Salamanca, Spanje. Gerijpte Iberische ham, Iberische schouderham, Iberische chorizo, Iberische lende, Iberische salchichón, vleeswarenpakketten, kerstpakketten en geschenksets met kwaliteitsproducten.
Spanje, Sevilla
Ons bedrijf is gespecialiseerd in het aanbieden van een breed scala aan hoogwaardige, ecologische en ambachtelijke Spaanse producten, waaronder: - Ham, schouderham, huisgemaakte vleeswaren, patés, - Producten van vrijlopende ganzen, - Biologische olijfolie met oorsprongsbenaming, - Hamolie, - Zoete wijnen van rozijnen en rode wijnen uit Extremadura, - Droge witte tafelwijnen, semi-zoete en zoete...
Spanje, Guijuelo
... klanten controle over het gehele productieproces van zijn Iberische producten. Vanaf het moment dat de geselecteerde Iberische varkens worden geboren op onze boerderij "el barrero" van meer dan 100 hectare tot het moment van levering van onze geproduceerde en verhandelde producten via onze nieuwe online winkel. In onze winkel kun je Iberische ham van Bellota of cebo, Iberische schouderham, lende en andere worsten kopen. Directe verkoop vanuit de fabriek.
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play