Cyprus, Paphos
...Het heeft complexe aroma's, met zoete rijpe vruchten, hartige aardse tonen, en kruiden van stelen en eikenhout. De smaak toont pruimen en donkere kersen naast bramenachtige bessen, anijs en kaneel. Het fruit is omhuld met soepel tannines, wat ervoor zorgt dat deze wijn mooi zal rijpen in de komende jaren. Zoals al onze wijnen, is deze Pinot Noir geteeld in premium wijngaarden uit de wereldberoemde Marlborough-regio van Nieuw-Zeeland. Perfect met BBQ-vlees, nootachtige kazen en champignon gerechten.
Portfolio (15)
Frankrijk, LANGEAIS
...Het SANAIR®-assortiment (geregistreerd handelsmerk) bestaat uit producten die zijn vervaardigd uit copolymeer polypropyleen en zijn bedoeld voor het rijpen van uw kazen. Gemakkelijk te gebruiken door iedereen, de afmetingen zijn aangepast aan het Europese standaardformaat, waardoor u uw oppervlakken in kelders en tijdens transport kunt optimaliseren.
Portfolio (68)
Frankrijk, Esquiule
...Kaas geproduceerd door herders die gedurende 3 maanden in de hooggelegen weiden van de Pyreneeën transhumeren op een hoogte van 1000 tot 2300 meter. Ongeveer 120 herders transhumeren in de valleien van Ossau, Aspe, Barétous en het Baskenland. Zij produceren deze uitzonderlijke kaas die wij rijpen en vervolgens door heel Frankrijk leveren.
Portfolio (8)
Frankrijk, Montmorot
...Deze Comté kaas, gemaakt van volle melk voor een soepelere, meer doorlatende textuur zonder gaten. De kazen met deze labels rijpen van 18 maanden tot 3 jaar in de kelder. Gericht op liefhebbers van elegante, krachtige Comté kaas... Deze kazen worden uitsluitend gemaakt van grasmelk, wat betekent dat de kuddes in de zomer (van mei tot november, afhankelijk van de jaren) grazen in de weiden van de Franche Comté. Winterproducties, wanneer de...
Portfolio (18)
Frankrijk, Jarnac
... achtergrond. Probeer het met deze twee soorten glazen, het verschil zal duidelijk zijn. Combinatie met gerechten: De aroma's en geuren van Courvoisier Napoléon passen perfect bij sterke kazen zoals Parmezaan of lichtere zoals Beaufort of Gruyère. BELONINGEN DOUBLE GOUDE MEDAILLE San Francisco International Wine Competition 2007 ZILVEREN MEDAILLE International Wine and Spirit Competition 2006...
Portfolio (12)
Frankrijk, Issy-Les-Moulineaux
...citrus, groene appel, enz.). Het gedeeltelijke rijpen in vaten geeft deze topcuvée een mooie algemene rondheid die perfect past bij vis, gevogelte, maar ook bij kazen zoals Comté, Cantal, Beaufort of Ossau-Iraty. Geniet ervan! Inhoud: 75cl Type: Witte wijn Druivensoort: 100% Chenin AOC: Anjou Bewaring: Nu te drinken en te bewaren tot 2028 Serveertemperatuur: 11-13°C...
Portfolio (321)
Spanje, Madrid
...De kazen, vervaardigd in een unieke omgeving gelegen in de Leónse bergen, aan de poorten van de Picos de Europa. De dieren - koe, geit en schaap - die de basis vormen van al onze kazen, voeden zich met prachtige weiden en worden vergezeld door het kenmerkende klimaat van de regio. De temperatuur en luchtvochtigheid van de omgeving zijn ideaal voor het rijpen van hun kazen, wat een eindproduct van...
Frankrijk, Aboncourt-Gesincourt
... diversificatie voortgezet met metton voor de cancoillotte en de gruyère de France IGP. Vandaag de dag is Pâturages Comtois dus ook producent van cancoillotte. De kaascoöperatie van de Hauts du Val de Saône verwerkt jaarlijks 35 miljoen liter melk tot zachte kaas en geperste gekookte kaas. De coöperatie exporteert 75% van haar productie van zachte kazen. Haar vakmanschap stelt haar in staat om binnen...
Jacquy Cange is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het rijpen van kazen. Naast dit traditionele werk heeft Jacquy Cange zich gespecialiseerd in de combinatie van kazen met vaste en vloeibare ingrediënten om creatieve rijpingen te realiseren met wijn, bier, kruiden, truffels,... Beschikbare kaasassortiment: de natuurkazen, de bieren, de paddenstoelen, de gedroogde vruchten, de wijnen en de...
Italië, Parma
...La Greci Parma is een historisch bedrijf uit de "Food Valley", bekend op het gebied van verse en diepgevroren gastronomie gericht op de detailhandel en professionals in de horeca. Het bedrijf verkoopt Parmigiano Reggiano, gerijpt in de eigen Greci Algemene Magazijnen. Daarnaast houdt het zich bezig met de verkoop van vlees afkomstig van boerderijen in de provincie Parma, dat onder veterinaire controle is geslacht.
Portfolio (4)
Spanje, Malagón
... verschillende variëteiten van Iberico kaas, de populairste kaas in Spanje: semi-rijp, rijp, of gerijpt in extra vierge olijfolie. Bovendien bieden we ook een scala aan verschillende verpakkingsopties voor catering en zelfbediening. Met de combinatie van de nieuwste technologie en de traditie en knowhow van onze professionals, zijn we in staat om onze zuivelvoorziening en productieprocessen te optimaliseren. We zorgen ervoor dat al onze kazen op natuurlijke wijze in een kelder rijpen en passen te allen tijde strenge kwaliteitscontroles toe om een uitstekend product te verkrijgen.
Portfolio (8)
... alle soorten kazen, voornamelijk gericht op mozzarella en ricotta di Bufala en in het bijzonder op zuivelfabrieken voor de productie van elk type "pasta filata"... kaas, zoals mozzarella, provolone, scamorza, caciocavallo, bocconcini, burrata, enz. Wij zijn ook gespecialiseerd in het vervaardigen en upgraden van mini-zuivelproductielijnen met verschillende productiecapaciteiten. - Al onze MINI Zuivel zijn "op maat gemaakt" volgens de specifieke eisen van de klant.
Portfolio (1)
Italië, Strongoli
Productie van ambachtelijke biologische kazen die sinds 1994 volgens biologische methoden wordt uitgevoerd. De boerderij beslaat een oppervlakte van 105 hectare, bestaande uit akkerland en weilanden, die allemaal zijn bestemd voor de voeding van schapen die uitsluitend op de wei worden gehouden.
...De COÖPERATIE VAN DE KAAKBOEREN VAN LARZAC is een coöperatie opgericht in 1996, waardoor 20 producenten uit de "LARZAC" en de "monts du LEVEZOU" in AVEYRON zich hebben verenigd om een assortiment karaktervolle schapenkaas te creëren. Hiervoor worden hun tommes gerijpt in een natuurlijke kelder met 4 niveaus onder de grond, wat hen een "unieke" smaak en een bloeiende korst geeft. Sinds meer dan 11 jaar zijn al hun kazen ook verkrijgbaar in "BIO".
... variëteiten Italiaanse kazen, verschillende tientallen kazen uit andere geselecteerde landen die in eigen speciale rijpingsgrotten in de ondergrond zijn gerijpt. Het bedrijf heeft een sterke aanwezigheid op zowel de Italiaanse als de buitenlandse markt (EU en niet-EU) als leverancier voor de horeca en de hoogwaardige voedingsdistributie. Het bedrijf beschikt over een CE-markering (IT 01 351 CE). De levering van de goederen gebeurt altijd met gekoelde middelen op een vastgestelde temperatuur bij de oorsprong, ter garantie van de conservering en houdbaarheid.
Frankrijk, Broût-Vernet
... voortdurend verdiept in en gewerkt aan de productie van zijn kazen om hoogwaardige producten te creëren. Onze kazen rijpen op sparrenhouten planken in een gewelfde kelder uit de 19e eeuw, wat ideale rijpingsomstandigheden biedt, met een rijpingsduur van 2 tot 6 maanden voor onze geitenkazen. De kelder bevindt zich onder het kasteel van Vernet.
Zwitserland, Yverdon-Les-Bains
Margot Fromages SA is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het rijpen in grotten en de verkoop van de beste kazen uit Zwitserland.
Italië, Siena
Ons bedrijf, dat actief is op de internationale markt, ontwerpt en bouwt: installaties voor het drogen en rijpen van vleeswaren met en zonder rook, hammen en kazen; ontdooi-installaties; cellen voor voedselbewaring; klimaatbeheersingssystemen; cleanrooms; koeltunnels, diepvriezen, pasteurisatie en nog veel meer.
Italië, Pegognaga
... koelcellen van kleine, middelgrote en grote afmetingen, en omvat speciale systemen voor het rijpen en verouderen van vleeswaren, kazen en voor de verfijning van wijnen. Het assortiment vaste koeling omvat multicompressor centrales, koelgroepen voor grote magazijnen, supermarkten en commerciële ruimtes, evenals condensatoren, verdampers en vloeistofkoelers (chillers). De Zanotti-units voor gekoeld...
Italië, Bastia Umbra
La Frigo Impianti S.r.l. is een Umbraans bedrijf dat al meer dan twintig jaar actief is op de internationale markt en ontwerpt en bouwt: installaties voor het drogen en rijpen van vleeswaren met en zonder rook, hammen en kazen; ontdooi-installaties; cellen voor voedselbewaring; airconditioning-installaties; cleanrooms; koel-, diepvries-, pasteurisatie- en nog veel meer tunnels.
Hongarije, Dombovar
Onze kazen worden uitsluitend gemaakt van melk van onze eigen geiten. Voor het rijpen gebruiken we ruimtes met de juiste temperatuur en vochtigheid. De gebruikte specerijen worden in droge vorm verwerkt. Onze producten worden vooraf verpakt en gelabeld. Het is ook mogelijk om een barcode aan te brengen! Momenteel zijn de producten niet geëgaliseerd. Onze hoofdproducten - Zachte kaas - Halfzachte...
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play