Frankrijk, LANGEAIS
...Het SANAIR®-assortiment (geregistreerd handelsmerk) bestaat uit producten die zijn vervaardigd uit copolymeer polypropyleen en zijn bedoeld voor het rijpen van uw kazen. Gemakkelijk te gebruiken door iedereen, de afmetingen zijn aangepast aan het Europese standaardformaat, waardoor u uw oppervlakken in kelders en tijdens transport kunt optimaliseren.
Portfolio (68)
Frankrijk, Esquiule
...Kaas geproduceerd door herders die gedurende 3 maanden in de hooggelegen weiden van de Pyreneeën transhumeren op een hoogte van 1000 tot 2300 meter. Ongeveer 120 herders transhumeren in de valleien van Ossau, Aspe, Barétous en het Baskenland. Zij produceren deze uitzonderlijke kaas die wij rijpen en vervolgens door heel Frankrijk leveren.
Portfolio (8)
Frankrijk, Montmorot
...Deze Comté kaas, gemaakt van volle melk voor een soepelere, meer doorlatende textuur zonder gaten. De kazen met deze labels rijpen van 18 maanden tot 3 jaar in de kelder. Gericht op liefhebbers van elegante, krachtige Comté kaas... Deze kazen worden uitsluitend gemaakt van grasmelk, wat betekent dat de kuddes in de zomer (van mei tot november, afhankelijk van de jaren) grazen in de weiden van de Franche Comté. Winterproducties, wanneer de...
Portfolio (18)
Frankrijk, Jarnac
... achtergrond. Probeer het met deze twee soorten glazen, het verschil zal duidelijk zijn. Combinatie met gerechten: De aroma's en geuren van Courvoisier Napoléon passen perfect bij sterke kazen zoals Parmezaan of lichtere zoals Beaufort of Gruyère. BELONINGEN DOUBLE GOUDE MEDAILLE San Francisco International Wine Competition 2007 ZILVEREN MEDAILLE International Wine and Spirit Competition 2006...
Portfolio (12)
Frankrijk, Issy-Les-Moulineaux
...citrus, groene appel, enz.). Het gedeeltelijke rijpen in vaten geeft deze topcuvée een mooie algemene rondheid die perfect past bij vis, gevogelte, maar ook bij kazen zoals Comté, Cantal, Beaufort of Ossau-Iraty. Geniet ervan! Inhoud: 75cl Type: Witte wijn Druivensoort: 100% Chenin AOC: Anjou Bewaring: Nu te drinken en te bewaren tot 2028 Serveertemperatuur: 11-13°C...
Portfolio (321)
Frankrijk, Aboncourt-Gesincourt
... diversificatie voortgezet met metton voor de cancoillotte en de gruyère de France IGP. Vandaag de dag is Pâturages Comtois dus ook producent van cancoillotte. De kaascoöperatie van de Hauts du Val de Saône verwerkt jaarlijks 35 miljoen liter melk tot zachte kaas en geperste gekookte kaas. De coöperatie exporteert 75% van haar productie van zachte kazen. Haar vakmanschap stelt haar in staat om binnen...
...De COÖPERATIE VAN DE KAAKBOEREN VAN LARZAC is een coöperatie opgericht in 1996, waardoor 20 producenten uit de "LARZAC" en de "monts du LEVEZOU" in AVEYRON zich hebben verenigd om een assortiment karaktervolle schapenkaas te creëren. Hiervoor worden hun tommes gerijpt in een natuurlijke kelder met 4 niveaus onder de grond, wat hen een "unieke" smaak en een bloeiende korst geeft. Sinds meer dan 11 jaar zijn al hun kazen ook verkrijgbaar in "BIO".
Frankrijk, Broût-Vernet
... voortdurend verdiept in en gewerkt aan de productie van zijn kazen om hoogwaardige producten te creëren. Onze kazen rijpen op sparrenhouten planken in een gewelfde kelder uit de 19e eeuw, wat ideale rijpingsomstandigheden biedt, met een rijpingsduur van 2 tot 6 maanden voor onze geitenkazen. De kelder bevindt zich onder het kasteel van Vernet.
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play