...Onze premium gegrilde worst wordt zorgvuldig verwerkt om superieure smaak en kwaliteit te leveren. Elk stuk is mals en vol van smaak, wat zorgt voor een heerlijke culinaire ervaring. Of je nu een klassiek worstgerecht bereidt of nieuwe recepten verkent, onze worst biedt de perfecte basis voor een scala aan culinaire creaties. Met een focus op kwaliteit en smaak, brengen we je worst die zich onderscheidt door zijn superieure textuur en rijke smaak. Onze worstselectie is gemaakt om uitzonderlijke smaak en kwaliteit te leveren.
Portugal, Santarém
...Sausage is een klassieke Portugese worst die Monte Safira heeft geperfectioneerd met zijn toewijding aan kwaliteit en authenticiteit. Gemaakt van de beste nationale vleessoorten, is deze worst gekruid met een mix van traditionele specerijen, wat zorgt voor een robuuste en smaakvolle smaak die uniek Portugees is. Het rookproces met kurk hout voegt een onderscheidende aroma toe, waardoor het een...
Portfolio (14)
...Het wildzwijnvlees, typisch voor de Toscaanse gastronomie, maar ook voor die van de Nebrodi, bijna in het hart van Sicilië, leent zich voor de meest uiteenlopende toepassingen. Wij bieden het aan in de meest beroemde bereiding: de worst. Probeer het te grillen of in saus te bereiden: iedereen zal tevreden zijn.
Portfolio (45)
België, Bruxelles
Wij zijn een exportbedrijf van agrovoedingsproducten, diepvriesproducten en FMCG (luiers, tape,…). We zijn actief in Europa en Afrika. In de loop der jaren hebben we ons productassortiment aanzienlijk uitgebreid en ons distributienetwerk vergroot tot tevredenheid van onze gewaardeerde klanten. We exporteren naar heel Sub-Sahara Afrika met controle van het veld/fabriek (EU, Amerika,…) tot aan de le...
Portfolio (26)
...Probeer onze beroemde Farinheira, met een unieke textuur gemaakt van varkensvet, tarwemeel en traditionele smaken – een unieke culinaire ervaring. Deze gerookte worst biedt een kruimelige textuur die de kwaliteit van verse of koudbehandelde varkensvetten combineert met tarwemeel en een selectie van traditionele kruiden. Dit product weerspiegelt de authenticiteit van de traditionele keuken, en vangt de essentie van rijke smaken en unieke texturen.
Frankrijk, Pessac
...Worst, salami, lonza, schapenham, geitenham, lokale specialiteiten, guanciale, pancetta, rauwe ham, coppa, Desulo-ham, wildzwijn, porcini-worst, cannonau-salami, olijven-salami...
Portfolio (8)
...De productie en rijping van rauwe worst vereist technologische expertise en ervaring van de producent. Om een product succesvol op de markt te brengen, moeten drie aspecten vakkundig worden gecombineerd: - goede rijpingssmaak, voedselveiligheid en economische haalbaarheid. Het is van fundamenteel belang om de rijpingsculturen en de suikercombinatie af te stemmen op het gewenste rijpingsproces...
Portfolio (10)
...Kunstmatige darmen voor verschillende toepassingen (rauwe worst, gekookte worst, geblancheerde worst) in verschillende kleuren, calibers en met verschillende drukontwerpen. Alle fabrikanten beschikbaar.
Portfolio (9)
Frankrijk, Saint Lambert De La Potherie
... aan. Met zijn riemsysteem en slijpsteen maakt deze hammes het u gemakkelijk en bespaart u tijd. Met deze professionele hammes met een diameter van 195 mm kunt u rauwe ham, witte ham, gerookt spek, worst, chorizo snijden, maar geen kaas. Mes: ø195 mm Snijlengte: 190 mm Snijhoogte: 130 mm Snijdikte: 0,2 - 12 mm Vermogen: 150 W / 230 V Afmetingen: L425 x B370 x H340 mm Gewicht: 11,10 kg...
Portfolio (188)
Oekraïne, Pryluky
...Eetbaar, gebruikt voor de vorming van gekookte chorizo met dikke deeg en de productie van gekookte, gerookte, cabano, gerijpte en rauwe chorizo.
Bijpassende producten
Geavanceerd
Geavanceerd
Andere Producten
Geavanceerd Heet
Geavanceerd Heet
Spanje, Monroyo (teruel)
Wij zijn fabrikanten van hammen en vleeswaren in de provincie Teruel, en produceren ambachtelijk sinds onze oprichting in 1898. We volgen een strikt productieproces waarbij de uiteindelijke kwaliteit voorop staat, om een hoogwaardig en gedifferentieerd product te verkrijgen. Hiervoor baseren we ons op een zorgvuldige selectie van grondstoffen en een rigoureuze productiemethode waarin onze traditio...
Portfolio (43)
... het portfolio varieert van klassieke rauwe, gekookte en gebraden worstproducten tot creaties met betrekking tot kruidenvarianten en hybride producten voor het zelfbedieningsschap, maar ook voor de bedieningstafel.
Frankrijk, Saint-André-Le-Puy
Een productfamilie gemaakt in de puurste traditie van bergcharcuterie. Gemaakt van de beste stukken vlees, onze Grande Tradition-lijn is de essentie van het vakmanschap van Batistou. DE HAMMEN Onze hammen zijn uitsluitend afkomstig van zorgvuldig geselecteerde Franse varkens en zijn geïnspireerd op de ronde snit die "Parma" wordt genoemd. Gematigd gezouten en met de hand ingewreven met droge zou...
Portfolio (2)
Frankrijk, Auros
Opgericht in 2002, is MAISON VOISINE een familiebedrijf. Wij zijn fabrikant en groothandel in ambachtelijke producten uit de regio Aquitaine. MAISON VOISINE is opgericht om een lokaal en regionaal distributieplatform te creëren met goed aangepaste koelapparatuur. Het bedrijf biedt directe leveringen aan onze klanten, waaronder slagers, traiteurs en kruideniers. Afkomstig uit meerdere generaties va...
Portfolio (31)
België, Nassogne
Magerotte is een familiebedrijf dat dagelijks meer dan honderd vleesgerechten, vleeswaren en gedroogde producten aanbiedt in hun winkel. De voortdurende zoektocht naar uitmuntendheid, de zorgvuldige aandacht voor het behoud van de waardevolle ambachten van vroeger, de toewijding aan de Ardenner streekproducten, openheid van geest en anticonformisme vormen de bedrijfsfilosofie die deze oude traditi...
Spanje, Murcia
Wij geloven in de kwaliteit van producten die in Spanje zijn gemaakt, daarom willen we ze delen met de rest van de wereld. Asturiërs zijn trots op hun geitenkaas, Valencianen op hun paella, Riojanen op hun wijn, maar heel Spanje verheugt zich wanneer onze producten en recepten verder gaan dan onze grenzen. Als Spanjaarden zijn we trots op onze gastronomie en de verscheidenheid aan producten die in...
Portfolio (178)
Italië, Castel Guelfo Di Bologna
... producten en de gezondheid van de consument, en daarom hebben we productlijnen ontwikkeld met natuurlijke, ambachtelijk vervaardigde producten. Het vleeswarenbedrijf produceert hammen, extra verse worst, gedroogde worst, Luganega, salame zia ferrarese, salame del guelfo voor op de grill, salame del contadino en grosso nostrano, salame tipo Milano, Hongaarse, Felino, Ferrarese, Napoli, Fabriano, Guanciale stagionato, kop van de kop, ciccioli, cotechino en zampone, bondiola, cappelli del prete en andere specialiteiten voor detailhandel, GDO en horeca.
België, Aubel
Sinds 1963 bieden wij een compleet assortiment van smakelijke vleeswaren, beroemd om hun unieke smaak en het vakmanschap van onze meester-vleeshouwers. Van ham tot bloedworst, via patés en rauwe producten, bestaat ons assortiment vandaag de dag uit in totaal 9 grote families die steeds rijker worden aan smaak! Het resultaat van een familiair en ambachtelijk vakmanschap, onze vleeswaren zijn...
Griekenland, KALAMATA
Traditionele plattelandsworst en gezouten vlees. Meer dan 70 jaar traditie, drie generaties worstmakers. Worst met sinaasappel, met gedroogde tomaat, met prei, kip, rundvlees, gekookt, gezouten. 80% - 85% vers vlees van varkens-, rund- of kippenvlees, kruiden, specerijen. Kwaliteit, traditie, krachtige smaak, aroma. Al onze producten bevatten vers vlees en 100% pure ingrediënten.
Frankrijk, LA ROCHETTE
Henri Raffin is een 100% familiebedrijf sinds 1937, gevestigd in het hart van de Franse Alpen. Wij produceren ambachtelijke gedroogde vleeswaren: droge worst, gedroogde ham, traditionele worst en terrines. Wij bieden een breed assortiment Savoie-worst aan, evenals een assortiment gedroogde worsten die op traditionele wijze zijn vervaardigd en die meerdere keren zijn bekroond op de Concours...
Portfolio (1)
Italië, Ferrere
... vleeswaren zoals salame della rosa, salame al tartufo, salame al Barolo, worst, gekookte ham, rauwe ham, cotechini en nog veel meer, die we rechtstreeks in onze winkel verkopen. Om de verkoop te verhogen, hebben we ook een slagerij geopend in de Langhe, in het historische centrum van Alba, en een andere in het centrum van Turijn, nabij het Egyptisch museum, waar je al ons varkensvlees en de vleeswaren kunt kopen.
Frankrijk, Charmes-Sur-Rhône
...De productie-eenheid ANTARTIC II INGREDIËNTEN werd opgericht in 2002 voor de levering van Technologische Mixen aan de voedingsindustrie: coatings, vleeswaren (gepekelde producten, gekookte vleeswaren, rauwe vleeswaren, gedroogde vleeswaren), gelei, marinades, sauzen en fonds voor sauzen, aroma's, snacksaroma's, natuurlijke aroma's, kruiden voor worst en merguez, culinaire hulpstoffen, etnische...
Frankrijk, Carquefou
... rillaux * Grillons, Nantes spek * Gekookte rib De feestelijke recepten: * Terrines: Terrine van eendenlever met girolles, terrine van varkenswang met stukjes eendenlever met girolles, terrine van kalfszwezerik met morieljes. * Witte bloedworst op traditionele wijze met paddenstoelen, foie gras, zalm, Sint-Jacobsschelpen Winterassortiment: * Charcuterie op traditionele wijze: Toulouse-worst...
Italië, Ginestreto-Pesaro
Diverse zijn de lekkernijen die aan de klanten worden aangeboden, zoals lonza, lonzini, worstjes, salami en hammen met verschillende smaakkenmerken, waardevolle specialiteiten die voortkomen uit geselecteerd varkensvlees en vakkundig gekruid door de ervaren handen van onze ambachtslieden. De minimale rijpingstijd die voor elke vleeswaren wordt gegarandeerd en het ideale klimaat waarin deze wordt v...
Frankrijk, Parthenay
...Favid streeft ernaar een duurzame en persoonlijke relatie met elk van zijn klanten op te bouwen, met als doel hen producten aan te bieden die het beste voldoen aan hun behoeften op het gebied van samenstelling, presentatie en verpakking. Onze missie: De voedingsindustrie een assortiment van rauwe en gekookte PAI's aanbieden, waarmee ze nieuwe eindproducten kunnen ontwikkelen en de kwaliteit en...
... Antonino. Sinds de oprichting biedt de slagerij, Norcineria Galvano, sinds 1971 ambachtelijke vleeswaren van de hoogste kwaliteit aan, voortkomend uit een constante dialoog met de relevante boeren. Uit dit diepgaande werk en deze liefde ontstaat de bijzondere productie van ambachtelijke vleeswaren van hoge kwaliteit, van de typische gedroogde worst tot verschillende soorten salami, met heerlijke cacciatorini, capocolli, culatelli, lonze, pancetta en nog veel meer. Een productie van lekkernijen uit vervlogen tijden, om de smaakpapillen van hun klanten en hun gasten te verwennen.
Oostenrijk, Klagenfurt
... Oostenrijk, Karinthië, is Sorgo Anlagenbau GmbH marktleider in Klagenfurt met uitbreidbare technologie voor alle bedrijfsformaten en complete oplossingen voor de behoeften in de industriële voedselverwerking. Met twee generaties ervaring in de bouw van rijpingsinstallaties voor rauwe worst, salami en rauwe pekelproducten: Sorgo-rijpingsinstallaties in industriële uitvoering onderscheiden zich door...
Duitsland, Stuttgart
... snoep-, soep-, bakwaren- en babyvoedingindustrie. De producten van het bedrijf omvatten bijvoorbeeld snijders, mixers, wolven en fijnsnijders voor de productie van gehaktproducten, hamburgers, rauwe worst of ook gekookte worst.
Duitsland, Überherrn
...Verwerking en productie van uitgebalanceerde kruidenmengsels van edele specerijen van de hoogste kwaliteit uit de beste regio's ter wereld. Of het nu gaat om de fijnste grondspecerijen, harmonieus samengestelde mengsels voor traditionele worst- en vleeswaren zoals leverworst, bierschinken, salami of rauwe ham, of eigen creaties voor de aromatische productie van andere voedingsmiddelen - met onze producten en gekwalificeerde medewerkers bieden wij u de benodigde technologie-knowhow en de gewenste succesvolle oplossingen.
België, Machelen (Bt.)
... cateringverpakking. Verpakt onder uw private label of ons Guina merk. Loonverpakking (contract packaging) is ook mogelijk. Een overzicht van alle productfamilies in ons gamma : salami (salami, salami light, chorizo), spekprodukten, kookwaren (hespenworst, ontvette ham, vleesbrood, Parijse worst, Meesterlycke Ham), rookwaren (Filet de York, Filet d'Anvers, gerookte rauwe ham 'Cobourg', gerookte bacon), catering produkten (ontbijtspek , gerookt spek, gekookte ham), bioprodukten (Bio ontbijtspek, Bio salami, Bio gekookte ham, Bio hespenworst, Bio filet de saxe, Bio rauwe ham, Bio kalkoenfilet).
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play