...Het wildzwijnvlees, typisch voor de Toscaanse gastronomie, maar ook voor die van de Nebrodi, bijna in het hart van Sicilië, leent zich voor de meest uiteenlopende toepassingen. Wij bieden het aan in de meest beroemde bereiding: de worst. Probeer het te grillen of in saus te bereiden: iedereen zal tevreden zijn.
Portfolio (45)
Italië, Castel Guelfo Di Bologna
... producten en de gezondheid van de consument, en daarom hebben we productlijnen ontwikkeld met natuurlijke, ambachtelijk vervaardigde producten. Het vleeswarenbedrijf produceert hammen, extra verse worst, gedroogde worst, Luganega, salame zia ferrarese, salame del guelfo voor op de grill, salame del contadino en grosso nostrano, salame tipo Milano, Hongaarse, Felino, Ferrarese, Napoli, Fabriano, Guanciale stagionato, kop van de kop, ciccioli, cotechino en zampone, bondiola, cappelli del prete en andere specialiteiten voor detailhandel, GDO en horeca.
Italië, Ferrere
... vleeswaren zoals salame della rosa, salame al tartufo, salame al Barolo, worst, gekookte ham, rauwe ham, cotechini en nog veel meer, die we rechtstreeks in onze winkel verkopen. Om de verkoop te verhogen, hebben we ook een slagerij geopend in de Langhe, in het historische centrum van Alba, en een andere in het centrum van Turijn, nabij het Egyptisch museum, waar je al ons varkensvlees en de vleeswaren kunt kopen.
Italië, Ginestreto-Pesaro
Diverse zijn de lekkernijen die aan de klanten worden aangeboden, zoals lonza, lonzini, worstjes, salami en hammen met verschillende smaakkenmerken, waardevolle specialiteiten die voortkomen uit geselecteerd varkensvlees en vakkundig gekruid door de ervaren handen van onze ambachtslieden. De minimale rijpingstijd die voor elke vleeswaren wordt gegarandeerd en het ideale klimaat waarin deze wordt v...
... Antonino. Sinds de oprichting biedt de slagerij, Norcineria Galvano, sinds 1971 ambachtelijke vleeswaren van de hoogste kwaliteit aan, voortkomend uit een constante dialoog met de relevante boeren. Uit dit diepgaande werk en deze liefde ontstaat de bijzondere productie van ambachtelijke vleeswaren van hoge kwaliteit, van de typische gedroogde worst tot verschillende soorten salami, met heerlijke cacciatorini, capocolli, culatelli, lonze, pancetta en nog veel meer. Een productie van lekkernijen uit vervlogen tijden, om de smaakpapillen van hun klanten en hun gasten te verwennen.
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play