... brengen van gekookt of gegrild vlees, stoofschotels, salades en soepen. De typische smaak en het intense aroma komen het beste tot hun recht door er wat brood in te dopen. De extra vierge olijfolie “OLIOTOLA”, koudgeperst uit olijven die in Sicilië (Italië) zijn geteeld en ongefilterd is een 100% Italiaans product. De oogstperiode is van oktober tot november, de olijven worden met de hand geplukt en onmiddellijk naar de olijfmolen gebracht en elke avond gemalen om een zeer lage zuurgraad te garanderen en alle waardevolle componenten en de karakteristieke smaak, typisch voor de Siciliaanse olie, te behouden.
Italië, Gubbio
..."BICCARI" NATIVE OLIE EXTRA RECHTSTREEKS VAN DE PRODUCENT KOPEN GUBBIO UMBRIË ITALIË Olijfbomen: Onze eeuwenoude olijfgaarden op een optimale hoogte van 700 meter boven zeeniveau maken de teelt van de olijfboom zonder pesticiden mogelijk en dragen bij aan het bereiken van kwaliteitsniveaus die in geen andere omgeving kunnen worden herhaald. De olijven worden in de maanden oktober, november en...
Italië, Scario
...Pancetta, Capocollo, Guanciale, Biologische Pasta, Biologische Wijn, Olijven, Paté, Jam, Marmelade, Mastaccioli, Cantucci. Ambachtelijke Honing, Speltproducten, Propolis, Honingkaramels, Bruidstorrone, Hennepolie en -meel, Senatore Cappelli-meel, Saragolla, Speltpasta, Amaro Penna, Specerijen, Spumante, Grappa,...
Italië, Tavarnelle Val Di Pesa
De MORI-TEM, Toscana Enologica Mori, is gespecialiseerd in het ontwerp, de bouw en de installatie van machines voor het omzetten van druiven in wijn en olijven in olie. De MORI-TEM oliemolens zijn ontworpen om te voldoen aan de behoeften van zowel kleine als grote producenten van extra vierge olijfolie. In de wijnbouwsector was het bedrijf een van de eerste in Italië die horizontale druivenpersen met een mand en een verwijderbare klopper bouwde, die bijzonder geschikt zijn voor de kleine wijnmakerij.
Italië, Grumo Appula
... 300%! De Coratina-olijf wordt voor 100% gebruikt in onze "Smeraldo" olijfolie "intens groen fruitig". Het totale aantal fenolische verbindingen en van α-tocoferol is het hoogst in de jonge, groene olijven, zoals wij ze verwerken. Hierdoor dragen oliën die uit deze olijven worden geproduceerd, aanzienlijk bij aan de opname van olijfolie-polyfenolen. Onze extra vergine (extranatief) biologische olijfolie vindt zijn oorsprong in Apulië (de hak van Italië) op de plantages die liggen tussen de zee en het nationale park van de "Hoge Murgia" en al 5 generaties door onze familie worden beheerd.
Italië, Campobello Di Mazara
... producten aan, zoals: gearomatiseerde oliën (met knoflook, citroen, rozemarijn, salmorigano en chili), olijvenpasta (groene, zwarte, met sinaasappelschillen, met mandarijnschillen en met citroenschillen), olijven in pekel, cunzate "gekruid" en gearomatiseerd.
Italië, San Martino Buon Albergo
Wij produceren en bottelen Extra Vergine Olijfolie. Fontanara Srl is de naam van het bedrijf dat zich bezighoudt met de productie en commercialisering van producten onder het merk Fontanara en andere geregistreerde merken zoals Borgoliva, Martin en Montetosà. Wij beschikken over een assortiment van voedingsproducten in olie (van paddenstoelen tot tonijn), honing van ons landgoed en cosmetische pro...
Italië, Massafra
...Perrini, een dynamische speler in de agrovoedingssector van tafelolijven, extra vierge olijfolie en citrusvruchten, stelt zich op als synoniem voor betrouwbaarheid, waarbij de hoogste kwaliteit in de agrovoedingsprocessen wordt gegarandeerd. Het bedrijf biedt de beste 'Smaken van Puglia': van extra vierge olijfolie tot Leccino-olijven in pekel in verschillende verpakkingen - voor detailhandel en groothandel - tot aan clementines en sinaasappels, allemaal afkomstig uit eigen productie, made in Italy.
Turkije, Akhisar
... brengt de meest geselecteerde olijven van de Akhisar-regio, die wordt beschouwd als het centrum van de tafelolijvencultuur, met zorg naar uw tafels. Paprika, een van de onmisbare smaken in de keukens van veel landen over de wereld, is in elk gerecht van salades tot pasta gebruikt en is gebruikt bij de productie van specerijen en tomatenpuree. IDEAL Agriculture heeft een verwerkingscapaciteit van 5000 ton per jaar voor gesneden paprika, gegrilde paprika en hete paprikasaus.
Italië, Campobello Di Mzara
Familiebedrijf met een rijke erfenis die van generatie op generatie gaat; wij zijn de derde. Wij produceren extra vierge olijfolie en biologische olijven van de Nocellara del Belice variëteit. Gearomatiseerde oliën, tapenade van groene en zwarte olijven, met schil van citroenen, sinaasappels, mandarijnen, aubergines, pistachenoten en olijven cunzatu. Alles wordt met liefde gemaakt volgens oude methoden, zoals het vroeger gedaan werd.
Italië, Nicosia
... tot 30 quintalen olijven per uur te verwerken, samengevat in drie maten: S, M en L. Het belangrijkste voordeel van BioSpremi® is dat het de maximale kwaliteit van olie uit olijven verkrijgt zonder toevoeging van water en met een lager energieverbruik. We richten ons op olijfoliemolens en landbouwbedrijven die eindelijk de hoogste kwaliteit van Extra Vergine Olijfolie willen behalen.
Italië, Castronovo Di Sicilia
... technologieën die, in tegenstelling tot de traditionele extractiesystemen, de continue verwerking van olijven mogelijk maken. Vanaf dat moment heeft het bedrijf zich toegelegd op de geavanceerde technologie van decanters, de centrifugaalextractor, een installatie die in staat is om 50.000 kilogram per uur te verwerken, en de ALFA LAVAL-technologie die het mogelijk maakt om de pasta's "koud" te...
Italië, Diano San Pietro
... Taggiasca-olijven met eigen planten en de productie van Taggiasca en Italiaanse extra vierge olijfolie, hebben we ook de productie van conserven, pesto, gedroogde tomaten en gevulde pepers. Het bedrijf hecht groot belang aan het behoud van het natuurlijke aroma van de grondstoffen, daarom worden de olijven binnen 24 uur na de oogst gemalen en wordt het basilicum binnen enkele uren na aankomst omgevormd tot halffabrikaat en pesto.
Italië, Imperia
...L'Olio di Cannelle is een extra vierge olijfolie van de variëteit "Monocultivar Taggiasca". De Monocultivar olie is uniek in zijn organoleptische eigenschappen die het onderscheidt van andere oliën die normaal op de markt zijn. De Taggiasca-olijven zijn een van de meest beroemde variëteiten voor de productie van extra vierge olijfolie. L'Olio di Cannelle is 100% natuurlijk, zijn puurheid valt op...
Italië, Caianello
... uitgedoofde vulkaan binnen het Regionale Park van Roccamonfina, goed beschermd tegen elke vorm van vervuiling en chemische meststoffen. De bijzondere kenmerken van het gebied waar onze olijven worden verbouwd, geven de olie superieure organoleptische en voedingskwaliteiten.
Italië, Castelverano
Essences van Sicilië en Typische Producten: Olijven, Olijfolie van Nocellara del Belice, Biologische Honing, Wijn Dop IGP, Oregano, Kappertjes, Passito Zibibbo van Pantelleria, Jam en Confituur, Zwart Brood van Castelvetrano, Vastedda Belicina, Pecorino, Martorana Fruit, Gedroogde Tomaten, Knoflook van Nubia, Paté Busiate, Zout uit Trapani, Amaro Selinunte. Alle lokale en traditionele producten van Kwaliteit en Natuurlijke Smaak.
...% Italiaanse extra vergine olijfolie met mechanische verwerking en in een continue koude pers. Na de verwerking van de extra beginnen we met de verwerking van de aromatische olie met olijven en vers fruit direct in de olijfpers. Biologisch regime. Traceerbaarheid en biologisch gecertificeerd.
... van complete lijnen voor het vullen en sluiten van voedingsproducten in harde verpakkingen (potten en flessen van glas, aluminium en blikdozen, potten en flessen van kunststof) te leveren. We produceren verschillende systemen om verschillende soorten vaste producten naar de vulmachine te voeren. De niet-telescopische vulmachines van Zilli & Bellini zijn geschikt voor een breed scala aan voedingsproducten: van olijven tot hele tomaten.
... traditie en dezelfde kwaliteit als vroeger behouden. De olijfmolen bevindt zich in het centrum van Castellana Grotte, in een oud gebouw uit de 19e eeuw, waar het de vruchten van de olijfgaarden van enkele eigen landgoederen en verschillende leveranciers in de provincie Bari verzamelt en verwerkt, en van daaruit verpakt en distribueert het zijn producten door heel Europa. De belangrijkste producten van Il Vecchio Frantoio Pace zijn de fruitige lichte extra vierge olijfolie en de fruitige intense extra vierge olijfolie, geëxtraheerd uit 100% Coratina olijven.
Italië, Torremaggiore
... campagne en de zorgvuldige reiniging van de machines. Bovendien maakt een schijfafwerkingsysteem het mogelijk om de verblijftijd van de olijven in de molen te verkorten en daardoor de blootstelling aan oxidatie van het product te verminderen. De tijd tussen de oogst en de verwerking van de olijven op het juiste rijpingspunt is zeer kort en ze worden bewaard in goed geventileerde containers, afkomstig van geselecteerde landbouwgrond. De oogstmethode gebeurt uitsluitend van de boom door middel van handmatige pluk of met behulp van mechanische middelen. Tot slot de conservering van de olie.
Italië, Senigallia
Productie en verkoop van rode en witte wijnen IGT en DOC, typisch voor de regio Marche, met druiven die uitsluitend afkomstig zijn uit de eigen wijngaarden in het gebied van Senigallia (AN). Productie en verkoop van extra vierge olijfolie in verschillende smaken, met olijven die uitsluitend afkomstig zijn uit de eigen olijfgaarden gelegen in het gebied van Senigallia en verwerkt in de eigen...
Italië, Imperia
Sinds 1918 produceren we in Imperia hoogwaardige olijfolie rechtstreeks uit onze Taggiasche-olijven. Een familiepassie die van generatie op generatie is doorgegeven. Van familie naar familie. Onze oliën en producten zijn allemaal van de hoogste kwaliteit, absoluut ambachtelijk, ontstaan in vervlogen tijden en door de jaren heen doorgegeven, gegroeid samen met ons en in de loop der tijd verbeterd dankzij vernieuwing en strikte hygiënecontrole.
Italië, Torremaggiore
... medium van het web, mijn productie wereldwijd uit te breiden om deze monocultivar-olie, met unieke organoleptische kwaliteiten, bekend te maken bij alle liefhebbers en niet-liefhebbers van extra vierge olijfolie. Het doel van het bedrijf is om ook de minder ervaren mensen in de sector de grote kwaliteiten van onze olijven, in het bijzonder van de Peranzana-cultivar, bekend te maken. De productie...
Italië, Pienza
... het juiste rijpingsniveau moet worden geoogst (invasatura) en binnen vierentwintig uur moet worden gemalen. De olie-extractie vindt plaats door middel van koude persing en met behulp van gloednieuwe mechanische processen, waardoor het verkregen product vrijwel al zijn organoleptische eigenschappen van verse olijven behoudt. Het bedrijf kan bogen op bijna een eeuw ervaring in de sector, dankzij de belangrijke professionaliteit die is verworven door zijn oprichter, de heer REMO MONACI.
Italië, Canosa Di Puglia
Bedrijf dat zich richt op de verwerking van Italiaanse olijven tot extra vierge olijfolie. We werken voornamelijk met coratina olijven, naast andere typische cultivars zoals oliarola en paranzana. We verpakken de olie in blikken van 3 liter en 5 liter.
Italië, Montesarchio
... nicheproduct. Een "gezonde" extra vierge olijfolie, volledig Made in Italy, verkregen met behulp van geavanceerde machines die de opslag- en productie tijd van de olijven verminderen en de organoleptische eigenschappen behouden en versterken: een extra vierge olijfolie met een unieke smaak! Dankzij de ondernemende capaciteiten wordt er vandaag de dag, met de evolutie van de tijden, olie geproduceerd voor...
Italië, Montesano Sulla Marcellana
... ambachtelijkheid van de producten, maar ook, en vooral, naar het verhaal dat hen verbindt met hun regio: gedroogde of gevulde tomaten, gegrilde aubergines, pompoencrèmes, artisjokken, broccoli, gevulde olijven, gevulde paprika's en pittige pepers zijn slechts enkele van de typische producten uit Cilento die zijn omgevormd tot boccacci onder olie.
Italië, Badolato
...van de werkzaamheden op het veld, die zich van januari tot december constant uitstrekken, voeren we de onderstaande interventies uit: snoeien en het verwijderen van scheuten, uitsluitend biologische bemesting, constante en continue reiniging, gecertificeerde biologische behandelingen, het oogsten van olijven, malen, conserveren van olie, bottelen en verzending naar de eindklant, waaronder...
Italië, Agrigento
... aansluiten bij de voortdurende zoektocht naar innovatie en ontwikkeling. We bouwen sterke relaties op met leveranciers uit verschillende delen van de wereld (Italië, Californië, Argentinië, Griekenland, Spanje, Turkije, enz.), waarbij we een hoge kwaliteit van het product garanderen, dankzij de constante zoektocht naar innovatie.
...cognac, brandy, Bienmesabe, honingrum, praline- en perziklikeur, Pacharán, Orujo, likeur en edelbranden uit Stiermarken. Spaans bier Estrella Damm, San Miguel en PAGOA Olijven en olijfolie uit beperkte productie. Ingelegde groenten artisjokken, gazpacho, Piquillo-paprika, Fabada Paella-ingrediënten rijst uit Calasparra, saffraan, Boquerones, Mojama, patés, Pulpo al Ajillo kaas, ham- en worstspecialiteiten bosweideham en D.O. Maestrazgo-Serrano uit Teruel, hert- en stierdroogvlees...
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play