Italië, Caltabellotta
... vacuümverpakkingen. Onze olie komt van de persing van Biancolilla-olijven uit Caltabellotta (de Biancolilla-cultivar is autochtoon in Caltabellotta), die de olie de onmiskenbare groene kleur met gouden reflecties en zijn natuurlijke troebele uiterlijk geven. Het wordt gewaardeerd om zijn uitstekende volle en ronde smaak van groene olijven met een lichte bitterheid en pittigheid. Bovendien heeft het een intense en evenwichtige fruitigheid, met een hint van amandelen.
...Het landbouwbedrijf Tota is gespecialiseerd in de productie en commercialisering van olijven voor olie en extra vierge olijfolie. De olijven die door het bedrijf worden geproduceerd en verhandeld zijn de volgende: CORATINA - PERANZANA - CAROLEA - LECCINO - OGLIAROLA - PENDOLINO - FRANTOIO - CORATINA - "Wij hebben ook BIOLOGISCHE olijven beschikbaar". NOCCIOLINO DI SANSA: een natuurlijk product...
Italië, Grottaglie
...Feudi Valle d'Itria is een "klein" maar gemotiveerd en dynamisch bedrijf dat geïnspireerd is door de traditie, zonder de moderniteit uit het oog te verliezen. Onze wijnen en onze olie worden uitsluitend geproduceerd met druiven en olijven uit de gebieden van de Valle d'Itria en het Alto Salento, om onze klanten alleen uitstekende producten te bieden. Ons werk, onze passie, onze inzet zijn gericht op het enige doel om de goedheid en schoonheid van onze geschiedenis te verspreiden.
Sapori Verde produceert en verkoopt hoogwaardige voedingsproducten: extra vierge olijfolie, olijfolie van Taggiasche-olijven uit Ligurië, Ligurische Pigato-wijn, Ligurische Vermentino-wijn, en Genovese pesto DOP volgens een oud Genovese recept. De producten zijn te bestellen via internet, telefoon en bij thuisproeverijen. Betaling kan met creditcard of bij ontvangst van de goederen, zonder verzendkosten.
Italië, San Gennaro-Lucca
De Frantoio Lenzi heeft een geschiedenis die teruggaat tot de jaren dertig, toen de familie Lenzi een kleine olijfmolen bezat in San Gennaro, Lucca. In de jaren tachtig werd de molen verplaatst naar de huidige locatie, met een dagelijkse verwerkingscapaciteit die steeg van 25 naar 70 quintalen olijven. Aan het einde van de jaren negentig nam de productie toe tot 300 quintalen per dag, dankzij de...
Italië, Ispica
Frangitura-olijven...
Italië, Bivona
De Extra Vergine Olijfolie van Frantoio Ciccarello wordt verkregen uit gezonde olijven die met de hand rechtstreeks van de bomen worden geplukt, van de volgende variëteiten: Biancolilla, Nocellara del Belice en Cerasuola. Daarnaast kan er in een hoeveelheid van niet meer dan 5% een andere variëteit uit de regio worden toegevoegd: Giarraffa. Het productiegebied strekt zich uit over het bergachtige gebied van Alto Agrigentino, dat gekenmerkt wordt door een diepgewortelde traditie in de olijfteelt en een zeer oude praktijk in de productie van Extra Vergine Olijfolie.
Italië, Termini Imerese
... tijdens de zomer. De Biancolilla is de belangrijkste variëteit, maar er zijn ook bomen van Nocellara, Carolea en FS17. Wanneer in het midden van oktober de oogst begint, worden de olijven binnen enkele uren gemalen om de hoogste kwaliteit te waarborgen. Zo, na meer dan een halve eeuw traditie en uitstekende olie die als een hoogwaardig en veelgevraagd product aan de olijfoliepers werd verkocht...
Italië, Cerignola
Ons bedrijf is opgericht in 1995 en is een marktleider in de ambachtelijke productie van Scaldatelli, Biscotti, Mostaccioli en andere lokale specialiteiten. We gebruiken hoogwaardige grondstoffen uit onze regio. Ons assortiment omvat verschillende smaken, namelijk: Traditionele Scaldatelli, met olie, met chili, met ui, met pizzaiola, met sesam, met rozemarijn, met olijven, met oregano, met aardappelen en vele andere smaken, typische Pugliese Mostaccioli met gekookte wijn, en Biscotti in verschillende vormen en smaken.
De eigenaar van de olijfoliepers Chiaramonte maakt al meer dan 30 jaar van het beroep van olijfolieproducent een ware kunst; hij houdt persoonlijk toezicht op alle fasen, van de oogst tot de verpakking. De met de hand geplukte olijven op het juiste rijpingspunt, op de groene en zonnige heuvels van Saracena, aan de voet van het Nationaal Park Pollino, worden koud gemalen met stenen molens, in zeer...
Italië, Zola Predosa
Italië, Sora
Italië, Andria
Italië, Rovereto
Italië, Alatri
...Verkoop van typische, authentieke en biologische Italiaanse producten, erkend als DOP, DOC, IGT. Uitmuntendheden zoals extra vierge olijfolie, Cesanese wijn, buffelmozzarella uit Amaseno, truffels uit Campoli Appennino, Cabernet wijn uit Atina, cannellini bonen uit Atina, paprika's uit Pontecorvo, Amaretti uit Guarcino, evenals honing, kazen, tomaten, groenten in olie, koffie, conserven, biologische olijven. Italiaanse gastronomie van hoge kwaliteit.
Italië, Trezzano Sul Naviglio
Dedica Design biedt een beperkte serie unieke handgeblazen flessen aan, gemaakt door meester-glazenier Pietro Viero. Het ontwerp van de flessen is van Matteo Cibic, die de productie zorgvuldig heeft begeleid, van het idee tot het eindproduct. Elke fles bevat 0,5 liter puur Italiaanse extra vierge olijfolie (uit de regio Salento), geproduceerd volgens de oude methode van koude persing. De olijven...
Italië, Ciro' Marina
Italië, San Paolo Di Jesi
Italië, Siracusa
Italië, Rocca Massima (Lt)
Italië, Umbertide
Italië, Rizziconi
Italië, Fara In Sabina
Italië, Polistena
Turkije, Merter/zeytinburnu
... in bulk geëxporteerd naar Italië, Spanje, de VS en andere landen. Het wordt vaak gemengd, gebotteld en opnieuw geëxporteerd naar de VS als "gebotteld in Italië" of "geïmporteerd uit Italië". De olijfboom is ontstaan in de regio die nu Turkije is ("Klein-Azië" of "Anatolië") en verspreidde zich later rond de Middellandse Zee. De olijven in Turkije worden meestal met de hand geoogst en worden vaak...
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play