Portugal, Algés
... wereld te zijn en de grootste private label verpakkers van plantaardige oliën op het Iberisch schiereiland. Met ons sourcingteam volgen we direct en continu de grootste producerende en exporterende markten om onze klanten olijfolie, plantaardige oliën en olijven van de beste kwaliteit te garanderen, in de benodigde hoeveelheden en tegen de meest competitieve prijzen. Onder deze markten bevinden zich Portugal, Spanje, Griekenland, Marokko, Tunesië en Italië voor olijfolie en oliën; en Spanje, Egypte, Argentinië, Portugal en Griekenland voor olijven.
... oliën van vers gemalen olijven met verse truffel, citroen, rode mandarijn, rozemarijn en chilipeper. Hoogwaardige IGT Salento wijnen van de druivenrassen Primitivo, Negroamaro, Ottavianello en Malvasia. ROSE', WIT, ROOD en PASSITO. Daarnaast hebben we een beperkte productie van zoete amandelen van oude bomen die verspreid staan in onze olijfgaarden, die normaal gesproken worden gebruikt in de haute...
Italië, Milano
Osteria Maurino is ontstaan uit de ervaring en de passie van de eigenaar, Maurino, voor de keuken van zijn land: Rome. Maurino biedt al zijn gasten een authentieke Romeinse keuken, met smakelijke herinterpretaties, maar altijd trouw aan de traditie. Onder de specialiteiten: Bucatini all’amatriciana, Tonnarelli cacio e pepe, Paccheri met artisjokken, guanciale en olijven, gnocchi alla romana...
Italië, Roma
Uit de eeuwenoude olijfbomen van de chemisch onbehandelde velden wordt ons Extra Vergine Olijfolie koudgeperst met ambachtelijke productiemethoden, in overeenstemming met de traditie en de meest innovatieve kwaliteitsnormen. De oogst van de olijven respecteert namelijk de juiste rijpingsperiodes. Vervolgens begint de persing binnen twee uur. Op deze manier behoudt de olie al zijn voedingsstoffen, zoals polyfenolen en andere natuurlijke antioxidanten, die de olie uiteindelijk de typische smaak van net geoogste groene olijven geven.
Italië, Petilia Policastro
De Agrarische Onderneming Krotonese is ontstaan uit een familieproject dat tot doel heeft de oude tradities van een generatie gezinnen voort te zetten die hun leven aan de landbouw hebben gewijd. De SAK SRL bezit momenteel meer dan 300 hectare grond, waarvan verschillende gebieden zijn gewijd aan de teelt van olijven en de commercialisering van de hoogwaardige biologische extra vierge olijfolie...
Portfolio (2)
...Het landbouwbedrijf "INCANTALUPI" is opgericht in Puglia in 1948, met volledig respect voor de waardevolle ongerepte natuurlijke omgeving. Hier produceren we sinds 1997 onze biologische extra vierge olijfolie, waarbij de technieken van groenbemesting en het inzaaien van de grond worden toegepast. Alle verwerkingsfases, zoals: de verwerking van de olijven, opslag en verpakking, worden strikt...
Italië, Andria
Mani di terra is een bedrijf dat biologische producten zoals oregano, amandelen en olijven produceert.
Italië, Gualdo Cattaneo
Onze onderneming is gelegen in het hart van Italië, in de regio Umbrië, en beslaat 30 hectare. Ons product is BIO, uitsluitend van hoge kwaliteit met de DOP-aanduiding. Elk jaar wordt de oogst traditioneel uitgevoerd om de kwaliteit van de olijven te waarborgen. Daarnaast maken we gebruik van de koude persmethode; een geavanceerde machine (AlfaLaval van de nieuwste generatie) garandeert de...
... olijfolie is fantastisch, maar onze merknaam is nog beter, omdat we meer zijn dan alleen verkopers; we zijn ook kopers die hun deel van het browsen en leren hebben gedaan, de besten hebben gevonden en deze in een nette fles naar jou hebben gebracht. Onze olijfolie is niet alleen geweldig. We hebben ons best gedaan om het ook speciaal te maken. Tussen een scala van oliën uit Griekenland, Italië en...
L'Inox, met meer dan 35 jaar ervaring in de sector, ontwerpt en bouwt machines en installaties voor de verwerking van verse fruit en groenten, in al zijn fasen: omkeren, wassen, borstelen, sorteren, kalibreren, vullen, verpakken, behandelen, depalletiseren, palletiseren. Het is ook gespecialiseerd in de sector van het wassen van verpakkingen en biedt de klant verschillende modellen machines voor h...
Verwerking van nationale en buitenlandse olijven...
Italië, Castelbellino
Charmante agriturismo in het land van goed leven, Castelbellino Ancona. Verhuur van toeristische appartementen, speeltuin voor volwassenen en kinderen, zwembad, paarden, fietsen, volleybal, zwembad. Typisch restaurant.
Productie van hoogwaardig extra vierge olijfolie van Italiaanse olijven.
Italië, Verona
Ons bedrijf houdt zich bezig met de import van halffabricaten, zowel voor verse producten, ingelegde producten, diepvriesproducten als gedroogde producten. De belangrijkste producten die we behandelen zijn paddenstoelen, truffels, olijven en artisjokken in alle verschillende formaten. We bedienen de belangrijkste conservenbedrijven en garanderen kwaliteit en stiptheid bij de levering van de goederen.
Italië, Sant'Egidio Del Monte Albino
... tomaten (hele gepelde, geplette en in blokjes), cherrytomaten, peulvruchten, paddenstoelen, artisjokken, olijven, ravioli, rijst en andere. Onze machines zijn volledig vervaardigd uit roestvrij staal, in overeenstemming met alle CEE-normen, met een snelle demontage en montage van de verschillende formaten van de dozen, waardoor de productiecycli worden versneld.
...% Italiaanse olijven - Kant-en-klare sauzen (pesto, amatriciana, truffel....) - Mozzarella - Etc Een breed scala aan authentieke Italiaanse producten, geselecteerd en erkend door professionele koks voor de retail, groothandel en Ho.Re.Ca kanalen. Zeg NEE tegen nep Italiaans voedsel! Kies voor een gecertificeerd product!
Italië, Campobello Di Mazara
...OLIÁTO ontstaat uit de persing van gezonde, onbeschadigde olijven die nog niet rijp zijn, verzameld in de beste olijfgaarden, waarvan een deel direct wordt beheerd. Bijzondere aandacht wordt besteed aan de belangrijke handelingen van oogsten, transport en persing, strikt koud, in de bedrijfsfrantoio binnen 24 uur na de oogst, wat resulteert in een product met een hoge fruitigheid en een zeer lage oliezuurwaarde. De zo verkregen olie, na een periode van natuurlijke sedimentatie in roestvrijstalen silo's in afwezigheid van zuurstof, wordt kort voor verzending verpakt.
Italië, santa maria la carità
Ons bedrijf is opgericht in 1980 en begon met de verkoop van olijven op lokale markten. Na enkele decennia zijn we begonnen met verkopen aan delicatessenwinkels en restaurants. In 2000 hebben we onze verkopen verhoogd door ook groothandels en aangesloten supermarkten te bevoorraden. We geloven dat ons succes op de markt te danken is aan de passie en aandacht die we besteden aan het inkopen en verwerken van olijven. Desondanks zullen we niet stoppen met het zoeken naar nieuwe methoden om de smaak van onze klanten optimaal te bevredigen en om onze producten continu te verbeteren.
Italië, Altamura Di Bari
Il Trullo Dei Sapori is een toonaangevend bedrijf dat de beste kwaliteit olijven, extra vierge olijfolie, kazen, charcuterie, snacks, ambachtelijke pasta, geconserveerde producten en nog veel meer exporteert en levert aan de cateringsector, van wereldberoemde restaurants en bars tot voedselproducenten in het hele land.
Het bedrijf bestaat uit een enkel perceel van 5 hectare, waarvan 2,0 hectare is beplant met wijnstokken, terwijl de overige tweeënhalve hectare is beplant met olijfbomen, waarvan Gianni de olijven oogst om zijn extra vierge olijfolie te produceren, koudgeperst met stenen molens. Van de 2,0 hectare wijngaard levert 1,5 hectare de druiven voor de wereldberoemde Brunello, terwijl van het resterende...
Onze native, koudgeperste, premium olijfolie brengt een heerlijk stukje Italië in huis! Hier ontdek je alles over de productie, het gebruik en de smaak. Koop nu de originele olijfolie van Coratina-olijven en Ogliarola-olijven met een krachtige smaak en intens fruitig aroma. Wat is het verschil tussen extra vierge olijfolie en native olijfolie? Wat zijn de verschillen in productie, smaak en toepassing? Hier vind je de juiste tips voor de optimale keuze van olijfolie.
...Wij produceren de biologische extra vergine olijfolie in onze olijfmolen, die speciaal is ingericht om de consument een product te bieden dat afkomstig is uit een korte keten en werkelijk van een kortere afstand. Het enige doel, van de oogst van de olijven tot de koude extractie van de olie, is het verkrijgen van een uitstekend product van absolute kwaliteit. Wij richten ons voornamelijk op de...
Italië, Noto
Het bedrijf produceert 100% biologische producten zoals: olie, olijven en amandelen in een ongerept gebied in Val di Noto (Syracuse) met certificeringen van Biologische Landbouw en transparante bodemanalyses.
Italië, Gravina Di Catania
Productie en distributie van hoogwaardige typische Siciliaanse producten: je kunt arancini, cannoli, kazen, meel en pasta van oude granen, conserven, olijven en extra vierge olijfolie, confituren en jam, honing, amandelen, pistachenoten, Modica-chocolade, wijnen, bitters, likeuren en vele andere specialiteiten vinden.
Italië, Apricale
... Taggiasche-olijven, wordt geserveerd; in de winter bij de warmte van de open haard in de ontbijtkamer, terwijl in de zomer er geen airconditioning nodig is... Gelegen op 300 meter boven zeeniveau, op 12 km van de stranden van de West-Ligurische kust, dicht bij Monte Carlo, de Côte d'Azur, San Remo, de thermen van Pigna, geniet het van een mild klimaat het hele jaar door.... Perfect voor gezinnen, romantische koppels, liefdesuitstapjes.....
... volgens het traditionele systeem van de molens en met een unieke koude persing. De verkregen extra vergine heeft niet alleen een zeer lage zuurgraad, maar is ook geurend, rijk aan aroma's en heeft een kenmerkende fruitige smaak: een authentieke persing van olijven! Het Agrarisch Bedrijf Le Farnie is gecertificeerd als biologische onderneming (ccpb) VERPAKKINGEN: BLIK van 5; 3; 2; 1; 0,5; 0,25 liter...
Een rijke en nauwkeurige selectie van typische producten uit de Apulische gastronomie, verpakt om de smaak en de fantasie in de keuken te prikkelen. Het assortiment omvat paté, ingelegde groenten, augurken, olijven in pekel, extra vierge olijfolie, allemaal strikt geproduceerd met grondstoffen uit de Apulische regio en verpakt volgens traditionele technieken.
Italië, Sant'anastasia
.../2011, gezien de ernstige politieke veranderingen in dit land, zijn we verhuisd naar Egypte en Marokko, van waaruit we olijven en kappertjes importeren. Eveneens in 2008 zijn we begonnen met het importeren van ansjovis in zout, een product dat we nog steeds uit Argentinië en Marokko importeren, vergezeld van lokaal product uit Sciacca.
Wij zijn het familiebedrijf Genna Casa, opgericht in 1925. We bevinden ons in het hart van de Belice-vallei, producenten van biologische olie en olijven van de Nocellara del Belice D.O.P. en I.G.P. monovarietaal. Sinds 1925 bewerken we met passie en traditie ons land. In afwachting van uw reactie, bieden wij u onze vriendelijke groeten aan.
Italië, Loreto Aprutino
... "dritta". Alle gronden van het bedrijf worden bemest met organische stoffen, terwijl de planten niet worden onderworpen aan enige fytosanitaire behandeling, in volledige overeenstemming met de normen die de biologische productie reguleren. De persing van de olijven vindt strikt binnen 24 uur na de oogst plaats via een koudextractieproces. Het eindproduct is een extra vierge olijfolie van hoge...
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play