Duitsland, Kulmbach
...De Schrutka-Peukert GmbH is de specialist in versheid in de winkelinrichting en richt zich op de ontwikkeling van koeltechniek voor vlees, worst en bakwaren. Het productportfolio omvat onder andere: -Reifekamer -Koelkasten, warmhoudkasten, snackbars -Glasopbouwen -Zitgedeelten Deze producten worden gebruikt in de volgende sectoren: -Slagerijen/Vleeswarenwinkels -Bakkerijen/Patissiers -Café's/Koffiehuizen/Bistro's -Visspeciaalzaken/Delicatessen/Kaas...
Bulgarije, Haskovo
In 2011 waren er mensen uit de industrie- en productiesector betrokken bij: - De productie van levende dieren - De import en export van levende dieren - Vleesverwerkingsinstallaties, slachthuizen, productie, slacht en verkoop van landbouwproducten, productie, import en export - De productie en groothandel van bewerkte vleesproducten, zoals worst, gebraden vlees, ontbijtspek en gedroogd vlees.
Portfolio (1)
Frankrijk, Vroncourt
La Bergerie du Ouchy biedt u zijn producten aan in directe verkoop. Dit garandeert u de consumptie van vlees van hoge kwaliteit uit de Lotharingse regio. Directe verkoop van een heel lam of in pakketten. Verkoop van bereide gerechten in potten en schapenvleeswaren: worst, merguez, rillettes, paté, saucisson. Gepasteuriseerde conserven: navarin met kleine groenten, tomatensauté, curry van de herder, tajine.
A TOPITÉU - Alheiras de Mirandela, Lda is een bedrijf met 30 jaar ervaring in de vleesverwerking. Het produceert regionale worsten zoals de Alheira de Mirandela, linguiça, salpicão; Vleeswaren zoals ham, gekookte ham, spek en gerookte schouder; Implementatie van het Voedselveiligheidssysteem sinds 1998. Het bedrijf is gecertificeerd volgens ISO 9001:2008. PME Leider.
België, Chaineux
...Opgericht in 1978, is het familiebedrijf D’Argifral gespecialiseerd in de productie en verkoop van gekookte varkensvleeswaren. Een vakmanschap, voortgekomen uit meerdere generaties ambachtslieden, gecombineerd met een van de modernste productiefaciliteiten, heeft D’Argifral in staat gesteld om hoogwaardige producten aan te bieden die worden geleverd in de traditionele en/of zelfbedieningsschappen van zijn klanten. Het bedrijf D’Argifral, dat tegenwoordig erkend en gewaardeerd wordt om zijn gekookte hammen en vleeswaren, dankt zijn bekendheid aan de ondernemingsgeest van 3 generaties.
Oostenrijk, Irnfritz
Slagerij en slachthuis: De wortels van ons bedrijf gaan terug tot 1917. Sindsdien is er in Irnfritz een slagerij. Wij voeren het bedrijf sinds juli 1977. Onze slagerij heeft een grote groei doorgemaakt toen we in 1980 begonnen met de opfok en verkoop van melkvetkalveren. In 1992 werd er een productieplaats voor de worstproductie toegevoegd, waardoor dit gebied werd uitgebreid.
Polen, Karczew
... eigenaren, meer dan zeventig jaar hard werken en ervaring die door geen enkel ander bedrijf in de vleeswarenindustrie geëvenaard kan worden. De smaak van onze producten is het resultaat van de ervaring en de passie waarmee we ons werk benaderen. We geven echter niet op in de strijd voor de terugkeer van gezonde en smakelijke traditie op de Poolse tafels. Natuurlijke ingrediënten en perfect gekozen specerijen creëren een symfonie bij elke maaltijd, die liefhebbers van de beste vleeswaren fascineert. Drie generaties eigenaren, meer dan zeventig jaar hard werken.
België, Kapelle-Op-Den-Bos
Onze smeerworsten worden vervaardigd door twee producenten. Ten eerste is er het Belgische Sanpareil, de tweede producent is Alimpex Maso s.r.o., gevestigd in Dobřejovice vlak bij Praag. De samenwerking met deze twee bedrijven begon reeds in het jaar 2005 en in 2010 werd de firma Sanpareil uiteindelijk opgenomen in de groep ALIMPEX FOOD a.s. Tegenwoordig werken beide producenten nauw samen en ze exporteren naar bijna heel Europa en naar enkele staten erbuiten.
Italië, Fasano
... vleeswaren, waarbij we gebruikmaken van kwaliteitsgrondstoffen, zorg en veel passie voor onze producten zoals Capocollo, Salame, Pancetta salata en steccata, aangevuld met nationale vleeswaren zoals Bresaola, Speak, Wrustel, Mortadella en Prosciutto Cotto. Onze vleeswaren komen van lokale vleesbronnen met een afstand van 0 km van de Pugliese weiden.
Duitsland, Neunburg Vorm Wald
... assortiment omvat fruit & groenten, vlees, worst & vis, eieren, bakkerijproducten, dranken en nog veel meer. De secties drogisterij & ambacht, voorraadkast en cadeaus bieden uitgebreide verrassingen. De producten zijn goed afgebeeld en een uitgebreide beschrijving informeert de klant.
Frankrijk, Rillieux La Pape
...-laboratorium heeft een sanitaire goedkeuring van de DDPP van de Rhône, in overeenstemming met de geldende wetgeving. 3 kernpunten: - Ambachtelijke recepten We hebben ons best gedaan om originele recepten te herontdekken en hebben de ambitie om ze nieuw leven in te blazen en voort te zetten. - Voornamelijk lokaal vlees Al ons gecertificeerd biologische vlees komt uit onze regio Auvergne...
Frankrijk, Saint-André-Le-Puy
... zout, worden ze vervolgens langzaam gedroogd met respect voor een traditionele rijping. Na meer dan 9 maanden rijping onthullen ze al hun subtiliteit. DE WORSTEN Wij hechten veel waarde aan het kiezen van de beste stukken voor onze worsten. Afkomstig van de schouder, de buik of de ham van varkens, voornamelijk uit de Auvergne of de Rhône-Alpes, gaat elk geselecteerd stuk vlees in een vakkundig mengsel. Zo zorgen we voor een combinatie van malsheid en aromatische kracht in al onze recepten. Het vullen in natuurlijke darmen gebeurt met de hand.
Portfolio (2)
Portugal, Gafanha Da Encarnação
Onze activiteiten bestrijken een breed spectrum, van het slachten en verwerken van verschillende diersoorten tot de productie van traditionele worst en vleesbereidingen, inclusief voorgekookte maaltijden en kant-en-klare maaltijden. We zijn gericht op de HORECA-markten, van kleine buurtwinkels tot grote hotelketens, en we hebben meer dan honderd vertegenwoordigers met een sterke aanwezigheid op de lokale en regionale markt. We zijn gecertificeerd door APCER volgens de normen ISO 9001, ISO 14001 en HACCP.
België, Evergem
Noyen is een familiebedrijf dat worsten en verse bereidingen maakt voor slagers, traiteurs, horeca, voedingswinkels en supermarkten. Onze lokale leveranciers zijn gebonden aan de strengste kwaliteitsnormen. Bij Noyen hebben we al drie generaties lang een passie voor lekker vlees en ambachtelijke recepten. Ons assortiment bestaat uit paardenlookworsten, witte pensen, barbecueworsten, miniworstjes, bloedworsten en Poolse worsten. Op het vlak van bereidingen bieden we culinaire toppers als paella, Coq au vin en couscous aan.
Duitsland, Stuttgart
... snoep-, soep-, bakwaren- en babyvoedingindustrie. De producten van het bedrijf omvatten bijvoorbeeld snijders, mixers, wolven en fijnsnijders voor de productie van gehaktproducten, hamburgers, rauwe worst of ook gekookte worst.
Spanje, Baños Del Rio Tobia
... tafel stond. Wat de reden ook is, de beste starter is goed gezelschap en een simpele plak van een goede worst. Kies je moment. Waarschijnlijk hoeven we geen ervaren proever te zijn. Maar op de een of andere manier, waar je ook vandaan komt, heeft een goede chorizo, ham, lende of kaas een aroma wanneer de bereiding en kwaliteit uitstekend zijn. Wij zijn een traditioneel productiebedrijf van huisgemaakte worsten. We hebben een online winkel waar je al onze producten kunt vinden.
België, Lokeren
Q-food beschikt over meer dan 40 jaar vakmanschap en ervaring binnen de voedingsindustrie. Van vlees tot vegetarische alternatieven, Q-food is dé foodpartner voor elke professional binnen grootkeuken, horeca,en out-of-home markt.
Servië, Backa Topola
...TOPOLA is de leider in veilige en gezonde voedselverwerking in Servië. De vleesindustrie "TOPOLA", als leider in veilige en gezonde voedselverwerking hier in Servië, keert terug naar de Europese markten. De MI "Topola", Backa Topola behoort tot de toonaangevende producenten van vlees en vleesproducten en heeft een aanzienlijk marktaandeel, zowel in ons land als in de omliggende landen. Met de...
... (grijs, wit, gelamineerd, enz.) van 500 - 1400 gr/m². Vooral wordt er geleverd aan de vlees-, worst-, gevogelte- en saladeverwerkende industrie, maar ook aan alle andere sectoren, inclusief de vrijetijdsbranche. Het volledige assortiment, dat zich kenmerkt door een standaardassortiment van meer dan 100 varianten (d.w.z. altijd direct uit voorraad leverbaar zonder dat er hoeveelheden moeten worden afgesloten), wordt geproduceerd met een ultramoderne machinepark (druk-, stans- en lijmmachines).
... Antonino. Sinds de oprichting biedt de slagerij, Norcineria Galvano, sinds 1971 ambachtelijke vleeswaren van de hoogste kwaliteit aan, voortkomend uit een constante dialoog met de relevante boeren. Uit dit diepgaande werk en deze liefde ontstaat de bijzondere productie van ambachtelijke vleeswaren van hoge kwaliteit, van de typische gedroogde worst tot verschillende soorten salami, met heerlijke cacciatorini, capocolli, culatelli, lonze, pancetta en nog veel meer. Een productie van lekkernijen uit vervlogen tijden, om de smaakpapillen van hun klanten en hun gasten te verwennen.
Slowakije, Michalovce
... vleesverwerkende bedrijven, groothandelaren, handelaren. Grondstoffen gebruikt voor de productie van worst, salami, gekookte ham, gezouten vlees, vleeswaren, frankfurters, spek. Bijproducten zoals ingewanden, botten voor huisdiervoeding, varkenshuid en vis huid, vis schubben voor collageenproductie.
Roemenië, Galati
... leveren: voedselvoorzieningen (topkwaliteit vers vlees, kip, vis, verse groenten en fruit, worst en salami, zuivelproducten, droge waren, frisdranken, en meer), gereedschap, veiligheidsuitrusting, meetapparatuur, kantoorbenodigdheden, IMO-borden, schoonmaakproducten, keukengerei, kookpannen en pannen, servies, BA-kaarten, vlaggen, afmeer touwen. Bunkeren, technische reserveonderdelen, enz. Als...
Hongarije, Lajosmizse
...Olivia Ltd. is een premium producent van konijnenvlees in Hongarije. Onze markten zijn de groothandel/retail en de Hotel/Restaurant/Catering netwerken & Voedingsindustriebedrijven (grondstoffen voor: babyvoeding, worst/salami, vlees- of leverpaté, andere ingeblikte voedingsmiddelen of kant-en-klare gerechten, hamburger, lasagne, bolognese, spaghettisaus, enz.). Al onze producten zijn van de hoogste kwaliteit, bijzonder mals, 100% geverifieerd en gezond.
... met producten uit onze tuin. Het menu omvat huisgemaakte specialiteiten zoals Tagliatelle met ganzenjus, ree of wildzwijn, Pappardelle met ganzenjus, ree of wildzwijn, Gnocchi met truffel, met ganzenjus, ree of wildzwijn, Gemengde grill van vlees, de uitstekende bruschetta's met Umbrië olijfolie, Crescia of brood met worst, huisgemaakte spek, met barbozza, met ham, met karbonades. De structuur bestaat uit 5 slaapkamers en 1 kamer voor gehandicapten. Elke kamer beschikt over: badkamer, 4 slaapplaatsen waaronder een tweepersoonsbed en 2 eenpersoonsbedden, bureau, televisie.
Griekenland, KALAMATA
Traditionele plattelandsworst en gezouten vlees. Meer dan 70 jaar traditie, drie generaties worstmakers. Worst met sinaasappel, met gedroogde tomaat, met prei, kip, rundvlees, gekookt, gezouten. 80% - 85% vers vlees van varkens-, rund- of kippenvlees, kruiden, specerijen. Kwaliteit, traditie, krachtige smaak, aroma. Al onze producten bevatten vers vlees en 100% pure ingrediënten.
Duitsland, Wasserburg Am Inn
...), Functionele melkeiwitverbindingen (Burolac®, Megglosat®, Casinella®, Vinplus®), Stabiliserende verbindingen voor vlees en worst (Combimec®), Koffiemelk en cappuccino-schuimers (Megglite®, Foamer). Als pionier in de verwerking van melk- en wei-producten beschouwt MEGGLE onderzoek en ontwikkeling altijd als meer dan de sleutel tot ons succes! Onze ambitie is om optimale producten en maximale kwaliteitsdiensten te ontwikkelen, produceren en verkopen in elk van onze bedrijfssegmenten.
Portfolio (10)
Oostenrijk, Klagenfurt
... Oostenrijk, Karinthië, is Sorgo Anlagenbau GmbH marktleider in Klagenfurt met uitbreidbare technologie voor alle bedrijfsformaten en complete oplossingen voor de behoeften in de industriële voedselverwerking. Met twee generaties ervaring in de bouw van rijpingsinstallaties voor rauwe worst, salami en rauwe pekelproducten: Sorgo-rijpingsinstallaties in industriële uitvoering onderscheiden zich door...
Frankrijk, Lacaune
Opgericht in 1956, is het bedrijf OBERTI gespecialiseerd in vleeswaren en gedroogde vleesproducten. Met 60 jaar ervaring combineert OBERTI vakmanschap, traditionele recepten en moderne apparatuur. Het vlees dat wordt gebruikt voor de productie van vleeswaren en gedroogde vleesproducten is van regionale kwaliteit. Het bedrijf produceert en biedt onder andere worst, coppa, spek, gezouten en gedroogde hammen, enz.
... u nu vis, vlees, worst, gevogelte, kaas, tofu of andere producten op maat wilt verfijnen - de ingenieurs van REICH vinden altijd de ideale oplossing voor al uw eisen. Sinds de oprichting van het bedrijf door Karl Reich in 1893 heeft het bedrijf zich over vier generaties heen ontwikkeld van een regionaal actieve ketelproducent tot een wereldwijd opererende specialist in ultramoderne klimaat- en rooksystemen. REICH is daarmee de oudste en meest traditionele naam ter wereld op het gebied van rooksysteemtechnologie.
... heel Europa MEDEWERKERS 10 - 20 KERNMARKTEN Voedings- en genotsmiddelenindustrie (Melkveehouderij, Vlees & Worst, Bak- en Deegwaren, Bier- en Dranken, Suiker- en Snoepwaren, Vis- en Zeevruchten, Agrarische producten, Koffie & Thee) Houtindustrie Sigaretten- en Tabaksindustrie Automobiel-/Toeleveringsindustrie Textielindustrie...

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play