Frankrijk, Livry Gargan
...Voor creatieve en originele presentaties in de vitrine, kies voor deze BPA-vrije ABS schaal van voedingskwaliteit, gebruikt in slagerijen, bakkerijen, de horeca, hotels, en catering... Deze presentatie schaal is geschikt voor alle soorten voedsel zoals vlees, vis, charcuterie, pasta, salades, sauzen, marinades of chocolade. Bespaar tijd en bewaar uw bereidingen in deze presentatie schaal...
Portfolio (46)
Frankrijk, Auxerre
...\nDe Chablis Premier Cru Beauroy heeft een grote aromatische complexiteit, wat het geschikt maakt voor talrijke combinaties, waaronder oesters en vis in sauzen. Het past ook uitstekend bij andouillettes en escargots. Tot slot zal het een ham met Chablis, de lokale specialiteit, accentueren.\nVerpakking prijs per eenheid verkocht per doos van 6 flessen, u kunt combineren met andere cuvées van het...
Portfolio (190)
Italië, Lauro
... toevoegen aan ontbijtgranen, salades, sauzen, puddingen of gebruiken om knapperigheid en smaak te geven aan voorgerechten, vis- en vleesgerechten. Bovendien zijn ze echt waardevol in de patisserie en ijssalon, omdat ze een basis ingrediënt zijn voor talloze creaties, zoals crèmes, ijs en taarten. Gepelde en geroosterde hazelnoten zijn, naast dat ze heerlijk en onweerstaanbaar zijn, ook gunstig voor ons lichaam: ze zijn rijk aan vitamine E, een antioxidant die nuttig is voor de preventie van bepaalde soorten kanker, en ze zijn een uitstekende bron van fosfor, kalium, calcium en eiwitten.
Portfolio (10)
...Oregano, afkomstig uit de Middellandse Zee, is de specialiteit van Turkije. Dit wildgeplukte kruid met vele soorten wordt samengevoegd om verfijnde kwaliteit oregano te maken. Oregano ontleent zijn naam aan het Grieks, wat "Vreugde van de berg" betekent. Het is het meest populaire van de aromatische kruiden, omdat het kan worden gebruikt om sauzen voor pasta, gevogelte, vlees en vis, evenals...
Bijpassende producten
Oregano, oregano
Oregano, oregano
Andere Producten
Sumak
Sumak
Portfolio (2)
Italië, Campello Sul Clitunno
... intens is qua fruitigheid, wordt aan tafel door de meeste smaken gewaardeerd, zelfs door kinderen. Perfect rauw op elk type gerecht: salades, vis, wit vlees, peulvruchtensoepen, groenten. Op geroosterd vlees, zeevruchtensalades, sauzen en emulsies. Bij het koken wordt het gebruikt voor het maken van sauzen, dips en frituren.
Portfolio (9)
...Ingrediënten: porcini paddenstoelen (boletus edulis) 72%, witte truffel (tuber magnatum pico) 3%, olijfolie, zout, aroma. Tips: Perfect voor pasta's, smakelijke vullingen, sauzen met een intense smaak van vlees en vis, toastjes en vol-au-vent. Ook beschikbaar in de verpakking van 500 g.
Portfolio (10)
...Vis- en gevogeltepeper. Gebruik: Fijne citroenachtige toets. Zeer goed geschikt voor vis en gevogelte om sauzen en dressings op smaak te brengen. Zwarte bergpeper, Tellycherry bergpeper, kubebenpeper, Szechuan peper, groene bergpeper, witte bergpeper, langkorrelige peper, citroenmyrte. Fijne citroenachtige toets.
Portfolio (10)
Frankrijk, La Rochelle
...Symfonie van tomaat, knoflook, peterselie en tijm. Een "Natuur" geur die je groenten, witte vlees, vis, sint-jakobsschelpen zal verfraaien en je rauwkost zal verheffen of je sauzen zal op smaak brengen. Gewicht: 0,100 kg...
Portfolio (91)
Slowakije, Malacky
...De kantelpan met indirecte verwarming en geïntegreerde roerder is ontworpen voor het bakken, stomen, koken van groenten, vis, vlees, sauzen en pasta met constante roering, waardoor het risico op aanbranden of ongelijkmatige warmtebehandeling wordt geëlimineerd. Processen: • Stoven • Koken • Verdamping • Bakken • Frituren Voordelen: • Voorzien van een duplicator en elektrische verwarmings...
Portfolio (10)
Italië, Orsogna
... hartige gerechten, carpaccio van vlees en vis, omeletten en frittata's, voor het bereiden van sauzen en dressings, toastjes, hapjes voor aperitieven, garneringen, pizza's en calzones. Maximale houdbaarheid: 24 maanden vanaf de productiedatum. Beschikbaarheid: doorgaans altijd beschikbaar. Bewaarinstructies: Na opening, bedekken met extra vierge olijfolie, in de koelkast bewaren en binnen enkele dagen consumeren. INGREDIËNTEN: Zwarte Zomertruffel (Tuber Aestivum); Extra vierge olijfolie; Zout; Aroma's; Antioxidant: Ascorbinezuur. doos van 6 stuks...
Portfolio (9)
Frankrijk, Brunoy
... vervolgens in de zon gedroogd totdat deze wit wordt. Deze peper brengt de subtiele en bloemige kant van de bes naar voren, terwijl hij zijn eigen frisheid behoudt. Witte peper uit Madagaskar past perfect bij uw sauzen, vis of wit vlees; en het zal ook een aanwinst zijn voor uw kazen en desserts. Gewicht: 250 g Hoeveelheid: 125 g, 200 g, 250 g, 500 g, 1000 g...
Portfolio (11)
Frankrijk, Perpignan Cedex
...De dragon, waarvan de Latijnse naam (dracunculus) "kleine draak" betekent, is een juweel van de Franse keuken! Hij staat vooral bekend om zijn intense anijsachtige smaak en licht kamferachtige aroma. Dragon maakt deel uit van de fijne kruiden, zijn aroma's passen prachtig bij eieren, vlees, vis en versterken de meeste sauzen: béarnaise, tartaar, mayonaise, vinaigrette, tomatensaus of zelfs gearomatiseerde boter. Hij kan ook worden gebruikt om azijn te aromatiseren door eenvoudigweg een takje in de fles te steken. In infusie staat hij bekend om zijn kalmerende eigenschappen.
Bijpassende producten
Dragon
Dragon
Andere Producten
Cébette
Cébette
Portfolio (30)
...Kleine beige-bruin ui stukjes/-granulaat (1-3mm) zonder toevoeging van vet geroosterd Een universeel kruidenmiddel Klaar fijn gesneden uien met een heerlijke geroosterde smaak! Dit kruidenmiddel is echt universeel inzetbaar en geeft krachtige gerechten de nodige smaak. Ook bij verfijnde gerechten, zoals vis, zeevruchten, salades en sauzen, geeft de ui het beste van zichzelf, en dat zonder...
Portfolio (9)
Zuid-Korea, Seongnae-Ro 6-Gil, Gangdong-Gu, Seoul
... zoals sauzen, ramen, jelly, koekjes, brood en dranken. Naast de hierboven genoemde toepassingen, is het toepasbaar in alle voedselgebieden waar conventioneel collageen wordt gebruikt. Naast voedsel kan het ook worden toegepast in cosmetica, voornamelijk als collageenwater ter vervanging van gedestilleerd water."}...
Portfolio (280)
Italië, Trieste
... steriliseren en pasteuriseren van elk product, van fruit en groenten tot vlees, vis, foie gras of vleeswaren. De Weck-glazen potten zijn ideaal voor het serveren van jam en sauzen: naast de beruchte functionaliteit zijn ze ook bijzonder mooi om te zien op tafel.
België, Zwijndrecht
...-barrière laminaat zak/verpakking PET/PE/tie/EVAL™/tie/EVA Vers rood vlees, vis, kaas PET/PE/tie/EVAL™/tie/PE/PE PA/PE/tie/EVAL™/tie/PE Hoog-barrière vormbare structuren PA/EVAL™/PA/tie/PE Verse pasta, halfgebakken brood PA/EVAL™/PA/tie/lonomer PE/tie/PA/EVAL™/PA/tie/PE Zak, Bag-in-box, omhulsel PE/tie/EVAL™/tie/PE Sap, wijn, sauzen, tomatenpuree PE/tie/EVAL™/tie/EVA Wat een EVAL™ barrièrelaag...
Spanje, Calahorra (la Rioja)
... door deze asperges toe te voegen aan de ingrediënten van je gerechten. Ze zijn een geweldig idee, zowel koud als warm, natuurlijk of met sauzen zoals vinaigrette, mayonaise of elke andere dressing die je kunt bedenken. Onze asperges hebben een geweldige grootte om in ontelbare recepten te passen, of je ze nu als hoofdgerecht wilt presenteren of als bijgerecht bij vlees-, vis- of groentemenu's. We...
Portfolio (8)
Frankrijk, Levallois Perret
...De zoete peper is een kleine, pittige rode peper met een scherpe, licht bittere en zeer aromatische smaak. Gebruik van de zoete peper in de keuken: Hij past ook goed bij basilicum, fenegriek, venkel, kruidnagel, gember, knoflook, koriander, komijn, marjolein, peterselie, tijm, kaneel en ui. Hij geeft subtiele smaak aan olijfolie, soepen, sauzen, groentegarnituren, rood vlees, gevogelte en vis... De voordelen van de zoete peper: Rijk aan vitamine C en A, foliumzuur, kalium en vitamine E.
Portfolio (28)
Frankrijk, Ham
...De hele dillezaadjes worden geoogst van de plant Anethum graveolens L. Dille is een zeer gewaardeerde specerij in de keuken vanwege zijn kenmerkende anijsachtige smaak. De dillezaadjes zijn bijzonder heerlijk als begeleiding bij gegrilde of gerookte vis, verse kazen, salades, groenten, vlees, papillotes, sauzen, cakes, compotes en jam. Hun anijsachtige smaak voegt een unieke dimensie toe aan deze...
Portfolio (127)
Frankrijk, Besancon
...IN DE KEUKEN Past goed bij: Kurkuma, knoflook, gember, kaneel, tijm, oregano en anijs. Het gaat heel goed samen met vis, maar ook met lamsvlees, kip, en met groenten, sauzen en soepen. DE VOORDELEN Komijn is een effectieve specerij om de meeste spijsverteringsproblemen te voorkomen en te verlichten. Het verhoogt de afgifte van spijsverteringsproteïnen in de mond, de maag en de dunne darm, voor...
Portfolio (28)
Frankrijk, Paris
... bakbanaan zijn talrijk. De Musa paradisiaca is in feite een vrucht die als groente wordt gegeten, omdat de smaak meer lijkt op die van een zoete aardappel dan op die van een banaan. Je kunt het koken, frituren of in de pan bakken. Het is ook mogelijk om de schil te laten zitten en het in de oven te bakken. De bakbanaan wordt vooral gebruikt als bijgerecht bij vleesgerechten, kip, vis, maar ook bij curry's, pittige sauzen en kokosmelk...
Portfolio (9)
Italië, Mirabella Imbaccari
...Met zorg ambachtelijk vervaardigd, onze mengsels met aromatische kruiden uit Sicilië en specerijen, rijk aan geur en aroma. Include ook: Kruidensaus voor Vis, Kruidensaus voor Aardappelen, Kruidensaus voor Saus, Kruidensaus voor Spaghetti. Onmisbaar in de keuken, om elke schotel een vleugje smaak en aroma te geven. Het verschil zijn onze natuurlijke en geurige kruiden, die authentieke Siciliaanse smaak aan de sauzen bieden. Beschikbaar in glazen potten, doseerders, PET-blikken en zakken. Verpakkingen voor Retail, gespecialiseerde winkels, Gastronomie, GDO, Groothandel.
... keuken en zijn een van de meest gewilde culinaire specerijen. Ook bekend als zoete laurier, worden laurierbladeren gebruikt als smaakmaker en kruiden in soepen, vlees, stoofschotels, vis, sauzen, augurken en in zoetwaren. De laurierbladeren worden meestal gedroogd en worden gebruikt in hun geheel, verkruimeld of gemalen. Deze bladeren bezitten aromatische, stimulerende en narcotische eigenschappen...
Italië, Trento
... toegevoegd. Een speciale granulatie garandeert onmiddellijke oplosbaarheid, voor een unieke en onmiskenbare smaak. Ideaal voor heerlijke bouillons, ook toe te voegen aan soepen of sauzen. Om een aangename biologische groentebouillon te verkrijgen, los 4g Biologische Groentebouillon Bauer (1 theelepel) op in 250ml water en laat het een paar minuten koken. Het product kan tijdens het koken aan voedsel (soepen, minestrone, sauzen, ragù, vlees, vis, risotto, eieren, enz.) worden toegevoegd.
Portfolio (9)
Spanje, Muro De Alcoy
... smaak, met tonen van appel, amandel, bladgroenten en nuances van rode vruchten. Aroma: Heeft een intens aroma van groene olijven, groene appel, amandelen, vijgen, tomaat in vrucht en plant en artisjok. Combinaties: Past perfect bij elk gerecht, vooral salades, verse groenten, vis, desserts, verse kazen, sauzen en vlees.
Portfolio (8)
...De DLA SC serie is bijzonder geschikt voor het frituren van vlees, vis, groenten, gevulde producten en nog veel meer. Door het compacte ontwerp is het vooral geschikt voor gebruik in de cateringsector. In plaats van vet of olie kan de installatie ook worden gebruikt met water, soep en vleesbouillon, sauzen of marinades. Voor een nauwkeurige temperatuurregeling en de beste frituurresultaten...
Portfolio (9)
Frankrijk, Saint Christol De Rodières
...Ingrediënten: - Mosterdzaad * - Alcoholazijn* - Ongezuiverd zout - 2,5 % Espelette-peperpoeder - Water - *Producten uit de biologische landbouw Gebruikstips: Deze mosterd met Espelette-peper is ideaal om sauzen en vinaigrettes op smaak te brengen. Het is perfect voor het kruiden van vlees en vis. Smeer het op je grillgerechten, braadstukken en lamsbout om ze sappig te houden. Dit product is ook verkrijgbaar in potten van 100 g & 200 g.
Portfolio (132)
...De passata van prunillo wordt verkregen uit de verwerking van de typische Pugliese tomaat, die diep geworteld is in de traditie van ons gebied. De intense kleur, de zure smaak en het krachtige aroma stellen ons in staat om een uitstekende basis in de voorraadkast te hebben voor de bereiding van sauzen, zowel op basis van vlees als op basis van vis. Netto gewicht 290 gr.
Portfolio (10)
Duitsland, Koblenz
...Hennep kruidenmix Provence is geschikt voor het op smaak brengen van gestoomde groenten, gegrild vlees, vis, sauzen, pasta, kaas, spreads en tomatengerechten.
Portfolio (94)
Spanje, Zaragoza
...Extra vierge olijfolie met een gemiddelde tot hoge fruitigheid. Zacht met een bittere en laag-middelmatige pittigheid, die doet denken aan groenten, vooral tomaten en vijgen, evenals bananen en noten. Uitstekend voor voorgerechten van vis en boleet, paddenstoelen, salades, gebakken, gekookte en gegrilde vis. Delicate salades of die rijk aan boter smaken, sauzen, gebak, kaas en rood vlees.

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play