Italië, Carbonara Al Ticino
...varkensvlees, kip Vis smaken Kaas smaken Gerookte smaakstoffen Groente- en specerijsmaken De smaken, beschikbaar in vloeibare vorm, water- of liposoluble, in poeder en pasta, maken gebruik van de geavanceerde technologieën die P.A. Aromatics in de afgelopen jaren heeft ontwikkeld om te voldoen aan de markttrends.
Portfolio (8)
Italië, Orbassano
...Oorspronkelijk uit de regio Campania in Zuid-Italië, zijn paccheri korte en brede pastabuizen met een diameter van ongeveer 30-40 mm. Ze worden vaak geserveerd met dikke tomatensauzen, zoals de "ragù napoletano". Hun grote formaat en de heerlijke 'al dente' textuur maken ze perfect voor vullingen zoals ricotta en spinazie, of andere creatieve opties. De gladde paccheri passen goed bij sauzen op basis van vis, romige sauzen en, omdat ze zonder eieren zijn, zijn ze perfect voor veganistische sauzen.
Portfolio (57)
Italië, MILANO
...De olie van gemengde zaden wordt verkregen door persing en extractie van sojabonen (Glycine max Merr) en zonnebloempitten (Helianthus annuus L.) en vervolgens geraffineerd. Ideaal voor het bereiden van sauzen en dressings en voor het op smaak brengen van vis en wit vlees, gekookt of gegrild, salades en bijgerechten. VERPAKKING VAN 2 STUKS = 1 STUK EURO 9,80 1 PALET 36 DOZEN HOUDBAARHEID 22/07/2025 MINIMALE BESTELLING 15 PALETS...
Portfolio (229)
Italië, Castellazzo Bormida (al)
...risotto en gnocchi te verrijken. - Vlees en Vis: Perfect om de smaak van gegrild vlees, braadstukken en visgerechten te versterken. - Sauzen: Geweldig voor de productie van oliën, boters en truffelsauzen. - Voorgerechten en Kazen: Past prachtig bij bruschetta, oude kazen en vleeswaren. Neem Contact met Ons op voor een Aangepaste Aanbieding Als je op zoek bent naar het beste van de Zwarte Truffel...
Portfolio (34)
Italië, Controguerra
Italië, Villafranca
... dit formaat te verkrijgen. In de keuken zijn Paccheri echt veelzijdig: ze passen uitstekend bij zowel sauzen als groenten, vlees of vis. De Paccheri Del Vesuvio zijn onmiskenbaar, je hoeft ze alleen maar te combineren met een goede vleessaus of een ovenschotel om hun smakelijke delicatesse en unieke, onmiskenbare smaak vrij te laten komen. Overeenstemming tussen Verse Pasta en Droge Pasta: Kies kwaliteit voor een beter leven. 270 kcal/100g voor de Verse Pasta 350 kcal/100g voor de Droge Pasta Mediterrane Verse Pasta Made In Italy "Napoli" Gekoelde transporten Stef...
Portfolio (4)
... en een hoog brix-gehalte, wegen ongeveer 15-20 gram, hebben een heldere rode kleur, een evenwichtige smaak en een lange houdbaarheid. Mooi en uitnodigend voor consumptie, speelt de datterino-tomaat zeer goed in op de huidige markttrend, namelijk de combinatie van visuele aantrekkingskracht en een hoge kwaliteitsnorm van de vruchten. Dankzij zijn zoetheid is de datterino zeer veelzijdig in de keuken, perfect voor het maken van verschillende smakelijke recepten: tomatensauzen, sauzen of als snack in snelle voorgerechten. Verpakking: gr 200, 250, 300...
Portfolio (8)
Italië, Città Di Castello
...Truffelolie voor pasta, sauzen, salades, eieren, vlees en vis. We werken ook aan een olie met 100% natuurlijke aroma's! Truffelolie bereid met de beste extra vierge olijfolie. Gebruik slechts een paar druppels om elke schotel een onmiskenbare smaak te geven: pasta, rijst, vlees, gevulde gerechten, omeletten, salades.
Portfolio (2)
Italië, Lauro
... toevoegen aan ontbijtgranen, salades, sauzen, puddingen of gebruiken om knapperigheid en smaak te geven aan voorgerechten, vis- en vleesgerechten. Bovendien zijn ze echt waardevol in de patisserie en ijssalon, omdat ze een basis ingrediënt zijn voor talloze creaties, zoals crèmes, ijs en taarten. Gepelde en geroosterde hazelnoten zijn, naast dat ze heerlijk en onweerstaanbaar zijn, ook gunstig voor ons lichaam: ze zijn rijk aan vitamine E, een antioxidant die nuttig is voor de preventie van bepaalde soorten kanker, en ze zijn een uitstekende bron van fosfor, kalium, calcium en eiwitten.
Portfolio (10)
Italië, Campello Sul Clitunno
... intens is qua fruitigheid, wordt aan tafel door de meeste smaken gewaardeerd, zelfs door kinderen. Perfect rauw op elk type gerecht: salades, vis, wit vlees, peulvruchtensoepen, groenten. Op geroosterd vlees, zeevruchtensalades, sauzen en emulsies. Bij het koken wordt het gebruikt voor het maken van sauzen, dips en frituren.
Portfolio (9)
...Ingrediënten: porcini paddenstoelen (boletus edulis) 72%, witte truffel (tuber magnatum pico) 3%, olijfolie, zout, aroma. Tips: Perfect voor pasta's, smakelijke vullingen, sauzen met een intense smaak van vlees en vis, toastjes en vol-au-vent. Ook beschikbaar in de verpakking van 500 g.
Portfolio (10)
Italië, Orsogna
... hartige gerechten, carpaccio van vlees en vis, omeletten en frittata's, voor het bereiden van sauzen en dressings, toastjes, hapjes voor aperitieven, garneringen, pizza's en calzones. Maximale houdbaarheid: 24 maanden vanaf de productiedatum. Beschikbaarheid: doorgaans altijd beschikbaar. Bewaarinstructies: Na opening, bedekken met extra vierge olijfolie, in de koelkast bewaren en binnen enkele dagen consumeren. INGREDIËNTEN: Zwarte Zomertruffel (Tuber Aestivum); Extra vierge olijfolie; Zout; Aroma's; Antioxidant: Ascorbinezuur. doos van 6 stuks...
Portfolio (9)
Italië, Trieste
... steriliseren en pasteuriseren van elk product, van fruit en groenten tot vlees, vis, foie gras of vleeswaren. De Weck-glazen potten zijn ideaal voor het serveren van jam en sauzen: naast de beruchte functionaliteit zijn ze ook bijzonder mooi om te zien op tafel.
Italië, Mirabella Imbaccari
...Met zorg ambachtelijk vervaardigd, onze mengsels met aromatische kruiden uit Sicilië en specerijen, rijk aan geur en aroma. Include ook: Kruidensaus voor Vis, Kruidensaus voor Aardappelen, Kruidensaus voor Saus, Kruidensaus voor Spaghetti. Onmisbaar in de keuken, om elke schotel een vleugje smaak en aroma te geven. Het verschil zijn onze natuurlijke en geurige kruiden, die authentieke Siciliaanse smaak aan de sauzen bieden. Beschikbaar in glazen potten, doseerders, PET-blikken en zakken. Verpakkingen voor Retail, gespecialiseerde winkels, Gastronomie, GDO, Groothandel.
Italië, Trento
... toegevoegd. Een speciale granulatie garandeert onmiddellijke oplosbaarheid, voor een unieke en onmiskenbare smaak. Ideaal voor heerlijke bouillons, ook toe te voegen aan soepen of sauzen. Om een aangename biologische groentebouillon te verkrijgen, los 4g Biologische Groentebouillon Bauer (1 theelepel) op in 250ml water en laat het een paar minuten koken. Het product kan tijdens het koken aan voedsel (soepen, minestrone, sauzen, ragù, vlees, vis, risotto, eieren, enz.) worden toegevoegd.
Portfolio (9)
...De passata van prunillo wordt verkregen uit de verwerking van de typische Pugliese tomaat, die diep geworteld is in de traditie van ons gebied. De intense kleur, de zure smaak en het krachtige aroma stellen ons in staat om een uitstekende basis in de voorraadkast te hebben voor de bereiding van sauzen, zowel op basis van vlees als op basis van vis. Netto gewicht 290 gr.
Portfolio (10)
Italië, Imperia
Het bedrijf Giuseppe Calvi & C. srl is een oude olijfperserij, opgericht in 1921 door Giuseppe Calvi en tegenwoordig beheerd door Gianni en Luca Calvi, samen met een klein maar waardevol team van medewerkers. De hoofdzetel is altijd gevestigd op nummer 56 van de via Garessio, in Imperia Oneglia, terwijl de bedrijfsolijfperserij zich in Pontedassio bevindt, te midden van de olijfgaarden van de val...
Portfolio (44)
Italië, Bagnoregio
Wij zijn een bedrijf dat is opgericht in het midden van Italië. We hebben een externe slakkenkwekerij in de natuur opgezet en we zijn bezig met het maken van verwerkte producten, zowel met onze slakken als hun slijm. We richten ons op de kwaliteit en de smaak van onze producten. We zijn bezig met het maken van sauzen en crèmes en we zoeken serieuze distributeurs om mee te groeien.
Italië, Ripalimosani
Tred Technology opereert in de agrofoodsector met bijzondere aandacht voor innovatie volgens de criteria van Industrie 4.0. Onze productielijnen: LINEA ORTOFRUTTA EN POMODOR: complete installaties voor de verwerking van sauzen, dressings, jam, ingelegde groenten, enz. LINEA ESSICCAZIONE: professionele drogers voor de dehydratie van groenten en fruit, kruiden, pollen, pasta, vis, vlees. LINEA...
Italië, Imperia
... door de delicate en aangenaam fruitige smaak. Het past perfect bij alle gerechten uit de mediterrane keuken en dieetvoeding, vooral rauw in salades of met groenten. Heerlijke en verrukkelijk geurende, L'Olio di Cannelle benadrukt de smaak van de keuken in sauzen, dressings en met alle soorten vlees of vis.
Italië, Fondi
SALSE MEDITERRANEE PRONTE ALL’USO L’ Idee Creare salse “pronte all’uso“ voor het snel bereiden van de meest populaire gerechten uit de kustgebieden van de Middellandse Zee, zoals: Pasta, Risotto, Pizza, Bruschetta, Couscous, Soepen, Vellutata en Polenta. De Traditie Gebruik alleen de oudste grondstoffen uit de mediterrane keuken, zoals: Vangst uit de Middellandse Zee FAO 37, Olijfolie Evo uit It...
Italië, Palermo
...WIJ ZORGEN VOOR DE PROMOTIE EN DISTRIBUTIE VAN PRODUCTEN IN DE FOOD & BEVERAGE SECTOR, MET BIJZONDERE AANDACHT VOOR PRODUCTEN DIE INNOVATIEF ZIJN VOOR DE ITALIAANSE MARKT, MAAR AL AANWEZIG IN DE INTERNATIONALE MARKT. WIJ ZIJN DIRECTE IMPORTEURS VAN DE MANNA SAUCES. www.manna.be SAUCES VOOR BROODJES, FRIETEN, CONDIMENTEN, VLEES, VIS, VOOR AARDAPPELEN. WE VERZENDEN IN HEEL ITALIË.

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play