Frankrijk, Mietesheim
...De speciale Palette à la Diable mosterd is het belangrijkste ingrediënt om uw bereiding te verfraaien. Deze mosterd is speciaal ontwikkeld om vlees te omhullen en tijdens het koken te blijven zitten. Deze waardevolle culinaire hulp maakt het mogelijk om gerechten voor de horeca en slagerijen te verrijken. Ingrediënten: Water, mosterdzaad, azijn, tarwebloem, zout, peterselie, sjalot, specerij, aroma's, conserveermiddel: natriumbisulfiet.
Portfolio (80)
Verenigd Koninkrijk, Chesham
...Traditioneel gemaakte eiwitrijke snack, rijke en smakelijke Biltong gemarineerd in ons recept van authentieke Zuid-Afrikaanse kruiden en specerijen die van generatie op generatie zijn doorgegeven met een vleugje Piri Piri. Perfect voor een eiwitrijk dieet.
Portfolio (5)
Tunesië, Hammam Sousse
... volgens de meer dan duizendjarige Tunesische cultuur van het oogsten en bereiden van onze producten. In heel Tunesië wordt harissa vaak van tevoren gemaakt en opgeslagen voor gebruik in verschillende gerechten. Deze oranje-rode saus wordt niet alleen gebruikt als een condiment voor gegrild vlees en vis of door soepen en stoofschotels geroerd voor een pittige kick, maar is ook een integraal onderdeel van talloze recepten en vele Tunesische gerechten. Productnaam: Berber Harissa Smaak: Heet, pittig Brix (%): 10 Houdbaarheid: 2 Jaar Merknaam: MEDILIFE Oorsprongsland: Tunesië...
Portfolio (43)
Frankrijk, Varennes-Jarcy
... van nature aanwezige suikers in de knoflook karameliseren, waardoor de knoflook smaken van zoethout en balsamico ontwikkelt. De umami-smaak maakt het mogelijk om zowel met hartige als zoete gerechten te combineren en zal uw aperitief, vlees, vis, groenten en desserts op smaak brengen. Wij bieden verschillende formaten aan die aan uw behoeften voldoen: - Bewaarzakje van 15 g teentjes - Bewaarzakje van 50 g teentjes Bewaren op kamertemperatuur, beschermd tegen vocht en licht.
Portfolio (5)
Frankrijk, Bréal-Sous-Montfort
... - Zeevruchten - Groenten - Vlees Clean label, zonder toegevoegde aroma's, zonder conserveermiddelen, zonder kleurstoffen, zonder smaakversterkers, zonder additieven, zonder aroma's - Culinaire Extracten Sign’Nature® - Vleesfondsen - Vis- en schaaldierfumets - Duxelles en groentefondsen - Natuurlijke aromatische oplossingen - Marinades - Saucebases en sauzen - Specerijenmengsels - Bindmiddelen - Aroma's en kaaspoeders - Functionele mengsels voor de bereiding van vlees...
Portfolio (3)
...Het idee voor deze crème is ontstaan uit een eerste kleurvisie. De twee producten, met bijna tegenovergestelde kleuren maar die beide de aandacht trokken. De combinatie van artisjokharten met zwarte truffel, alles in olijfolie, heeft een uitstekend product opgeleverd als vulling voor hapjes, pizza's en focaccia. Ingrediënten: artisjokken (65%), olijfolie, olijven, zomerse zwarte truffel (tuber aestivum Vitt.) 5%, zout, aroma's. Advies: Geweldige dressing voor pasta's, wit vlees of als basis voor sauzen.
Portfolio (10)
Frankrijk, Brunoy
... vervolgens in de zon gedroogd totdat deze wit wordt. Deze peper brengt de subtiele en bloemige kant van de bes naar voren, terwijl hij zijn eigen frisheid behoudt. Witte peper uit Madagaskar past perfect bij uw sauzen, vis of wit vlees; en het zal ook een aanwinst zijn voor uw kazen en desserts. Gewicht: 250 g Hoeveelheid: 125 g, 200 g, 250 g, 500 g, 1000 g...
Portfolio (11)
Frankrijk, Saint Ouen L'aumône
...Gember brengt veel verfijning in de keuken. Het wordt gewaardeerd om zijn frisse, citroenachtige en bijna fruitige aroma's. Het kan gemakkelijk worden gebruikt als vervanging voor peper, met kleine toevoegingen aan het einde op wit vlees, desserts, vis, enz.
Portfolio (26)
Frankrijk, Levallois Perret
...vis, groenten… Het wordt vaak gebruikt in recepten met vlees, gevogelte en zeevruchten zoals garnalen, mosselen of krab. De voordelen van Indiase Curry: Zeer goede hoeveelheid antioxidanten, stimuleert het spijsverteringsstelsel, rijk aan magnesium, bron van mangaan. Bevat vitamines E en K ter preventie van hart- en vaatziekten.
Portfolio (28)
Frankrijk, Besancon
...IN DE KEUKEN: Versterk het aroma, de smaak en de geur van uw grillades en barbecue. Het is een kruidenmix die het vlees verheft en een heerlijke geur geeft. DE VOORDELEN De barbecues en grillades gemarineerd in onze grillmixen zorgen voor een gevoel van welzijn en stimuleren... Ze zullen uw smaakpapillen verwennen.
Portfolio (28)
Spanje, Torrent
... stabiele en levendige natuurlijke kleur. in tal van voedingsmiddelen om heldere roze tinten te geven. Toepassingen: Frisdranken, alcoholische dranken, snoep, kruiden, bakproducten, vlees, Desserts, soepen en sauzen, vetcoatings, jam en gelei, zuivelproducten.
Portfolio (31)
Frankrijk, Saint Christol De Rodières
...Ingrediënten: - Bruine mosterdzaadjes - Alcoholazijn - Zeezout - 14 % kruiden (basilicum, tijm, rozemarijn, marjolein, bonenkruid) - Water - Zonder conserveermiddelen Gebruikstips: Deze mosterd met 5 kruiden en Provençaalse smaken is perfect voor bij uw gegrild vlees, gebraden gerechten, warme of koude vleeswaren en marinades. Smeer het op uw grillgerechten, braadstukken en lamsbout om hun sappigheid te behouden, of gebruik het als bodem voor een tonijnquiche... een genot. Dit product is ook verkrijgbaar in potten van 100 g, 200 g.
Portfolio (132)
Frankrijk, Saint-Fraimbault
...Te gebruiken als kruiden (grillen, vlees, bouillons) of te verwerken in meel voor het maken van brood, taarten, koekjes... Een mening, vraag of opmerking? Deel uw bericht met ons.
Portfolio (15)
Frankrijk, Saint-Jean-Pla-De-Corts
... internationale prijzen gewonnen. De olijven worden met de hand geplukt op het optimale moment van rijping, van biologische olijfbomen, zonder het gebruik van kunstmest, synthetische producten, herbiciden en pesticiden. Intense fruitige smaak van groene olijven, groene appel, groene kruiden, banaan, amandel, groen hout, zoet, zacht, weinig bitter en licht pikant. Sensorisch profiel U.E: intense fruitigheid. Ideaal voor gebruik zonder koken, met toast, geroosterd brood met tomaat, groene salades of tomatensalades. Deze olie kan uw groenten, vis, rood vlees, pasta en aardappelen enz. aanvullen.
Portfolio (198)
Frankrijk, Pleucadeuc
...• Sauzen, boters en zoute en zoete kruiden in IQF diepvriesporties • Van 5 tot 25 g TOEPASSINGEN • Diepvriesmaaltijden (vis, vlees, groenten, roerbakgerechten) • Bijgerechten voor vlees, pasta, vis, groenten • Topping op stukken vlees, vis PRODUCTVOORDELEN • Constante gewicht • Eenvoudige dosering, beheersing van de portiekosten • Klaar voor gebruik • Gemakkelijker conservering en...
Portfolio (9)
Zwitserland, Hendschiken
... (Glucose, Zetmeelsuiker), Antioxidanten (E331, E301), Kruidenextracten, Smaakversterkers (E621), Aroma's). Eieren, Paneermeel, Sojavolmeel, Magere melk, Water, Witte wijn, Kruiden, Uien, Smaakversterkers (E621), Keukenzout. Op bakplaten met bakpapier plaatsen en in de voorverwarmde oven schuiven. Bakken: Bij 200°C, ongeveer 25 minuten bakken. Opslagtemperatuur: min. -18°C, eenmaal ontdooid, niet opnieuw invriezen. Allergenen-informatie: Bevat Gluten, Melk, Eieren, Soja. Vleesproduct voor gekookt eten. Gemaakt in Zwitserland met Zwitsers vlees.
Portfolio (7)
Spanje, Guijuelo (salamanca)
...Product vervaardigd met een zorgvuldige selectie van gehakt vlees, aangevuld met kruiden en specerijen, is onze Salchichón Sarta Ibérico Extra ontstaan. Een ware traktatie voor de smaakpapillen die, zonder twijfel, niemand onberoerd zal laten. De Iberische varkens van Brisa De Iberische varkens van Brisa hebben bijzondere kenmerken die hen duidelijk onderscheiden van de rest, wat resulteert in...
...Kenmerken: Bowl Capaciteit: 65L ~ 330L 6 scherpe messen Volledig roestvrijstalen kom Twee snelheden Machine stopt mechanisme wanneer de komdeksel wordt opgetild. Snijsnelheid: 0 tot 4200 tpm. Optie: HMI en PLC besturingssysteem. Toepassingen: De komsnijder is geschikt voor het mengen van gehakt vlees, gemalen vis en ham met kruiden. De komsnijder is geschikt voor soja-eiwit en gluten-eiwit...
Portfolio (50)
Italië, Mesoraca
...De Capocollo Calabrese wordt verkregen uit de verwerking van het bovenste deel van de nek van het varken en een deel van de schouder. Het vlees wordt zorgvuldig met de hand gezouten en gemasseerd, waarna het in een natuurlijke darm wordt gestopt en meer dan 90 dagen op gecontroleerde temperatuur en vochtigheid wordt gerijpt. Tijdens het zouten worden specerijen en aromatische kruiden toegevoegd...
Portfolio (19)
Frankrijk, Guérande
... onderhout die snel plaatsmaakt voor een fruitige frisheid van citroenachtige citrus, wat doet denken aan Sichuan-peper, met een vleugje bloemige noot. Het is een peper met een mooie lengte in de mond. Gemengd met de Fleur de Sel uit het Witte Land, biedt het een ideale combinatie voor uw vlees en vis, evenals voor gestoomde aardappelen en vele andere groenten. SKU:FSF150...
Portfolio (42)
... vegetariërs en veganisten hoeven tegenwoordig niet in te boeten op de heerlijke grillervaring. Integendeel: Lotao biedt een geweldige selectie vleesloze alternatieven die dankzij exotische ingrediënten een heerlijke afwisseling op de grill brengen. Voorop staat de jackfruit, een populaire vleesvervanger uit India. Inmiddels is de jackfruit veel meer dan alleen een foodtrend; het is calorie- en vetarm en rijk aan vitamine C, kalium en magnesium. Het vlees van de jonge vrucht lijkt qua structuur op mals kippenvlees en kan worden verfijnd met specerijen, oliën en kruiden.
Portfolio (10)
Frankrijk, Saint Romain La Motte
...vinden we gerookte paprika die je beste vriend zal worden voor je barbecues en cayennepeper die een kick aan je gerechten zal geven met tonen van gedroogde tomaten. En tot slot, de pittige curry zal je rechtstreeks naar India vervoeren en perfect passen bij je witte vlees, schaaldieren of zelfs je vegetarische curry's met een vleugje peper. Voor de liefhebbers van caliente koken: dit pittige pakket is voor jullie. Netto gewicht: 270 g...
Portfolio (30)
Frankrijk, La Rochelle
...Een zoete mix van zeezout en Provençaalse kruiden, het Grill Zeezout wordt aanbevolen voor het op smaak brengen van uw gegrilde gerechten, uw ovengebakken vlees...
Portfolio (91)
...Hoe populairder een vleeswaren is, hoe meer we geloven dat het zorg en aandacht verdient. Voor ons betekent dit vooral vlees van uitsluitend varkens en van hoge kwaliteit. We gebruiken 70% mager vlees, fijn gemalen, en 30% in blokjes gesneden vet, met kruiden, zout en peper. We gebruiken geen minder nobele delen, geen varkensmaag, en geen polyfosfaten. Voor een beter resultaat stoppen we het...
Portfolio (10)
Griekenland, Thessaloniki
...NEA mosterdsaus is ideaal voor geroosterd vlees (kip en varkensvlees). Het kan zowel bij vlees als bij aardappelen worden geserveerd. Zeer goede smeerbaarheid en textuur. Het kan "goed" worden vastgehouden in sandwiches op elk broodje. Rijke mondgevoel. De smaak van mosterd is discreet, maar alle andere ingrediënten en kruiden zijn perfect in balans!
Portfolio (8)
...Hoogwaardige basis voor diverse pan gerechten Duitsland: Duitsland zonder glutamaat: Zonder glutamaat Soort: Basis vlees salade Toevoeging: naar smaak...
Portfolio (10)
... producten, zeevruchten, fruit en groenten, vis, vlees, noten, kruiden, en houtdroogsystemen. Intelligente temperatuurregeling, automatische temperatuuraanpassing, energiebesparing, hoge energie-efficiëntie, eenvoudige installatie, voorkeursmateriaal + volwassen proces.
Italië, Dorgali
... kleur biedt Vigna Sorella met zijn jeugd en frisheid de geuren van Sardinië, met tonen van mediterraan struikgewas, mirte en marasca, geïntegreerd door een scala aan mineraliteit. In de mond valt het op door de goede frisheid en een fijne, smaakvolle tannine. Het onderscheidt zich door zijn veelzijdigheid, en past goed bij zowel hartige voorgerechten als rood vlees, misschien verrijkt met de aroma's van mediterraan kruiden. Ook uitstekend met halfgerijpte kazen.
Portfolio (5)
Italië, Angiari
...De lavasteenplaat is geschikt voor het koken van verschillende soorten voedsel, met behulp van een barbecue, een oven of een kookplaat. Zeer geschikt voor een dieetkeuken die geen vetten of andere kruiden toevoegt. De eigenschappen van deze natuurlijke steen maken het geschikt voor het koken van verschillende soorten voedsel, waaronder vlees, vis, groenten, brood, focaccia, pizza's, enz. Koken op...
Portfolio (3)
Nederland, Steenwijk
... hoogwaardige vlees- en worstkruiden vinden hun weg naar zowel industriële bedrijven als ambachtelijke slagerijen. Als smaakspecialist zijn wij ook een betrouwbare partner in vele andere marktsegmenten, zoals soepen en sauzen, kaas, zuivel, aardappelen, chips, maaltijden etc, zowel nationaal als internationaal. Door te werken met pure en hoogwaardige kruiden en specerijen waarborgen wij een constant hoge kwaliteit en spelen wij in op de behoefte aan gezonde voeding.

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play