...Tijm is een aromatische kruiden, geschikt voor het op smaak brengen van vlees, vis, eieren, kazen, tomaten, stoofschotels en soepen. Naast gebruik in azijnen en gearomatiseerde oliën, wordt het ook gebruikt tegen verkoelende ziekten. Beschikbaar in een bakje of polystyreen van verschillende gewichten.
Portfolio (47)
Italië, Ripalimosani
...Professionele drogers voor kruiden, fruit, vlees, vis, pasta. De machine bestaat uit een behandelingskamer van roestvrij staal met een draaideur. De lucht die de machine binnenkomt, wordt behandeld (filtratie + ontvochtiging en/of verwarming) en naar binnen gestuurd in de verwerkingskamer, op het product geduwd en uiteindelijk naar buiten afgevoerd, zodat er een continue verversing is, geen...
Portfolio (3)
Italië, Annone Di Brianza
...Ideale machines voor laboratoria of kleine productie. Ideale machines voor laboratoria of kleine productie. Ontworpen voor zowel massage als het zouten van vlees zoals: te koken hammen, wit vlees, enz. Bovendien kan het worden gebruikt dankzij de bijgeleverde accessoires voor het mengen van specerijen en/of kruiden. Elektrische bedieningsapparatuur met elektronische snelheidsregeling en instelbare werkcyclus tijden via PLC. Serie ME-V met vacuüm mogelijkheid.
Portfolio (23)
Italië, Rivoli
... intens fruitige zure smaak. Een saus die twee echt speciale voedingsmiddelen samenbrengt, twee superfoods: de biet is rijk aan B-vitamines, foliumzuur en antioxidanten; de granaatappelazijn kan het vet bij obese personen verminderen, heeft een hoge hoeveelheid kalium, wat gunstig is voor de regulatie van de bloeddruk en de hartactiviteit. Het wordt gebruikt als een normale ketchup bij vleesgerechten, vooral wit vlees, zachte kazen, groenten, seitan en tofu. Maar het excelleert in het op smaak brengen van sushi-gerechten.
Portfolio (9)
...Het idee voor deze crème is ontstaan uit een eerste kleurvisie. De twee producten, met bijna tegenovergestelde kleuren maar die beide de aandacht trokken. De combinatie van artisjokharten met zwarte truffel, alles in olijfolie, heeft een uitstekend product opgeleverd als vulling voor hapjes, pizza's en focaccia. Ingrediënten: artisjokken (65%), olijfolie, olijven, zomerse zwarte truffel (tuber aestivum Vitt.) 5%, zout, aroma's. Advies: Geweldige dressing voor pasta's, wit vlees of als basis voor sauzen.
Portfolio (10)
Italië, Mesoraca
...De Capocollo Calabrese wordt verkregen uit de verwerking van het bovenste deel van de nek van het varken en een deel van de schouder. Het vlees wordt zorgvuldig met de hand gezouten en gemasseerd, waarna het in een natuurlijke darm wordt gestopt en meer dan 90 dagen op gecontroleerde temperatuur en vochtigheid wordt gerijpt. Tijdens het zouten worden specerijen en aromatische kruiden toegevoegd...
Portfolio (19)
...Hoe populairder een vleeswaren is, hoe meer we geloven dat het zorg en aandacht verdient. Voor ons betekent dit vooral vlees van uitsluitend varkens en van hoge kwaliteit. We gebruiken 70% mager vlees, fijn gemalen, en 30% in blokjes gesneden vet, met kruiden, zout en peper. We gebruiken geen minder nobele delen, geen varkensmaag, en geen polyfosfaten. Voor een beter resultaat stoppen we het...
Portfolio (10)
Italië, Dorgali
... kleur biedt Vigna Sorella met zijn jeugd en frisheid de geuren van Sardinië, met tonen van mediterraan struikgewas, mirte en marasca, geïntegreerd door een scala aan mineraliteit. In de mond valt het op door de goede frisheid en een fijne, smaakvolle tannine. Het onderscheidt zich door zijn veelzijdigheid, en past goed bij zowel hartige voorgerechten als rood vlees, misschien verrijkt met de aroma's van mediterraan kruiden. Ook uitstekend met halfgerijpte kazen.
Portfolio (5)
Italië, Angiari
...De lavasteenplaat is geschikt voor het koken van verschillende soorten voedsel, met behulp van een barbecue, een oven of een kookplaat. Zeer geschikt voor een dieetkeuken die geen vetten of andere kruiden toevoegt. De eigenschappen van deze natuurlijke steen maken het geschikt voor het koken van verschillende soorten voedsel, waaronder vlees, vis, groenten, brood, focaccia, pizza's, enz. Koken op...
Portfolio (3)
Italië, Paterno'
...Siciliaanse ambachtelijke onderneming die al meer dan 50 jaar hoogwaardige groenteconserven produceert. Bediening van gebieden Italië Europa Midden-Oosten Azië VS Canada Australië. Leveringen per container van 20 of 40 ft. Volledige pallets. Retail distributie voor Italië en Europa. Tomatensaus pesto's paté zoete smeersels Conserven in olijfolie of azijn, zoals antipasti groene en gevulde olijven artisjokken aubergines chili pepers champignons champignon pleurotes nameko gedroogde S. Marzano en cherrytomaten.
Portfolio (9)
Italië, Ripalimosani
Tred Technology opereert in de agrofoodsector met bijzondere aandacht voor innovatie volgens de criteria van Industrie 4.0. Onze productielijnen: LINEA ORTOFRUTTA EN POMODOR: complete installaties voor de verwerking van sauzen, dressings, jam, ingelegde groenten, enz. LINEA ESSICCAZIONE: professionele drogers voor de dehydratie van groenten en fruit, kruiden, pollen, pasta, vis, vlees. LINEA...
... loop der tijd te experimenteren met de geuren en smaken van specerijen, hebben we de beroemde mengsels voor het bakken, voor vlees en voor paneermeel gecreëerd. Het zeer uitgebreide assortiment producten weet iedereen tevreden te stellen, van de meest traditionele klant tot de veganist, van de grote industrie tot de kleine ondernemer. Vandaag de dag is ons bedrijf een leider in de import-export van...
Italië, Monterotondo
...Voedingsindustrie gespecialiseerd in gekruide paneermeel (goudbruin - geroosterd - cornflakes - au gratin - zout en peper - pittig - Italiaans en Spaans), mengsels van specerijen, GRAND ROAST ook in zakjes van 7 g, smaakmakers voor vlees en vis, verkoop van specerijen, chocolade, bonbons, koffie, bieren, voor de industriële/groothandel/detail/horeca/bar/slagerijen GDO etc. In eigendom van een van de meest prestigieuze universiteiten van Italië, maken we gebruik van hun professionele expertise om producten van hoge kwaliteit te garanderen.
Italië, Orentano Castelfranco Di Sotto
... bereid zoals onze grootmoeders dat vroeger deden, met respect voor de echte en pure traditie van de Toscaanse keuken, met vlees, groenten (selderij, sjalot en wortelen), extra vierge olijfolie, zout, peper en natuurlijke kruiden, dus zonder smaakversterkers, conserveermiddelen of kleurstoffen. Onze sauzen zullen zeker geen bodemprijzen hebben, aangezien het bedrijf de grootdistributie niet bedient...
Portfolio (1)
Italië, Vigonza
... tot de zeldzaamste, en ook een verscheidenheid aan kant-en-klare gemengde specerijen. 11 soorten curry voor vlees, vis en fruit. Zouten en pepers, chili en pepers uit de hele wereld. Gedroogd fruit, fruit- en groentemeel, geconcentreerde voedingsaroma's. U kunt ook accessoires vinden zoals mokken, thee-zetters, sushi-sets, gietijzeren theepotten, enz. biologische lijn. Onze diensten zijn: advies...
Portfolio (4)
Italië, Nocera Inferiore
IMEPA s.r.l. is gespecialiseerd in de productie, droging en verwerking van groenten, kruiden, specerijen, fruit en ingrediënten voor voedingsbedrijven. Daarnaast zijn we producenten van sauzen voor pasta (boscaiola, puttanesca, spaghettata), kant-en-klare risotto, en conserve van paprika en chili, ideaal voor vlees.
...MORTADELLA, BACON worden nagebootst, alles zonder gebruik van vlees en alleen met natuurlijke ingrediënten, waardoor ze geschikt zijn voor klanten die willen genieten van krachtige smaken zoals die van vlees. Naast onze mengsels bieden we een assortiment van 50 smaken voor klassieke gekruide paneermeel. Ons bedrijf importeert en exporteert specerijen zoals; chili, salie, basilicum, oregano, ui, knoflook...
Italië, Appiano Sulla Strada Del Vino
Artikelen voor Slagerijen - Specerijen - RAPS...
Productie van verse kruiden voor bedrijven die eerste klasse verpakkingen maken en reeds verpakte kruiden. Productie van kruiden in potten. Productie van halfverwerkte kruiden voor vlees-, charcuterie- en pluimveebedrijven. Uitgebreide productie in Ligurië en Sardinië. Export.
... doorgegeven en die ons in de vijfentwintig jaar van onze activiteit heeft aangespoord om steeds beter te presteren en culinaire specialiteiten te creëren die eenvoudig en direct te gebruiken zijn, geschikt om crostini, fantasierijke voorgerechten, hoofdgerechten te kruiden of om vlees en vis op smaak te brengen. Alles kan worden verrijkt met verse truffel op de manier die u het meest aanspreekt: in plakken...

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play