Frankrijk, Saint Christol De Rodières
...Gemaakt in Frankrijk, Zonder Sulfieten, Zonder Allergenen, Geen Conservanten. Oude Rode Wijnazijn afkomstig uit Biologische Landbouw (98,5 %) Frambozenaroma afkomstig uit Biologische Landbouw (1,5 %) 100 % Natuurlijk. Met een aardappelsalade of een salade van kippenlever. Het kan ook worden gebruikt voor het deglaceren van sauzen enzovoort... Een vleugje zoetheid vermengd met zuur versterkt uw bereidingen. Deze Rode Wijnazijn met Frambozenaroma is verkrijgbaar in 25cl. In cubi van 3,5, 10 liter. In container op aanvraag.
Portfolio (132)
Spanje, La Llagosta-Barcelona
... van jouw product te verbeteren. ● Je productassortiment te diversifiëren. ● Minder tijd te besteden aan jouw bereidingen. PRODUCTIEBEREIK: ● Doseringsmachines voor bakkerij en voorgebakken producten. ● Injectoren voor vullingen voor gebak. ● Chocolade dispensers. ● Automatische capsuleermachines. ● Machines voor het maken van koekjes. ● Apparatuur voor decoraties en toppings. ● Wij zijn...
Portfolio (83)
Maïski behoort tot de Plukon Food Group, een van de belangrijkste spelers op de Europese markt voor gevogelte. Wij bieden een gevarieerd assortiment aan kip, rauwe bereidingen, voorgekookte producten, kant-en-klare maaltijden, voorgekookte granen en culinaire sauzen. Onze productie voldoet aan de HACCP-normen en we beschikken over het IFS Higher level certificaat! Daarnaast steunen we Belgische en lokale producten en streven we naar een lage ecologische voetafdruk. Wilt u meer weten? Neem contact met ons op: we helpen u graag!
Portfolio (34)
België, Herstal
... dan 30 jaar ervaring in de voedingssector. Al onze bereidingen worden gemaakt van natuurlijke ingrediënten van de hoogste kwaliteit: 4 kazen saus, bolognesesaus, carbonarasaus, bechamelsaus, napolitaanse saus, arrabiata saus, … Voor elk van de behoeften van onze klanten kunnen we nieuwe gepersonaliseerde recepten ontwikkelen, zoals Halal, Kasjer, Biologisch, …...
Frankrijk, Antibes
... internationale chefs. Olijfolie met witte of zwarte truffel, truffelcarpaccio, truffelbrokjes, truffelzouten en diverse andere sauzen en spreads verrijkt met onze eigen truffels. Een garantie voor kwaliteit en traceerbaarheid. Producten die we lokaal in onze werkplaats vervaardigen om al uw maaltijden en gastronomische bereidingen perfect te begeleiden.
Frankrijk, Aiguilhe
... bereidingen op basis van Frans vlees, lam (zwarte Velay-race), kalf uit Velay en Forez, fin gras van Mézenc, Varkensvlees uit Haute-Loire. Kalfshoofd, varkenspoot, maouche lozérienne, Auvergne-stoofpot, kip in pot, kalfsblanquette. Lijn van traditionele Franse sauzen, gribichesaus, meurettesaus, ravigotesaus, groene saus, madeira-saus, diablesaus, aioli. Lijn van kruidenpestos, berenknoflookpesto, brandnetelpesto. Sosse, jus, product uit Frankrijk, traditionele Franse keuken gekookt door een chef. Op maat gemaakte productie.
Italië, Acicastello
... gastronomische uitmuntendheid die een bijzondere plaats innemen in de gastronomische cultuur en tradities van andere landen. Wijnen van de Etna en van Paceco, Groene Pistache van Bronte, Verse Oregano van Cerami, Groenten van Santa Croce Camerina, Druiven van Vittoria of Mazzarone, Honing van de Etna, Likeuren van de Etna, Passito van Pantelleria, Kant-en-klare sauzen, Verse Pasta.
Portfolio (10)
België, St Michiels
delisauce is gegroeid uit jarenlange keukenervaring. Onze chefs bereiden dagelijks verse bouillons en sauzen en staan garant voor topkwaliteit, elke dag opnieuw. Verse sauzen voor alle bereidingen Al onze sauzen dragen het label’ huisgemaakte kwaliteit’. delisauce is de perfecte mis-en-place voor elke professional. We streven er naar al onze gastronomische sauzen allergenenvrij te maken. Met...
Sinds 1934 zijn wij de makers van smaken. Onze recepten houden rekening met een lange geschiedenis van tradities, om de fundamentele waarden zoals smaak, het effect van onze producten op culinaire bereidingen en de consistentie van kwaliteit te beschermen. Wij kiezen in de eerste plaats voor de nabijheid van onze leveringen, met bijzondere aandacht voor de versheid van onze ingrediënten. Onze...
Portfolio (1)
JOSEFA FOODS is een familiebedrijf in de voedingsmiddelenindustrie sinds de jaren '70. De tweede generatie van de JOSEFA-familie zet de toewijding voort om onze klanten de hoogste kwaliteit voedingsmiddelen te bieden. Sinds de oprichting is JOSEFA uitgegroeid tot een erkende naam in Malta voor pasta patés en dips, met een portfolio van lokale en internationaal gerenommeerde klanten. JOSEFA biedt e...
Portfolio (8)
Spanje, Villajoyosa
... van genereuze pastagerechten bedekt met heerlijke sauzen tot vlees en vis met de speciale touch van het huis, en we nodigen je uit om zowel Libanese halal gerechten als onze authentieke Italiaanse pizza's met een dunne, krokante korst te proeven.
Frankrijk, Grans En Provence
Tropic Apéro positioneert zich als leider op de markt van de 4e generatie olijven in grote en middelgrote supermarkten. De missie van Tropic Apéro is om olijven te verrijken met groenten, specerijen, kruiden en sauzen. De verpakking van onze bereidingen maakt gebruik van de twee technieken die de versheid en kwaliteit het beste behouden: pekel en een beschermende atmosfeer.
België, Genk
Deliva werd opgericht in 1991 en is uitgegroeid tot een productie-unit (10.000 m²) voor soepen, sauzen, vacuüm gegaarde maaltijden en maaltijdcomponenten. Wij maken smaakvolle gerechten van topkwaliteit voor jong en oud. Onze expertise is het vertalen van hoogstaande huis- en of restaurant bereidingen naar de industriële keuken. De verwachtingen en behoeften van onze klanten zijn de inspiratie...
Frankrijk, Cuincy
...puree, fond en sauzen, en gedroogde zoete culinaire hulpstoffen om smakelijke en romige desserts te maken. Geconfronteerd met bepaalde beperkingen ontwikkelt EPICÉA specifieke producten zoals een Halal-assortiment en een assortiment biologische specerijen. Ons aanbod diversifieert ook door gedroogde paddenstoelen aan te bieden om een vleugje terroir aan uw assortiment toe te voegen.
België, Waregem
...Spuntini is groothandel voor Frituur, Restaurant / Bistro / Tea Room, Horeca, Sandwichbar, Pitta, Café / Cafetaria / Taverne en Evenementen. Ze kunnen u Diepvriessnacks, Bake-off deegwaren, Pittablokken en broodjes, Diepvriesgroenten,Kant en klare maaltijden vers en diepvries, Verse bereidingen en Charcuterie, Salades , Verse aardappelprodukten, Zuivelprodukten, Kruiden, Pasta's, Sauzen, Vetten en Oliën, Alle Verpakkingsmaterialen, Dranken, Conserven, Alle Onderhoudsprodukten, Smulllbox voorzien.
België, Oostmalle
Colac is gespecialiseerd in ijs bereidingen en biedt een breed assortiment producten: ingrediënten voor artisanaal roomijs, sauzen en toppings, taartvullingen en frisse fruitbereidingen voor de zuivelindustrie. Bovendien werkt Colac™ permanent aan innovatieve oplossingen op maat van de gespecialiseerde industrie.
België, Brugge De Blauwe Toren
Visrokerij F. Alloo is een familiebedrijf die naast het roken van vis een groothandel in allerlei vissoorten (Zalm, Tong, Kabeljauw, Paling, enz.) is. Ook voor kreeft, kikkerbillen, garnalen, verschillende bereidingen en sauzen kan je bij hen terecht. Hun producten zijn ondergedeeld in een aantal categorieën: Verse producten (we voeren iedere dag verse zalm in), Diepvries producten, allerhande...
...Mamma Nostra is een restaurant dat al jaren authentieke Italiaanse specialiteiten serveert. We gebruiken de beste ingrediënten en traditionele Italiaanse recepten. We geloven dat perfectie ligt in de eenvoud van onze huisgemaakte gerechten: smakelijk en natuurlijk. In het restaurant vinden we ook een geweldige variëteit aan traditionele en hedendaagse bereidingen. We bereiden van genereuze pastagerechten bedekt met heerlijke sauzen tot vlees en vis met de speciale touch van het huis en, natuurlijk, onze beroemde pizza's met een dunne, krokante korst, vers uit de oven.
België, Knokke-Heist
Delino is een ambitieus familiebedrijf gespecialiseerd in de ontwikkeling, productie en distributie van hoogwaardige sausen. Vandaag staat Delino nog steeds garant voor de fijnste koude en warme sausen voor professionele toepassingen. Dit betekent dat zowel de smaak als het gebruik en de houdbaarheid van de sausen afgestemd zijn voor het maken van bereidingen in slagerijen, traiteurszaken, grootkeukens, horeca, door producenten van bereide maaltijden of salades, catering..... tot in de particuliere keuken.
Italië, Racale
...soepen, paté en sauzen verbouwen. Onze pasta's zijn ook verrijkt met citroen, sinaasappel, inktvisinkt, tomaat, kurkuma en spinazie, waarbij we de traditie respecteren in de meest gevraagde formaten. De formaten zijn trie, sagne incanulate, orecchiette, maccheroni, olijfbladeren, le salentine en anellini. Voor de wijn hebben we de DOC- en IGP-erkenning, naast het feit dat we in sommige categorieën tot de nobele wijnen behoren.
Italië, Gattatico
... ontstaan, die, zoals bevestigd door de verschillende behaalde kwaliteitscertificaten, uitstekend aan deze behoeften voldoet. Het bedrijf produceert van kant-en-klare maaltijden voor de magnetron, tot gedroogde sauzen, tot bereidingen voor desserts, en tot smaakmakers en aroma's voor snacks.
Frankrijk, Olonne Sur Mer
Fabrikant van gedroogde culinaire bereidingen, zowel conventioneel als biologisch. (sauzen, fonds, soepen, desserts...) Fabrikant van sportvoeding (isotone dranken, energierepen, voor duursporten zoals marathon en lyofiliseerde maaltijden voor zelfvoorzienende sporten zoals trekking)...
Griekenland, Καρδίτσα
Populaire landen voor deze zoekterm