... biologische extra vierge olijfolie is gecertificeerd door officiële inspectie- en certificeringsinstanties in overeenstemming met strikte regels en praktijken met betrekking tot bemesting en ziektebestrijding. De Artem Oliva biologische extra vierge olijfolie heeft een lage zuurgraad, een diepe groene kleur en een fluweelachtige textuur in de mond. Het heeft een milde, fruitige aroma en een lichtpeperige nasmaak. Het kan worden gebruikt voor koken en bakken, over salades worden gedruppeld, als onderdeel van een dressing, op geroosterd vlees, gegrilde groenten en natuurlijk als dip op zichzelf.
Portfolio (10)
Turkije, Izmir
...Kristal Extra Virgin Olijfolie is koudgeperste olijfolie die wordt geproduceerd met de meest heerlijke olijven uit de Zuid-Aegeïsche heuvels. Bekend om zijn rijke en intense smaak, zal Kristal Extra Virgin Olijfolie elke maaltijd verbeteren. Aanbevolen voor koude gerechten, salades, sauzen en dips. Superieure categorie olijfolie verkregen rechtstreeks uit olijven en uitsluitend door mechanische middelen.
Portfolio (4)
België, Herentals
...De machine kan zowel open als reeds gesealde verpakkingen verwerken. Opties : extra aandruksysteem aangepaste invoer- en uitvoersystemen buffer voor grotere autonomie Toepassingen : olijven salades versneden groenten soepen sauzen mayonaise verf of andere chemische producten ...
Portfolio (44)
... en salades. Het zuurgehalte bedraagt maximaal 0,8%. ——— Verpakking: 250ml, 500ml, 1Ltr, 5 Ltr (PET-flessen en blikken) ——— extra vergine olijfolie, olijfolie, pure olijfolie, vergine olijfolie, bakolie, eetbare olie, geraffineerde olijfolie...
Portfolio (5)
Italië, Noci
...De caciotta fior di bontà is een verse kaas met toegevoegde melkfermenten, die een korte droogperiode ondergaat. Ondanks dat het een kaas met een halfharde korst is, is de binnenkant romig en heeft het een zoete/lichtzure en uiterst smakelijke smaak. We produceren het ook in varianten met chili en olijven. Het is een uitstekend product om alleen te genieten of te combineren met brood of toastjes, of in combinatie met salades of voorgerechten.
Portfolio (10)
Italië, Campello Sul Clitunno
... intens is qua fruitigheid, wordt aan tafel door de meeste smaken gewaardeerd, zelfs door kinderen. Perfect rauw op elk type gerecht: salades, vis, wit vlees, peulvruchtensoepen, groenten. Op geroosterd vlees, zeevruchtensalades, sauzen en emulsies. Bij het koken wordt het gebruikt voor het maken van sauzen, dips en frituren.
Portfolio (9)
Spanje, Córdoba
...KWALITEIT EN TRADITIE, ONZE GARANTIE San Leandro is een extra vierge olijfolie, koudgeperst en vervaardigd in de molen door onze Meester. Zacht met een licht pittige afdronk en een onderscheidende aromatische smaak die de essentie van vers geoogste olijven vastlegt, is deze olie optimaal voor salades, vis en gegrilde groenten. Perfect voor een gezonde en smakelijke voeding. De extra vierge...
Portfolio (2)
Turkije, Canakkale
...wordt het verkregen tot +270C zonder warmtebehandeling. Alle fasen van onze Dardanos Fine Food Extra Virgin Olijfolie merkproducten, van tuinieren tot consumenten gebruik, zijn gerapporteerd en traceerbaar. Aciditeitswaarde: max. 0,6% Het persproces vindt plaats bij een maximum van 77 °F. (25 °C) Voorbereide producten worden opgeslagen bij een maximum van 64,4 °F - 68ºF in speciaal geconditioneerde magazijnen. (18°C - 20°C) Geplukte olijven worden binnen een maximum van 8 uur geperst. Er zijn geen kleurstoffen, additieven of zoetstoffen toegevoegd.
Portfolio (5)
Spanje, Murcia
...Espinal azijn piparras worden gemaakt van geselecteerde groene pepers. Met mals vlees en dunne schil is het een zeer gewaardeerd product om de smaak van verschillende peulvruchtgerechten, salades en vleesgerechten te verbeteren. Bovendien zijn ze uitstekend als aperitief. Gewicht: 0,180 gr...
Portfolio (178)
Italië, Castelfidardo
...Fruitige, lichte extra vergine olijfolie met aroma's van rijpe olijven die doen denken aan gele appel of amandelvrucht. Heeft een zachte en delicate smaak, minder aanhoudend dan andere oliën. Ideaal voor elk gerecht; past bijzonder goed bij gerechten van gemiddelde structuur zoals: orecchiette met cime di rape, tuinbonen en witloof, wit vlees, gestoomde vis, salades, enzovoort...
Portfolio (4)
Frankrijk, Ham
...Met een mooie gouden kleur en een fluweelachtige textuur onthult deze olijfolie subtiele en kruidige aroma's van livèche. De delicate smaak is zowel fris als licht anijsachtig, wat een vleugje elegantie aan uw favoriete gerechten toevoegt. Deze olie is ideaal om salades, groenten, sauzen en marinades te verfraaien. Referentie: AR802278 Inhoud: 250ml...
Portfolio (127)
Frankrijk, Cournonterrale
... door koude persing van biologische Picholine olijven uit de Languedoc (95%) en aangevuld met verse citroen (5%). Citroenen die op dezelfde grond zijn gekweekt als de Picholine olijfbomen. Een culinaire bereiding die een pittige toets zal geven aan gegrild vlees, salades en zonnige gerechten uit de Middellandse Zee.
Portfolio (10)
Spanje, Marbella
... impressionistische evocatie van vers fruit en groenten met duidelijke tonen van banaan en tomaat. Het verrast in de mond door zijn lichte bitterheid en de lange, pittige nasmaak is een goed voorbeeld van zijn hoge voedingswaarde. De lage vlakte van de Guadalquivir geeft deze Arbequina een unieke kracht en persoonlijkheid. Ideaal om de smaak van tomaat in gazpacho's en salmorejo's te versterken. Perfecte partner in salades en patisserie.
Portfolio (3)
Turkije, Gemlik / Bursa
... olijven van de Edremit-regio, die gebruikt kan worden in ontbijt, salades en koude mezze. Kavlak Eerste Oogst Koudgeperste Olijfolie is de juiste keuze voor klanten die de intense olijvensmaak willen ervaren in hun ontbijt, salades en mezze.
Portfolio (9)
Spanje, Muro De Alcoy
... smaak, met tonen van appel, amandel, bladgroenten en nuances van rode vruchten. Aroma: Heeft een intens aroma van groene olijven, groene appel, amandelen, vijgen, tomaat in vrucht en plant en artisjok. Combinaties: Past perfect bij elk gerecht, vooral salades, verse groenten, vis, desserts, verse kazen, sauzen en vlees.
Portfolio (8)
Italië, Maruggio
...– Container 5,00 lt. Dankzij zijn milde smaak past Olijfolie Extravergine van Olive Armonico goed bij matig smakelijke gerechten. Ideaal voor gebruik op de eettafel, om delicate gerechten zoals Bresaola en verse salades te verrijken, is het ook uitstekend in de keuken voor het op smaak brengen van vis, risotto, pasta en gebraden gerechten. Het wordt aanbevolen voor alle gerechten waarin de olie de taak heeft om de essentie te verbeteren, zonder de smaken te overstemmen.
Portfolio (8)
Frankrijk, Martigues
... - frisdranken, - koolzuurhoudende dranken, - olijfolie, - samengestelde salades op basis van groene olijven, - groene en zwarte olijven, - suikervervangers, - cacaovervangers, - siropen, - en nog veel meer producten. Daarnaast leveren wij verpakkingen voor de horeca, voor bakkerijen en patisserieën.
Portfolio (22)
Nederland, Amsterdam
...Kroon, biologische versgroothandel, biedt een uitgebreid biologisch vers- en diepvriesassortiment van meer dan 1.000 producten. Naast ons eigen merk PUUR zijn wij exclusief distributeur van mooie merken als Remeker kaas en Mariënwaerdt kaas, Andechser zuivel, B&G ambachtelijk ijs en de diepvriesproducten van Schär. PUUR is ons eigen merk, met een breed assortiment traiteur- en maaltijdproducten: Verse pizza’s en quiches, verse soepen en pasta’s, salades en sauzen, brede lijn delicatessen (olijven, pesto’s, humus en paté's), PUUR vlees... ...
Frankrijk, Evry-Courcouronnes
De Sophonis olijfolie is een koudgeperste olie, uitsluitend gewonnen door mechanische middelen. Onze olie is zeer uniek en onderscheidt zich door zijn zeer zachte smaak en zeer lage zuurgraad. Het heeft ook een bijzondere fruitige smaak met een lichte geur van jonge olijven. De olie weerstaat zeer goed aan koken en ontwikkelt een scala aan smaken. Genoten in salades of als een drizzle aan het...
... een beperkte sedimentatie en een minimale troebelheid, maar dit verandert niets aan de smaak, integendeel, het is een teken van zijn puurheid (zuurgraad van 0,4%). Extra vierge olijfolie is een essentieel ingrediënt voor het bereiden van de Fungo Cardoncello en de belangrijkste dressing voor onze salades, gekookte groenten, peulvruchtensoepen, visgerechten en in het bijzonder voor de "Cialledde", een typische Altamurana bereiding van brood en andere eenvoudige ingrediënten uit het mediterrane dieet.
België, Herentals
...&H biedt een uitgebreid assortiment sauzen voor de detailhandel en de horeca, innovatieve producten (mayonaises op basis van truffel, olijven) en unieke sauzen (Algerijns, Andalusisch, Braziliaans, zwarte peper, pita, kebab, mammoth...), zonder de grote klassiekers zoals mayonaise, ketchup, tartaar, cocktail, samurai te vergeten... Bij Fresh & Saucy Foods zijn onze visie en onze missies de...
België, Zemst
... & zuivel : Belgische kaassoorten, buitenlandse kaassoorten, melk & room, eieren & afgeleiden, yoghurt & pudding. Culinair : bereide gerechten, verse pasta’s, culinaire opwarmbare sauzen, voorgegaard vlees & gevogelte. Salades & sauzen : smeersalades, maaltijdsalades, mayonaises & afgeleiden, dressings. Apéritiefhapjes : olijven, tapas, bladerdeeghapjes. Vis & schaaldieren : gerookte vissoorten, verse garnalen, visterrines. Ultra vers : gevogelte, gewassen & gesneden groenten, groenten in bulk, groentesalades, verse fruitsalades, verse vruchtensappen... ...
Verenigd Koninkrijk, London
... u producten van THEA GAIA wilt kopen, neem dan contact met ons op. Onze visie is om onze kinderen dezelfde traditionele producten te bieden waarmee wij zijn opgegroeid! Onze producten:•Olijfolie•Olijven•Kaas•Worsten•Salades•Wijnen•Natuurlijke zouten•Gevulde paprika's•Olijvenpasta•Zongedroogde tomaten•Azijn•Handgemaakte pasta•Tomatensauzen•Diepvriespasteien•Honing•Snoepjes•Natuurlijke cosmetica...
Frankrijk, Sarcelles
Zonnige smaken, geuren van de Middellandse Zee volgen elkaar op om de aperitieftafels te vullen of een onverwachte smaak aan klassieke recepten te geven. TAPENADES, groen, zwart, aubergine, koriander, citroen, pittig, peper, basilicum, tomaat, anchoïade ANTI-PASTI, zongedroogde tomaten in olie, gegrilde aubergines in olie, artisjokharten in olie. Salades van artisjok, aubergine, courgette...
Turkije, Akhisar
... brengt de meest geselecteerde olijven van de Akhisar-regio, die wordt beschouwd als het centrum van de tafelolijvencultuur, met zorg naar uw tafels. Paprika, een van de onmisbare smaken in de keukens van veel landen over de wereld, is in elk gerecht van salades tot pasta gebruikt en is gebruikt bij de productie van specerijen en tomatenpuree. IDEAL Agriculture heeft een verwerkingscapaciteit van 5000 ton per jaar voor gesneden paprika, gegrilde paprika en hete paprikasaus.
Griekenland, Agios Athanasios
In onze olijfgaarden produceren we onze eigen verse en uitstekende extra vierge olijfolie. Onze olijfolie is monovarietaal, uitsluitend van Koroneiki-olijven. Met constante en topkwaliteit kan onze olie zich meten met uitdagingen en kan het worden getest in salades, gerechten, maar ook met alle ingrediënten zoals pasta, kip, vis, vlees. Het kan ook boter vervangen als een gezonder alternatief...
Portfolio (1)
Italië, Imperia
... door de delicate en aangenaam fruitige smaak. Het past perfect bij alle gerechten uit de mediterrane keuken en dieetvoeding, vooral rauw in salades of met groenten. Heerlijke en verrukkelijk geurende, L'Olio di Cannelle benadrukt de smaak van de keuken in sauzen, dressings en met alle soorten vlees of vis.
... brengen van gekookt of gegrild vlees, stoofschotels, salades en soepen. De typische smaak en het intense aroma komen het beste tot hun recht door er wat brood in te dopen. De extra vierge olijfolie “OLIOTOLA”, koudgeperst uit olijven die in Sicilië (Italië) zijn geteeld en ongefilterd is een 100% Italiaans product. De oogstperiode is van oktober tot november, de olijven worden met de hand geplukt en onmiddellijk naar de olijfmolen gebracht en elke avond gemalen om een zeer lage zuurgraad te garanderen en alle waardevolle componenten en de karakteristieke smaak, typisch voor de Siciliaanse olie, te behouden.
Frankrijk, Cesson-Sévigné Cedex
... Michon, Bel, Geotexia, Jacquet, Krustanord, La Boulangère, Maître Jacques, enz. Realisaties: Slachthuizen, Verpakkingswerkplaatsen voor garnalen, Verpakkingswerkplaatsen voor mini Baby Bel, Eieren gieterijen, Kaasmakerijen, Meelfabrieken, Magazijnen, Logistieke platforms, Transstockeurs voor melkopslag, Eenheden voor de assemblage van voedingsadditieven, Verpakkingsfabrieken voor olijven, Fabrieken voor de productie van gekookte ham, babyvoeding, surimi, productie van veranda's, opslag van Corn Flakes, productie van diepgevroren gepaneerde vis, productie van samengestelde salades, enz.
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play