Italië, Imperia
...De Extra Virgin Rêuza is ontstaan uit de vereniging van twee Italiaanse cultivars van grote waarde, met elk hun eigen unieke eigenschappen: de Biancolilla-olijf en de Taggiasca-olijf. Extra Virgin Olijfolie · 100% Italiaanse olie – koud geëxtraheerd · Verkregen uit Biancolilla-olijven en Taggiasca-olijven · Zoet en aromatisch, uitstekende dressing voor salades en rauwkost. Rêuza is een...
Portfolio (44)
Italië, MILANO
...Olive Leccino. Een olijf geoogst in de Puglia-regio. Het heeft een spitse vorm en een kleur die varieert van paars tot donkergroen. Met een intense smaak en een half-harde consistentie. Geweldig in de keuken voor elk gebruik, en voor de patés. "Leccino" Oliven. Beschrijving: Heerlijke variëteit van kleine zwarte olijven, typisch Italiaans. Gebruik: Ideaal voor aperitief of als ingrediënt voor antipasti en gemengde salades. VERPAKKING VAN 6 1 STUK = EURO 2,90 1 PALET 10 VERPAKKINGEN = 60 STUKS VERVALDATUM 16/04/27 MINIMALE BESTELLING 20 PALETS...
Portfolio (229)
Italië, Capo D'orlando
... voedingsstof voor het immuunsysteem en een gezonde huid. Ze bevatten ook kalium, calcium en vezels, allemaal belangrijke voedingsstoffen voor ons lichaam. Bovendien zijn ze laag in vet en calorieën, wat ze een ideale keuze maakt voor wie een evenwichtige voeding wil behouden. IN DE KEUKEN In de keuken kunnen kumquats op veel verschillende manieren worden gebruikt. Ze kunnen vers worden gegeten als snack, gebruikt worden om jam te maken of toegevoegd worden aan salades en vlees- of visgerechten voor een vleugje zoetheid.
Portfolio (27)
Italië, Noci
...De caciotta fior di bontà is een verse kaas met toegevoegde melkfermenten, die een korte droogperiode ondergaat. Ondanks dat het een kaas met een halfharde korst is, is de binnenkant romig en heeft het een zoete/lichtzure en uiterst smakelijke smaak. We produceren het ook in varianten met chili en olijven. Het is een uitstekend product om alleen te genieten of te combineren met brood of toastjes, of in combinatie met salades of voorgerechten.
Portfolio (10)
Italië, Campello Sul Clitunno
... intens is qua fruitigheid, wordt aan tafel door de meeste smaken gewaardeerd, zelfs door kinderen. Perfect rauw op elk type gerecht: salades, vis, wit vlees, peulvruchtensoepen, groenten. Op geroosterd vlees, zeevruchtensalades, sauzen en emulsies. Bij het koken wordt het gebruikt voor het maken van sauzen, dips en frituren.
Portfolio (9)
Italië, Castelfidardo
...Fruitige, lichte extra vergine olijfolie met aroma's van rijpe olijven die doen denken aan gele appel of amandelvrucht. Heeft een zachte en delicate smaak, minder aanhoudend dan andere oliën. Ideaal voor elk gerecht; past bijzonder goed bij gerechten van gemiddelde structuur zoals: orecchiette met cime di rape, tuinbonen en witloof, wit vlees, gestoomde vis, salades, enzovoort...
Portfolio (4)
Italië, Maruggio
...– Container 5,00 lt. Dankzij zijn milde smaak past Olijfolie Extravergine van Olive Armonico goed bij matig smakelijke gerechten. Ideaal voor gebruik op de eettafel, om delicate gerechten zoals Bresaola en verse salades te verrijken, is het ook uitstekend in de keuken voor het op smaak brengen van vis, risotto, pasta en gebraden gerechten. Het wordt aanbevolen voor alle gerechten waarin de olie de taak heeft om de essentie te verbeteren, zonder de smaken te overstemmen.
Portfolio (8)
... een beperkte sedimentatie en een minimale troebelheid, maar dit verandert niets aan de smaak, integendeel, het is een teken van zijn puurheid (zuurgraad van 0,4%). Extra vierge olijfolie is een essentieel ingrediënt voor het bereiden van de Fungo Cardoncello en de belangrijkste dressing voor onze salades, gekookte groenten, peulvruchtensoepen, visgerechten en in het bijzonder voor de "Cialledde", een typische Altamurana bereiding van brood en andere eenvoudige ingrediënten uit het mediterrane dieet.
Italië, Imperia
... door de delicate en aangenaam fruitige smaak. Het past perfect bij alle gerechten uit de mediterrane keuken en dieetvoeding, vooral rauw in salades of met groenten. Heerlijke en verrukkelijk geurende, L'Olio di Cannelle benadrukt de smaak van de keuken in sauzen, dressings en met alle soorten vlees of vis.
... brengen van gekookt of gegrild vlees, stoofschotels, salades en soepen. De typische smaak en het intense aroma komen het beste tot hun recht door er wat brood in te dopen. De extra vierge olijfolie “OLIOTOLA”, koudgeperst uit olijven die in Sicilië (Italië) zijn geteeld en ongefilterd is een 100% Italiaans product. De oogstperiode is van oktober tot november, de olijven worden met de hand geplukt en onmiddellijk naar de olijfmolen gebracht en elke avond gemalen om een zeer lage zuurgraad te garanderen en alle waardevolle componenten en de karakteristieke smaak, typisch voor de Siciliaanse olie, te behouden.
Italië, Loreto Aprutino
... kwaliteit, gekenmerkt door een gemiddelde fruitige aroma, van kruidachtige aard, met een hint van artisjok en tonen van bitterheid en pittigheid. Het wordt aanbevolen om het te combineren met granen- of peulvruchtensoepen, geroosterd vlees en salades.
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play