Nederland, Raamsdonksveer
... met de ambachtelijke kwaliteit van de gerookte producten vormen service en betrouwbaarheid de basis voor een verdere ontwikkeling in zowel binnen- als buitenland. Hofleverancier Ter gelegenheid van het 100-jarigbestaan in 1960 werd door H.M. Koningin Juliana het recht verleend tot het voeren van het Koninklijk Wapen met de titel 'Hofleverancier'. Deze titel wordt natuurlijk nog altijd met trots...
Ierland, Killybegs
... fabriek uit met een rokerij, om verse Atlantische zalm, kabeljauw, schelvis, wijting, makreel en haring te roken. We opereren onder de richtlijnen van HACCP en met gekwalificeerd personeel, waarvan sommige al 25 jaar hier zijn, zorgen ervoor dat klanten alleen topkwaliteit verse, bevroren en gerookte zeevruchten aan hun deur geleverd krijgen.
Portugal, Sintra-Abrunheira
Dhc, opgericht in 1997, is een bedrijf dat gespecialiseerd is in de handel in voedingsproducten: Gerookte zalm, Tonijn, Kabeljauw, Gerookte zwaardvis, Zalmkaviaar, Lumpo-kaviaar, Ansjovis, Patés en Foie Gras van Eend, Gans, Patrijs en Fazant, Eendenborst, Dadel met Spek, Rilletes, Bladerdeeg, Gebroken, Areadas, Filo, Brick, Italiaanse, Griekse en Spaanse kazen zoals Mozzarella, Mascarpone, Padano...
België, Malmedy
... onnavolgbaar smaak dankzij ambachtelijke roken met beukenhout, zonder additieven, zonder kleurstoffen, zonder conserveermiddelen), gerookte forelmousse (bereid op basis van het vlees van gerookte forelfilets). Momenteel exporteert het bedrijf Mathonet-Gabriel naar de buurlanden: Duitsland, Frankrijk, het Groothertogdom Luxemburg en Nederland.
Frankrijk, Pertuis
...Bij de Saumoneraie Saint Martin, een ambachtelijke rookwerkplaats, respecteren we de grote traditie om echte liefhebbers de smaak van authentieke zalm te laten ontdekken. Elke zalm wordt individueel behandeld, hij is vers geselecteerd (en niet bevroren), droog gezouten met Guérande zout "Nature&Progrès", en voorzichtig koud gerookt met beukenhout, zonder toevoegingen of conserveermiddelen. We bieden ook een verfijnde selectie van gerookte en gemarineerde zalm aan, zoals pastis venkel, Bourbon peper en wodka dille.
Frankrijk, Carentan
...De Société William & James is gevestigd in Carentan in Normandië. Ze is gespecialiseerd in het roken van hoogwaardige zalm en forel. Van de hele vis tot de verpakking van uw gerookte zalm verstrijkt er meerdere dagen waarin een strenge selectie wordt uitgevoerd, gevolgd door het zouten met droge zout, het roken op lage temperatuur en tenslotte het snijden van dunne plakken met een mes. Deze verschillende stappen waarborgen de kwaliteit van de producten van William & James, die gebaseerd is op ambachtelijk vakmanschap (Label Maître Artisan), de versheid en de kwaliteit van de grondstoffen.
België, Fleurus
...Salm Invest Group is gespecialiseerd in de productie, verwerking en verkoop van gerookte zalm. We bestaan uit drie entiteiten: - Vendsyssel, dat is een compleet assortiment van producten en bereidingen "made in excellence" op basis van zalm of andere gerookte vissen; - Prestige vertegenwoordigt een gerookte zalm van hoge kwaliteit. Prestige is gespecialiseerd in het roken van zalm en levert voornamelijk aan klanten in de foodservice; - Karras is de leider in de distributie van mediterrane producten naar de grootdistributie en de horeca, en is vooral een creator en ambachtsman van smaken.
Frankrijk, PEYREHORADE
... ouderwetse rookkasten produceert Maison BARTHOUIL gerookte zalm van hoge kwaliteit. Maison BARTHOUIL biedt ook andere vissen aan (gerookte paling), biologische producten (biologische zalm, biologische terrines), kaviaar, vis-eieren, tarama, regionale specialiteiten (eendenconfit, verse, gerookte en gedroogde magrets...) en gastronomische cadeaupakketten.
Italië, Mugnano Di Napoli
Traditie en twintig jaar ervaring maken ons tot een toonaangevend team in de diepvriessector.
Onze ambachtelijke zalm wordt bereid met de kennis van drie generaties vakmanschap, gezouten met zeezout en gerookt met onbehandeld eikenhout. Het is een vers product. In de bereiding vindt u geen chemische stoffen, kleurstoffen of smaakconserveermiddelen. Het wordt met de hand gesneden door de chef. Mooie grote dunne plakken, dat is ons kwaliteitslabel en de reputatie van ons huis.
België, Pittem
Vanafish is een familiebedrijf dat zich sinds 1979 specialiseert in het artisanaal roken van zalm, Groenlandse heilbot en forel. Door zich meer dan 30 jaar te concentreren op hoge en constante kwaliteit, zowel op vlak van grondstof als verwerking, heeft Vanafish een vooraanstaande positie kunnen innemen op de Belgische markt, en dan specifiek op deze van de professionele groothandel. Ook in Nederland en Frankrijk is Vanafish sinds enkele jaren actief.
Noorwegen, Sandhornøy
...Capelin, Kweekzalm, Koningskrab, Sneeuwkrab, Klusters van Koningskrab, Klusters van Sneeuwkrab, Sint-jakobsschelpenvlees, gedroogde zee-sint-jakobsschelpen, baai-sint-jakobsschelpen, Zalmfilets, Kabeljauwrog, Vismaag, Gedroogde Zee-komkommer, Gerookte zalm, Zalmfilets, Zalmporties, Zalmsteaks en Zalm bijproducten. Vers Product: Atlantische Kabeljauw, Kweekzalm, Atlantische Forel, Pollock...
Portfolio (3)
Spanje, Barcelona
...In onze locatie van 100 M2, Calle Monec 15 - 08003 Barcelona, Kunt u al uw professionele en recreatieve evenementen in alle privacy vieren. Wij beschikken over een eigen keuken en/of cateringservice. Privéfeesten in het gotische centrum van Barcelona. ZAAL VOOR PRIVÉ-EVENTS Proeverijen en catering met schatten uit de zee Premium oesters, zeewier, gerookte zalm en Iraanse kaviaar. Deze...
Opgericht in 1989, is Maison CASTEIGT gespecialiseerd in het roken van zalm. De zalmen komen van partners in Schotland en Noorwegen. Ze worden vervolgens met de hand, zonder machines, aan de voet van de Pyreneeën verwerkt en zijn gegarandeerd nooit bevroren. Maison CASTEIGT verkoopt zijn zalmen in Frankrijk aan de grote detailhandel, delicatessenwinkels en viswinkels.
België, Waterloo
... Oorspronkelijk gespecialiseerd in uitsluitend wilde kaviaar, heeft Caspian Tradition zich aangepast aan de markt door andere soorten steuren uit verschillende herkomsten aan te bieden, maar ook andere specialiteiten in viskaviaar zoals zalmeieren, foreleieren en andere delicatessen zoals King crab, foie gras, gerookte zalm en steur, saffraan, truffels, enz.
Frankrijk, Plailly
... betrouwbaarheidsniveau. Meer dan 8.000 LUTETIA-systemen zijn wereldwijd geïnstalleerd voor ontdooiing, zouten, fasecombinatie, thermische behandeling, drogen en roken, koeling en cryogenie. LUTETIA ontwikkelt technologische processen voor al uw producties: Varkensvleeswaren (gekookte ham, spekjes, paté), Gedroogde vleeswaren (coppa, gedroogde ham, droge worst, Cobourg), Gemarineerde producten, Verwerkte gevogelteproducten (gevogelteham, nuggets), Geroosterde en gerookte kip, Zeevruchten (zalm, weekdieren).
Frankrijk, Paris
...-kaviaarcubes om te knabbelen, de plakjes 'pressé' om in een croque-monsieur te verwerken, of de CaviarCream, een 'verhoogde' tarama. Een andere vondst: de gedroogde kaviaarbloem, te gebruiken gemalen of in hele korrels op risotto of scrambled eggs... Naast de eieren en gerookte vissen breidt PETROSSIAN geleidelijk zijn assortiment uit met andere feestelijke producten: foie gras, truffels...
Portfolio (5)
Noorwegen, Oslo
... onze distributie van zeevruchtenproducten te verbeteren. Wij kunnen aan de meeste, zo niet alle, van uw verse, gedroogde, gerookte en bevroren zeevruchtenbehoeften voldoen, van kabeljauw en stockvis, verse en gerookte zalm, heilbot, haring, kreeft, garnalen en krab, tot gevulde zeevruchtenproducten, tegen de best mogelijke prijzen. Snelle en zorgvuldige afhandeling om kwaliteitsverlies tot een...
Portfolio (10)
Frankrijk, Fresnes
Wij zijn een Frans bedrijf gevestigd in Île-de-France, en we leveren aan restaurants en cateraars door heel Frankrijk in zeevruchten. - Verse en diepgevroren vis - Schelpdieren - Crustaceeën - Verwerkte producten zoals gerookte zalm, enz. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie.
Familiebedrijf sinds 1901, vervaardigt Fournier Fils traditionele gerookte vis volgens ambachtelijke recepten die van generatie op generatie zijn doorgegeven: Gerookte haring (zachte filets, traditionele filets, kippers, bouffis, saurs, gemarineerde filets in olie en kruiden), haddock, gerookte zalmfilets, kleine plakjes en snippers van gerookte zalm, gerookte makreelfilets met peper, gerookte...
Portfolio (1)
België, Wemmel
...Aksu is uw gespecialiseerde vishandelaar in de groothandel en kleinhandel. Ontdek onze gerookte zalm, schaaldieren, mosselen, kreeften en zo veel meer! De verse vis wordt volgens strikte hygiënische richtlijnen verwerkt. Wij garanderen een voortdurende kwaliteit- en versheidscontrole. Wij bieden u een grote keuze aan vis en schaal- en schelpdieren zoals mosselen, kreeft, oesters, garnalen, verse vis, enz. De 100% ambachtelijk bereide zalm is van topkwaliteit en met de hand versneden. Speciale voorwaarden voor groothandelaars. Levering 7d / 7 d.
België, Nieuwpoort
... diverse veilingen, maar ook vele geïmporteerde soorten zoals, Deense kabeljauw, Noorse zalm, Yellow fin tonijn. Iedere dag van de week wordt geïmporteerd uit vnl. Denemarken en Frankrijk (Normandie & Bretagne). Een ruim aanbod aan diepvriesproducten sluit hen assortiment af: scampi’s & gamba’s, kabeljauwhaasjes, krab, kreeft, tonijntournedos, pangasius, tongrolletjes, zeevruchtenmix, garnalenkroketten en kaaskroketten, langoustines, kikkerbillen, wijngaardslakken, Noorse schotels, enz.
Roemenië, Cumpana
...stavrid, sardines, mul, forel, enz. We hebben ook diepvriesproducten: zeevruchtenmix, schelpen, octopus tentakels, inktvisbuizen, baby-octopus, gerookte zalm, diepvries tonijn, makreel, enz. Voor de diepvriesproducten, maar ook voor sommige soorten verse vis, kunnen we ook verkopen en leveren onder groothandelsvoorwaarden. Pescaria Cumpana accepteert ook online of telefonische bestellingen en...
Frankrijk, Arnouville Les Gonesse
... ontwikkelt en implementeert technologische processen die zijn afgestemd op al uw producties: varkensvleeswaren (gekookte ham, spekjes, patés, en andere), gedroogde vleeswaren (coppa, gedroogde ham, droge worst, Cobourg), gemarineerde producten, bewerkte gevogelteproducten (gevogelteham, nuggets), geroosterde en gerookte kip, zeevruchten (zalm, weekdieren en andere).
België, Bruxelles
Bij Saveurs Gourmandes wordt de Gerookte Zalm ambachtelijk vervaardigd in hun ateliers. Deze wordt rechtstreeks geïmporteerd uit Noorwegen en alle productieprocessen, zoals fileren, pekelen, drogen, roken en snijden, worden volledig in onze productieateliers uitgevoerd. Het snijden gebeurt uitsluitend met de hand om een uitstekende kwaliteit te garanderen! Hun Productieworkshops zijn goedgekeurd door de AFSCA om u versheid en traceerbaarheid van de voedselketen te garanderen.
België, Fleurus
...Vendsyssel biedt een breed scala aan producten en bereidingen "made in excellence" op basis van gerookte vis. De volgende producten worden aangeboden door het bedrijf: gerookte zalm, gemarineerde zalm, gerookte zalmfilets en gemarineerde zalmfilets, plancha, blokjes gemarineerde zalm, zalmkoekjes met geitenkaas, gekookte zalm,... Het biedt ook andere gerookte vissen aan: tonijn, heilbot, escolar en marlijn.
Frankrijk, Rungis Cedex
... van de grootste wereldmarkt voor verse producten, vinden we voor u alle producten: zuivel, kazen, vlees, worst, meel en brood, fruit en groenten, gerookte zalm, meel en eieren... Verzendingen, Leveringen in de regio Parijs.
België, Gerpinnes
Punto-It is een delicatessenwinkel, een Italiaanse cateraar, een tafel van gasten: de meeste producten komen rechtstreeks uit het hart van Italië in Umbrië. De vleeswaren, kazen, olijfolie, droge en verse pasta, truffelproducten, sauzen, specerijen, enzovoort... Daarnaast vindt u ook: gerookte zalm, foie gras, kaviaar, champagne, relatiegeschenken voor bedrijven en particulieren. Er is ook een selectie van kwaliteitswijnen uit Italië beschikbaar.
België, Ruisbroek (Antw.)
...Klaas Puul is al jarenlang een toonaangevend leverancier/producent in verse en diepgevroren garnalen. Ook o.a. fruits de mer, rivier-kreeften en traditioneel gerookte zalm behoren tot het assortiment. ...
België, Jumet
Specialist in ambachtelijke kwaliteitsgerookte zalm. Het handmatig zouten met droge zout en de zachte koude rookbehandeling maken het tot een hoogwaardig product dat internationaal erkend wordt door specialisten in de sector. Naast de traditionele gerookte zalm zijn ook de gekookte en warmgerookte zalm, evenals de belle-vue zalm, een echte must geworden. Het handmatig snijden, dat continu wordt...
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play