Frankrijk, Tassin-La-Demi-Lune
...De gedroogde pechak abrikoos is een variëteit van gedroogde abrikozen uit Afghanistan. Zodra de abrikoos is geoogst, perst de boer de vrucht met de hand om deze langwerpige vorm te verkrijgen. Vervolgens hangt hij de vrucht op om deze op natuurlijke wijze in de zon te laten drogen, zodat alle voedingswaarden en de natuurlijke, zoete smaak behouden blijven. Zijn unieke uiterlijk en de van nature zoete smaak weerspiegelen een traditionele ambacht. De calorie-inhoud van de gedroogde abrikoos blijft laag, waardoor het een echte partner voor sporters is.
Portfolio (39)
Frankrijk, Lyon
... vrouwen die de zijde spinnen en de ambachtelijke wevers op handweefgetouwen in het uiterste noordoosten van India. De fijnheid van de Eri-zijde en de ambachtelijke weeftechniek bieden een grote variëteit aan weefsels, van de fijnste tot de dikste.
Portfolio (184)
...Golden Premium olie 500 ml, van extra vroege extra vergine kwaliteit en Picual variëteit. Van intense groene kleur, geoogst in de eerste weken van oktober, wanneer de organoleptische eigenschappen van de vrucht optimaal zijn, dankzij koude extractieprocessen. Gemaakt in Spanje en gepresenteerd in een design glazen fles met een veiligheidsdeksel. Geleverd in een individuele doos van kraftkarton, met een groot merkvak. Ref:2661...
Portfolio (375)
Frankrijk, Lagorce
...Het exploiteren van de garrigue vereist een zorgvuldige aanpak, waarbij vakmanschap en respect voor het milieu hand in hand gaan. We werken nauw samen met de natuur, waarbij we ervoor zorgen dat het fragiele evenwicht van dit ecosysteem, rijk aan biodiversiteit, behouden blijft. Elke plant en elke bloem wordt nauwkeurig geoogst, in overeenstemming met de natuurlijke cycli, om essentiële oliën van uitzonderlijke kwaliteit te garanderen.
Portfolio (24)
Frankrijk, Divajeu
...Plant de gecertificeerde zaadknoflook (Allium Sativum) van de variëteit Flavor. Witte knoflook met lichtroze teentjes. De knoflook van de variëteit Flavor is de laatste van de voorjaarsknofloken. Deze variëteit van witte knoflook, historisch afkomstig uit Rovigo in Italië, kan worden geplant van oktober tot februari*. Het heeft een korte rustperiode en kan worden geoogst van juni tot begin...
Portfolio (15)
Frankrijk, Chaumeil
...Biologische propolis geoogst door schrapen van onze bijenkorven tussen mei en augustus. Propolis is een complexe stof die door bijen wordt gemaakt uit een harsachtige materie die door bepaalde bomen wordt geproduceerd. Bijen gebruiken het om de gaten in de bijenkorf te dichten (metselwerk) en als desinfectiemiddel voor de cellen voordat de koningin haar eitjes legt. Kan onzuiverheden bevatten.
Portfolio (7)
Frankrijk, Bidart
...Verse wilde champignons: Grijze chanterelles, in 500G en meer, oorsprong Frankrijk - De grijze chanterelle onthult zijn opwindende geur, van de herfst tot de eerste vorst. Vers gepresenteerd in een mand van 500G en in verpakkingen van 1 tot 3 kilo. Ook verkrijgbaar gedroogd. Natuurlijke producten, geoogst in de herfst van 2020 in de Landes. Al onze pakketten worden vervoerd bij gecontroleerde temperaturen, kwaliteit is een waarde waar Maison Caudalie niet op inlevert!
Portfolio (59)
Frankrijk, Vregny
...Wij bieden pallets van 80 zakken van 5 kg groene linzen aan, gezaaid, geoogst en verpakt door Hilaire en zijn partnerproducenten in Hauts-de-France en de Ardennen.
Portfolio (12)
Frankrijk, Thorame-Basse
...Deze vloeibare, bruine honing wordt in de bergen geoogst. Daar haalt het zijn kracht vandaan en de lichte hint van bitterheid die de smaak versterkt.
Portfolio (45)
Frankrijk, Port Saint Père
...Agasta rum is de tweede spirit die oorspronkelijk is bedacht door het huis Saka Spirits in Frankrijk en uitgebracht in 2021. Onze Agastachiaanse anijsbloemen worden met passie biologisch geteeld in Loire-Atlantique. Ze worden vervolgens met de hand geoogst en geven, na hun infusie, een nieuwe sensatie in de mond. We importeren een amberkleurige rum uit de Dominicaanse Republiek, een blend van een...
Portfolio (17)
Frankrijk, Paris
...Vijgenpeer sap. Wilde vruchten geoogst en verwerkt in Frankrijk aan de Middellandse Zee. Geniet van zeer koud bij het ontbijt, als aperitief, na een sportsessie of in een cocktail.
Portfolio (11)
Frankrijk, Gometz La Ville
...De koninginnengelei is een kostbaar product dat wordt afgescheiden door de hypofaryngeale en mandibulaire klieren van jonge werksters. Dit stelt de larven in staat om koninginnen te worden. De gelei wordt met de hand geoogst in een bosrijk gebied dat grote hoeveelheden pollen aan de bijen levert om de best mogelijke kwaliteit te waarborgen. Het oogsten van koninginnengelei is een langdurig en...
Portfolio (51)
Frankrijk, Villeurbanne
... Bhringaraj poeder, ook wel biologische maka poeder genoemd, behoort tot de familie van de Asteraceae. De Eclipta alba plant, zijn wetenschappelijke naam, wordt geoogst, gedroogd en vervolgens fijn gemalen, wat resulteert in deze maka poeder. Wij onderhouden een kwaliteitspartnerschap met betrouwbare biologische Bhringaraj producenten die biologische en pesticidevrije planten kweken. INCI Benaming...
Portfolio (39)
Frankrijk, Paris
... amandel. Zo hebben groene en verse amandelen een zachte en melkachtige kern met een delicate smaak. In Frankrijk worden ze in juni en juli geoogst. Eenmaal volledig rijp, wordt de amandel droog en wordt hij geoogst. Ean13:3701511707330 Referentie:AmandeBioHachéeFrance1...
Portfolio (133)
Frankrijk, Oletta
...Hydrolaat van Corsicaanse immortelle (helichrysum Italicum), 200ml. 100% BIO in overeenstemming met de geldende regelgeving voor biologische productie. Van vader op dochter, al vijf generaties lang, telen we olijfbomen en produceren we biologische extra vierge olijfolie uit Corsica op ons Domaine Terra d’Oru. Sinds 2017 telen we Corsicaanse immortelle. 100% puur, natuurlijk en BIO, onze immortelle wordt geplant tussen de rijen van onze olijfbomen. Onze immortelle wordt met de hand geoogst op ons Domaine Terra d'Oru, in Haute-Corse.
Portfolio (40)
Frankrijk, Ham
...De tijmvlokken worden bereid uit gedroogde en fijngehakte biologische tijmblaadjes, die door ons in Frankrijk, in de regio Picardie Maritime, worden gekweekt, geoogst en verwerkt. Tijm, een aromatische plant uit het Middellandse Zeegebied, wordt al sinds de Romeinse tijd veel gebruikt in de keuken. Naast zijn kenmerkende geur heeft tijm vele geneeskrachtige eigenschappen. Tijmvlokken zijn een...
Portfolio (127)
Frankrijk, Aix-En-Provence
...Laat u meevoeren op de specerijenroute en maak een tussenstop aan de Kaspische Zee, waar de meest prestigieuze specerij ter wereld groeit: saffraan. Saffraan komt van de Crocus Sativus, een delicate bloem die wordt gekweekt in droge gebieden op hoogte. Een bloem produceert slechts 3 stigma's, die met de hand moeten worden geoogst, vóór zonsopgang, omdat ze verwelken bij de eerste lichtstralen...
Portfolio (10)
Duitsland, Eresing
...Turkije en Duitsland. Tarwe bevat weinig vet, het oliepercentage van de tarwekiemen ligt tussen de 8 en 12%. De kiemen komen als bijproduct vrij bij de productie van tarwemeel, of de tarwe wordt geoogst en aan het kiemen gebracht. De kiemen worden vervolgens met een oliepers uitgeperst. Tarwekiemolie kan zowel uit zomertarwe als uit wintertarwe worden gewonnen. De olie heeft een hoog gehalte...
Portfolio (96)
Griekenland, Naousa
...Fraguette - WALNOOT SOORT: WALNOOT Herkomst: Frankrijk Boom: Semi-rechthoudend gedrag met standaard productie. Het is bestand tegen gebrek aan water. Noot: Gemiddelde grootte, gewicht 9-12g. Zoete smaak en intense geur. Het kan worden bewaard. Bestuiver: Chandler Rijping – Oogst: Het bloeit laat in mei en wordt in oktober geoogst.
Portfolio (90)
Frankrijk, Genas
...De polyflorale honing wordt geoogst in de provincie Santiago de Cuba, in Contramestre, in het zuidoosten van het eiland. Het bestaat doorgaans uit verschillende nectars van tropische bloemen zoals de Koninklijke Palm, de Tropische Amandelboom, de Amerikaanse Romerillo of Romerillo da Costa, en de Ipomae. De mix van deze verschillende nectars biedt een subtiele, fruitige smaak met een ongeëvenaarde smaak.
Portfolio (5)
Frankrijk, Saint-Vérand
...Vignoble : Helemaal in het zuiden van de Bourgogne, aan de grens met de Beaujolais, strekt het gebied van de appellatie zich uit over dat van het dorp. Het dorp Saint-Vérand heeft een "d", de appellatie niet, omdat deze wordt geoogst uit zes dorpen. Het dateert uit 1971, het is de op één na laatste appellatie die in de regio Mâconnais is toegekend. Viticulture : De bodem : een Jura-kalksteen die...
Portfolio (18)
Frankrijk, Rungis
... Tegenwoordig wordt ze het hele jaar door geoogst in verschillende landen over de wereld. We houden ervan om ze te consumeren vanwege de vele voordelen, zoals het verminderen van het risico op hart- en vaatziekten, type 2 diabetes, of galstenen. Bron van vitamines B en K, maar ook van magnesium, antioxidanten en fosfor, helpt een portie van 30 tot 40g per dag je lichaam de elementen te geven die het dagelijks nodig heeft om gezond te blijven.
Portfolio (249)
Frankrijk, Bohas-Meyriat-Rignat
...De provincie Yunnan staat wereldwijd bekend om zijn zwarte en donkere theeën. Maar in deze prachtige regio wordt ook deze uitstekende groene thee geoogst. Uit deze bladeren met een uitgesproken groene kleur komt een lichtgele, volle en bloemige infusie voort, met een mooie afdronk. Referentie: RECYUNV100...
Portfolio (187)
Frankrijk, La Rochelle
...De Fleur de Sel wordt aan de oppervlakte van het water in de zoutpannen geoogst en bestaat uit zeer fijne kristallen. Het vormt zich onder de gecombineerde werking van zon en wind. Deze Fleur de Sel (of “Sau-fine”) is van nature wit zodra hij droog is, maar heeft een lichtroze tint tijdens de oogst en heeft een geur die doet denken aan viooltjes. Dit is een van de bijzonderheden van de Fleur de Sel, die zeer rijk is aan magnesium. De Fleur de Sel, of zout van de zoutmaker, is een nobel zout dat gereserveerd is voor de tafel en voor de bereidingen van de Culinaire Kunst.
Portfolio (91)
Frankrijk, Le Monastere
...Deze referentie is iets donkerder dan onze Gele, het is afkomstig van een exclusieve CBD-bloemenvariëteit die later, op volle rijpheid, wordt geoogst. Dit stelt ons in staat om een bijzonder zachte textuur en de kenmerkende geur te verkrijgen. Optimale snijtemperatuur 25 30°C Snijgereedschap Mes met een warme snede (Het gebruik van een met vlam verwarmd mes wordt niet aanbevolen; u kunt het...
Portfolio (17)
Frankrijk, Mazerolles
...Smaak: Kruidig, bloemig en zoet: intense aroma's van citroenen, citrusvruchten en exotisch fruit Kenmerken: 6,7% CBD - 0,19% THC Biologische teelt certificering Bio Inspecta BL-122996. Bloemen met de hand geoogst. Hydroponische teelt: Teelt van planten op een neutraal en inert substraat (zoals zand, steenwol) waarbij dit substraat wordt geïrrigeerd met een stroom van oplossing die mineralen en essentiële voedingsstoffen aan de plant levert.
Portfolio (72)
Frankrijk, Tignieu-Jameyzieu
...Ontdek onze prachtige 100% natuurlijke witte bijenwas, speciaal ontworpen voor het maken van kaarsen van uitzonderlijke kwaliteit. Onze bijenwas wordt zorgvuldig geoogst van milieuvriendelijke imkers die in harmonie met de bijen werken.
Portfolio (52)
Frankrijk, Paris
... hond, bevat het 3 of 4 kauwsnoepjes met 5% korting: 1 olijfhout van de gekozen maat (van S tot XL) U zult zeker indruk maken wanneer u uw harige vriend een AA-categorie olijfhouten kauwproduct presenteert. 100% natuurlijk en duurzaam geoogst in de olijfboomgaarden van Tunesië, is dit geurloze kauwproduct ideaal om de kaken van uw hond bezig te houden. Hondengrootte: 5 Kg max 5 tot 10 Kg 10 tot 20 Kg 20 tot 30 Kg 30 tot 50 Kg 50 Kg en meer Kauwniveau: Niveau 2 - Energieke kauwer Niveau 3 - Expert kauwer...
Portfolio (115)
Frankrijk, La Roque D'antheron
... product dat biologisch gecertificeerd en 100% natuurlijk is. Gedoseerd op 425 mg. Capsule van plantaardige oorsprong. De groene propolis, afkomstig uit het zuiden van Brazilië, wordt geoogst van de Baccharis Dracunculifolia, ook wel bekend als veldrozemarijn. De vele voordelen van groene propolis zijn al lange tijd bekend en worden gebruikt, vooral omdat het een nog sterkere werking heeft dan andere...
Portfolio (47)
Frankrijk, Saint Cannat
...of een plateau met verse kaas. Serveer op 10-12°C.","VINIFICATIE":"De druiven worden geoogst op een optimale rijpheid. Bij ontvangst in de kelder vindt een directe persing plaats, gevolgd door een bezinking, waarna de fermentatie van de most op lage temperatuur (16-18°C) begint. De wijn rijpt enkele maanden op zijn droesem; een delicate houtlagering voltooit de rijping voordat de wijn in flessen wordt gedaan."}...
Portfolio (46)
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play