...Äpfelsäure wordt al vele jaren gebruikt als dragermateriaal voor aroma's en conserveermiddelen in desserts, ijs en frisdranken, om deze een typische zure smaak te geven. In de cosmetica wordt Äpfelsäure gebruikt als conserveermiddel om crèmes langer houdbaar te maken.
Sporters gebruiken Äpfelsäure graag als voedingssupplement, omdat het de vrijlating van energie uit voedsel versnelt. Als...
...Een van de belangrijkste toepassingen van Usnezuur is als een antibacteriële verbinding. Het heeft activiteit aangetoond tegen een grote verscheidenheid aan Gram-positieve bacteriën, inclusief stammen van klinisch geïsoleerde. Antibacteriële eigenschappen worden ook gebruikt in cosmetica, in tandpasta en verschillende crèmes als een conserveermiddel.
Cat. Nr:NST-10-49
CAS:7562-61-0
Zuiverheid:98% (HPLC)
Moleculaire formule:C18H16O7
Moleculair gewicht:344,32...
...Grondstof:
Vers geselecterd nationaal varkensbeen zonder schenkel kg 13,50, bijgesneden en ontdaan van overtollig vet, zonder toevoeging van polyfosfaten, melkderivaten en gluten. De ontbeende ham wordt na afkoeling gewikkeld in een herbruikbare beschermende elastische hoes. Vervolgens wordt hij gebonden, verpakt en gepasteuriseerd.
Stukmaat:
Ongeveer kg 10,00/11,00
Ingrediënten:
varkensbeen, zout, aroma's en specerijen, dextrose, fructose, antioxidant E 316, conserveermiddel E 250.
Verpakking:
Transparante Cryovac zakken...
...Azijnzuur is een kleurloze vloeibare organische verbinding met de chemische formule CH3COOH. Het wordt ook wel glaciaal azijnzuur genoemd wanneer het niet verdund is. Azijnzuur is de belangrijkste component van azijn en heeft een kenmerkende zure smaak en doordringende geur.
Bij de voedselbereiding kan azijnzuur worden gebruikt als smaakmaker en als conserveermiddel. Het zuur remt de groei van...
...Eigenschappen
Zwaveloxide is een drukver vloeibaar gas met een zuiverheid van 99,98 %.
Leveringsprogramma
De volgende kwaliteiten zijn beschikbaar
• Zwaveloxide technische kwaliteit
• Zwaveloxide voedselkwaliteit (E220)
Toepassing
Zwaveloxide wordt voornamelijk toegepast in de chemische industrie (bijv. sulfonering), in de papier- en pulpindustrie, en als conserveermiddel in de drank- en...
...Mono Propyleenglycol (MPG) USP, dat voldoet aan de zuiverheidscriteria van de USP-farmacopoeia, gecodeerd als E1520, kan veilig worden gebruikt als bevochtiger, oplosmiddel en emulgator in de onderstaande producten:
- hulpstof (niet-actief ingrediënt) in farmaceutische producten
- voedingsadditief (E1520) in lage doses als emulgator, conserveermiddel, smaakversterker en bevochtiger, met name voor...
...gemaakt door onze partner in Grasse (06).
Dankzij de koude persing is onze zonnebloemolie een uitstekende basis voor het maken van onze aromatische oliën, omdat het een natuurlijke bron van Omega 9 en Vitamine E (natuurlijke antioxidant) is. Vitamine E is een natuurlijk conserveermiddel en zorgt ervoor dat de olie stabiel en evenwichtig blijft zonder chemische additieven.
We raden aan deze olie koud te gebruiken als dressing of aan het einde van de kooktijd. Het is mogelijk om het direct te gebruiken tijdens het koken, maar dit zou de voedingsstoffen en aroma's aantasten.
...)
Schimmelbestrijdingsmiddel bij de tabaksverwerking
Conserveermiddel voor farmaceutische producten, cosmetica en mondhygiëne
Voor de behandeling van reumatoïde artritis, urineweginfecties en infecties van de mond- en keelholte
Reagens voor leverfunctieonderzoek
Glijmiddel bij de productie van tabletten
Onze productspecificatie is gebaseerd op het Britse en Europese Geneesmiddelenboek en de voedselvoorschriften.
...E, C, B, mineralen en sporenelementen. 1 zakje is ideaal om je snacks op te frissen of voor/na een intensieve sportsessie."
Ingrediënten Geroosterde amandel, geroosterde pompoenpit, halve cranberry, geroosterde sojaboon, gojibes, golden choice druif, zonnebloemolie, conserveermiddel E220 (zwaveldioxide).
...bronchitis, heesheid...)
- Tandheelkunde (aften, herpes, gingivitis...)
- Dermatologie (snijwonden, brandwonden, bevroren ledematen, kloven, schimmelinfecties...)
Propolis is op zichzelf een conserveermiddel, er zijn geen conserveringsproblemen, zelfs niet na opening, en het moet op kamertemperatuur worden bewaard.
Referentie: BUCC15...
...Bent u gespecialiseerd in voedingsmiddelen?
En bent u geïnteresseerd in de babyinktvis met pesto van 2,9 kg?
In bereidingen mengt de babyinktvis met pesto zich zeer goed.
Ingrediënten Babyinktvis (55%), zonnebloemolie, basilicum (8%), cashewnoten, noten, geraspte kaas (Melk, zout, stremsel, conserveermiddel lysozym uit ei), aardappelvlokken, azijn, zout, suiker, extra vierge olijfolie, knoflook...
...): Negatief
Niet-vette onzuiverheden, % max: Negatief
Kleurstoffen, toegestaan om toe te voegen: Volgens de internationale normen
Kunstmatige smaken, toegestaan om toe te voegen: Volgens de internationale normen
Antioxidanten: 200mg/kg maar gallaat niet meer dan 1000mg/kg
Conserveermiddel: Volgens de internationale normen
Antischuim: 100mg/kg
Antikristallisatie: 1250mg/kg
Zeepinhoud: 0,005 max
Oplosbare onzuiverheden % massa: 0,5 max...
...Een specerij is een organische stof van plantaardige oorsprong die geurend of scherp is. Het wordt voornamelijk in kleine hoeveelheden in de keuken gebruikt, als conserveermiddel, kruiden of kleurstof, maar ook in de geneeskunde, in de ververij of in de distilleerderij.
Rijk aan antioxidanten
Vergemakkelijken de spijsvertering
Voorkomen cardiovasculaire risico's...
...De meest gewaardeerde van onze kaviaars, gepresenteerd in een cadeauverpakking met 2 parelmoeren lepels. Door zijn kracht en de lengte in de mond zal de Caviar Perle Noire Classique je herinneren aan de Russische kaviaar van weleer.
Referentie: PTCAVC30COF2C
Samenstelling: steureneieren, zout, conserveermiddel E285
Kweek: Frankrijk
Soort: Siberische steuren (Acipenser baerii)
Bewaring: koel bewaren tussen 1 en 6°
Aanbevolen hoeveelheid: 15g / persoon...
...De speciale Palette à la Diable mosterd is het belangrijkste ingrediënt om uw bereiding te verfraaien. Deze mosterd is speciaal ontwikkeld om vlees te omhullen en tijdens het koken te blijven zitten. Deze waardevolle culinaire hulp maakt het mogelijk om gerechten voor de horeca en slagerijen te verrijken.
Ingrediënten: Water, mosterdzaad, azijn, tarwebloem, zout, peterselie, sjalot, specerij, aroma's, conserveermiddel: natriumbisulfiet.
...Effectief tegen: Ratten en muizen. Meerdere vangsten.
Veiligheid: Gebruik zonder biociden. Gesloten aluminium chassis met sleutel.
Veilig voor het milieu, mensen en niet-doelgerichte dieren.
Conservering van geëlimineerde knaagdieren in een antimicrobieel en geurvrij conserveermiddel.
Werking op Lithium-batterij met ultra snelle oplading (5 min.). Grote capaciteit knaagdierconserveringsbak...
... gemengde groenten van BIOLOGISCHE oorsprong, die in overvloed aanwezig zijn om voeding en beschutting te bieden aan de aanwezige slakken.
De Kenmerken die Onze Slakkenslijm Identificeren zijn:
- Zeer hoge concentratie van de actieve ingrediënten die in slakkenslijm aanwezig zijn.
- Totale bacteriële belasting lager dan 10CFU/gr
Natuurlijk conserveermiddel Kaliumsorbaat in constante doses van 0,2...
...Als alternatief voor fondant kunt u deze Kneedbare Chocoladepasta - Chocolade gebruiken.
Met zijn heerlijke chocoladearoma is hij gemakkelijk te bewerken, uw creaties kunnen ook gemakkelijk zonder toevoegingen aan elkaar plakken.
Ingrediënten: Suiker, Glucosestroop, Cacaoboter, Aardappelzetmeel, cacao 22-24%, water, emulgator E422 en E415, conserveermiddel E202, aroma.
Mogelijke sporen van...
... citroenzuur; conserveermiddel kaliumsorbaat
Innamehoeveelheid Volwassenen: 1-2 ampullen per dag Kinderen: 1 ampul per dag (indien nodig met water verdunnen) Productcode: 0052 Afnemingshoeveelheid: 5000 Exclusieve distributiepartner gezocht: Duitsland Gewicht: 100ml Oorsprong: Nieuw-Zeeland Private label Vanaf 1000: Vanaf 1000...