... verf te polijsten met een zachte doek of een borstel. De waslaag beschermt de muur tegen vuile handafdrukken van kinderen. Wasdispersie, gepigmenteerd of niet-gepigmenteerd, zonder oplosmiddel of synthetisch conserveermiddel, verdunbaar met water voor het aanbrengen van een wash of het creëren van een kleurloze afwerking, waterafstotend voor solide, absorberende binnenoppervlakken (muren en plafond...
... een handschoen of een douchebloem.
Zonder parabenen of phenoxyethanol.
Ambachtelijke Franse productie
40% verse paardenmelk,
kokosolie omgevormd tot zeep,
Aloë vera olie,
Rozenblaadjesolie,
Kamilleolie,
Goudsbloemolie
Conserveermiddel goedgekeurd door Ecocert
natuurlijk voor 96%...
...Zoete Sinaasappel, Mediterraanse Sinaasappels
Sinaasappels zijn zeer populair en goed voor ongeveer 70% van de wereldwijde citrusproductie. Hun geweldige smaak maakt ze niet alleen een populaire snack, maar ook een belangrijk ingrediënt in verschillende gerechten. Sinaasappelsap wordt veel gebruikt als conserveermiddel en om smaak aan verschillende gerechten toe te voegen.
Voedingswaarden van...
...Verse koninklijke gelée, propolisextract, vitamine C (L-ascorbinezuur), lactaatcalcium, extract van tarwekiemen, glycerofosfaatcalcium, vitamine B12 (cyanocobalamine), fructose, conserveermiddel (kaliumsorbaat, natriumbenzoaat), zuurgeregulator (citroenzuur) en gezuiverd water.
Traditioneel gebruik:
- Versterkt het zenuw- en circulatiesysteem.
- Versnelt de herstelprocessen van de gezondheid...
... E330, conserveermiddel E211, aroma. Bewaring Bewaren op een koele, droge en geurloze plaats, uit de zon.
Verfrissende Drank
Serveren Zeer Koud
Van Tunesische oorsprong
Categorieën: Koolzuurhoudende Dranken...
...Hogermout-siroop is een voedseladditief dat wordt gebruikt als zoetstof en conserveermiddel. De meerderheid van de suiker is maltose. Het is minder zoet dan hoog-fructose maïssiroop en bevat weinig tot geen fructose. Het is echter zoet genoeg om nuttig te zijn als zoetstof in de commerciële voedselproductie van snoep en bevroren yoghurt. Om het label "hoog" te krijgen, moet de siroop minstens 50...
...Beschrijving:
Wij hebben deze mini worstjes gemaakt van vlees van Franse varkens, waarbij we AOP piment d'Espelette hebben toegevoegd. Ideaal voor bij de borrel!
Lijst van ingrediënten:
Varkensvlees, varkensvet, zout, LACTOSE, specerijen (waaronder piment d'Espelette 0,3%), dextrose, saccharose, aromatische plant, natuurlijke aroma, conserveermiddel: kaliumnitraat, fermenten, eetbare collageen darm van rundvlees. Bij voorkeur bewaren bij een temperatuur onder de 18°C. Varkensvlees: Frankrijk. Bevat geen gluten.
DDM: 45j...
...USP24/BP98/E330 Citroenzuurpoeder, Anhydraat Citroenzuur, Monohydraat Citroenzuur
Citroenzuur wordt voornamelijk gebruikt als smaakstof, conserveermiddel en antiklontermiddel in de voedings- en drankenindustrie. Citroenzuur kan ook worden gebruikt als antioxidant, weekmaker en detergent in de chemische, cosmetische en detergentindustrie. Als voedseladditief is Anhydraat Citroenzuur een essentieel ingrediënt in onze voedselvoorziening. Als toonaangevende leverancier van voedseladditieven en voedselingrediënten in Turkije, kunnen wij u voorzien van hoogwaardig Anhydraat Citroenzuur.
...Het Fijne Zout, afkomstig van Grof Zout, wordt gedroogd en gemalen tot een geschikte korrelgrootte die de smaak van onze voedingsmiddelen benadrukt. Laten we niet vergeten dat grijs zeezout niet alleen een uitstekende conserveermiddel is, maar ook een smaakversterker! Het Fijne Zout wordt gebruikt voor op tafel en natuurlijk in de keuken!
GEWICHT: 0,500 kg...
...Lucozade Energy levert glucose, de natuurlijke energiebron voor de hersenen en het lichaam.
Ingrediënten
Koolzuurhoudend Water, D-Glucose (10%), Glucosestroop (8%), Sinaasappelsap uit Concentrate (5%), Voedingszuur (330), conserveermiddel (202), Antioxidant (300), Kleurstof (160a).
...Vers geschild vitelotte-aardappelen, in blokjes gesneden.
Blok van 10 mm dik
100% Franse oorsprong.
Vaste of zachte variëteit
100% natuurlijk product zonder conserveermiddel, zonder toevoegingen, zonder chemische hulpstoffen.
Vers product gekookt, lage temperatuur kookmethode en vacuümverpakking na het koken en afkoelen.
Koken: gekookt
Verpakking: TER Technifil
NETTO GEWICHT: ZAK VAN 7 KG
T.H.T.: 12 DAGEN...
... crèmes en ter vervanging van olijfolie en pindaolie in farmaceutische bereidingen.
In de industrie
Industrieel wordt het gebruikt bij de productie van zeep en lakken en voor olie en kunstenaarsverf. Daarnaast kan het worden toegepast in de leerbewerking en als conserveermiddel in de textielproductie.
In de keuken
Koudgeperst zonnebloemolie
EINECS:232-273-9
CAS:8001-21-6...
...SafeGreen® GEURNEUTRALISATOR wordt aanbevolen in de weinige gevallen waarin het nodig is om de geurhinder veroorzaakt door bacteriële ontwikkeling te verminderen.
Bij contact met organische materialen (bijv. bacteriën) worden deze organismen binnen korte tijd geneutraliseerd. SafeGreen® GEURNEUTRALISATOR valt daarbij weer uiteen in de niet-giftige elementen O2 en H2O. Dit is ook de reden waarom we SafeGreen® GEURNEUTRALISATOR verkiezen boven een conventioneel desinfectiemiddel of conserveermiddel.
...Gerookte Kabeljauwlever, een snelle, kant-en-klare en zeer gezonde keuze door de hoge inhoud van Omega-3 en Vitamine D. Perfect om te proeven op toast of in salades. Een ideaal conserveermiddel voor de Aperitief.
Espinaler Gerookte Kabeljauwlever komt van de verse lever van Kabeljauw gevangen in de koude wateren van IJsland. Geweldige smaak en een zachte textuur die ons kan doen denken aan foie...
...Lecker's Pure Citroenzuur is uitstekend geschikt voor het traditionele inmaken van jam, gelei en confituur. Het fungeert enerzijds als zuurgeregulator en anderzijds als conserveermiddel.
• Lecker's Pure Citroenzuur benadrukt de natuurlijke smaak van uw fruitbereiding
• Ondersteunt het geleren van jam en confituur
Ingrediënten: Citroenzuur
*=uit gecontroleerde biologische teelt
Allergenen: geen aanwezig
Vegetarisch: Ja
Vegan: Ja...
... Toepassingen en Sterkten
Calciumformaat 98% is een uiterst efficiënt chemisch verbinding en heeft daarom veel industriële toepassingen. De belangrijkste toepassingen en sterkten zijn:
Calciumformaat 98% wordt gebruikt als conserveermiddel voor diervoeder. Het verzurend de voeding en voorkomt daarmee de groei van microben en verlengt de houdbaarheid van het voer. Het voorkomt de groei van bacteriën en schimmels.
CAS-nummer: 544-17-2
HS-code: 29151290...
... conserveermiddel voor de bereiding van verschillende producten van fruit en bessen – jam, confituur, gelei.
De voedingswaarde van 100 g producten is 1666,4 kJ of 398 kcal (koolhydraatgehalte) – 99,8 g.
Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
... oplossing vormt het zuur kleurloze, glanzende schijfjes. Benzoëzuur heeft een sterke antibacteriële en schimmelwerende werking en is goed brandbaar. Het remt ook de groei van gisten en bacteriën in zure voedingsmiddelen.
Gebruik:
Cosmetica:
* als benzoëzuurester in geurstoffen
* conserveermiddel in cosmetische producten
Technisch:
* biocide
* weekmaker
Voedsel:
* conserveermiddel
* diervoederadditief
CAS:65-85-0
EINECS:200-618-2
Houdbaarheid:24 maanden
INCI:Benzoëzuur
Opslag:koel, droog, lichtbeschermd, in gesloten verpakkingen bewaren
Voedseladditief:E210
Summenformule:C7 H6 O2...
... het succes van uw bereidingen: Kastanjepuree, Kastanjepasta, Kastanjeroom.
De voordelen
Klaar voor gebruik
100% natuurlijk zonder aroma, zonder conserveermiddel, zonder kleurstof
Een exclusieve verpakking voor eenvoudig gebruik en een nauwkeurige dosering
Een besparing van product en tijd met doseerdop
Een verlengde houdbaarheid na opening
De echte smaak van de kastanje dankzij een zak die alle smaken behoudt.
...Een rijke en lichte hydraterende melk om gevoelige huid te hydrateren en te beschermen wanneer het warm is. Op basis van sheaboter, cacaoboter, palmolie. Laat de huid zacht en lichtgeparfumeerd achter. Geschikt voor baby's en atopische huiden. Samenstelling: Etherische olie van lavendel, Palmolie, Bijenwas, Lavendelhydrolaat, Oranjebloesemwater, Sheaboter, Cacaoboter, Natuurlijke geur, Natuurlijke conserveermiddel.
...VOEDINGSSUPPLEMENT OP BASIS VAN AMINOZUREN
Presentatie: Verpakking van 20 ampullen van 3.000 mg. Citroensmaak
Samenstelling: Water, L-Carnitine (3000 mg), zuurteregelaar (citroenzuur), citroenaroma, ascorbinezuur, conserveermiddel
Gebruik: Neem 1 ampul 20 minuten voor de fysieke activiteit. Goed schudden voor gebruik.
...Ecologisch Citroenzuur. Het is de ideale voedseladditief voor een verscheidenheid aan gerechten, dankzij de vele toepassingen en de hoge oplosbaarheid, waardoor het een gemakkelijk te gebruiken product in de keuken is. Het fungeert als conserveermiddel en antioxidant, smaakversterker, gelvormer voor jam, het is geschikt voor het marineren van vlees, als smaakmaker in de bakkerij of als textuurversterker in de productie van gepasteuriseerde kazen, naast nog veel meer functies.
...Samengesteld uit slechts 3 natuurlijke ingrediënten zoals biologische Aloë Vera, biologische bamboe en biologische klis, biedt het langdurige hydratatie terwijl het de talgproductie reguleert en acne bestrijdt. De formule heeft zuiverende eigenschappen en levert de vitamines en sporenelementen die nodig zijn voor het verfraaien van de huid. Dankzij de 100% natuurlijke conserveermiddel biedt het...