Italië, Giarre
...Granaatappel, Munt, Seizoenswatermeloen, met Ricotta, Kersen van de Etna. Al onze producten volgen het oude recept van Water, Suiker en Fruit, zonder kleurstoffen of chemische conserveermiddelen. In de praktische verpakking van 3,30 liter kunnen ze worden opgeslagen in de vriezer bij -18° en zijn ze klaar voor gebruik. We verzenden door heel Europa.
Portfolio (7)
Nederland, Boxtel
...10 ml druppelflesjes Onze olie-oplosbare voedingskleurstoffen worden gebruikt om chocolade en candy melts te kleuren. U doseert ongeveer 1 tot 3 procent kleurstof ten opzichte van de massa van gesmolten chocolade. Onze chocoladekleurstoffen zijn gemaakt met in Europa toegestane synthetische kleuren en zijn gemengd met gefractioneerde kokosolie. Deze kleurstoffen bevatten azo-kleuren en kunnen...
Portfolio (10)
Frankrijk, Arles
...Maison Lesage Amanden uit de Provence omhuld met pure en melkchocolade, gedroogd en natuurlijk gekleurd. Bewaren op een droge plaats tussen 16 en 20°C. Ingrediënten: AMANDEN uit de Provence, pure chocolade 62%, melkchocolade 33%, witte chocolade 32%, omhulmiddelen arabische gom, schellak, natuurlijke kleurstoffen spirulina, gemoute gerst, citroen, saffloer, radijs, zwarte bessen, appel.
Portfolio (142)
...Eindelijk chocolade met een goed geweten genieten! Onze bereiding bestaat uit onbewerkte honing en pure cacaomassa - zonder toevoeging van suiker of vetten. De perfecte Romige honing met cacaomassa Eindelijk chocolade met een goed geweten genieten! Onze bereiding bestaat uit onbewerkte honing en pure cacaomassa - zonder toevoeging van suiker of vetten. De perfecte chocoladepasta zonder toevoegingen (GEEN conserveermiddelen, emulgatoren, kleurstoffen). Gemaakt in ons familiebedrijf in Augsburg. In een 250g pot...
Portfolio (9)
Spanje, Puente Genil
...De pestiño is een van de meest traditionele zoetigheden uit Andalusië, al genoemd door Serafin Estébanez Calderón in 1845 in zijn verzameling "Escenas Andaluzas". Ambachtelijk bereid en met respect voor het oude recept van deze heerlijke zoetigheid, gemaakt met edele ingrediënten, zonder toegevoegde conserveermiddelen of kleurstoffen en met de kwaliteitsnormen die een zoetigheid als de pestiño vereist. Een goede pestiño moet onder andere bladerdeegachtig zijn en breken of scheuren bij het proeven. Geniet van een klein genot met onze pestiños en deel ze met uw familie en vrienden.
Portfolio (3)
Duitsland, Lüneburg
...Kleurige minilinsen met chocoladevulling en een speciale coating om uitbloeden in het ijs te voorkomen. Het gebruik van onze Ufolinos is veelzijdig: als decoratie/topping, producttoevoeging of als verrassing verstopt in het ijs. Kleurmengsels naar wens of sorteerrein in natuurlijke kleuren of kleuren zonder azo-kleurstoffen. Op aanvraag kunnen we ook bedrukte linsen leveren. Houd er echter...
Portfolio (8)
Frankrijk, Yssingeaux
... Suikerwerk, de Chocolade, het IJs en de Horeca. Gevestigd in Yssingeaux (Haute-Loire), beschikt onze locatie over een laboratorium en een team dat zich richt op de ontwikkeling van op maat gemaakte producten. Dankzij onze specifieke expertise stelt dit laboratorium ons in staat om ons te onderscheiden en ons vakmanschap te onthullen via verschillende middelen, zoals de sensorische expertise van onze...
Portfolio (55)
Frankrijk, Merville
... karamel specialiteiten omvatten een grote familie van karamel, die kan variëren van melk-karamel tot gezouten boter-karamel, veganistisch, en suikervrij... Deze karamel, in de vorm van pasta of stukjes, biedt een unieke textuur en smaak aan elk product. Diverse ingrediënten kunnen worden gebruikt (honing, melk, room, chocolade, boter, plantaardige vetten...) CARAMELS KLEURSTOFFEN De kleurstoffen...
Portfolio (7)
Italië, San Giorgio Delle Pertiche
... van onze klanten. We zijn producenten van rijstwafels, maïswafels en vele andere granen, zoet, hartig en gearomatiseerd. Onze producten zijn gemaakt van geselecteerde grondstoffen en gecontroleerd in elke fase en zijn 100% natuurlijk, glutenvrij, suikervrij, met weinig zout, geschikt voor vegetariërs en veganisten en, vooral, zonder kleurstoffen.
Italië, Bonate Sopra
...pigmenten en op maat gemaakte mengsels voor elke behoefte te ontwikkelen, evenals om elke soort poederproduct voor derden te produceren en verpakken.</p><p>Het houdt zich bezig met cacao, chocolade, zoetstoffen, conserveermiddelen, natuurlijke kleurstoffen, natuurlijke etherische oliën voor de conserveringsindustrie, caseïnaat, poederbereidingen voor dranken, zoetstoffen, verdikkingsmiddelen en chemische zuurmiddelen, bases voor ijs, vanilline, magere melkpoeder en citroensap.</p>...
Frankrijk, Feurs
... karamelisatie bevorderen. SPECIALITEITEN KARAMELS Specialiteiten karamels zijn karamels die voortkomen uit de gecontroleerde werking van warmte op voedingssuikers in aanwezigheid van andere ingrediënten: melk, room, boter, gezouten boter, fruitextracten, honing, mout, chocolade, plantaardige vetten.
Portfolio (6)
Duitsland, Bochum-Wattenscheid
...De Ruth GmbH & Co.KG ontwikkelt en produceert producten voor de vervaardiging en verfijning van chocolade- en marsepeinproducten. Het productportfolio van Ruth omvat onder andere: • Mallen voor chocolade • Mallen voor chocolade-decoraties • Mallen voor marsepein • Voedselkleuren & additieven • Accessoires, kleine apparaten, airbrush • Verpakking & decoratie De Ruth GmbH & Co.KG vervaardigt ook de fijnste chocolade- en marsepeinproducten, truffels en pralines.
België, Ghislenghien
... aanwezig zijn). Ons motto: alleen het natuurlijke, zowel voor de chocolade met 72% cacao als voor de boter, de biologische amandelen uit Murcia, de biologische hazelnoten uit Piemonte, de biologische pistachenoten uit Sicilië, de biologische verse room (natuurlijk lokaal!), de vanille en alle andere ingrediënten die in de chocolaterie worden gebruikt. Geen conserveermiddelen, geen kleurstoffen...
Italië, Ferrazzano
...We gebruiken geen kleurstoffen, conserveermiddelen en al onze aroma's worden uitsluitend verkregen uit natuurlijke essences of ingrediënten. Wanneer mogelijk creëren we zuivelvrije producten zonder toegevoegde suiker. Al onze producten zijn ook palmolie- en glutenvrij. In de afgelopen jaren is Shockino Mix Experience de protagonist geweest van evenementen en proeverijen door heel Italië, te beginnen bij EXPO2015 op de Salone del Mobile en Salon du Chocolat in Milaan, Cibus Parma en Vinitaly in Verona.
Portfolio (2)
België, Bruxelles
Gepersonaliseerde chocolade en organisatie van atelierbezoeken. Concept Chocolate is gespecialiseerd in de personalisatie van zijn producten, waarbij chocolade een communicatiemiddel wordt. Gesculpte caraques, pralines gevormd naar het beeld van uw bedrijf, onze chocolade combineert grafiek met aroma. De productie is volledig ambachtelijk en de producten zijn natuurlijk (geen kleurstoffen, geen...
Roemenië, Livezeni
...Wij zijn een fabrikant/producent en we produceren eetbare kleurstoffen voor verschillende soorten voedsel. Icingkleur, voedselgelkleurstof, kleurstof voor chocolade, kleurstof voor op olie gebaseerde producten, airbrushkleuren, eetbare poederkleurstoffen, enzovoort. We produceren ook suikerpasta/fondant voor taartbedekkingen, voor suikerdecoraties, gumpaste en marsepein-gearomatiseerde...
Portfolio (8)
België, Angreau
...De artisanale chocolatier Druart presenteert een nieuwe "generatie pralines", een "generatie van goede smaak". De pralines van Druart stellen nooit teleur; de grondstoffen waaruit ze zijn samengesteld, komen via regelmatige leveringen van de beste markten. Ze worden gecontroleerd voordat ze in onze productie worden geïntegreerd. Dit is de garantie voor "kwaliteit en versheid" van de Chocolats Druart. Bovendien waarborgt de uitsluiting van alle kleurstoffen of zoetstoffen de rijke smaak van ons assortiment pralines. Wij bieden u een breed scala aan producten.
Frankrijk, Chazelles Sur Lyon
... grondstoffen, zonder kleurstoffen, conserveermiddelen of aroma's. Fabrikant van pasta's om te smeren zonder palmolie, gemaakt van cacao. Fabrikant van speculoospasta, hazelnootvullingen, producten zonder suiker voor diabetici, enz. Creativiteit zonder grenzen, fantasierijke gekte, nadruk op smaak, traditie, vakmanschap en productiegeheimen leiden tot sprankelende, knapperige pasta's om te smeren, met AOC Espelette-peper, gezouten boterkaramel, speculooscrème en meer.
Spanje, Benlloch-Castellón
... op traditionele wijze gemaakt; met natuurlijke producten zoals de marcona-amandel uit de Plana Alta, de beste, en de rozemarijnhoning uit de Valenciaanse gemeenschap, wat elk product zijn unieke smaak geeft, die met veel moeite en toewijding wordt bereikt. Onze specialiteiten zijn onder andere: harde en zachte nougat, chocolade, guirlache. Drie smaken nougat, harde amandel.
Roemenië, Targoviste
... kwaliteitsvoorwaarden voor te bereiden volgens de richtlijnen van de Europese Commissie, onder strikte hygiënevoorwaarden. In de verwerkings-/verpakkingslijn werken we zonder GMO's, gluten, zuivel, dierlijke producten, gisten, soja en zonder kleurstoffen, smaken, additieven, conserveermiddelen, kunstmatige emulgatoren. De productie-eenheid en het magazijn zijn EU Organic Certified en GMP-gecertificeerd.
Frankrijk, La Fouillade
... eenvoudig mogelijk zijn: cookies, ontbijtkoekjes met granen, zaadkoekjes, koekjes gevuld met fruit, karamel of chocolade, koekjes bedekt of omhuld met chocolade, dieetkoekjes, hartige aperitiefkoekjes, koekjes voor kinderen, beschuiten, geroosterd brood,... De meeste producten zijn veganistisch en 100% van de producten zijn vrij van palmolie en kleurstoffen. De chocolade en suiker zijn afkomstig uit eerlijke handel. We kunnen onze producten verpakken, in bulk of per eenheid aanbieden, afhankelijk van de behoeften van onze klanten.
Portfolio (8)
... genetisch gemodificeerde biomassa. Voor XYLIPUR producten zoals snoepjes, lollies enz. gebruiken wij alleen natuurlijke kleurstoffen en aroma's uit gecontroleerde teelt of laten deze volledig achterwege ten gunste van de werking. Opmerking: Kunstmatige kleurstoffen kunnen allergieën en gedragsproblemen bij kinderen veroorzaken. Voor vragen en suggesties over ons aanbod kunt u ons contactformulier gebruiken. Wij kijken ernaar uit.
België, Goé-limbourg
Onze producten worden vervaardigd in de puurste traditie, zonder kleurstoffen of conserveermiddelen. We zijn voortdurend op zoek naar de beste grondstoffen om de liefhebbers van echte chocolade tevreden te stellen. Ongeveer zeventig pralines: botercrème, praliné, marsepein, ganache, likeur,... 10 stokken die door ons zijn ontwikkeld: Praliné Fondant, Praliné Melk, Praliné Wit, Vanille, Framboos...
Italië, Montelupo Fiorentino
... koekjes en de uiteindelijke verpakking. De smaak van onze koekjes komt uitsluitend van de gebruikte ingrediënten, aangezien we geen gebruik maken van kunstmatige aroma's of vanilline, noch uiteraard kleurstoffen of conserveermiddelen. Alleen natuurlijke ingrediënten, veel zorg en passie.
Frankrijk, Beaune
... verwennen. Het merk Flavors & Chefs® is opgericht voor professionals in de bakkerij/patisserie voor export en heeft als doel hoogwaardige ingrediënten aan te bieden die zijn afgestemd op de behoeften van de meest veeleisende professionals. We bieden een assortiment aan van bijna 500 referenties dat voortdurend wordt aangevuld met nieuwe producten: aroma's, kleurstoffen, alcoholen, chocolade, gedroogd...
Turkije, Efeler
... zorgvuldig bewaakte handmatige productie door een klein team dat is gevestigd in een boutique-fabriek in Aydin. Onze ongelooflijke zoetigheden zijn glutenvrij en bevatten ook geen glucose, kunstmatige smaakstoffen, kleurstoffen of conserveermiddelen. Gedroogde vruchten, chocolade en noten, met de hand vervaardigd tot heerlijke zoete lekkernijen.
België, Oostende
Alleen de zuiverste ingrediënten, dat proeft je! De hemelse smaak van de Herman Desserts start met kwalitatief hoogstaande grondstoffen. Daarom gebruiken we enkel de beste ingrediënten met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Kleurstoffen, bewaarmiddelen en additieven worden niet toegevoegd aan onze producten. We werken op basis van uitsluitend Belgische chocolade met 100% cacaoboter (ambao...
België, Lokeren
Trefin is een fabricant van hard en gevuld suikerwerk, toffees en chocolade. Onder Trefin merk of prvate label.Onze productie is BRC-IFS gecertifieerd, bevat geen kleurstoffen, geen GMO’s en we gebruiken enkel 100% cacaoboter chocolade. Export naar meer dan 50 landen.
Verenigd Koninkrijk, Findon
Pure Chocolate Truffles is een nieuw bedrijf, opgericht in 2010 door een gepassioneerde chocoladeliefhebber. Alle producten van het bedrijf zijn handgemaakt en bevatten geen kunstmatige kleurstoffen, toevoegingen of conserveermiddelen. De chocolade is van hoge kwaliteit en geïmporteerd uit België.
... worden met de grootste zorg geselecteerd om een optimale kwaliteit te garanderen. Wij bieden een gevarieerd assortiment 100% natuurlijke, handgemaakte koekjes aan: - anijsnavetten - oranjebloesemnavetten - sinaasappelkoekjes - citroen-maanzaad zandkoekjes - rozijnenkoekjes - vijgenkoekjes - chocoladechip cookies - witte chocolade, amandelen en abrikozen cookies Vandaag de dag wil MAISON CRAQUELIN zijn distributienetwerk in Frankrijk en Europa uitbreiden. Als u geïnteresseerd bent om wederverkoper te worden, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.
Portfolio (12)
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play