Frankrijk, Pertuis
...Bij de Saumoneraie Saint Martin, een ambachtelijke rookwerkplaats, respecteren we de grote traditie om echte liefhebbers de smaak van authentieke zalm te laten ontdekken. Elke zalm wordt individueel behandeld, hij is vers geselecteerd (en niet bevroren), droog gezouten met Guérande zout "Nature&Progrès", en voorzichtig koud gerookt met beukenhout, zonder toevoegingen of conserveermiddelen. We bieden ook een verfijnde selectie van gerookte en gemarineerde zalm aan, zoals pastis venkel, Bourbon peper en wodka dille.
Spanje, Santoña
... en relanzón. Ook maken we patés van cabracho, van bonito in olie en in azijn, van bonito met paprika, van ansjovis, van octopus à la gallega en van spider crab. En bereidingen die zijn ontworpen met het motto "verwarm en klaar" zoals gekookte octopus in zijn eigen sap vacuüm verpakt, gevulde inktvissen in hun inkt en gevulde paprika's met bechamelsaus en bonito of met paddenstoelen en garnalen, die een delicatesse zijn. Al deze producten worden op ambachtelijke wijze bereid.
... voedingsconserven bestemd voor wederverkoop. DE OPLEIDING IN HET GEBRUIK VAN AUTOKLAVEN begeleidt en traint u in het gebruik van autoklav-stersilisatoren van alle merken (KORIMAT, BROUILLON, AURIOL, TECHNA, FULGENCE, LAUMOND, enz.). DE OPLEIDING IN HET GEBRUIK VAN AUTOKLAVEN is een afdeling van M.C.M Verpakkingen, de specialist in professionele en huishoudelijke conserven. Onze opleiding wordt gefinancierd door uw DIF-organisme: Registratienummer: 42 67 047556 67, in overeenstemming met artikel L. 6352-12 van de Arbeidswet. Prijs van de cursus: 1500 € excl. btw.
Italië, Modica
Ysm Italia Marketing is een inkoopgroep die gespecialiseerd is in de voedingssector van regionale typische producten. De voortdurende zoektocht naar producten zoals kazen, vleeswaren, wijnen, conserven en zoetigheden is gericht op de sector van wijnwinkels en wijnbars, onze eerste klanten. Onze producten worden voornamelijk gezocht bij regionale producenten die op ambachtelijke wijze produceren...
Frankrijk, La Chapelle Aubareil
Al meer dan dertig jaar zijn wij ambachtelijke producenten van ganzen- en eendenlever, evenals kastanjes in de Dordogne. Onze conserven worden ter plaatse bereid, volgens de traditionele recepten van de Périgord. De conserverie is kleinschalig. De lever en de bereide gerechten (cassoulets, confits, civets…) worden met zorg bereid en krijgen de grootste aandacht gedurende de hele productieketen. Ons laboratorium is gecertificeerd volgens Europese normen en HACCP. De waarden die wij verdedigen zijn gastvrijheid, gastronomie, traditie en kwaliteit.
Frankrijk, Aiguilhe
...ambachtelijke en lokale productie van hoogwaardige fijne conserven van wilde paddenstoelen, bereidingen en paddenstoelenpuree bestemd voor delicatessenwinkels, groothandels en restaurants. Gebruiksklare sauzen van bospaddenstoelen, zonder additieven, zonder conserveermiddelen, zonder aroma's, clean label. Productie in Auvergne Rhône-Alpes. Morieljes, porcini, bosmix, sparassis, lactaires, shii...
Spanje, Muro De Alcoy
...Wij zijn een familiebedrijf dat zich richt op de productie van ambachtelijke conserven, gelegen in de gemeente Muro de Alcoy (Comarca del Comtat), aan de voet van de "Sierra de Mariola", een natuurgebied van hoge gastronomische en milieuwaarde. Bij La Pericana telen en vervaardigen we onze producten, waarbij we de hoogste kwaliteit garanderen vanaf de oorsprong, afkomstig van biologische en...
Frankrijk, Castets
... producten. Onze ambachtelijke conserven zijn gegarandeerd zonder additieven, zonder conserveermiddelen, kleurstoffen of smaakversterkers. We ontvangen onze verse producten en bevorderen zoveel mogelijk korte ketens door onze grondstoffen te kiezen bij lokale producenten, met goede kleine groenten (tomaten, groene bonen, witte bonen, doperwten...), goed vlees (varkensvlees, eend...), uitstekende...
Portugal, Gafanha Da Nazaré
Largispot is een familiebedrijf dat zich kenmerkt door zijn aanpassingsvermogen door middel van een divers productieaanbod, dat varieert van ambachtelijke conserven met moderne smaken tot traditionele recepten, en eindigt bij conserven die door machines worden ingeblikt. Het produceert onder andere conserven van tonijnfilet in olie, tonijnfilet met sinaasappel en kaneel, gekookte kabeljauw met...
Spanje, Ribatajada
Wij zijn gespecialiseerd in de productie van ambachtelijke conserven, kant-en-klare maaltijden en plantaardige patés. Onze belangrijkste kenmerken zijn: - Ecologisch keurmerk: alle producten hebben een ecologisch certificaat. - Vrij van allergenen en gluten: we gebruiken geen allergenen zoals vastgesteld in de wet en alle producten zijn geschikt voor de voeding van celiakiepatiënten. - Veganistisch voedsel: al onze producten vallen binnen de veganistische voeding.
Italië, San Casciano In Val Di Pesa
... eigenaren van de olijfoliepers en vooral hun producten in staat gesteld om al jaren erkend te worden als een symbool van authenticiteit en kwaliteit. De Frantoio Carmignani biedt zijn klanten een geselecteerde productie van olie en wijn, maar ook conserven en zeep.
Italië, altamura
... steeds volgens de regels van vroeger: unieke grondstoffen van absolute kwaliteit, langzame natuurlijke fermentatie en ambachtelijke verwerking. De grote zorg in de productie en de commercialisering van onze producten plaatst ons onder de beste leveranciers.
Portfolio (3)
Italië, Catania
Only Sicilian Food is een handelsbedrijf dat gespecialiseerd is in de export van producten van absolute uitmuntendheid op het gebied van gastronomie en agrovoeding. We zoeken en selecteren producenten en bedrijven in de regio Sicilië die hun producten vervaardigen volgens internationale normen, met respect voor het gebied, de grondstoffen en de seizoensgebondenheid daarvan. Alle producten in onze ...
Portugal, Vila Do Conde
... van zijn conserven. In 2016, ter gelegenheid van 75 jaar bestaan, blijft Belamar zijn klanten unieke producten aanbieden die zijn gericht op conserven, en die deze eeuwenoude traditie levend houden. De kennis en ervaring die in al deze decennia zijn opgedaan, stelt Belamar in staat zich te profileren als een sleutelbedrijf met een uniek profiel in het segment van de Portugese conserven. Bekend om de...
België, Ellezelles
Confitures, confits, aperitieven, likeuren, traditionele dranken, heksen koffie, onze producten, geduldig ontwikkeld met respect voor authenticiteit en in de geest van grote tradities, zijn geworteld in de erfenis van de waarden die verbonden zijn met het leven in het Land van de Heuvels. Ze vormen een harmonieuze aanvulling op de producten van onze streekwinkel, van hier en elders.
Spanje, Sant Hipòlit De Voltregà
...Wij zijn een familiebedrijf gevestigd in de provincie Barcelona, opgericht in 2014 om de markt voor voedingsmiddelen volledig ambachtelijke en gourmetproducten aan te bieden. Wij worden gedreven door een dynamische, innovatieve en solidaire geest. Wij zetten in op "handmade" producten, volledig ambachtelijke jam zonder enige toevoegingen, conserveermiddelen of kleurstoffen. Gemaakt met een...
...De markt voor tonijnconserven vormt de "core-business" van COFACO. Als pioniers in de introductie van glazen verpakkingen op de nationale markt, is er gestreefd naar het voldoen aan de verwachtingen van de meest veeleisende consumenten, met de introductie van een product dat uitsluitend op ambachtelijke wijze wordt vervaardigd. COFACO is een uitsluitend Azoriaanse onderneming, met haar...
Frankrijk, Laguiole
De DROSERA GOURMANDE is een bedrijf dat gespecialiseerd is in de ambachtelijke productie van regionale voedingsspecialiteiten. De DROSERA GOURMANDE produceert dan ook tal van voedingsmiddelen op basis van eend, zoals foie gras, blokken foie gras, mousse van foie gras, gésiers, confits, eendenborst, enzovoort. Het bedrijf biedt ook tripoux, worstjes, patés, fritons, cassoulets, galantines, terrines voor het aperitief en wildterrines aan.
Portfolio (2)
Spanje, Santoña-Cantabria
Conservas Angelachu is pionier en marktleider in haar sector door het op een werkelijk ambachtelijke manier vervaardigen van visconserven. Juist door de originele en traditionele processen te respecteren en te verzorgen ... Authentieke ambachtelijke traditie vat de filosofie van dit familiebedrijf samen.
Portfolio (14)
Spanje, Colindres-Cantabria
Bij Linda Playa zijn we gespecialiseerd in de productie en verkoop van gezouten ansjovis. We spelen in op de behoeften van de nationale en internationale markt. We vervaardigen ansjovis en gezouten producten op ambachtelijke wijze. We zijn gevestigd in Colindres, een strategische locatie aan de Cantabrische Zee.
Italië, Spilinga
Het bedrijf dat opereert volgens de meest traditionele en ambachtelijke productietechnieken is op zoek naar uitbreiding van zijn horizon, door het aanbod te verbreden en de markten te bereiken, dankzij het voortdurende en constante proces van onderzoek en ontwikkeling dat is opgezet met als doel, op lange termijn, zijn producten ook in het buitenland te commercialiseren. Livasì is een familiebedrijf dat is ontstaan uit de wens van de derde generatie.
Italië, Venetico Marina
Gustopiù is gespecialiseerd in de productie van plantaardige producten en de verwerking tot typische Siciliaanse oliën en ingelegde groenten. Het bedrijf heeft in de loop der jaren het assortiment van producten verrijkt, waarbij het altijd het oorspronkelijke ambachtelijke karakter van de verpakking heeft behouden, in overeenstemming met de traditionele en typische Siciliaanse recepten. Tegenwoordig is het bedrijf goed vertegenwoordigd in verschillende distributies (GDO) en richt het de verkoop van zijn producten ook op geselecteerde verkooppunten in binnen- en buitenland.
Italië, Montecchia di Crosara
Cesarin selecteert en transformeert fruit in hoogwaardige ingrediënten voor zowel de industriële als ambachtelijke zoetwarenindustrie om gekonfijt fruit, gekonfijte kersen, fruitpuree, gebakjes, snoepindustrie, ijs, zoetigheden en ijs te verkrijgen. De fruitpuree is de nieuwe lijn van kant-en-klare producten die zijn verkregen uit de verwerking van vers geoogst fruit. Het is ideaal voor de...
Italië, Mirabella Imbaccari
De Azienda Agricola Barbuscia is opgericht in 1950 op de heuvels van Enna, in het hart van Sicilië. We bieden een ruime selectie van producten van de hoogste kwaliteit met rijke en authentieke smaken, zonder het gebruik van kunstmatige conserveermiddelen. We hebben een eigen geselecteerde productie die afkomstig is van meer dan 200 hectare aaneengeschakelde grond. De ambachtelijke verwerking is...
Spanje, Andosilla
Sinds 1989 produceert en verkoopt Conservas Almanaque SL ambachtelijke conserven van groenten, peulvruchten, ingelegde producten, specialiteiten uit Navarra en La Rioja, maar ook Italiaanse specialiteiten en andere conserven.
Italië, Mirabella Imbaccari
... gedroogde kruiden van typisch mediterrane variëteiten en plantaardige conserven met een delicate smaak, verwerkt met processen en recepten die de groente niet vervormen, terwijl de consistentie en de natuurlijke smaak behouden blijven. De aroma's worden rotatief ontwikkeld op meer dan 30 hectare die daarvoor bestemd zijn. Natuurlijk gedroogd, worden er verschillende consumptielijnen van gemaakt...
België, Ellezelles
Le Cellier Saint Pierre biedt ambachtelijke producten aan zoals aperitieven, klassieke of suikervrije confituren (aardbeien, frambozen, abrikozen, bramen, bosvruchten, kersen, blauwe bessen, pruimen, rabarber, abrikozen, bessen, ananas, perziken, vijgen,…), veenbessencompote, uienjam, thee, wijnen, champagnes en mousserende wijnen.
Frankrijk, Ars En Re
... kwaliteit van de jams van Françoise was het succes onmiddellijk! Het verhaal van de familie Heraudeau begint dan. Vandaag de dag worden er niet minder dan 60 producten, jams, fruitpasta's en siropen, op ambachtelijke wijze vervaardigd door Françoise en haar zoon Bertrand. Ons geheim: een productie zonder chemische producten en zonder conserveermiddelen!
Spanje, Hrtty
... verwerking van de zeevruchten is de fundamentele basis van ons proces, en het is ook de eenvoudige formule om ons doel te bereiken: onze klanten de beste conserven uit Galicië aan te bieden. De kwaliteit van onze producten is onze belangrijkste missie. Hiervoor begint het proces met een zorgvuldige SELECTIE, waar alleen de beste vissen en zeevruchten uit onze Rías worden geselecteerd. Vervolgens vindt de BEHANDELING plaats, een aspect van vitaal belang, dat op een nauwkeurige en ambachtelijke manier wordt uitgevoerd, dankzij het relatief kleine volume van onze producties.
Spanje, Alzira
Winkel voor gourmet, biologische en ambachtelijke producten van hoge kwaliteit, met veel zorg behandeld. Producten zoals wijn, ambachtelijk bier, likeuren, thee en infusies, jam, oliën, chocolade, theepotten, vleeswaren uit Extremadura, noten, conserven, peulvruchten, enz. Met onze verscheidenheid aan producten personaliseren we geschenkenmanden naar de wensen van onze klanten voor elke speciale gelegenheid. Daarnaast verzorgen we attenties voor communies, doopfeesten, bruiloften, enz.
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play