Frankrijk, Vincennes
...Biologische zwarte radijsplakken, kurkuma en 5 bessen; gemarineerd in een ambachtelijke pekel. Product verkocht in verpakkingen van 12 potten; aanbod gereserveerd voor professionals. Onze conserven worden in Île-de-France gemaakt van groenten van lokale producenten. Netto gewicht: 220g Afgegoten netto gewicht: 110g Bruto totaal gewicht: 5 kg...
Portfolio (5)
Frankrijk, Cournon D'auvergne
...Ontdek meer dan 60 referenties van ambachtelijke zoete en hartige conserven Label: AB Oorsprong: FRANKRIJK...
Portfolio (37)
Frankrijk, Auros
...DLUO 4 jaar Wij werken samen met een traditionele ambachtelijke conservenfabriek uit de Périgord die werknemers met een handicap uit DORDOGNE (ESAT) in dienst heeft. De producten zijn van hoge kwaliteit en de groenten komen uit Frankrijk. Wij bieden de mogelijkheid om gemengde pakketten per productfamilie aan te schaffen. Dit biedt keuze terwijl uw voorraad beperkt blijft. Foie Gras IGP Périgord...
Portfolio (31)
Frankrijk, Malataverne
Welkom bij DISTRAZUR, uw groothandel in delicatessen. Al meer dan 25 jaar bedienen wij de traditionele handel met de constante zorg om kwaliteitsproducten aan te bieden, afgestemd op onze klanten en verschillend van de circuits van de grote distributie. Ons merk, Les Saveurs du Clavon, verleidt de meest veeleisende fijnproevers. Het is gemakkelijk te herkennen en garandeert een selectie van smakel...
Portfolio (188)
Frankrijk, Marseille
... - Azijn - Zout - Chili - Antioxidant E300 - Zuurgraadcorrector E330 - Conservatiemiddelen E202, E270 Deze ingrediënten kunnen reacties veroorzaken bij allergische en/of intolerante personen. CROC'ELLA is een importeur en leverancier van olijven en antipasti. Maar het is ook een ambachtelijke producent van gedroogd fruit. CROC'ELLA is gevestigd in het departement Bouches-du-Rhône in Marseille. Wilt u meer informatie, dan kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier. Energie: 241 kJ / 57 kcal Vetten: 1,0 g Eiwitten: 12 g Zout: 1,6 g VERPAKKING: Pot van 2,9 kg...
Portfolio (145)
Frankrijk, Coursan En Othe
...LE COMPTOIR des CONFITURES produceert al 21 jaar jam waarvan de specificiteit IS OM DE HELE FRUIT TE BEWAREN TOT HET EINDE VAN DE KOKEN. Dit ambachtelijke bedrijf wordt geleid door Catherine MANOEL, die Meester Ambachtsman is, Kristallen Plaquette van GAULT&MILLAU, Trofee voor Vrouwelijk Ambacht...enz.
Frankrijk, Saint Jean De Luz
...De conserverie Jean de Luz is gevestigd in het Baskenland. Ze produceert ambachtelijke en biologische visconserven die ze verkoopt aan delicatessenwinkels en gespecialiseerde biologische winkels. De sardines in olie zijn niet gefrituurd maar gedroogd, en ze zijn uitgeroepen tot het beste zeeproduct van 2021 door Le Monde de l'épicerie fine.
... fruit en suiker. Wij bieden een ruime keuze aan traditionele confituren met kwaliteitsingrediënten: - ambachtelijke confituren van gele vruchten - ambachtelijke confituren van rode vruchten - ambachtelijke gelei De vruchten worden verwerkt door gekwalificeerde ambachtslieden. Onze confiture gekookt in een ketel – waar traditie samenkomt met een onweerstaanbare smaak!
Portfolio (46)
Frankrijk, Gennevilliers
... producten te benadrukken, hebben we gekozen voor een brede variëteit: infusies, siropen, gelei, kruideninfusies... Allemaal gemaakt met strikt respect voor de oorspronkelijke smaken en voordelen. De grondstoffen worden rechtstreeks vanuit de Malinese teelt geïmporteerd naar onze Franse partners, die hun ambachtelijke knowhow inbrengen om het beste eruit te halen. Zo is het volledige assortiment van onze eindproducten afkomstig van een transformatie made in France. Voor meer informatie, aarzel niet om contact met ons op te nemen!
Portfolio (27)
Frankrijk, Montpezat D'agenais
BIOLOKLOCK is een bedrijf dat fruit verwerkt dat afkomstig is uit de biologische landbouw. We geven de voorkeur aan lokale aanvoer van onze vruchten en we koken onze jam in een ketel. Sinds 1973 zijn we biologisch en we verwerken onze producten op ambachtelijke wijze om de best mogelijke kwaliteit te bereiken bij de productie van: biologische jam, compotes, puree, gelei, pruimen- en kastanjepasta. Of gedroogd fruit en fruit in siroop.
Frankrijk, Saint-Jean-Le-Vieux
Opgericht in 1993, is Maison Mayté een ambachtelijke charcuterie uit het Baskenland. De Maison produceert een breed scala aan droge vleeswaren uit het Baskenland: hammen, saucissons, droge worst, platte of opgerolde buiken (ventrêches), chorizo, lomos secs... De Maison biedt ook zijn specialiteiten op basis van eend aan (foies gras, magrets, confits, rillettes, pâtés van foie gras), varkensvlees...
Frankrijk, Pertuis
...Bij de Saumoneraie Saint Martin, een ambachtelijke rookwerkplaats, respecteren we de grote traditie om echte liefhebbers de smaak van authentieke zalm te laten ontdekken. Elke zalm wordt individueel behandeld, hij is vers geselecteerd (en niet bevroren), droog gezouten met Guérande zout "Nature&Progrès", en voorzichtig koud gerookt met beukenhout, zonder toevoegingen of conserveermiddelen. We bieden ook een verfijnde selectie van gerookte en gemarineerde zalm aan, zoals pastis venkel, Bourbon peper en wodka dille.
... voedingsconserven bestemd voor wederverkoop. DE OPLEIDING IN HET GEBRUIK VAN AUTOKLAVEN begeleidt en traint u in het gebruik van autoklav-stersilisatoren van alle merken (KORIMAT, BROUILLON, AURIOL, TECHNA, FULGENCE, LAUMOND, enz.). DE OPLEIDING IN HET GEBRUIK VAN AUTOKLAVEN is een afdeling van M.C.M Verpakkingen, de specialist in professionele en huishoudelijke conserven. Onze opleiding wordt gefinancierd door uw DIF-organisme: Registratienummer: 42 67 047556 67, in overeenstemming met artikel L. 6352-12 van de Arbeidswet. Prijs van de cursus: 1500 € excl. btw.
Frankrijk, La Chapelle Aubareil
Al meer dan dertig jaar zijn wij ambachtelijke producenten van ganzen- en eendenlever, evenals kastanjes in de Dordogne. Onze conserven worden ter plaatse bereid, volgens de traditionele recepten van de Périgord. De conserverie is kleinschalig. De lever en de bereide gerechten (cassoulets, confits, civets…) worden met zorg bereid en krijgen de grootste aandacht gedurende de hele productieketen. Ons laboratorium is gecertificeerd volgens Europese normen en HACCP. De waarden die wij verdedigen zijn gastvrijheid, gastronomie, traditie en kwaliteit.
Frankrijk, Aiguilhe
...ambachtelijke en lokale productie van hoogwaardige fijne conserven van wilde paddenstoelen, bereidingen en paddenstoelenpuree bestemd voor delicatessenwinkels, groothandels en restaurants. Gebruiksklare sauzen van bospaddenstoelen, zonder additieven, zonder conserveermiddelen, zonder aroma's, clean label. Productie in Auvergne Rhône-Alpes. Morieljes, porcini, bosmix, sparassis, lactaires, shii...
Frankrijk, Castets
... producten. Onze ambachtelijke conserven zijn gegarandeerd zonder additieven, zonder conserveermiddelen, kleurstoffen of smaakversterkers. We ontvangen onze verse producten en bevorderen zoveel mogelijk korte ketens door onze grondstoffen te kiezen bij lokale producenten, met goede kleine groenten (tomaten, groene bonen, witte bonen, doperwten...), goed vlees (varkensvlees, eend...), uitstekende...
Frankrijk, Laguiole
De DROSERA GOURMANDE is een bedrijf dat gespecialiseerd is in de ambachtelijke productie van regionale voedingsspecialiteiten. De DROSERA GOURMANDE produceert dan ook tal van voedingsmiddelen op basis van eend, zoals foie gras, blokken foie gras, mousse van foie gras, gésiers, confits, eendenborst, enzovoort. Het bedrijf biedt ook tripoux, worstjes, patés, fritons, cassoulets, galantines, terrines voor het aperitief en wildterrines aan.
Portfolio (2)
Frankrijk, Ars En Re
... kwaliteit van de jams van Françoise was het succes onmiddellijk! Het verhaal van de familie Heraudeau begint dan. Vandaag de dag worden er niet minder dan 60 producten, jams, fruitpasta's en siropen, op ambachtelijke wijze vervaardigd door Françoise en haar zoon Bertrand. Ons geheim: een productie zonder chemische producten en zonder conserveermiddelen!
Frankrijk, Saint-Félix Lauragais
... laten functioneren van een ambachtelijke conservenfabriek: onberispelijke grondstoffen, het onderzoek en de toepassing van de traditionele recepten die ons zijn nagelaten. Hij liet daarom een conservenfabriek bouwen op de Ferme de Bordeneuve en nam een van die beroemde koks uit Lauragais in dienst: mevrouw Sicard, die, ondanks haar zoete stem en grootmoederlijke glimlach, haar keuken met een...
Frankrijk, Robion
Fabrikant van ambachtelijke jam, bereid op traditionele wijze. Gemaakt met fruit uit de boomgaarden van onze Provençaalse regio. De selectie van het fruit gebeurt handmatig, vervaardigd met rietsuiker en smaakvol fruit, koken in kleine hoeveelheden in onze ateliers die voldoen aan strikte hygiënevoorschriften. Respect voor het fruit bij het verpakken. Etikettering en het aanbrengen van de stoffen...
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play