Italië, Bronte
... distributeurs die een premium pistachenotenproduct willen aanbieden. De "Pesto di Pistacchio" voor Private Label is een specialiteit gemaakt met zorgvuldig geselecteerde pistachenoten van de hoogste kwaliteit, ontworpen om te voldoen aan de behoeften van producenten en distributeurs die op zoek zijn naar een exclusief product. Met een authentieke en intense smaak is het ideaal om pasta's op smaak...
Portfolio (21)
Duitsland, Bad Bramstedt
...Als je van de mediterrane keuken houdt, dan kun je ons gedroogde basilicum niet missen. De intense geur brengt je automatisch terug naar de Middellandse Zee of naar de spaghetti-dagen van je kindertijd. Basilicum is, naast ingrediënten zoals olijfolie, knoflook, Parmezaanse kaas of pijnboompitten, een hoofdingrediënt voor elke goede pesto. Maar we kennen en houden het natuurlijk ook van de...
Portfolio (89)
Bulgarije, Sevlievo
...Drie verschillende smaken 1. Tomatenpasta met olijven en pesto 2. Walnotenpasta 3. Pasta met knoflook en peterselie Beschikbare verpakkingen: 12 stuks verpakking 60 stuks verpakking Grondstoffen: Vlees van slakken Helix Aspersa Maxima, krokante wafelschelpen in de vorm van een slak, Boter van koeien (86% vet) tomatenpasta, olijven, walnoten, ui, knoflook, specerijen, witte wijn Bereidingswijze: klaar voor directe consumptie. Verwarm in een voorverwarmde oven op 200 °C gedurende 12 minuten. Serveer warm. Bewaren: – 18 °C...
Portfolio (6)
Italië, Paterno'
...Bedacht en gemaakt bij Conserve Conti, deze pesto omvat Siciliaanse tradities die door de tijd heen zijn doorgegeven. De "Finocchietto Selvatico", een wilde groente uit het Etna-gebied, heeft een unieke, sterke en karakteristieke smaak, ideaal als smaakmaker voor eerste gangen (pasta met sardines). Het wordt vaak gebruikt in combinatie met een tweede gerecht van vis, maar is ook lovenswaardig als...
Portfolio (9)
...Pesto is een geweldig product voor hapjes en uitstekend voor het op smaak brengen van gebakken pasta.
Portfolio (7)
Slovenië, Krmelj
...Fusilli-pasta, gemaakt van speltmeel, is een heerlijke keuze voor pastaliefhebbers. Deze spiraalvormige noedels, uitsluitend vervaardigd uit speltmeel, bieden een unieke textuur en een voedzame smaak. Door hun gedraaide ontwerp zijn ze perfect om sauzen vast te houden, waardoor elke hap vol smaak is. Of je ze nu combineert met een traditionele marinara-saus, door een romige pesto mengt of...
Portfolio (31)
Italië, Forlì
...Pistachenoten zijn rijk aan eiwitten, daarom is het noodzakelijk om kleine hoeveelheden te consumeren, vooral voor degenen die een caloriearm dieet volgen. Deze noten onderscheiden zich door hun delicate maar intense smaak en hun zachtheid, aangezien ze natuurlijk verpakt zijn. Naast dat ze ideaal zijn voor zoetigheden, kan de pistachekorrel ook worden gebruikt voor hartige recepten. Denk bijvoorbeeld aan pesto, waarbij de traditionele pijnboompitten vervangen kunnen worden. Het is het ideale product voor het garneren van verschillende gerechten: gestrooid over ijs, pasta of koekjes.
Portfolio (50)
...JOSEFA Pesto-saus is een verse en aromatische saus gemaakt van geurige Maltese basilicum, noten, kaas, olijfolie en knoflook. Basilicum Pesto is een perfecte saus voor al dente gekookte pasta. Het kan ook geserveerd worden als bijgerecht bij vissauzen, pizzatoppings en canapés.
Portfolio (8)
Frankrijk, Mietesheim
...Traditionele Italiaanse condiment, Pesto met Basilicum, gaat perfect samen met pasta en gnocchi. Dit vernieuwde recept gebruikt uitsluitend producten uit de biologische landbouw. 100% vegan, deze pesto met basilicum bevat geen kaas of andere dierlijke producten. De frisse en originele smaak komt van de gemalen cashewnoten, gemengd met olijfolie en basilicumblaadjes. Te gebruiken zonder...
Portfolio (80)
Griekenland, Corinth
...Tagliatelle pasta met escargots, knoflook en peterselie. Een klassieke en delicate Franse smaak! Voor een rijkere smaak kun je geraspte kaas bovenop toevoegen, het combineren met onze "Pesto saus met Escargots" of het recept op de doos volgen. Vrij van kunstmatige kleuren, smaken en conserveermiddelen. Klaar in 6 minuten.
Portfolio (8)
Frankrijk, Grigny
...Een traditionele Italiaanse saus, bereid met basilicum (33%), knoflook, kaas en pijnboompitten. Heerlijk bij pasta, gnocchi of als dip voor mozzarella. VERPAKKING: 6 x 1 kg = 6 kg...
Portfolio (93)
Bulgarije, Sofia
... culturen verminderen basilicumblaadjes jeuk en zwelling veroorzaakt door insecten. : Gedroogd basilicum wordt gebruikt om verschillende soorten vlees, vis, salades en sauzen op smaak te brengen. Gedroogde basilicumthee wordt vaak gebruikt als stimulerende kruidenthee. Voeg 2 theelepels gedroogd basilicum per kop (250 ml) toe aan kokend water en dek het af gedurende 4 tot 8 minuten, afhankelijk van je smaak. Het wordt gebruikt als basis voor pesto en voegt een kenmerkende smaak toe aan salades, pasta's, pizza's en andere gerechten. Verpakking: 250g, 500g en in bulk...
Portfolio (154)
Frankrijk, Mandelieu
...Pesto rosso, afkomstig uit Sicilië, kenmerkt zich door zijn kleur, een teken van de aanwezigheid van gedroogde tomaten in de samenstelling. Traditioneel gaat pesto rosso of pesto rosso bij pasta (natuurlijk!) maar niet alleen. Het is ideaal voor uw aperitieftoast, bruschetta, in quiches en taarten, evenals als bijgerecht bij warme gerechten. Ontdek ook de groene pesto. Netto gewicht: 0,180 KG Capaciteit: 0,180 KG...
Portfolio (45)
... oorspronkelijke pasta te maken, vergelijkbaar met een pesto. Of je maakt er een heerlijke kruidenboter voor bij je steak van. Voor ons is het DE allround kruidenmix bij uitstek. Of het nu gaat om het kruiden van groenten en vlees, of het marineren van tofu en feta, Chimichurri kan altijd. Elke bestelling wordt pas na klantbestelling geproduceerd voor maximale smaakgarantie.
Portfolio (15)
ufs.country_names.RU, Moscow
... sandwiches, pasta's, salades. Maar het beste komt basilicum tot zijn recht in combinatie met warme gerechten, in harmonie met de smaak van zeevruchten, lamsvlees, groenten en geeft ze een speciale pittigheid. Het is een essentieel ingrediënt van de beroemde Italiaanse pesto-saus. Gebruik voor Gebruik in soepen, vlees-, vis- en groentegerechten, desserts zoals panna cotta, sorbets en ijs. Smaak Pittig aroma met hints van peper en kruidnagel Voedingswaarde per 100 gr. Eiwitten (g / 100g)… 23 Vetten (g / 100g)… 4,0 Koolhydraten (g / 100g)… 48 Energiewaarde (kcal / 100g)… 320...
Portfolio (178)
...Voor het maken van pesto is Karin verantwoordelijk: Van pompoenpitten, pompoenpitolie, kruiden en specerijen maakt ze een hartige pompoenpitpesto die door kenners geliefd is! Pompoenpitpesto PompoenpitpestoVoor het maken van pesto is Karin verantwoordelijk: Van pompoenpitten, pompoenpitolie, kruiden en specerijen maakt ze een hartige pompoenpitpesto die door kenners geliefd is! Het past uitstekend bij pasta, in de kwarkspread, bij schapenkaas, in de roerei, als beleg op vers boerenbrood of bij kaas, evenals in de salade marinade. De fantasie kent geen grenzen! Gewoon uitproberen!
Portfolio (5)
... hoog CBD-gehalte en een verlaagd THC-gehalte binnen de wettelijke grenzen. Bij Cbweed Buccinasco kunnen klanten verschillende soorten producten vinden: bloemen, aromatische oliën met CBD, biologische hennepvoeding gecertificeerd van pasta, pesto's, dranken, superfoodproducten voor sporters en anderen, welzijnsproducten voor dieren, wierook en essences voor aromatherapie, biologische cosmetica met...
... vier hoofdlijnen: "Lijn land", "Lijn zee", "Lijn zoet" en "Lijn drank", waarmee we de volledige vraag van de markt naar kwaliteitsproducten uit Sicilië dekken: pesto's, patés, ingelegde producten, specerijen, ansjovis, tonijn, bottarga, crèmes, honing, typische likeuren, ambachtelijke pasta, Siciliaanse arancini, warme gerechten, Siciliaanse cannoli, Siciliaanse brioche, Siciliaanse wijnen, typische Siciliaanse zoetigheden, Siciliaanse olie, enz. Kies voor Kwaliteit, Versheid en Authenticiteit...
België, Herstal
...vlees capelletti, girasoli met porcini,…), verse en voorgegaarde IQF-pasta, voorgegaarde pasta en wij bieden ook voorgegaarde IQF-pasta aan, semi-bereide IQF-producten: cannelloni, lasagne en rolletjes, kant-en-klare sauzen: pesto, bolognese, napolitaanse, carbonara en vier kazen. Onder onze klanten bevinden zich producenten (vers, diepvries of in blik) van kant-en-klare maaltijden, de grote distributie, groothandels of distributeurs, instellingen, restaurantketens en ook restaurants en cateraars.
België, Sint-pieters-leeuw
... en stukjes tomaat, biologische gepelde tomaten, biologische spelt, biologische specerijen, biologische meel, biologische kazen, biologische boter, biologische gedroogde vruchten, biologische peulvruchten, biologische bonen, biologische olijfolie, biologische groenten, biologische olijfolie, biologische linzen, biologische gierst, biologische olijven, biologische gerst, biologische pasta...
Italië, Castiglione Di Sicilia
... voor patisserieën en ijssalons aan te bieden, zoals pesto en pistachecrème, coatings, cacaopoeder, instantcrèmes, pasta-aroma's, poederbases, toppings, biologische amandelolie, pralinés van gedroogd fruit, fruitpasta's en traditionele smaken.
Italië, Bronte
...DOSicily is het perfecte instrument voor commerciële activiteiten zoals ijssalons, patisserieën en restaurants, met een lijst van halffabricaten van pistache en pure pasta voor de bereiding van fantastische pistache-ijsjes, Siciliaanse granita van pistache, pesto's en pistachecrèmes voor verse pasta en heerlijke vullingen. En wat te denken van pistache in al zijn vormen, in de schaal, gepeld...
Frankrijk, Nimes
... uit Toscane, biologische balsamicoazijn uit Modena, ambachtelijke pasta van oude granen of glutenvrij, pesto's en andere bereide sauzen). We bieden ook trainingen aan in olijfolieproeven en het combineren van olijfolie met verschillende keukens, evenals natuurexcursies in olijfgaarden in Italië. Onze openbare website is momenteel niet volledig over ons aanbod.
Italië, Calenzano
...Il Nutrimento, opgericht in 1990, is een productiebedrijf met een grote ambitie: de smaak van oude mediterrane recepten naar de huizen te brengen. Met dit doel biedt het sauzen voor pasta, pesto, gegrilde groenten, groentepasta's en paté voor bruschetta, oliën, olijven en vele andere producten aan die traditionele smaken combineren met een geavanceerd productieproces. De recepten van Il...
Naturaitalia is een kleine online delicatessenwinkel met extra vierge olijfolie, wijn, antipasti-delicatessen, pesto en sauzen voor pasta, rechtstreeks van de producent uit Italië. De twee eigenaren, Orietta en Markus, houden van goed en gezond eten en geven daarom de voorkeur aan een eenvoudige en natuurlijke keuken, rijk aan aromatische groenten en kruiden. De twee stellen extreem hoge eisen...
Italië, Milano
... te garanderen in verschillende sectoren. Tegenwoordig heeft La Pistacchio S.p.A. drie productievestigingen: één gewijd aan smeerbare crèmes, pesto en paté; één gewijd aan de productie van pasta's (pistache, hazelnoot en amandelen) en tenslotte één gewijd aan alle patisserieproducten, zoals nougat, krokante snoepjes of bedekte krokante snoepjes.
...% Italiaanse olijven - Kant-en-klare sauzen (pesto, amatriciana, truffel....) - Mozzarella - Etc Een breed scala aan authentieke Italiaanse producten, geselecteerd en erkend door professionele koks voor de retail, groothandel en Ho.Re.Ca kanalen. Zeg NEE tegen nep Italiaans voedsel! Kies voor een gecertificeerd product!
... Italiaanse hazelnoot Hazelnoot Noce dell'Etna Noce Siciliaanse pijnboompitten Pijnboompitten Finger Lime (citrus caviar) Extra vierge olijfolie Noten in de schaal, gepeld, geschild, in stukjes, in meel, pure pasta en halffabricaten voor ijsbereiding en patisserie, crème en pesto van noten.
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play