Frankrijk, Josselin
...Onze clean-label oplossingen van de Mixeo en Stabeo lijnen, op basis van plantaardige vezels, zijn uw bondgenoten voor uw toepassingen in de bakkerij, banketbakkerij en patisserie. Stabeo vermindert de scheurvorming van uw droge producten en helpt bij het vormen en structureren van uw gevormde producten. Mixeo heeft diverse toepassingen, zoals een vet-mimetic textuur die een vermindering van het vetgehalte mogelijk maakt. Dankzij de grote hoeveelheid vezels die ze bevatten, stellen onze oplossingen u in staat om de vezelinhoud van het eindproduct aanzienlijk te verhogen.
Portfolio (15)
Frankrijk, Paris
Ons bedrijf KYKLOS Green Trade is een Franse onderneming, opgericht in 2021. Wij zijn een entiteit, groothandel gespecialiseerd in voedingsproducten. Wij bieden een breed scala aan oliën, meel en suikers van hoge kwaliteit, bestemd voor professionals in de voedingsindustrie, restauranthouders, bakkers en patissiers. Wij selecteren onze producten zorgvuldig om onze klanten voedingsmiddelen te gara...
Portfolio (15)
Italië, Giuliano
...De Panettone is een van de typische kerstgebakjes bij uitstek. De Panettone Milano is een onmiskenbare klassieker van de Italiaanse ambachtelijke patisserie. De eenvoudigste onder de Panettoni, maar die met de "P" hoofdletter. Rozijnen, gekonfijt fruit en de andere ingrediënten zijn de hoofdrolspelers: samen zorgen ze voor een perfecte combinatie van smaken en aroma's. Code: BOPA01 Gewicht: 750 g...
Portfolio (129)
Spanje, Alhama De Murcia
...In de wereld van de bakkerij speelt het gebruik van verbeteringsmiddelen, concentraten en voorgebakken producten een cruciale rol in de kwaliteit van de eindproducten. Deze ingrediënten verbeteren niet alleen de textuur en smaak van de gebakken producten, maar vergemakkelijken ook het productieproces in de bakkerijen. De verbeteringsmiddelen voor de bakkerij zijn additieven die worden gebruikt...
Portfolio (7)
Frankrijk, L'union
...Voor de ontwikkeling van onze ingrediënten nemen we de uitmuntendheid van ambachtelijke kwaliteit als referentie om een zeer uitgebreid assortiment aan te bieden dat het werk van patissiers vergemakkelijkt en kan voldoen aan de meest veeleisende consumenten. Onze reeks ingrediënten voor de patisserie dekt alle behoeften van het vak: - Bereidingen voor banketbakkersroom (warm of koud) en vullingen...
Portfolio (12)
Italië, Taranto
...Er is voor elk wat wils, in alle vormen. Je tanden in onze koekjes en pralines zetten is de eerste stap naar een smakelijke en bevredigende ervaring. Elk detail is tot in de kleinste puntjes verzorgd, te beginnen met de keuze voor altijd verse en authentieke ingrediënten.
Spanje, A Coruña
...Wij zetten in op traditie, door de typische Galicische zoetigheden te vervaardigen. We beschikken over de beste patissiers die met zorg de meest selecte ingrediënten behandelen. Producten die opvallen door hun sappigheid, smaak en goede conservering, om de meest veeleisende smaakpapillen te verwennen.
Portfolio (5)
Spanje, Puente Genil
...De pestiño is een van de meest traditionele zoetigheden uit Andalusië, al genoemd door Serafin Estébanez Calderón in 1845 in zijn verzameling "Escenas Andaluzas". Ambachtelijk bereid en met respect voor het oude recept van deze heerlijke zoetigheid, gemaakt met edele ingrediënten, zonder toegevoegde conserveermiddelen of kleurstoffen en met de kwaliteitsnormen die een zoetigheid als de pestiño vereist. Een goede pestiño moet onder andere bladerdeegachtig zijn en breken of scheuren bij het proeven. Geniet van een klein genot met onze pestiños en deel ze met uw familie en vrienden.
Portfolio (3)
België, Jette
... als decoratie in de patisserie (taart à la bresilienne) en voor ijs (hoorntjes of ijs à la bresilienne) of als vulling of afwerking voor pralines bestemd voor chocolatiers. Verschillende korrelgroottes zijn beschikbaar, variërend van 1-2 mm voor de fijne bresilienne tot 2,5-4 mm voor de standaard bresilienne. Afhankelijk van de toepassing of de vereiste kan het percentage hazelnoten in het product variëren van 20 tot 70 %.
Bijpassende producten
Braziliaans (praligrain)
Braziliaans (praligrain)
Andere Producten
Nougatine
Nougatine
Portfolio (3)
Frankrijk, Marseille
...Bent u een voedingsprofessional (groothandelaar, distributeur, patissier, restaurateur, groenteboer...) in Frankrijk en op zoek naar amandelpoeder? Amandelpoeder wordt gebruikt in de patisserie (muffins, cakebeslag, cakes). CROC'ELLA amandelpoeder wordt verpakt in de CROC'ELLA productiefaciliteit in Marseille. Ingrediënten: Amandelen. Ambachtelijke productie van gedroogd fruit (gepeld...
Portfolio (145)
Frankrijk, Saint Orens De Gameville
... Voedingswaarden (per 100g): Energie: 2427 kJ / 579 Kcal; Vetten: 39,7 g waarvan verzadigde vetzuren: 23,8 g; Koolhydraten: 45,2 g waarvan Suikers: 44,4 g; Vezels: 3,7 g; Eiwitten: 8,3 g; Zout: 0,21; Netto gewicht: 300g; Bewaren op een koele en droge plaats; THT: 12 maanden Referentie: MELKCHOCOLADE VOOR PATISSERIE...
Portfolio (85)
Frankrijk, Feurs
... en smaken die gebruikt wordt als glazuur, vulling, inclusie en marmering "ripple". Het is een caramel die je kiest op zoek naar een textuur en smaak om het eindproduct te karakteriseren en een sterke identiteit te geven. Mogelijke toepassingen: - IJS - MELKDESSERTS - CHOCOLADE - KOEKJES - PATISSERIE - CHOCOLADE- EN GRANENREPEN - SPECIAAL BIERPRODUCTEN...
Portfolio (6)
Frankrijk, Appietto
...De kastanjecake van de Biscuiterie d'Afa is een onmisbaar product. Sinds decennia staat de kastanje centraal in de Corsicaanse gastronomie. Gemaakt volgens het familierecept, is deze cake zacht en delicaat. Hij kan alleen gegeten worden of perfect gecombineerd worden met een ijsje of een witte kaas. Gewicht: 400 gr Ingrediënten: Amandelen 65%, Suiker, AOP-honing uit Corsica, Glucosestroop. Kan...
Portfolio (118)
Frankrijk, Talant
... Génie op. Hij is ook jurylid in de show "Wie wordt de volgende grote patissier?". De workshop van Christophe Adam benadrukt edele en kenmerkende ingrediënten van de patisserie door middel van een collectie boeken: Citroen, Chocolade... elk werk nodigt je uit om deze elementen opnieuw te ontdekken. Christophe Adam biedt ons 46 recepten rond dit kleine, smakelijke fruit. Je zult ook gasten...
Portfolio (192)
Roemenië, Nicolae Balcescu
...ingrediënten voor banketbakkerij en patisserie...
Portfolio (10)
Italië, Lauro
... zowel geschikt voor het bereiden van heerlijke recepten als voor hartige gerechten. Je kunt ze gebruiken in salades, in yoghurt, en bij de bereiding van zoete en hartige bakproducten. Ze zijn geweldig voor het ontbijt, bijvoorbeeld toegevoegd aan yoghurt, maar ook heerlijk om gewoon als snack te eten. Tot slot worden ze veel gebruikt in de patisserie: de keuze aan desserts die met amandelen gemaakt kunnen worden is echt breed, aangezien ze een van de belangrijkste ingrediënten zijn voor het maken van koekjes, gebak en taarten.
Portfolio (10)
Nederland, Boxtel
... pops. Je kunt de fondant ook gebruiken voor het schrijven en fijne decoratie. Ingrediënten: Zwarte Suiker (EU oorsprong), glucosestroop, water, stabilisator E471, citroenzuur E330, conserveermiddel E202, kleurstof E104, E124, E133. Heldere Blauwe Suiker (EU oorsprong), glucosestroop, water, stabilisator E471, citroenzuur E330, conserveermiddel E202, kleurstof E133. Heldere Groene Suiker (EU oorsprong...
Portfolio (10)
Italië, Belpasso
...Een zoete traktatie om op te knabbelen. Bereid met geselecteerde ingrediënten en volgens de ambachtelijke traditie. Een eenvoudig maar onweerstaanbaar recept. Ook beschikbaar in andere varianten: pistache, amandel, amandelen en gekonfijte sinaasappel. Ook beschikbaar voor de patisserie-lijn, in bulk.
Portfolio (9)
Frankrijk, Gennevilliers
... conserveermiddelen, in overeenstemming met de geldende regelgeving. Dominante noot: Frisheid gebracht door de ananas en exotische smaak gebracht door de kokosnoot. Ingrediënten: Ananas 30%, Kokosnoot 30%, Suiker 40% Textuur: confituur met knapperige stukjes kokosnoot. Proefadvies: op brood, gebak, yoghurt of kwark, patisserie.
Portfolio (9)
Duitsland, Osnabrück
... mengsel in de Frozen Yogurt machine doen. Ingrediënten: Suiker, dextrose, yoghurtpoeder, maltodextrine, fructose, citroenzuur, emulgator E 471, carboxymethylcellulose, natuurlijk aroma Allergenen: Melk en melkproducten Voor bereiding in de ijsbereiding en voor gebruik in de patisserie. Alleen voor commerciële verwerking. Niet goedgekeurd voor directe verkoop. Als grootafnemer vanaf 36 dozen stellen wij aparte staffelprijzen voor u op.
Portfolio (10)
Frankrijk, Carpentras
...Donkere 55% COCOA Een zeer goed uitgebalanceerde chocolade voor gebruik in patisserie; hoewel sommigen het gewoon lekker vinden om erin te bijten! De lichte intensiteit maakt het een ideale chocolade om de jongere generatie kennis te laten maken met pure chocolade! INGREDIËNTEN: 0 KAN SPOREN VAN NOTEN, GLUTEN EN MELK BEVATTEN. Bewaren op een droge en koele plaats, tussen 15 en 18°C.
Portfolio (26)
België, Ghislengien
...Ingrediënten : - Melkchocolade (suiker, cacaoboter, volle melkpoeder, cacaomassa, emulgator: sojalecithine, natuurlijke vanille-aroma) - Gehydrogeneerde plantaardige oliën - Nougat (suiker, glucosestroop, amandelen, honing, cacaoboter, aardappelzetmeel, eiwit, natuurlijke vanille-extract) - Hazelaars - Kan sporen van melk, gluten, eieren, soja en noten bevatten.
Duitsland, Raesfeld
...In onze patisserie bieden wij u chocolade van melk tot puur, gevuld of met een bijzondere aroma. In ambachtelijke productie en alleen met geselecteerde ingrediënten creëren wij verfijnde Ook pralines en truffels worden bij ons vers gemaakt. Zo ontstaan zoete meesterwerken die overtuigen met aandacht voor detail en creativiteit. Fijne lekkernijen worden voorzichtig uit natuurlijke grondstoffen in...
Portfolio (2)
Frankrijk, Yssingeaux
...Lid van de Nactarome-groep en merk van de Groupe Nactis Flavours, Sevarome is gespecialiseerd in het ontwerp en de productie van voedingsaroma's, bereidingen van noten, aromatische ingrediënten, maar ook van texturizers, stabilisatoren en voedingskleurstoffen, voor de voedingssector en de voedingsindustrie van zoetwaren. Sevarome werkt zowel voor de sectoren van de Bakkerij-Patisserie, als de...
Portfolio (55)
Italië, Guardiagrele
Opgericht in 2011 in Abruzzo, Italië, is Promix Srl een referentiepunt in de sector van halffabricaten voor bakkerij, patisserie en pizzeria, waarbij ambachtelijke traditie en technologische innovatie worden gecombineerd om producten van superieure kwaliteit te bieden. Onze halffabricaten zijn ontwikkeld met een ethische benadering, waarbij natuurlijke en duurzame ingrediënten worden gebruikt...
Portfolio (91)
Spanje, Sevilla
Groothandelaar in Andalusië van Empanada-schijven van het merk Los Reyunos en Dulce de Leche. Los Reyunos is een toonaangevend bedrijf in de productie van allerlei soorten bakkerij-, patisserie- en banketproducten, op ambachtelijke wijze gemaakt met gezonde ingrediënten. Onder hun meest gevraagde producten bevinden zich de Empanadilla-schijven, ook wel Obleas voor Empanadillas genoemd. Deze...
Portfolio (6)
Italië, Bistagno
Giuso een eeuw van Innovatie. Productie en verkoop van producten, ingrediënten, halffabricaten en voedingsmiddelen voor ijssalons, patisserie en bakkerijen: Italiaanse ijs, room, gekonfijt fruit, candied fruit, jam, confituren, amarena. De Missie: Ingrediënten en halffabricaten produceren voor ambachtslieden en kleine industrieën, door constante zoektocht naar innovatieve oplossingen en met als doel de totale tevredenheid van de eindklant.
Frankrijk, Caden
... meters afstand van de familie-molen zijn gevestigd, waar onze activiteit is begonnen. PANEMEX wordt erkend als de specialist in smaak-, visuele en nutritionele smaakmakers voor bakproducten, gebak en patisserie. Onze smaakmakers zijn beschikbaar in conventionele of biologische varianten (AB Ecocert-certificering): graanvlokken, groentevlokken, gedroogd fruit, natuurlijke/gouden/getoaste...
Spanje, Les Cabanyes
Servei Dolç is een bedrijf dat zich richt op de verkoop en distributie van voedingsproducten van gemiddelde en hoge kwaliteit, voornamelijk gericht op de patisserie, bakkerij en horeca, zowel grondstoffen en bereidingen voor de vervaardiging van producten, als afgewerkte producten, altijd met een uitstekende service. Het bedrijf verkoopt en distribueert ook ingrediënten voor de ijsbereiding en...
België, Moen
...Door langdurige relaties met onze leveranciers en klanten te onderhouden, zijn we in staat om de beste kwaliteit aan de eindconsument te bieden. Koekjes Bossuyt werd in 1983 opgericht door de familie Bossuyt in Roeselare. Deze familie begon met het maken van brood en gebak. Het brood en de patisserie werden al snel verlaten. Dankzij overnames in de koekjessector heeft het bedrijf zijn groei...
Portfolio (24)
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play