Frankrijk, Josselin
...Onze clean-label oplossingen van de Mixeo en Stabeo lijnen, op basis van plantaardige vezels, zijn uw bondgenoten voor uw toepassingen in de bakkerij, banketbakkerij en patisserie. Stabeo vermindert de scheurvorming van uw droge producten en helpt bij het vormen en structureren van uw gevormde producten. Mixeo heeft diverse toepassingen, zoals een vet-mimetic textuur die een vermindering van het vetgehalte mogelijk maakt. Dankzij de grote hoeveelheid vezels die ze bevatten, stellen onze oplossingen u in staat om de vezelinhoud van het eindproduct aanzienlijk te verhogen.
Portfolio (15)
Frankrijk, Paris
Ons bedrijf KYKLOS Green Trade is een Franse onderneming, opgericht in 2021. Wij zijn een entiteit, groothandel gespecialiseerd in voedingsproducten. Wij bieden een breed scala aan oliën, meel en suikers van hoge kwaliteit, bestemd voor professionals in de voedingsindustrie, restauranthouders, bakkers en patissiers. Wij selecteren onze producten zorgvuldig om onze klanten voedingsmiddelen te gara...
Portfolio (15)
Frankrijk, L'union
...Voor de ontwikkeling van onze ingrediënten nemen we de uitmuntendheid van ambachtelijke kwaliteit als referentie om een zeer uitgebreid assortiment aan te bieden dat het werk van patissiers vergemakkelijkt en kan voldoen aan de meest veeleisende consumenten. Onze reeks ingrediënten voor de patisserie dekt alle behoeften van het vak: - Bereidingen voor banketbakkersroom (warm of koud) en vullingen...
Portfolio (12)
Frankrijk, Marseille
...Bent u een voedingsprofessional (groothandelaar, distributeur, patissier, restaurateur, groenteboer...) in Frankrijk en op zoek naar amandelpoeder? Amandelpoeder wordt gebruikt in de patisserie (muffins, cakebeslag, cakes). CROC'ELLA amandelpoeder wordt verpakt in de CROC'ELLA productiefaciliteit in Marseille. Ingrediënten: Amandelen. Ambachtelijke productie van gedroogd fruit (gepeld...
Portfolio (145)
Frankrijk, Saint Orens De Gameville
... Voedingswaarden (per 100g): Energie: 2427 kJ / 579 Kcal; Vetten: 39,7 g waarvan verzadigde vetzuren: 23,8 g; Koolhydraten: 45,2 g waarvan Suikers: 44,4 g; Vezels: 3,7 g; Eiwitten: 8,3 g; Zout: 0,21; Netto gewicht: 300g; Bewaren op een koele en droge plaats; THT: 12 maanden Referentie: MELKCHOCOLADE VOOR PATISSERIE...
Portfolio (85)
Frankrijk, Feurs
... en smaken die gebruikt wordt als glazuur, vulling, inclusie en marmering "ripple". Het is een caramel die je kiest op zoek naar een textuur en smaak om het eindproduct te karakteriseren en een sterke identiteit te geven. Mogelijke toepassingen: - IJS - MELKDESSERTS - CHOCOLADE - KOEKJES - PATISSERIE - CHOCOLADE- EN GRANENREPEN - SPECIAAL BIERPRODUCTEN...
Portfolio (6)
Frankrijk, Appietto
...De kastanjecake van de Biscuiterie d'Afa is een onmisbaar product. Sinds decennia staat de kastanje centraal in de Corsicaanse gastronomie. Gemaakt volgens het familierecept, is deze cake zacht en delicaat. Hij kan alleen gegeten worden of perfect gecombineerd worden met een ijsje of een witte kaas. Gewicht: 400 gr Ingrediënten: Amandelen 65%, Suiker, AOP-honing uit Corsica, Glucosestroop. Kan...
Portfolio (118)
Frankrijk, Talant
... Génie op. Hij is ook jurylid in de show "Wie wordt de volgende grote patissier?". De workshop van Christophe Adam benadrukt edele en kenmerkende ingrediënten van de patisserie door middel van een collectie boeken: Citroen, Chocolade... elk werk nodigt je uit om deze elementen opnieuw te ontdekken. Christophe Adam biedt ons 46 recepten rond dit kleine, smakelijke fruit. Je zult ook gasten...
Portfolio (192)
Frankrijk, Gennevilliers
... conserveermiddelen, in overeenstemming met de geldende regelgeving. Dominante noot: Frisheid gebracht door de ananas en exotische smaak gebracht door de kokosnoot. Ingrediënten: Ananas 30%, Kokosnoot 30%, Suiker 40% Textuur: confituur met knapperige stukjes kokosnoot. Proefadvies: op brood, gebak, yoghurt of kwark, patisserie.
Portfolio (9)
Frankrijk, Carpentras
...Donkere 55% COCOA Een zeer goed uitgebalanceerde chocolade voor gebruik in patisserie; hoewel sommigen het gewoon lekker vinden om erin te bijten! De lichte intensiteit maakt het een ideale chocolade om de jongere generatie kennis te laten maken met pure chocolade! INGREDIËNTEN: 0 KAN SPOREN VAN NOTEN, GLUTEN EN MELK BEVATTEN. Bewaren op een droge en koele plaats, tussen 15 en 18°C.
Portfolio (26)
Frankrijk, Yssingeaux
...Lid van de Nactarome-groep en merk van de Groupe Nactis Flavours, Sevarome is gespecialiseerd in het ontwerp en de productie van voedingsaroma's, bereidingen van noten, aromatische ingrediënten, maar ook van texturizers, stabilisatoren en voedingskleurstoffen, voor de voedingssector en de voedingsindustrie van zoetwaren. Sevarome werkt zowel voor de sectoren van de Bakkerij-Patisserie, als de...
Portfolio (55)
Frankrijk, Caden
... meters afstand van de familie-molen zijn gevestigd, waar onze activiteit is begonnen. PANEMEX wordt erkend als de specialist in smaak-, visuele en nutritionele smaakmakers voor bakproducten, gebak en patisserie. Onze smaakmakers zijn beschikbaar in conventionele of biologische varianten (AB Ecocert-certificering): graanvlokken, groentevlokken, gedroogd fruit, natuurlijke/gouden/getoaste...
Frankrijk, Montauroux
... te investeren in apparatuur en veel tijd te verliezen in het ontwikkelen van recepten, neem contact met ons op. Wij zullen uw productie-eenheid zijn en de producten maken volgens uw specificaties. - U heeft al een biscuitfabriek of patisserie en wilt uw productassortiment uitbreiden, omdat u niet de tijd of de juiste machines heeft, wij hebben een breed scala aan machines met verschillende...
Portfolio (43)
Frankrijk, Libourne
... brood en geroosterde hazelnoten. De infusie kan worden gedaan met theebenodigdheden (infusiebol, theepot, filters) of met koffiebenodigdheden (piston, filter, v60, chemex). De dranken kunnen warm of koud worden geconsumeerd. BIBO verkoopt zijn gebrande ingrediënten met de mogelijkheid tot maatwerk. Het gebruik is niet beperkt tot dranken en kan ook in de keuken, bakkerij, patisserie, als condiment...
Portfolio (15)
Frankrijk, Beaune
... verwennen. Het merk Flavors & Chefs® is opgericht voor professionals in de bakkerij/patisserie voor export en heeft als doel hoogwaardige ingrediënten aan te bieden die zijn afgestemd op de behoeften van de meest veeleisende professionals. We bieden een assortiment aan van bijna 500 referenties dat voortdurend wordt aangevuld met nieuwe producten: aroma's, kleurstoffen, alcoholen, chocolade, gedroogd...
Frankrijk, la Trinité
... dranken, patisserie, chocolade, waters uit de wereld, koffie en koffiezetapparaten, charcuterie, echte hoogwaardige parmaham. Wij staan tot uw beschikking voor advies en eventuele afspraken op uw gemak. Levering: villa's, jachten, privéjets, luxe cruises.
Portfolio (3)
Frankrijk, Roeschwoog
... die je wilt, wij maken een op maat gemaakte geschenkdoos! - Daarnaast vind je alle ingrediënten, eetbare decoraties en delicatessenproducten om de heerlijke Bredele te maken: honing, jam, meel, specerijen, bakhulp, fondant, marsepein, eetbare decoratie, ongezuurde vellen... - En natuurlijk al het materiaal voor je Bredele: meer dan 500 modellen uitsteekvormpjes, een complete reeks bakvormen, platen, frames, ringen en keukengerei voor de dagelijkse patisserie. - Maar ook: aardewerken vormen uit Soufflenheim (kougelhopf, langhopf, terrines...), een selectie van receptenboeken uit de Elzas, enz.
Frankrijk, Rouen
...hout als elektriciteit werken. - Bakkerijkneders met een schuine as, spiralen of met een zelfkantelende kuip. - Handmatige of hydraulische deegsnijders. - Vormmachines. - Patisserie-rollerbanken. - Mixers en mengmachines. - Patisserie- en pizzaovens. Wij verkopen ook de grondstoffen en ingrediënten die nodig zijn voor de productie in de bakkerij en patisserie. Daarnaast verkopen wij accessoires en vervangingsonderdelen. Onze producten worden zeer gewaardeerd door onze klanten die al meer dan 15 jaar op ons vertrouwen.
Frankrijk, Buc
Het huis Léonie combineert op meesterlijke wijze de oudste tradities van de Indiase patisserie met de wereldwijd erkende Franse knowhow. De meester-patissiers van het huis - afkomstig van elite-instellingen in Frankrijk - werken samen met de beste Indiase chefs om verfijnde recepten te ontwikkelen met unieke smaken, voortkomend uit een perfecte fusie van de meest nobele ingrediënten van deze twee...
... -accessoires, messen, snijgereedschap, specerijen en ingrediënten, opslag en handling, verpakkingen en etikettering, werkkleding… De aangeboden benodigdheden zijn verbruiksartikelen voor al onze klanten die de "voedingssector" vormen, waaronder slagerij, charcuterie, catering, viswinkel, zuivel, patisserie, bakkerij, chocolatier, groentewinkel, delicatessen, detailhandel, enz.
Frankrijk, Eragny
... glutenvrije, biologische en veganistische patisserielaboratorium dat gespecialiseerd is in de "cookie". Onze wens is om u een nieuwe manier van voeding aan te bieden, gezonder, evenwichtiger en geschikt voor iedereen. Bij La Cookiserie maken we uitsluitend biologische, veganistische en glutenvrije patisserie. De 5 allergenen die verboden zijn in glutenvrije voeding (tarwe, gerst, rogge, haver, triticale...
Frankrijk, Angers Cedex 2
...Distributeur in Frankrijk en export van snoepgoed. (snoepjes, nougat, praline, ambachtelijke lolly's, Amerikaanse drop, gedroogd fruit). Ingrediënten voor de productie van gekookte suiker en nougat, patisserie. Productassortiment voor specialisten in snoepgoed. Groot merk. Plastic en papieren verpakkingen. (polypropyleen zakken, cellofaan, papier, buis of granita fles, rietje). Granita producten.
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play