Italië, Giuliano
...De Panettone is een van de typische kerstgebakjes bij uitstek. De Panettone Milano is een onmiskenbare klassieker van de Italiaanse ambachtelijke patisserie. De eenvoudigste onder de Panettoni, maar die met de "P" hoofdletter. Rozijnen, gekonfijt fruit en de andere ingrediënten zijn de hoofdrolspelers: samen zorgen ze voor een perfecte combinatie van smaken en aroma's. Code: BOPA01 Gewicht: 750 g...
Portfolio (129)
Italië, Taranto
...Er is voor elk wat wils, in alle vormen. Je tanden in onze koekjes en pralines zetten is de eerste stap naar een smakelijke en bevredigende ervaring. Elk detail is tot in de kleinste puntjes verzorgd, te beginnen met de keuze voor altijd verse en authentieke ingrediënten.
Italië, Lauro
... zowel geschikt voor het bereiden van heerlijke recepten als voor hartige gerechten. Je kunt ze gebruiken in salades, in yoghurt, en bij de bereiding van zoete en hartige bakproducten. Ze zijn geweldig voor het ontbijt, bijvoorbeeld toegevoegd aan yoghurt, maar ook heerlijk om gewoon als snack te eten. Tot slot worden ze veel gebruikt in de patisserie: de keuze aan desserts die met amandelen gemaakt kunnen worden is echt breed, aangezien ze een van de belangrijkste ingrediënten zijn voor het maken van koekjes, gebak en taarten.
Portfolio (10)
Italië, Belpasso
...Een zoete traktatie om op te knabbelen. Bereid met geselecteerde ingrediënten en volgens de ambachtelijke traditie. Een eenvoudig maar onweerstaanbaar recept. Ook beschikbaar in andere varianten: pistache, amandel, amandelen en gekonfijte sinaasappel. Ook beschikbaar voor de patisserie-lijn, in bulk.
Portfolio (9)
Italië, Guardiagrele
Opgericht in 2011 in Abruzzo, Italië, is Promix Srl een referentiepunt in de sector van halffabricaten voor bakkerij, patisserie en pizzeria, waarbij ambachtelijke traditie en technologische innovatie worden gecombineerd om producten van superieure kwaliteit te bieden. Onze halffabricaten zijn ontwikkeld met een ethische benadering, waarbij natuurlijke en duurzame ingrediënten worden gebruikt...
Portfolio (91)
Italië, Bistagno
Giuso een eeuw van Innovatie. Productie en verkoop van producten, ingrediënten, halffabricaten en voedingsmiddelen voor ijssalons, patisserie en bakkerijen: Italiaanse ijs, room, gekonfijt fruit, candied fruit, jam, confituren, amarena. De Missie: Ingrediënten en halffabricaten produceren voor ambachtslieden en kleine industrieën, door constante zoektocht naar innovatieve oplossingen en met als doel de totale tevredenheid van de eindklant.
Italië, Roma
AMBACHTELIJKE CHOCOLADE IN ROME De patisserie Hansel en Gretel behoort tot de beste ambachtelijke patisserieën in Rome voor handgemaakte chocolade. De volledig ambachtelijke productie van de chocolade is herkenbaar aan de verfijning en kwaliteit van de gebruikte ingrediënten, de onregelmatigheid van hun vorm en de gedurfde combinaties die zijn gekozen. Elke klant die op zoek is naar ambachtelijke chocolade in Rome zal aan al zijn wensen worden voldaan.
Portfolio (2)
... bewezen elk element steeds beter te kunnen afstemmen, van de rijkdom en echtheid van de ingrediënten tot de praktische verpakking, en zo onmiskenbare syntheses van traditie, smaak en kwaliteit te creëren die elk van zijn producten praktisch uniek maken: een zoete genot om te delen met de dierbaarste mensen.
Italië, Monchiero
...stukjes, hazelnootpasta) Spreads met 55% hazelnoten en slechts 3 andere ingrediënten: suiker, cacao (of melk) en vanille. Hazelnootgebak (hazelnoten, suiker, eieren) Chocolade en bonbons in combinatie met hazelnoten. Pralines, tabletten, tabletten met hele hazelnoten, paaseieren. We kunnen verpakkingen leveren die geschikt zijn voor de detailhandel of grotere formaten voor patisserieën en ijssalons. Voor aanzienlijke hoeveelheden is het mogelijk om de recepten aan te passen aan de wensen van de klant.
Portfolio (3)
... de band met de klant zijn en blijven een groot sterk punt dat de continuïteit van deze relatie waarborgt. De specialiteit is de heerlijke, smakelijke taart. Pasticceria Pierrot biedt verschillende producten aan die zijn gemaakt met ingrediënten van hoge kwaliteit: regionale zoetigheden, bruidstaarten en communietaarten, buffetgebak, verse en droge patisserie, verjaardagstaarten, zoete patisserie.
Italië, Caltagirone
De bar-patisserie Zagara is de juiste keuze voor wie heerlijke zoetigheden wil, bereid met eerlijke ingrediënten. Taarten voor ceremonies, buffetpatisserie en nog veel meer, voor elk type evenement. We verkopen onze typische Siciliaanse producten in Italië en het buitenland: Amandelgebak, kleurige koekjes, ambachtelijke koekjes en nog veel meer. We bieden cateringdiensten voor ceremonies aan en stellen ook producten van de traiteur voor. Kom genieten van onze Apericena met vrienden, je vindt altijd vriendelijkheid en professionaliteit aan je zijde. Bezoek de website en boek je evenement!
Italië, Brescia
... de ingrediënten en aan de verschillende voedingsbehoeften: er zijn namelijk ook snacks beschikbaar die glutenvrij, veganistisch, palmolievrij, biologisch, niet gefrituurd en gezond zijn, geschikt voor iedereen. Op de e-commerce site is het mogelijk om een enkel artikel of spaarboxen aan te schaffen, handig om voorraad van producten tegen een gereduceerde prijs in te slaan. Onder de producten van...
Portfolio (10)
... naar een clean label dat de smaakbeleving niet benadeelt. We letten op de behoeften van onze klanten en de nieuwe trends op de markt. We bieden oplossingen voor het ontbijt, voor cafés, patisserieën, bakkerijen, de HoReCa-sector en foodservice. We zijn aanwezig in het gespecialiseerde en farmaceutische kanaal. We kunnen ook private label producten produceren. We besteden tijd en middelen aan onderzoek en ontwikkeling om snel in te spelen op de voortdurende innovaties in ingrediënten en processen. Made in Italy - glutenvrij.
Portfolio (10)
... van verse, authentieke en hoogwaardige ingrediënten. Daarnaast maakt Panificio Quartararo monumentale taarten en taarten van suikerpasta voor verjaardagen en speciale evenementen, maar ook klassieke taarten zoals Siciliaanse cassata, setteveli, talloze soorten mousse en we hebben ook een ambachtelijke ijssalon.
Italië, Gallarate
... patisserie-specialiteiten. IRCA biedt een verscheidenheid aan preparaten voor speciale broden en garandeert de productie van eindproducten van uitzonderlijke kwaliteit. Bijzondere aandacht is besteed aan de geur en smaak van de verschillende soorten brood die worden verkregen. Bij de vervaardiging van elk van deze preparaten hebben we zorgvuldig en met veel kennis de ingrediënten gekozen en gecombineerd die het beste samenkomen om simpelweg unieke en onnavolgbare smaken en geuren te creëren. Het bedrijf heeft de ISO EN9001-certificering behaald en exporteert zijn producten naar meer dan 70 landen.
Italië, Casalpusterlengo
Le Officine Culinarie zijn ontstaan uit een decennium van gevestigde ervaring in de klassieke Italiaanse horeca, met de missie om buitenlandse klanten de kwaliteit van grondstoffen, de creativiteit van de patisserie en de authenticiteit van het Italiaanse handwerk te delen. Het uitgangspunt van Le Officine Culinarie is een uitgebreide zoektocht en selectie van ingrediënten en zoetwaren, ontleend...
Italië, Acireale
... ingrediënten uit ons prachtige gebied en in hun vakkundige ambachtelijke verwerking, die ons is doorgegeven door de oudste Siciliaanse patissiers. We zijn voortdurend bezig om versheid, kwaliteit en smaak te waarborgen, essentiële kenmerken die alleen een zorgvuldige en minutieuze verwerking van het product kan garanderen: van de selectie van de ingrediënten tot het kneden, en tot de bereiding, we...
Italië, Como
... onderhouden. Panettone Baj ondergaat een langzaam mengproces en is pas klaar om te worden gebakken in een oven op lage temperatuur na de juiste rustperiode. Het resultaat is een natuurlijke en zachte panettone, met rozijnen en gekonfijt fruit van binnen, die de geur en smaak van zijn uitzonderlijke ingrediënten lange tijd behoudt, zonder toevoeging van conserveermiddelen of chemische additieven...
Italië, Potenza
... vroeger worden gemaakt, met bijzondere aandacht voor de keuze van eenvoudige en natuurlijke ingrediënten, die strikt in een houtoven worden gebakken. Zo komen deze oude smaken van de Lucaanse tafel tot leven. Een verhaal dat van generatie op generatie wordt doorgegeven, een liefde voor het vak, een levenskeuze.
Italië, Gambolò
Wij produceren diepgevroren brioche van hoge kwaliteit, geschikt voor de meest verfijnde smaken. Brioche Regina profiteert niet alleen van de jarenlange ervaring van de oprichter in de patisserie, maar ook van zorgvuldig geselecteerde ingrediënten en de meest geavanceerde machines. Deze combinatie van technologie en ambachtelijke patisserie heeft geleid tot een product met uitzonderlijke normen...
Italië, Asolo
... te waarborgen. We houden de opslagruimtes in verschillende temperatuur- en vochtigheidscondities voor de verschillende ingrediënten. Heerlijkheid betekent voor ons veel meer dan alleen een aangename smaak. Het betekent dingen goed doen, met zorg en aandacht: van de selectie en controle van de ingrediënten, strikt GMO-vrij, tot de veiligheid en opleiding van onze medewerkers, van aandacht voor het milieu tot de vernieuwing van de installaties en de verwerkingsmethoden.
Italië, Piacenza
... cadeauverpakkingen. De Pasticceria Falicetto is opgericht in 1985 dankzij de intuïtie van Aldo Scaglia, een jonge patissier uit Piemonte die naar Piacenza verhuisde. In de dagelijks gebakken producten, die zijn bereid volgens de tradities van de haute patisserie, wordt veel passie en fantasie gestoken, evenals een constante aandacht voor de ingrediënten. De beste cacaobonen uit Venezuela, Bolivia en het eiland Sao Thome worden geselecteerd om te worden verwerkt en gecombineerd met amandelen of hazelnoten, waardoor een chocolade ontstaat die een zoete gewoonte is geworden voor alle Piacentini.
Italië, Pescina
Welkom op onze zoete site, waar u de kans krijgt om producten voor het decoreren van zoetigheden en taarten, apparatuur voor cake design en sugar art, ingrediënten voor verjaardagstaarten en patisserie en nog veel meer aan te schaffen. Winkel speciaal voor de verkoop van: sugar art, cake design, fondant, confetti, patisserie, taart, verjaardagstaart, taartdecoraties, zoete recepten, chocolade...
... bestaat uit een paar eenvoudige ingrediënten zoals eiwit, suiker en amandelen. Kom langs of bezoek onze website www.la-scorzetta.it om de scorzette aan te schaffen, het recept van Vincenzo Zito te ontdekken of om de hele haute patisserie van patisserie l'Orchidea te bekijken.
... nationale grondgebied door middel van een zorgvuldige zoektocht naar de beste kwaliteit en authenticiteit.” In de afgelopen jaren heeft een zorgvuldige zoektocht en verwerving van typische Apulische producten, die gemeen hebben dat ze zijn gemaakt van ingrediënten van de hoogste kwaliteit, geleid tot de creatie van een rijk Productcatalogus, die voldoet aan de eisen van de meest veeleisende smaken...
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play