Frankrijk, Montauroux
... te investeren in apparatuur en veel tijd te verliezen in het ontwikkelen van recepten, neem contact met ons op. Wij zullen uw productie-eenheid zijn en de producten maken volgens uw specificaties. - U heeft al een biscuitfabriek of patisserie en wilt uw productassortiment uitbreiden, omdat u niet de tijd of de juiste machines heeft, wij hebben een breed scala aan machines met verschillende...
Portfolio (43)
...AGROARTESANAL is een bakkerij en patisserie die ook andere bedrijven in Europa van dienst is. Wij vervaardigen traditionele Portugese zoetigheden, zoals de beroemde "Pastéis de Nata", de klassieke "Travesseiros de Sintra" en vele verschillende koekjes en taarten, gemaakt met amandelen, suikerriet, olijfolie, honing en andere traditionele Portugese ingrediënten. Wij brengen de unieke smaken van Portugal naar uw bedrijf en garanderen de superieure kwaliteit van onze biologische producten. Neem contact met ons op!
Duitsland, München
... bakwaren, ook voor patisserie en banketbakkerijen. INFUSIES: Natuurlijke plantenextracten zonder toevoegingen, bijv. gember, hibiscus, oregano. Ons aanbod is uitsluitend gericht op industriële klanten. Minimale bestelhoeveelheden: Purees: 200 kg in vat; Extracten: 50 kg in kan. Baobab: vanaf 100 kg; Plantaardige grondstoffen: per pallet.
Portfolio (9)
Italië, Roma
AMBACHTELIJKE CHOCOLADE IN ROME De patisserie Hansel en Gretel behoort tot de beste ambachtelijke patisserieën in Rome voor handgemaakte chocolade. De volledig ambachtelijke productie van de chocolade is herkenbaar aan de verfijning en kwaliteit van de gebruikte ingrediënten, de onregelmatigheid van hun vorm en de gedurfde combinaties die zijn gekozen. Elke klant die op zoek is naar ambachtelijke chocolade in Rome zal aan al zijn wensen worden voldaan.
Portfolio (2)
Frankrijk, Libourne
... brood en geroosterde hazelnoten. De infusie kan worden gedaan met theebenodigdheden (infusiebol, theepot, filters) of met koffiebenodigdheden (piston, filter, v60, chemex). De dranken kunnen warm of koud worden geconsumeerd. BIBO verkoopt zijn gebrande ingrediënten met de mogelijkheid tot maatwerk. Het gebruik is niet beperkt tot dranken en kan ook in de keuken, bakkerij, patisserie, als condiment...
Portfolio (15)
... bewezen elk element steeds beter te kunnen afstemmen, van de rijkdom en echtheid van de ingrediënten tot de praktische verpakking, en zo onmiskenbare syntheses van traditie, smaak en kwaliteit te creëren die elk van zijn producten praktisch uniek maken: een zoete genot om te delen met de dierbaarste mensen.
België, Seneffe
Opgericht in 2007 door de Bakels-groep (sinds 1904), is BAKBEL een Belgische KMO die gespecialiseerd is in de productie van fruitgebaseerde ingrediënten, speciaal ontwikkeld voor de fijne patisserie en ambacht, maar ook voor de horeca. Het assortiment omvat alle soorten technische glazuren (koud, warm, chocolade, spray), hoogwaardige fruitvullingen, waterbasiscrèmes (zonder ei of melk), jam...
Portfolio (9)
Italië, Monchiero
...stukjes, hazelnootpasta) Spreads met 55% hazelnoten en slechts 3 andere ingrediënten: suiker, cacao (of melk) en vanille. Hazelnootgebak (hazelnoten, suiker, eieren) Chocolade en bonbons in combinatie met hazelnoten. Pralines, tabletten, tabletten met hele hazelnoten, paaseieren. We kunnen verpakkingen leveren die geschikt zijn voor de detailhandel of grotere formaten voor patisserieën en ijssalons. Voor aanzienlijke hoeveelheden is het mogelijk om de recepten aan te passen aan de wensen van de klant.
Portfolio (3)
Spanje, Barakaldo
Bakkerij en patisserie in Baracaldo, dagelijkse eigen productie van allerlei soorten brood en ambachtelijke taarten met de beste ingrediënten. Dagelijks gebakken broden, met de beste ingrediënten, zodat je kunt genieten van de authentieke smaak van goed brood. Taarten, seizoensgebonden taarten, kersttaarten, Valentijnstaarten, verjaardagstaarten... Verzoet de belangrijke momenten van je leven of maak een gewone dag speciaal met onze ambachtelijke zoetigheden.
Spanje, Leganés
...chocoladelussen, marietas,… Al onze producten worden gemaakt met 100% plantaardige margarines en ingrediënten van de hoogste kwaliteit. Zo bereiken we een uniek en heerlijk resultaat. We gebruiken grondstoffen van de hoogste kwaliteit. We selecteren zorgvuldig elke grondstof voor een onnavolgbaar resultaat. Fabrikant van Bladerdeeg in Madrid. Exquisite smaak, ambachtelijk bereid. Patisserie in Madrid...
Frankrijk, Beaune
... verwennen. Het merk Flavors & Chefs® is opgericht voor professionals in de bakkerij/patisserie voor export en heeft als doel hoogwaardige ingrediënten aan te bieden die zijn afgestemd op de behoeften van de meest veeleisende professionals. We bieden een assortiment aan van bijna 500 referenties dat voortdurend wordt aangevuld met nieuwe producten: aroma's, kleurstoffen, alcoholen, chocolade, gedroogd...
België, Beerse
...COLAC is een fabrikant/producteur van ingrediënten voor ijs, chocolade-, karamel- en fruitbereidingen. Colac is actief in de sector van ijs en sorbets, patisserie en koekjes, en zuivelproducten. De producten van Colac zijn te vinden in oplossingen voor yoghurt, ijs, desserts en meer.
België, MANAGE
...DAWN FOODS BELGIUM biedt een breed scala aan hoogwaardige en innovatieve producten: bakmixen, vullingen, stabilisatoren voor room en mousses, fruitbereidingen, glazuren, coatings, chocolade, aroma's, ingrediënten voor ijs, toppings en decoraties. DAWN FOODS BELGIUM is een van de leiders in de BVP-sector (Bakkerij, Banketbakkerij, Patisserie) in Europa en ontwikkelt zijn activiteiten via vier belangrijke markten: de ambachtelijke patisserie, de horeca, de ijsbereiding en de industrie.
... de band met de klant zijn en blijven een groot sterk punt dat de continuïteit van deze relatie waarborgt. De specialiteit is de heerlijke, smakelijke taart. Pasticceria Pierrot biedt verschillende producten aan die zijn gemaakt met ingrediënten van hoge kwaliteit: regionale zoetigheden, bruidstaarten en communietaarten, buffetgebak, verse en droge patisserie, verjaardagstaarten, zoete patisserie.
Italië, Caltagirone
De bar-patisserie Zagara is de juiste keuze voor wie heerlijke zoetigheden wil, bereid met eerlijke ingrediënten. Taarten voor ceremonies, buffetpatisserie en nog veel meer, voor elk type evenement. We verkopen onze typische Siciliaanse producten in Italië en het buitenland: Amandelgebak, kleurige koekjes, ambachtelijke koekjes en nog veel meer. We bieden cateringdiensten voor ceremonies aan en stellen ook producten van de traiteur voor. Kom genieten van onze Apericena met vrienden, je vindt altijd vriendelijkheid en professionaliteit aan je zijde. Bezoek de website en boek je evenement!
Griekenland, Sitia
Het bedrijf Sitiaanse Zoetigheden Aretousa O.E. is gevestigd in Sitia en bereidt traditionele Kretenzische zoetigheden en bakkerijproducten uitsluitend met natuurlijke ingrediënten en recepten die de Kretenzische traditionele patisserie levend houden. Kalitsounia, krokante koekjes met Sitiaans tijmhoning, koekjes met zuurdesem en natuurlijke mastiek uit Chios zijn enkele van onze unieke natuurlijke producten, die gemakkelijk door heel Griekenland en het buitenland kunnen reizen.
België, Bruxelles
... Vanille, kaneel, kruidencomposities... FRUITIG Boomvruchten, citrusvruchten, bessen, exotische vruchten... ZUIVEL Romig, boterachtig, kaasachtig... HEERLIJK Chocolade, karamel, patisserie-noten... ZOUT Fijne kruiden, specerijen, groenten, kruidencomposities...
Italië, Brescia
... de ingrediënten en aan de verschillende voedingsbehoeften: er zijn namelijk ook snacks beschikbaar die glutenvrij, veganistisch, palmolievrij, biologisch, niet gefrituurd en gezond zijn, geschikt voor iedereen. Op de e-commerce site is het mogelijk om een enkel artikel of spaarboxen aan te schaffen, handig om voorraad van producten tegen een gereduceerde prijs in te slaan. Onder de producten van...
Portfolio (10)
... naar een clean label dat de smaakbeleving niet benadeelt. We letten op de behoeften van onze klanten en de nieuwe trends op de markt. We bieden oplossingen voor het ontbijt, voor cafés, patisserieën, bakkerijen, de HoReCa-sector en foodservice. We zijn aanwezig in het gespecialiseerde en farmaceutische kanaal. We kunnen ook private label producten produceren. We besteden tijd en middelen aan onderzoek en ontwikkeling om snel in te spelen op de voortdurende innovaties in ingrediënten en processen. Made in Italy - glutenvrij.
Portfolio (10)
Spanje, Sant Boi De Llobregat (barcelona)
... het product en de presentatie van zijn creaties. Met die fusie van ideeën, veel passie en toewijding is geboren wat vandaag de dag Bubó is. Tegenwoordig blijven we ambachtelijke producten maken met eersteklas grondstoffen. We blijven innoveren met natuurlijkere ingrediënten, nieuwe ontwerpen, smaken en texturen, met een focus op biologische landbouw en duurzame teelt van essentiële producten zoals...
Frankrijk, la Trinité
... dranken, patisserie, chocolade, waters uit de wereld, koffie en koffiezetapparaten, charcuterie, echte hoogwaardige parmaham. Wij staan tot uw beschikking voor advies en eventuele afspraken op uw gemak. Levering: villa's, jachten, privéjets, luxe cruises.
Portfolio (3)
... peperproducenten op de lokale markt, maar ook in de top van producenten van ingrediënten voor banketbakkerij en patisserie. Het portfolio van CIO omvat een breed scala aan basisproducten voor gerechten, specerijen (peper, paprikapoeder, laurierbladeren, piment, enz.), aromatische planten (basilicum, peterselie, lavas, dille, dragon, oregano, rozemarijn), kruidenmixen en aromatische planten, ingrediënten voor banketbakkerij en patisserie, mosterd en azijnen.
Duitsland, Augsburg
In het hart van Emilia-Romagna werd het bedrijf Babbi opgericht, een zoetwarenbedrijf vol passie, traditie en geschiedenis. Opgericht in 1952 door grootvader Attilio Babbi voor de productie van wafels en ijshoorntjes voor huisgemaakt ijs, is Babbi vandaag de dag een van de toonaangevende bedrijven in de wereld van ingrediënten voor ijs, patisserie en catering, evenals in de productie van...
... van verse, authentieke en hoogwaardige ingrediënten. Daarnaast maakt Panificio Quartararo monumentale taarten en taarten van suikerpasta voor verjaardagen en speciale evenementen, maar ook klassieke taarten zoals Siciliaanse cassata, setteveli, talloze soorten mousse en we hebben ook een ambachtelijke ijssalon.
Frankrijk, Roeschwoog
... die je wilt, wij maken een op maat gemaakte geschenkdoos! - Daarnaast vind je alle ingrediënten, eetbare decoraties en delicatessenproducten om de heerlijke Bredele te maken: honing, jam, meel, specerijen, bakhulp, fondant, marsepein, eetbare decoratie, ongezuurde vellen... - En natuurlijk al het materiaal voor je Bredele: meer dan 500 modellen uitsteekvormpjes, een complete reeks bakvormen, platen, frames, ringen en keukengerei voor de dagelijkse patisserie. - Maar ook: aardewerken vormen uit Soufflenheim (kougelhopf, langhopf, terrines...), een selectie van receptenboeken uit de Elzas, enz.
Frankrijk, Rouen
...hout als elektriciteit werken. - Bakkerijkneders met een schuine as, spiralen of met een zelfkantelende kuip. - Handmatige of hydraulische deegsnijders. - Vormmachines. - Patisserie-rollerbanken. - Mixers en mengmachines. - Patisserie- en pizzaovens. Wij verkopen ook de grondstoffen en ingrediënten die nodig zijn voor de productie in de bakkerij en patisserie. Daarnaast verkopen wij accessoires en vervangingsonderdelen. Onze producten worden zeer gewaardeerd door onze klanten die al meer dan 15 jaar op ons vertrouwen.
Duitsland, Hechingen
... van bakkerij Sternenbäck worden voornamelijk ingrediënten van geselecteerde en gecertificeerde leveranciers gebruikt. Onze vakmensen maken heerlijk brood en onze bakwaren. Naast de modernste productietechnieken hechten we in ons bedrijf ook veel waarde aan het ambacht. Zo wordt in onze patisserie-afdelingen vrijwel volledig met de hand gewerkt. Bovendien worden veel bakwaren in onze bakkerijen ambachtelijk vervaardigd en met de hand afgewerkt.
Frankrijk, Buc
Het huis Léonie combineert op meesterlijke wijze de oudste tradities van de Indiase patisserie met de wereldwijd erkende Franse knowhow. De meester-patissiers van het huis - afkomstig van elite-instellingen in Frankrijk - werken samen met de beste Indiase chefs om verfijnde recepten te ontwikkelen met unieke smaken, voortkomend uit een perfecte fusie van de meest nobele ingrediënten van deze twee...
Italië, Gallarate
... patisserie-specialiteiten. IRCA biedt een verscheidenheid aan preparaten voor speciale broden en garandeert de productie van eindproducten van uitzonderlijke kwaliteit. Bijzondere aandacht is besteed aan de geur en smaak van de verschillende soorten brood die worden verkregen. Bij de vervaardiging van elk van deze preparaten hebben we zorgvuldig en met veel kennis de ingrediënten gekozen en gecombineerd die het beste samenkomen om simpelweg unieke en onnavolgbare smaken en geuren te creëren. Het bedrijf heeft de ISO EN9001-certificering behaald en exporteert zijn producten naar meer dan 70 landen.
Italië, Casalpusterlengo
Le Officine Culinarie zijn ontstaan uit een decennium van gevestigde ervaring in de klassieke Italiaanse horeca, met de missie om buitenlandse klanten de kwaliteit van grondstoffen, de creativiteit van de patisserie en de authenticiteit van het Italiaanse handwerk te delen. Het uitgangspunt van Le Officine Culinarie is een uitgebreide zoektocht en selectie van ingrediënten en zoetwaren, ontleend...
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play