Griekenland, Agrinio
Het bedrijf Bariamis is een familiebedrijf dat handgemaakte zoetigheden (vanille en loukoum) produceert, met vele jaren ervaring in de sector en een passie voor traditionele patisserie. De Bariamis vanille, met smaken: klassiek en mastiek, evenals de loukoum met smaken rozen en gemengd (rozen, bergamot en mastiek), zijn gemaakt van ingrediënten van de hoogste kwaliteit en persoonlijk geselecteerd...
Italië, Acireale
... ingrediënten uit ons prachtige gebied en in hun vakkundige ambachtelijke verwerking, die ons is doorgegeven door de oudste Siciliaanse patissiers. We zijn voortdurend bezig om versheid, kwaliteit en smaak te waarborgen, essentiële kenmerken die alleen een zorgvuldige en minutieuze verwerking van het product kan garanderen: van de selectie van de ingrediënten tot het kneden, en tot de bereiding, we...
... -accessoires, messen, snijgereedschap, specerijen en ingrediënten, opslag en handling, verpakkingen en etikettering, werkkleding… De aangeboden benodigdheden zijn verbruiksartikelen voor al onze klanten die de "voedingssector" vormen, waaronder slagerij, charcuterie, catering, viswinkel, zuivel, patisserie, bakkerij, chocolatier, groentewinkel, delicatessen, detailhandel, enz.
Denemarken, København V
... smaakervaringen, waarbij sensualiteit centraal staat. Al onze gastronomische ervaringen zijn huisgemaakt, gemaakt met de beste seizoensgebonden ingrediënten. Naast het organiseren van bedrijfsarrangementen en feesten bieden we ook catering in Kopenhagen aan, en zijn we experts in patisserie en staan we achter ons eigen chocolademerk, Oialla Chocolade. We passen onze ruimtes aan zodat ze voldoen aan jullie wensen en behoeften. Wil je meer weten, neem dan gerust contact met ons op via telefoon +45 33 91 46 00 of via het contactformulier op onze website.
Italië, Como
... onderhouden. Panettone Baj ondergaat een langzaam mengproces en is pas klaar om te worden gebakken in een oven op lage temperatuur na de juiste rustperiode. Het resultaat is een natuurlijke en zachte panettone, met rozijnen en gekonfijt fruit van binnen, die de geur en smaak van zijn uitzonderlijke ingrediënten lange tijd behoudt, zonder toevoeging van conserveermiddelen of chemische additieven...
België, Bruxelles
In de puurste traditie met de beste ingrediënten: patisserie, chocolade, ijs, gebak.
België, Tessenderlo
...sandwiches, pistolets en piccolo’s; viennoiserie, croissants en koffiekoeken; taartjes, gebak, biscuits, cake, wafels, donuts, muffins en brownies; patisserie, desserts en pralines; snacks en pizza’s; verpakkingen … ...
België, Verviers
Liefhebbers van nobele en verfijnde smaken, van fijne patisserie met dichte en krachtige chocolade, van smakelijk ijs tot sorbet die smelt als een rijpe vrucht, Jean-Philippe Darcis weet met deze ingrediënten te toveren als een echte magiër. Door traditie en creativiteit te combineren in een meesterlijk vakmanschap, heruitvindt hij het materiaal dat zich sublimeert in subtiele combinaties om...
Italië, Potenza
... vroeger worden gemaakt, met bijzondere aandacht voor de keuze van eenvoudige en natuurlijke ingrediënten, die strikt in een houtoven worden gebakken. Zo komen deze oude smaken van de Lucaanse tafel tot leven. Een verhaal dat van generatie op generatie wordt doorgegeven, een liefde voor het vak, een levenskeuze.
Italië, Gambolò
Wij produceren diepgevroren brioche van hoge kwaliteit, geschikt voor de meest verfijnde smaken. Brioche Regina profiteert niet alleen van de jarenlange ervaring van de oprichter in de patisserie, maar ook van zorgvuldig geselecteerde ingrediënten en de meest geavanceerde machines. Deze combinatie van technologie en ambachtelijke patisserie heeft geleid tot een product met uitzonderlijke normen...
Spanje, Cocentaina
Voor een wereld die heerlijker is. Wereld Taart is een familiebedrijf dat zijn activiteiten in 1999 begon, nadat het in 1998 werd bekroond als Beste Ondernemersinitiatief door het Europees Centrum voor Innovatieve Ondernemingen (CEEI), als fabrikant van gebak en patisserie. Als resultaat van innovatie en de vraag van de markt, begonnen we in 2001 met het produceren van taartbodems en later ook...
Italië, Asolo
... te waarborgen. We houden de opslagruimtes in verschillende temperatuur- en vochtigheidscondities voor de verschillende ingrediënten. Heerlijkheid betekent voor ons veel meer dan alleen een aangename smaak. Het betekent dingen goed doen, met zorg en aandacht: van de selectie en controle van de ingrediënten, strikt GMO-vrij, tot de veiligheid en opleiding van onze medewerkers, van aandacht voor het milieu tot de vernieuwing van de installaties en de verwerkingsmethoden.
Portugal, Vila Nova De Santo Andre
DE PANIFICADORA DE SANTO ANDRÉ is een Portugees bedrijf dat gespecialiseerd is in de productie en verkoop van bakkerijproducten, patisserie, bonbons en ijs, en dat altijd de kwaliteit en het vertrouwen in de geleverde diensten probeert te waarborgen. De klanten zijn loyaal door de tevredenheid die de bakkerij hen biedt en, vooral, door de gepersonaliseerde diensten.
Wij exporteren bakkerij-ingrediënten zoals droge gist, broodverbetering, meelverbetering, bakenzymen, glutenvrije enzymen en banketproducten. Instant droge gist komt oorspronkelijk uit Egypte, andere producten worden door ons bedrijf in Istanbul gemaakt.
Pastisseria Sant Jordi is een patisserie in Sabadell, Spanje. We bieden een uitgebreid assortiment van heerlijke taarten en gebak, samen met koffie en thee om te genieten in onze gezellige koffiebar. We zijn een familiebedrijf met meer dan 50 jaar ervaring in de patisserie. We zijn er trots op alleen de meest verse ingrediënten te gebruiken voor het maken van onze producten, zodat u er zeker van...
Frankrijk, Eragny
... glutenvrije, biologische en veganistische patisserielaboratorium dat gespecialiseerd is in de "cookie". Onze wens is om u een nieuwe manier van voeding aan te bieden, gezonder, evenwichtiger en geschikt voor iedereen. Bij La Cookiserie maken we uitsluitend biologische, veganistische en glutenvrije patisserie. De 5 allergenen die verboden zijn in glutenvrije voeding (tarwe, gerst, rogge, haver, triticale...
... betaalbare en kwaliteitsproducten combineren we de beste ingrediënten, die we van betrouwbare leveranciers betrekken, met vakmanschap en bieden we deze aan u, onze gewaardeerde klanten. In onze faciliteit, waar we onder hygiënische omstandigheden produceren, hechten we veel waarde aan voedselveiligheid en blijven we investeren om altijd de beste kwaliteit te waarborgen. Met de herhaalde analyses in ons...
Portfolio (10)
Italië, Piacenza
... cadeauverpakkingen. De Pasticceria Falicetto is opgericht in 1985 dankzij de intuïtie van Aldo Scaglia, een jonge patissier uit Piemonte die naar Piacenza verhuisde. In de dagelijks gebakken producten, die zijn bereid volgens de tradities van de haute patisserie, wordt veel passie en fantasie gestoken, evenals een constante aandacht voor de ingrediënten. De beste cacaobonen uit Venezuela, Bolivia en het eiland Sao Thome worden geselecteerd om te worden verwerkt en gecombineerd met amandelen of hazelnoten, waardoor een chocolade ontstaat die een zoete gewoonte is geworden voor alle Piacentini.
Italië, Pescina
Welkom op onze zoete site, waar u de kans krijgt om producten voor het decoreren van zoetigheden en taarten, apparatuur voor cake design en sugar art, ingrediënten voor verjaardagstaarten en patisserie en nog veel meer aan te schaffen. Winkel speciaal voor de verkoop van: sugar art, cake design, fondant, confetti, patisserie, taart, verjaardagstaart, taartdecoraties, zoete recepten, chocolade...
Oekraïne, Kiew
Onze firma is een gezonde patisserie en producent, gevestigd in Oekraïne. Ons doel is om mensen te helpen gezond te zijn. Al onze producten bevatten alleen gezonde ingrediënten. Om de beste kwaliteit en versheid te garanderen, is de houdbaarheidsdatum slechts 3 maanden. Hoewel verschillende producenten beweren geen schadelijke ingrediënten toe te voegen, zorgen wij ervoor dat onze ingrediënten...
... bestaat uit een paar eenvoudige ingrediënten zoals eiwit, suiker en amandelen. Kom langs of bezoek onze website www.la-scorzetta.it om de scorzette aan te schaffen, het recept van Vincenzo Zito te ontdekken of om de hele haute patisserie van patisserie l'Orchidea te bekijken.
Frankrijk, Angers Cedex 2
...Distributeur in Frankrijk en export van snoepgoed. (snoepjes, nougat, praline, ambachtelijke lolly's, Amerikaanse drop, gedroogd fruit). Ingrediënten voor de productie van gekookte suiker en nougat, patisserie. Productassortiment voor specialisten in snoepgoed. Groot merk. Plastic en papieren verpakkingen. (polypropyleen zakken, cellofaan, papier, buis of granita fles, rietje). Granita producten.
Polen, Krzepice
..."Słodka Hania" is een patisserie die taarten en gebak bereidt voor elke gelegenheid. Onze lekkernijen worden besteld voor: bruiloften, communies, verjaardagen of doopfeesten. De gebakjes worden gemaakt van natuurlijke ingrediënten en volgens traditionele recepten. Ze bevatten geen zogenaamde verbeteringsmiddelen en conserveermiddelen, en zijn bovendien vriendelijk voor allergieën. Ze zijn...
... nationale grondgebied door middel van een zorgvuldige zoektocht naar de beste kwaliteit en authenticiteit.” In de afgelopen jaren heeft een zorgvuldige zoektocht en verwerving van typische Apulische producten, die gemeen hebben dat ze zijn gemaakt van ingrediënten van de hoogste kwaliteit, geleid tot de creatie van een rijk Productcatalogus, die voldoet aan de eisen van de meest veeleisende smaken...
Verenigd Koninkrijk, London
Verenigd Koninkrijk, Forfar
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play