... als decoratie in de patisserie (taart à la bresilienne) en voor ijs (hoorntjes of ijs à la bresilienne) of als vulling of afwerking voor pralines bestemd voor chocolatiers. Verschillende korrelgroottes zijn beschikbaar, variërend van 1-2 mm voor de fijne bresilienne tot 2,5-4 mm voor de standaard bresilienne.
Afhankelijk van de toepassing of de vereiste kan het percentage hazelnoten in het product variëren van 20 tot 70 %.
...Door langdurige relaties met onze leveranciers en klanten te onderhouden, zijn we in staat om de beste kwaliteit aan de eindconsument te bieden.
Koekjes Bossuyt werd in 1983 opgericht door de familie Bossuyt in Roeselare. Deze familie begon met het maken van brood en gebak. Het brood en de patisserie werden al snel verlaten. Dankzij overnames in de koekjessector heeft het bedrijf zijn groei...
Opgericht in 2007 door de Bakels-groep (sinds 1904), is BAKBEL een Belgische KMO die gespecialiseerd is in de productie van fruitgebaseerde ingrediënten, speciaal ontwikkeld voor de fijne patisserie en ambacht, maar ook voor de horeca.
Het assortiment omvat alle soorten technische glazuren (koud, warm, chocolade, spray), hoogwaardige fruitvullingen, waterbasiscrèmes (zonder ei of melk), jam...
...COLAC is een fabrikant/producteur van ingrediënten voor ijs, chocolade-, karamel- en fruitbereidingen. Colac is actief in de sector van ijs en sorbets, patisserie en koekjes, en zuivelproducten.
De producten van Colac zijn te vinden in oplossingen voor yoghurt, ijs, desserts en meer.
...DAWN FOODS BELGIUM biedt een breed scala aan hoogwaardige en innovatieve producten: bakmixen, vullingen, stabilisatoren voor room en mousses, fruitbereidingen, glazuren, coatings, chocolade, aroma's, ingrediënten voor ijs, toppings en decoraties. DAWN FOODS BELGIUM is een van de leiders in de BVP-sector (Bakkerij, Banketbakkerij, Patisserie) in Europa en ontwikkelt zijn activiteiten via vier belangrijke markten: de ambachtelijke patisserie, de horeca, de ijsbereiding en de industrie.
Liefhebbers van nobele en verfijnde smaken, van fijne patisserie met dichte en krachtige chocolade, van smakelijk ijs tot sorbet die smelt als een rijpe vrucht, Jean-Philippe Darcis weet met deze ingrediënten te toveren als een echte magiër. Door traditie en creativiteit te combineren in een meesterlijk vakmanschap, heruitvindt hij het materiaal dat zich sublimeert in subtiele combinaties om...