Turkije, Izmir
De fijnste olijfolie ter wereld is de olijfolie van OliveOilsLand®. OliveOilsLand® is een van de grootste exporteurs van hoogwaardige olijfolie op aarde. Het Turkse olijfolie-exportbedrijf is ook beter bekend. We erkennen dat ons bedrijf zich inzet om ervoor te zorgen dat alle individuen olijfolie kunnen verkrijgen tegen een geweldige kostprijs voor de menselijke gezondheid. Hun verlangen om dit ...
...Le Moulin Paschetta Henry biedt een breed scala aan hoogwaardige oliën. Sinds 1922 produceert en vervaardigt ons bedrijf olijfolie met aandacht voor duurzame landbouw en het behoud van traditionele technieken. De olijven worden handmatig geoogst met behulp van handmatige en pneumatische kammen om de kwaliteit van de olijven te waarborgen. Vervolgens malen we de vruchten met een eenvoudige mechanische techniek, zonder toevoeging van chemicaliën of temperatuurverandering. Aan het einde van deze bewerking verkrijgen we extra vierge olijfolie met een vrije zuurgraad van minder dan 0,8%.
Portfolio (9)
Frankrijk, Cournonterrale
...%). Behouden gezondheidsvoordelen: De toegepaste technieken zorgen ervoor dat de essentiële vetzuren en vitamine E behouden blijven. Respect voor het milieu: Recycleerbare materialen, biologische landbouw en organische bemesting zonder pesticiden voor een zorgvuldig en hoogwaardig product. Onberispelijke veiligheid: Gecertificeerd volgens de strengste internationale normen op het gebied van kwaliteit, traceerbaarheid en voedselveiligheid.
Portfolio (10)
... eigen molen; en het beheren van landbouwinvesteringen in de Alentejo-regio. Olivais do Sul maakt gebruik van de beste technieken om een economische en duurzame productie te bereiken, en is bezig met het verkrijgen van de milieucertificering ISO: 14001 en ISO: 22000.
Portfolio (6)
Turkije, Izmir
... zonder enige vertraging het pekelhuis, waar ze alleen worden gemengd met water en zout, in ondergrondse fermentatietanks. Om de smaak niet te bederven, wordt de druk alleen toegepast via speciale stenen die zijn verzameld uit Bergama, Kozak. Onze fermentatiemethode is een van de traditionele technieken, waarbij de olijven 9-10 maanden natuurlijk rijpen in de ondergrondse tanks, die vier keer per...
Turkije, Istanbul
... voortdurend observeren te behouden en te verbeteren, terwijl we gebruikmaken van de nieuwste technologie en technieken. In onze producten, waar we traditionele productietechnieken combineren met technologie, hebben we de eerste kwaliteit olijven en olijfolie bereikt met de ondersteuning die we ontvangen van landbouw- en voedingsingenieurs. Onze olijven en olijfoliën worden volledig biologisch...
Portfolio (5)
Frankrijk, Ressons-Sur-Matz
... ambachtelijke verwerking, met als doel een unieke kwaliteit op de markt te bieden. Alle vruchten worden geoogst op hun ideale rijpheid, en vervolgens snel en zorgvuldig op lage temperatuur gedroogd om hun kwaliteit te behouden. De traditionele knowhow van de producenten, in combinatie met de constante verbetering van de technieken, maakt het mogelijk om uitzonderlijke producten aan te bieden waarvan de...
Portfolio (18)
Griekenland, Monemvasia
...Van de teelt en verzorging van de olijfbomen tot het persen van ons fruit, houden we ons nauwgezet aan vooraanstaande en rigoureuze methoden, beleidslijnen en procedures, waardoor dit betoverende proces jaar na jaar een memorabele ervaring wordt. Onze ambitie is om onze kennis te blijven verrijken, ervaring op te doen, onze technieken te verbeteren en voortdurend de hoogste uitmuntendheid en meesterlijkheid van ons vakmanschap te behouden.
Portfolio (3)
Spanje, Albanchez De Magina-Jaén
De huidige Coöperatieve Vereniging Andaluza San Francisco werd opgericht in 1919. Alle olie wordt verkregen door de meest traditionele en de meest moderne technieken te combineren en is afkomstig van picual-olijven die uitsluitend in de regio Sierra Mágina worden geoogst. Onze olijfoliën zijn vervaardigd en hebben de Oorsprongsbenaming van Sierra Mágina. Onze merken zijn Reino de Jaén, Aznaitín en Molino la Unión. We hebben een online winkel.
Portfolio (1)
... olijventelers van Farnese deze oude traditie voortzetten. De Coöperatie heeft altijd de volgende doelen voor ogen gehad: De gezamenlijke verwerking van alle olijven die door de leden worden aangeleverd, volgens de beste olijfolie-technieken, en het opzetten van de benodigde installaties en apparatuur; De gezamenlijke bewaring en verkoop van het product dat voortkomt uit de verwerking van de olijven...
Portfolio (1)
Italië, Castelleone Di Suasa
... gecertificeerde biologische olie. Met dezelfde passie en aandacht bieden we ook de dienst van het malen van olijven voor derden aan. Sinds 2003 heeft L’Olivaio zich constant bewezen in alle regionale en nationale wedstrijden voor extra vierge olijfolie, waaronder Oro delle Marche, Orciolo d’Oro, Gambero Rosso en Slow Food. In 2016 traden twee jonge partners toe tot het bedrijf: Davide Morganti...
Frankrijk, Grans En Provence
Tropic Apéro positioneert zich als leider op de markt van de 4e generatie olijven in grote en middelgrote supermarkten. De missie van Tropic Apéro is om olijven te verrijken met groenten, specerijen, kruiden en sauzen. De verpakking van onze bereidingen maakt gebruik van de twee technieken die de versheid en kwaliteit het beste behouden: pekel en een beschermende atmosfeer.
Spanje, Jabalquinto
Aires de Jaén is synoniem voor uitmuntendheid in de productie van premium kwaliteit extra vierge olijfolie (AOVE). Met meer dan 60 jaar ervaring combineert dit familiebedrijf de olijventeelttraditie met innovatieve technieken en een sterke toewijding aan duurzaamheid en respect voor het milieu. Hun olijven, zorgvuldig met de hand geselecteerd in hun eigen olijfgaarden in Spanje, worden geoogst op...
Portfolio (22)
...Het landbouwbedrijf "INCANTALUPI" is opgericht in Puglia in 1948, met volledig respect voor de waardevolle ongerepte natuurlijke omgeving. Hier produceren we sinds 1997 onze biologische extra vierge olijfolie, waarbij de technieken van groenbemesting en het inzaaien van de grond worden toegepast. Alle verwerkingsfases, zoals: de verwerking van de olijven, opslag en verpakking, worden strikt...
Een rijke en nauwkeurige selectie van typische producten uit de Apulische gastronomie, verpakt om de smaak en de fantasie in de keuken te prikkelen. Het assortiment omvat paté, ingelegde groenten, augurken, olijven in pekel, extra vierge olijfolie, allemaal strikt geproduceerd met grondstoffen uit de Apulische regio en verpakt volgens traditionele technieken.
Turkije, Balikesir
EOİLYA Natuurlijke Olijven en Olie Al jarenlang telen we olijven in onze eigen olijfgaarden en produceren we olijfolie, en nu zetten we deze traditie voort onder het eoilya merk. Met onze levensfilosofie die natuurlijkheid en puurheid combineert, presenteren we met trots onze liefde en toewijding voor olijfolie uit onze olijfgaarden in de Ayvalık-regio aan u, onze gewaardeerde consumenten. We brengen de olijven en olijfolie die we in een natuurlijke omgeving telen, met de juiste technieken en methoden op uw tafels. We geloven dat ons merk iedereen de echte olijf en olie zal laten proeven.
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play