Nederland, Amstelveen
...Naast het pizzadeeg kunt u bij ons ook terecht voor 100% Mozzarella kaas wat perfect te gebruiken is als topping voor op de pizza. Naast 100% Mozzarella kaas hebben wij ook de Tripple Cheese mix in ons assortiment. Deze Piazzola Pizza kazen zijn exclusief getest voor ‘the perfect pizza’. De Mozzarella variant bestaat voor 100% uit koe-mozzarella en smelt snel door zijn romige structuur. De Triple Cheese variant is vol van smaak, door een mix van mozzarella, rode cheddar en Goudse kaas. Voor de echte kaasliefhebber.
Portfolio (8)
Slowakije, Košice
...voegt Milkyland Mozzarella Original een rijke, voedzame smaak toe aan elke maaltijd. Of het nu vers of gesmolten wordt genoten, het is de perfecte keuze voor degenen die op zoek zijn naar een uitzonderlijke kaaservaring.
Portfolio (64)
...Producttype: Kaas Vorm: Blok Kleur: Crème Wit Vetgehalte (%): 7,5 Additieven: Klantvraag Houdbaarheid: 12 Maanden Naam: Halal Mozzarella Kaas...
Portfolio (67)
Nederland, Zwiggelte
...Producttype: Kaas Vorm: Blok Kleur: Crème Wit Vetgehalte (%): 7,5 Additieven: Klantvraag Houdbaarheid: 12 maanden Naam: Halal Mozzarella Kaas...
Portfolio (69)
...Famoso verse kaas met gesponnen deeg, uitsluitend afgeleid van volle buffelmelk. Parelwit van kleur, met een gladde oppervlakte, vergelijkbaar met een zeer dunne "korst" die de heerlijke binnenkant omsluit. Beschikbaar in verschillende formaten en maten, ook in een niet-DOP en bevroren versie.
Estland, Tallinn
...De bevroren mozzarella kaas in blok van Dana is gemaakt van gepasteuriseerde koemelk en wordt geleverd in bulkblokken voor eenvoudig transport. De blokken van 2,5 kg worden verpakt in sets van 4, wat resulteert in verpakkingen van 10 kg. Het product kan worden opgeslagen bij -18°C zolang het bevroren is. Wanneer het ontdooit, raden we aan het onmiddellijk te gebruiken. Niet opnieuw invriezen na ontdooiing.
Portfolio (80)
Griekenland, Thessaloniki
...Vegan Mozzarella smaak niet-dairy kaas bereid met kokosolie Smelt gelijkmatig Glutenvrij Sojavrij Lactosevrij Melkvrij Ideaal voor pizza's, taarten & salades...
Portfolio (22)
Duitsland, Rheinstetten
...Geraspte en in blokjes gesneden mozzarella voor pizza en warme gerechten. Geraspte en verpakte kaas voor groothandel, horeca en industrie over de hele wereld, met een sterke focus op maatwerkoplossingen. Het is al tientallen jaren een onderdeel van het bedrijfsveld van ons familiebedrijf. Jaarlijks verwerken en verpakken we ongeveer 10.000 ton kaas voor business-to-business klanten. Zo...
Portfolio (4)
Duitsland, Berlin
... waarderen de kwaliteit en smaak die onze Halal mozzarella kaas biedt, en we zijn er trots op deze in verschillende blokvormen aan te bieden die voldoen aan de behoeften van onze klanten. We begrijpen dat de vraag naar Halal-producten groeit, en onze mozzarella kaas voldoet aan deze eisen. Het is uitstekend voor pizza's, pasta en vele andere Italiaanse gerechten. Onze productiemethoden zorgen ervoor dat...
Bulgarije, Veliko Tarnovo
...Hunkar Natuurlijke en Gezonde Voeding Fijne Margarita Pizza: Een Harmonie van Eenvoud en Smaak Fijne Margarita Pizza, een speciale serie van Hunkar Natuurlijke en Gezonde Voeding, is een feest van smaak geïnspireerd door de unieke keuken van Italië. Deze pizza is zorgvuldig bereid met verse tomatenschijfjes, mozzarella kaas en verse basilicumblaadjes. Het weerspiegelt de schoonheid van eenvoud...
Portfolio (24)
Duitsland, Wippingen
...{"Products":"Producten\n\nVerse Mozzarella, Cheddar Kaas\n\nGrade\n\nA, AA+\n\nShelf Life\n\n24 maanden, moet worden opgeslagen bij -4 graden Celsius.\n\nProduct Origin\n\nDuitsland/Nederland/Italië\n\nShape\n\nBlok\n\nColor\n\nWit tot lichtgeel\n\nMoisture\n\n45 - 50%\n\nFat on Dry Basis\n\n30 - 44,5%\n\nSalt\n\nOppervlak schoon met indrukken van persen. Het oppervlak kan gebarsten zijn.\n\nBody and Texture\n\nEen dichte textuur kan ongelijkmatige gaten hebben.\n\nAroma and Taste:\n\nIngredients:\n\nTypisch voor Melk\n\nKoemelk, zout, starters, microbiologische stremsel."}...
Portfolio (120)
Polen, Warszawa, Poland
... textuur, goede elasticiteit, homogene smelt, rekbare eigenschappen en gemakkelijke rasp- en snijmogelijkheden. Het heeft een houdbaarheid van 3, 6 of 12 maanden. Foodcom S.A. levert Cheese Analog in blokken van 1 kg of geschaafd en verpakt in zakken van 1 of 2 kg. Vanwege de uitstekende smelt eigenschappen wordt Cheese Analog vaak gebruikt als vervanging voor pizzakaas en toppings, omdat het lijkt op mozzarella kaas. Het kan ook worden gebruikt in kaasachtige producten die een lager vet- en zoutgehalte vereisen.
Portfolio (278)
Italië, Martina Franca
...De Burrata Pugliese is een verse en romige kaas, typisch voor de Italiaanse kaastraditie. Gemaakt van melk van hoge kwaliteit, onderscheidt de burrata zich door zijn zachte en boterachtige hart, omhuld in een dunne laag mozzarella. Deze kaas is perfect om alleen te genieten of vergezeld van verse tomaten en een scheutje olijfolie, waardoor de delicate en unieke smaak wordt benadrukt. De burrata is een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar een authentieke en verfijnde culinaire ervaring.
Portfolio (29)
Spanje, Malaga
...EMPANADAS RELLENAS IN DE MAAT 12 CMS (65/75 GRS) EN 14 CMS (95/100 GRS) EN KOMEN IN TWAALF SMAKEN: -CARNAVLEES -PITTIGE CARNAVLEES -ZOETE CARNAVLEES MET RAISINS -KIP -PITTIGE KIP -TONIJN -HAM EN KAAS -UIT EN KAAS -CAPRESE (NATUURLIJKE TOMATEN, MOZZARELLA EN BASILICUM) -ROQUEFORT -SPINAZIE EN BECHAMEL -MAÏS ONZE EMPANADAS WORDEN BEZORGD BEVRIJDEN EN ZIJN GESCHIKT VOOR ZOWEL FRIJEN ALS BAKKEN, ZONDER DE NODIGHEID OM TE ONTDOOIEN. ZE WORDEN AANGEBODEN IN DOZEN VAN 24 OF 48 EENHEDEN (IN BLISTERS MET TUSSENWANDEN) VOOR DE 14 CMS EN IN DOZEN VAN 30 EENHEDEN (12 CMS) VERZENDINGEN NAAR HEEL EUROPA...
Portfolio (29)
Italië, Orbassano
...De parmigiana van auberginen is een klassiek gerecht uit Zuid-Italië, gemaakt met lagen gefrituurde en gebakken aubergines, tomatensaus en mozzarella kaas. Het is al gekookt en klaar om opgewarmd te worden, waardoor het een heerlijke en handige maaltijd is.
Portfolio (57)
Oostenrijk, Königsdorf
...{"Oorsprong":"Vee","Houdbaarheid":"24 Maanden","Verpakking":"Zak, Bulk, Sachet","MICROBIOLOGISCH":{"Coagulase +ve stafylokokken":"<100 org per g","Salmonella":"ND in 25 g","Listeria":"ND in 25 g","E.coli":"<10 org per g","Coliform":"<100 org per g"},"Kaas Type":"Mozzarella","Type":"Harde Kaas","Kleur":"Licht Geel","Verwerkingstype":"Gesteriliseerd","Additieven":"Zout","Vorm":"Blok","Vetpercentage (%)":"45-48","CHEMICAL":{"Vet":{"Minimum":"45%","Maximum":"48%"},"Vocht":{"Minimum":"42%","Maximum":"45%"},"Gemiddeld Zout":"0.7-1.2%"},"Gewicht (kg)":"25"}...
Italië, Giuliano
...Meel "00", water, moedergist (natuurlijke gist van type 0 tarwebloem in poedervorm, gist, gemoute graanmeel), zout, zonnebloemolie, olijfolie, mozzarella, paprika's, aubergines, courgettes, geitenkaas, Grana Padano.
Portfolio (129)
Oostenrijk, Lind Im Drautal
...Tomaten, Mozzarella, Basilicum - klinkt heel Italiaans. En zo smaken deze pasta's ook. Onze tip: Bestrooi met Parmezaanse kaas en overgiet met bruine boter! Tomaten, Mozzarella, Basilicum - klinkt heel Italiaans. En zo smaken deze pasta's ook. Onze tip: Bestrooi met Parmezaanse kaas en bak ze! Serviervorschlag 4 stuks tomaten-mozzarellapasta overgieten met gesmolten boter en serveren met...
Portfolio (11)
...De Mozzarella di Bufala Campana DOP is een verse, gesponnen kaas die uitsluitend wordt geproduceerd met buffelmelk uit de regio van oorsprong. Buffelmelk heeft een andere samenstelling dan die van andere diersoorten die voor de kaasproductie worden gebruikt. In feite is het, in tegenstelling tot koemelk en geitenmelk, rijker aan eiwitten, vetten en vooral calcium. Typen en Formaten Gewicht: van 25 g tot 2 kg HOUDBAARHEID 12 DAGEN / HOUDBAARHEID 18 DAGEN / HOUDBAARHEID 21 DAGEN Codes: van 1702 tot 17...
Portfolio (10)
Italië, Siano
...HEB JE EROVER NAGEDACHT OM KAAS THUIS TE MAKEN? MOZZARELLA OF RICOTTA? Met de doe-het-zelf kaasproductiekit is het mogelijk, een complete kit, eenvoudig maar met professionele tools om goede zelfgemaakte kazen te maken. De kit (22 X 17 X 12,5 cm), verpakt in een vrolijke kartonnen doos, bestaat uit: - 100 ml van HOOGWAARDIGE Plantaardige Stremming (stremt tot 200 liter melk) - 1 Maatbeker met...
Italië, Noci
...Mozzarella is een verse, gesponnen kaas die wordt gekenmerkt door een gladde, uniforme oppervlakte en een sneeuwwitte kleur met een elastische consistentie. De smaak is zoet en delicaat, en de geur is fris en aangenaam. Het komt in verschillende vormen, het resultaat van de vaardigheden van onze meesterkaasmakers: van bocconcino tot nodino, van vlecht tot kleine vlecht en tot fiordilatte...
Portfolio (10)
Bulgarije, Dobrich
...Set van apparatuur voor kaasverwerking - Smelten van kashkaval, mozzarella, suluguni en vergelijkbare - Extrusie van kaas - Dosering van kaas in plakken, strings, touwen, ballen, enz.
Portfolio (2)
Turkije, Arifiye
...Een rekmachine wordt gebruikt om mozzarella kaas te maken.
Portfolio (10)
...Kashar Kaas Raspmachine 90 kg capaciteit...
Portfolio (4)
Frankrijk, Marseille
... produit":"Verse kaas met een gesponnen structuur","dont sucres":"waarvan suikers 0.50g","Staphylococcus coagulase positive":"10-100 u.f.c/g","ANALYSE BACTERIOLOGIQUE (données moyennes)":"","Couleur":"Wit","Salmonella spp":"Afwezig in 25 g","OGM":"Afwezig, product in overeenstemming met de toepassingsgebieden van de verordeningen CE 1829/2003 en 1830/2003","Matière grasse sur sec":"Vetten op droge stof Min 52%","Sel":"Zout 0.6g"}...
Portfolio (9)
Frankrijk, Ploërmel Cedex
...De nieuwe snacktrend uit de Verenigde Staten opnieuw bekeken door de chefs van Cocotine om nieuwe smaken aan te bieden voor uw verschillende consumptiemomenten. Cocotine Egg Bites zijn verkrijgbaar in de volgende smaken : Cheddar-Bacon 3 kazen (emmental, mozzarella, blauwe kaas) Cheddar-Turkey Bacon Wit: Tomaat en basilicum Zacht van textuur, gezond en voedzaam: rijk aan eiwitten en laag in vet & cholesterol.
Portfolio (52)
Frankrijk, Sète
...De mozzarella die voor dit recept wordt gebruikt, komt uit de regio BOJANO, waar de meest gerenommeerde zuivelfabrieken zich bevinden voor de productie van de meest geliefde mozzarella's onder Italianen en kenners. BOJANO is inderdaad beroemd om zijn productie van hoogwaardige kaas, en vooral om zijn mozzarella FIOR DI LATTE (bloem van melk), verse gepasteuriseerde koemelkkaas die uitsluitend met...
Portfolio (42)

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play