...Halfafgewerkt concentraat met natuurlijke gist en gedroogde aardappelen voor brood met een uitstekend volume, een extreem zachte kruim en een dunne, gouden en krokantekorst.
Formaat: 10 kg
Dosering: 50%...
...Bij een Siciliaanse aperitivo mogen de arancini zeker niet ontbreken. Hun bereiding verenigt de lichtheid van rijst met de bereiding van ragù, met een hart van mozzarella, bedekt met een krokantekorst. Klaar om te frituren in zijn mini-versie.
...De ciabatta pavé is de verkleinde versie van een van de meest iconische broden van OKIN, de ciabatta. Het is een brood met een sterk rustiek karakter, met een krokantekorst en een uitgesproken kruim. Gebakken in een steenoven met een goede rijstijd en voorbereiding, is het een zeer gehydrateerd brood dat de hele dag goed blijft. Het heeft een luchtige, crèmekleurige kruim met een grote...
...De reputatie van de beroemde Roasted From Aix Tartine van het ROGER Huis is niet meer te maken. Deze unieke smaak, deze krokantekorst en deze lichtheid hebben het beroemd gemaakt. Zonder toegevoegde suikers leent de Roasted From Aix Snede brood zich voor al uw wensen van de dag.
Tarwe meel, granenmengsel, gluten, plantaardige vetten (geen gehydrogeneerde oliën en vetten, (palm en koolzaad), water), bakkersgist, mout, zout, B2 (waaronder zemelen), emulgator: lecithine soja (GMO-vrij).
...Om een krokantekorst te krijgen, laat je taarten bovenop afkoelen.
2 modellen beschikbaar:
Klein Model: diameter 35 cm
Groot Model: diameter 40 cm
Gemaakt in Frankrijk...
...Het recept voor het mengsel is speciaal ontworpen voor het bakken van zelfgemaakt brood in een oven of een broodbakmachine. Probeer dit brood eens, en je zult voor altijd verliefd worden op de unieke aroma en onvergelijkbare smaak. De krokantekorst en luchtige kruimel zullen niemand onverschillig laten. Dit product bevat geen gluten. Het product wordt op elke productiefase getest op gluten...
...NU NIEUW: De vingerfood klassieker voor groot en klein!
gevormd, gepaneerd, gefrituurd
krokantekorst en sappig bij de beet
licht pittige vis smaak
Profi-tip:
Als vingerfood of tussendoortje met dips of als topping op salades of in wraps. Perfect voor kinderen met frietjes, aardappelpuree, enz.
Met hun visachtige textuur en lichte vissmaak zijn ze bovendien meervoudig bekroond: Nadat de endori...
...Wij bieden een hoogwaardige levering van lokale en duurzame paneermeel.
We maken paneermeel en Panko van circulaire oorsprong, gemaakt van onverkochte brood bij onze partnerbakkers.
Conventioneel paneermeel is fijn en uniform; het creëert een dichte en krokantekorst. Panko, dat uit Japan komt, is luchtiger en absorbeert minder vet, terwijl het nog meer krokantheid toevoegt.
Beide worden aangeboden in verpakkingen van 2 kg en 12,5 kg.
...Fibermaé is onze lijn van mallen gemaakt van een geperforeerde glasvezeldoek en een anti-aanbaklaag van silicone. De glasvezeldoek met open maas bevordert de circulatie van warme lucht en zorgt voor een gelijkmatige garing. Fibermaé is ideaal voor het bakken van broodjes, burgers, brioche, hotdogs of ciabatta... Je krijgt een mooie, krokante en goudbruine korst!
Formaat: Individueel
Afmeting: 400x600mm...
...Het productieproces van de Lubrano-lijn omvat een lange fermentatie die de baguette een luchtige kruim en een krokantekorst geeft dankzij het bakken op een stenen vloer.
...Gerechten op de grill met vis - het is altijd smakelijk en origineel. Met onze kruidenmix wordt de vis echt feestelijk, geurend, mals en met een krokantekorst. Voor het grillen is elke vis met stevig vlees, niet te veel graten en vet geschikt. Het kan in stukken of geheel worden bereid, vooral als het om zoetwatervis gaat. Combineer de kruidenmix met olijfolie en laat de saus trekken, daarna...
...Dit type ingrediënten biedt tal van voordelen, zowel op marketing- als technisch vlak.
Inderdaad, naast het feit dat het een natuurlijke verbeterder is, combineert vloeibaar zuurdesem een aantal voordelen:
- Zachtheid en houdbaarheid van het product
- Typische smaak
- Luchtigheid en kleur van het kruim
- Krokantekorst en kleur van de korst
...
Wij bieden verschillende referenties van natuurlijk vloeibaar zuurdesem aan.
...De heerlijke beignets combineren een delicate béchamel bereid met 8 soorten paddenstoelen en de krokantekorst van een goudbruine panering. Zonder kleurstoffen, zonder aroma's of kunstmatige conserveermiddelen en met trots hun IFS-certificering, worden de 'Champignon' beignets van Maison Caudalie aangeboden in een verpakking van 500g (diepvries) (ca. 15 stuks / verpakking). Klaar om te frituren...
...Dankzij de unieke vorm zijn gerechten die in een gietijzeren grillpan worden bereid, zeer smakelijk! Een speciale gegolfde bodem zorgt voor een krokantekorst, terwijl het gerecht van binnen sappig blijft. Niets verbrandt, en het overtollige vet loopt in de groeven zonder het gerecht te verzadigen. Gerechten die in een gietijzeren pan zijn bereid, hebben een onvergetelijke smaak in vergelijking met andere gerechten.
SKU: O282850G-P
Gewicht, kg: 3.07
Volume, l: 2.9
Hoogte, mm: 54
Bodemdikte, mm: 4.4
Handvat type: houten
Vorm: Vierkant
Type: Grillpannen
Serie: Edge
Materiaal: Gietijzer...
...Gemaakt van een Franse traditie meel, biedt deze lijn producten van superieure kwaliteit met een betere houdbaarheid. Een langzame fermentatie bij lage temperatuur geeft alle tijd voor de ontwikkeling van de aroma's en genereert een luchtige en vette kruim die omgeven is door een dunne, krokantekorst die te danken is aan het bakken op een steen.
...Het is het deel van het varken dat het dichtst bij het hoofd ligt. Het wordt beschouwd als een mager deel (met minder vet) en is ideaal om heel te braden met specerijen en reuzel, zodat er een krokante en heerlijke korst ontstaat. Het moet goed gaar zijn, zodat het van binnen niet rauw blijft. Na het braden laat je het afkoelen voordat je het snijdt, zodat het niet in kleine stukjes breekt en een perfecte presentatie heeft. Het wordt aanbevolen om het zonder ontdooien te koken. Zoals al onze producten bevat het geen allergenen en alleen natuurlijke ingrediënten.
...1-) Gelijke Warmteverdeling:
Onze pizza stenen verdelen de warmte in de oven gelijkmatig, zodat de pizza aan alle kanten gelijkmatig gaart.
2-) KrokanteKorst:
Onze pizza stenen ondersteunen een goede garing van de onderkant van de pizza en zorgen voor een krokantekorst.
3-) Hoge Temperatuur:
Onze pizza stenen zijn bestand tegen hoge temperaturen en behouden deze temperaturen in de oven, wat de kooktijd verkort.
4-) Gebruiksgemak:
Onze pizza stenen zijn verkrijgbaar in verschillende maten en vormen. Ze kunnen ook worden gebruikt voor brood en andere deegwaren.
... krokantekorst
Met zeer aromatische typische zuurdesem geur
Roggebrood is eigenlijk een van de gezondste granen ter wereld!
Enkele van de meest indrukwekkende gezondheidsvoordelen van roggemeel zijn het vermogen om je te helpen bij het bestrijden van diabetes, hart- en vaatziekten, gewichtstoename, kanker, ontstekingsprocessen en hoge bloeddruk.
De producten die op onze site staan vermeld, zijn de...
...Maïszetmeel is een zeer dynamisch product dat meerdere toepassingen heeft in verschillende soorten voedselproductie. Onze voedingsmiddelenkwaliteit producten voldoen aan de strengste hygiëne-eisen tijdens zowel productie als verpakking.
Maïszetmeel kan worden gebruikt om:
1. Soepen en sauzen te verdikken.
2. Een super krokantekorst te bereiken in gefrituurde voedingsmiddelen.
3. Structuur toe...
... van genereuze pastagerechten bedekt met heerlijke sauzen tot vlees en vis met de speciale touch van het huis, en we nodigen je uit om zowel Libanese halal gerechten als onze authentieke Italiaanse pizza's met een dunne, krokantekorst te proeven.
Pastelería y Pan Monda biedt een breed scala aan brood en gebak met de authentieke traditionele smaak, vervaardigd met hoogwaardige grondstoffen. We presenteren u een groot assortiment aan brood dat in een traditionele oven is gebakken, biologisch brood en een heerlijke selectie van gebak.
Dankzij onze traditionele oven bereiken we een krokante textuur in de korst en een grote luchtigheid in het...
...Afkomstig uit de knowhow van de Franse bakkerij, worden de broden van de Le Pain Héritage-lijn van Délifrance gebakken in een steenoven, wat zorgt voor een vers kruim en een onweerstaanbaar krokantekorst. De lijn omvat deelbare broden, sandwichbroden en individuele broden en bestaat uit drie unieke en heerlijke recepten: Granen (met zijn fruitige en geroosterde tonen en de knapperigheid van zijn graanzaden), Poolish (met delicate aroma's van granen en amandel) en Zuurdesem (met meer uitgesproken tonen: een lichte zuurheid, tonen van rogge en zuurdesem).
...alleen bij Pizza Del Sol, met een dunne en krokantekorst. Wij verwelkomen u elke dag van de week in een gezellige sfeer. Bestel uw pizza 7 dagen per week. Geniet ter plaatse van een gezellige sfeer in het hart van Gardanne.
...Mamma Nostra is een restaurant dat al jaren authentieke Italiaanse specialiteiten serveert. We gebruiken de beste ingrediënten en traditionele Italiaanse recepten. We geloven dat perfectie ligt in de eenvoud van onze huisgemaakte gerechten: smakelijk en natuurlijk. In het restaurant vinden we ook een geweldige variëteit aan traditionele en hedendaagse bereidingen. We bereiden van genereuze pastagerechten bedekt met heerlijke sauzen tot vlees en vis met de speciale touch van het huis en, natuurlijk, onze beroemde pizza's met een dunne, krokantekorst, vers uit de oven.
...Afkomstig uit de knowhow van de Franse bakkerij, worden de broden uit de Le Pain Héritage-lijn van Délifrance gebakken in een steenoven, wat zorgt voor een verse kruim en een onweerstaanbaar krokantekorst. De lijn omvat deelbare broden, sandwichbroden en individuele broden en komt in drie unieke en heerlijke recepten: Granen (met zijn fruitige en geroosterde tonen en de knapperigheid van zijn graanzaden), Poolish (met delicate aroma's van granen en amandel) en Zuurdesem (met meer uitgesproken tonen: een lichte zuurheid, tonen van rogge en zuurdesem).
...Wij zijn officiële distributeurs van Panna & Pomodoro, ambachtelijke, voorgebakken en bevroren pizzabodems. Ze zijn gekruid met een natuurlijke tomatensaus en oregano. We hebben 2 formaten pizza: een traditionele ronde van 28 cm, ideaal om op een bord te serveren, en een rechthoekige van 35x50 cm, die door zijn formaat in meerdere stukken kan worden gesneden. Beide hebben een dunne en krokantekorst. Door de kruiden met tomatensaus en oregano wordt het werk voor professionals in de horeca aanzienlijk vergemakkelijkt. We nodigen je uit om ze te proberen.