...Het is het deel van het varken dat het dichtst bij het hoofd ligt. Het wordt beschouwd als een mager deel (met minder vet) en is ideaal om heel te braden met specerijen en reuzel, zodat er een krokante en heerlijke korst ontstaat. Het moet goed gaar zijn, zodat het van binnen niet rauw blijft. Na het braden laat je het afkoelen voordat je het snijdt, zodat het niet in kleine stukjes breekt en een perfecte presentatie heeft. Het wordt aanbevolen om het zonder ontdooien te koken. Zoals al onze producten bevat het geen allergenen en alleen natuurlijke ingrediënten.
Portfolio (9)
Spanje, Villajoyosa
... van genereuze pastagerechten bedekt met heerlijke sauzen tot vlees en vis met de speciale touch van het huis, en we nodigen je uit om zowel Libanese halal gerechten als onze authentieke Italiaanse pizza's met een dunne, krokante korst te proeven.
Spanje, Mondat (Málaga)
Pastelería y Pan Monda biedt een breed scala aan brood en gebak met de authentieke traditionele smaak, vervaardigd met hoogwaardige grondstoffen. We presenteren u een groot assortiment aan brood dat in een traditionele oven is gebakken, biologisch brood en een heerlijke selectie van gebak. Dankzij onze traditionele oven bereiken we een krokante textuur in de korst en een grote luchtigheid in het...
...Mamma Nostra is een restaurant dat al jaren authentieke Italiaanse specialiteiten serveert. We gebruiken de beste ingrediënten en traditionele Italiaanse recepten. We geloven dat perfectie ligt in de eenvoud van onze huisgemaakte gerechten: smakelijk en natuurlijk. In het restaurant vinden we ook een geweldige variëteit aan traditionele en hedendaagse bereidingen. We bereiden van genereuze pastagerechten bedekt met heerlijke sauzen tot vlees en vis met de speciale touch van het huis en, natuurlijk, onze beroemde pizza's met een dunne, krokante korst, vers uit de oven.
...Wij zijn officiële distributeurs van Panna & Pomodoro, ambachtelijke, voorgebakken en bevroren pizzabodems. Ze zijn gekruid met een natuurlijke tomatensaus en oregano. We hebben 2 formaten pizza: een traditionele ronde van 28 cm, ideaal om op een bord te serveren, en een rechthoekige van 35x50 cm, die door zijn formaat in meerdere stukken kan worden gesneden. Beide hebben een dunne en krokante korst. Door de kruiden met tomatensaus en oregano wordt het werk voor professionals in de horeca aanzienlijk vergemakkelijkt. We nodigen je uit om ze te proberen.
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play