Italië, Martina Franca
...De Caprino al Finocchietto Selvatico is een nichekaas, geproduceerd van geitenmelk en op smaak gebracht met wilde venkel. Deze kaas heeft een aromatische smaak en een zachte textuur, waardoor hij perfect is voor aperitief en antipasti. De caprino is een hoogwaardig product, vervaardigd in beperkte hoeveelheden en bekroond met de zilveren medaille op de Alma Caseus wedstrijd. De ambachtelijke verwerking en de unieke smaak maken het een product van uitmuntendheid in de Italiaanse kaastraditie.
Portfolio (29)
Italië, Paterno'
...Bedacht en gemaakt bij Conserve Conti, deze pesto omvat Siciliaanse tradities die door de tijd heen zijn doorgegeven. De "Finocchietto Selvatico", een wilde groente uit het Etna-gebied, heeft een unieke, sterke en karakteristieke smaak, ideaal als smaakmaker voor eerste gangen (pasta met sardines). Het wordt vaak gebruikt in combinatie met een tweede gerecht van vis, maar is ook lovenswaardig als...
Portfolio (9)
Italië, Mesoraca
...peper, chilipeper en wilde venkel. Het mengsel wordt handmatig in een darm gestopt en gebonden om de klassieke vorm van de salamino te vormen. De rijping vindt plaats in omgevingen met gecontroleerde vochtigheid en temperatuur gedurende minimaal 40 dagen. Aanbevolen als voorgerecht en om broodjes te vullen. PESO: 500/550g Gewicht: 0.350 kg Ingrediënten: Varkensvlees, Zout, Natuurlijke aroma's en specerijen Suikers: Dextrose en sucrose Antioxidanten: E301 Conserveermiddelen: E250-E252 Categorie: Calabrese vleeswaren...
Portfolio (19)
Italië, San Pietro Clarenza
...De geur van wilde venkel verrijkt met de smaak van sardines, rozijnen en de geur van saffraan in een dressing van de meest klassieke Siciliaanse keuken om unieke pastagerechten te bereiden. INGREDIËNTEN: Verse wilde venkel min. 80%, verse sardines, ansjovisfilets, rozijnen, PINOLI, extra vierge olijfolie, zonnebloemolie, verse ui, zout, zwarte peper, saffraan. Kan fragmenten van pijnboompit-schalen bevatten. Verpakkingen van: 190 g; 290 g; 950 g; 2.850 g...
Portfolio (8)
Italië, Marciano Della Chiana
... authentieke mix geeft de Toscaanse vleeswaren zijn unieke en onmiskenbare geur. De oude oorsprong van deze worst ligt in het Toscaanse gebied, waar in de middeleeuwen al wilde venkel werd gebruikt ter vervanging van peper, dat in die tijd veel duurder en moeilijker te verkrijgen was. De term Finocchiona wordt bovendien al sinds 1875 in verschillende Italiaanse woordenboeken en encyclopedieën vermeld. Onder deze bevindt zich ook het gerenommeerde Treccani, dat het associeert met de definitie van typische Toscaanse vleeswaren.
Portfolio (10)
... kwaliteiten ervan benadrukken. Daarnaast behandelen we in andere periodes van het jaar ook andere belangrijke producten zoals venkel, asperges en Romeinse artisjokken, meloenen en watermeloenen uit de Toscaanse/Lazio Maremma.
... teelt, productie en verkoop van het Oro Verde di Sicilia. De olijfgaarden groeien op een hoogte van 50 tot 110 meter boven zeeniveau, in het platteland ten westen van Palermo. Honderdjarige olijfbomen die samenleven met inheemse plantensoorten zoals citrusvruchten, venkel, tijm en wilde asperges, druiven en aromatische kruiden, Oleificio Bellacera is een bedrijf dat uitkijkt op een van de...
Italië, Gravina di Catania
... gevoel dat niet alleen het merk, maar het hele project heeft voortgebracht. Pietro heeft zich verbonden met de wortels van zijn Siciliaanse land, voortkomend uit wat het genereus kan geven aan degenen die het met liefde cultiveren: de tomaat, de aubergine, het basilicum, het wilde venkel, de chilipeper en de amandel zijn de waardevolle vruchten waarin de smaak van de zon en de zee van Sicilië te...
Portfolio (6)
Italië, Martina Franca
Ons bedrijf is al meer dan 50 jaar actief op de markt, we maken ambachtelijke producten en gebruiken hoogwaardige Italiaanse grondstoffen. We zijn nationaal en internationaal bekroond, met onze caciocavalli gerijpt in primitivo (rode wijn) en een geitenkaas met wilde venkel.
Italië, Rossano
... (chocolade en chili). Daarnaast presenteren we een assortiment grappa met de smaken laurier, venkel en zoethout. Tot slot introduceren we onze nieuwigheid LIQUIRIZIA EN SAMBUCA. Onze productie is strikt ambachtelijk in elke fase van de verwerking. Likeur met zoethout 25% vol; Crème met zoethout 18% vol. (ingrediënten: melk; suiker; alcohol; pure zoethout); Likeur met chocolade (ingrediënten: water, suiker, alcohol, pure zoethout, cacao, natuurlijke aroma's). Venkel (ingrediënten: water, suiker, alcohol, wilde venkel). Bovendien is de harmonieuze smaak zeer bijzonder.
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play