Italië, Marmirolo
...W: 330 ÷ 360. Professionele mix van zachte tarwe meel verkregen uit de volledige verwerking van het graan. Het behoudt de zemelen op grote schaal en fijn, evenals de vezels en de 100% levensvatbare tarwekiemen. IN3 is BUITEN DE SCHEMATEN en classificaties omdat dit meel een asgehalte heeft van meer dan 0,95% maar minder dan 1,30% in vergelijking met volkorenmeel. IN3 combineert uitstekende nutritionele eigenschappen met een betere verwerkbaarheid dan volkorenmeel.
Portfolio (56)
Italië, Forlì
... met zachte tarwe (Triticum aestivum) is de korrel langer en doorschijnend, en zoals de naam "hard" suggereert. Gewoonlijk wordt het geserveerd met gestoofd vlees en/of gekookte groenten. Het kan pittig worden gemaakt door het te combineren met harissa (vooral gebruikt in Tunesië). In Italië daarentegen wordt couscous bereid in de Trapani-regio in Sicilië; het wordt gestoomd in een speciale geglazuurde aardewerken pan, maar de saus is, in tegenstelling tot de Maghreb-variant, een vissoepbouillon.
Portfolio (50)
Italië, Catania
...Het is een volkoren semola verkregen door de steenmalen van de harde tarwe Timilia of Tumminia, een tarwevariëteit die al sinds de oudheid op Sicilië wordt verbouwd en recentelijk opnieuw is ontdekt en gewaardeerd. Geschikt voor de productie van brood, pizza's en koekjes. Verpakking van 5 kg.
Portfolio (8)
Italië, Altamura
... uur, bij lage temperaturen, die schommelen van een minimum van 40 tot een maximum van 55 graden Celsius, waardoor de voedingswaarden en de kookvastheid behouden blijven. We produceren verse en droge pasta, biologisch en conventioneel, van Farro dicoccum, van harde tarwe Senatore Cappelli, volkoren, en op smaak gebracht met gedroogde en natuurlijke producten. Onze producten zijn aanwezig op de Italiaanse markt, van groothandel tot detailhandel, en op de buitenlandse markt, voornamelijk in Spanje, Portugal, Duitsland, Engeland, Canada, Brazilië, Australië en de VS.
Italië, Chiari
... en analyse van de grondstof en het eindproduct uitvoeren. De controles zijn verdeeld in drie typen op basis van het analysegedeelte: chemisch-fysisch, reologisch en microbiologisch. We hebben een breed scala aan producten, van tarwebloem tot de commercialisering van meel van andere granen of mengsels met een klassieke en natuurlijke verwerking. Op basis van jarenlange ervaring selecteren en kopen we verschillende soorten tarwe afhankelijk van de behoeften van de markt en de kwaliteitsprincipes.
Italië, Racale
Met zorg voor het omliggende gebied produceren we voedingsmiddelen die onze traditie respecteren met typische ingrediënten uit Puglia. We bieden een scala aan producten, van gebak tot de productie van olie en wijn, evenals handgemaakte pasta uit onze werkplaatsen. We werken met verschillende soorten meel: tarwe, geroosterde tarwe, semolina, volkoren semolina en gerst om een product van hoge...
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play