Italië, Marmirolo
... volgt een pad gericht op het zoeken naar natuurlijkere processen: door grovere maling worden de meest waardevolle delen van de tarwe gerespecteerd, waardoor het zijn organoleptische kwaliteiten behoudt, evenals de vezels van de zemelen. Dit meel combineert uitstekende voedingskenmerken met een grotere bewerkbaarheid in vergelijking met volkorenmeel, voor een eindproduct dat rustiek, geurend en smeltend is, met een intense smaak en een donkerdere kleur in vergelijking met deeg gemaakt met Type 1 en 2 meel. 10KG EN 25KG...
Portfolio (56)
Italië, Guardiagrele
...Halffabrikaat voor de productie van brood van oude granen, met meel van drie soorten spelt en volkoren roggebloem. Formaat: 15 kg Dosering: 50%...
Portfolio (91)
Italië, Forlì
... zeer beperkte rijzeigenschappen door het lage eiwitpercentage. Rijstmeel wordt gebruikt in sommige recepten of gemengd met dat van gierst of andere granen voor rijkere varianten. Er zijn veel gerechten op basis van dit type meel die bijzonder geschikt zijn voor mensen met een glutenintolerantie, waaronder rijstnoedels, gestoomde ravioli en verschillende zoetigheden zoals de Japanse mochi. Het is ideaal voor het bestuiven van gefrituurde gerechten en bij de bereiding van bepaalde koekjes.
Portfolio (50)
Italië, Rocca Grimalda
GRIMALDA RISTORANTE PIZZERIA bevindt zich in Rocca Grimalda, direct aan de provinciale weg 185 die Ovada met Predosa verbindt, in de wijk Schierano. Bij Grimalda Pizzeria en Pinseria hebben we geen compromissen gesloten. Onze deegsoorten ondergaan een correcte rijzing en rijpen minimaal 24 uur. We hebben deeg beschikbaar van Kamut, volkoren, vijf granen, hennepzaad, rode rijst, ongezuurd...
Italië, Chiari
... en analyse van de grondstof en het eindproduct uitvoeren. De controles zijn verdeeld in drie typen op basis van het analysegedeelte: chemisch-fysisch, reologisch en microbiologisch. We hebben een breed scala aan producten, van tarwebloem tot de commercialisering van meel van andere granen of mengsels met een klassieke en natuurlijke verwerking. Op basis van jarenlange ervaring selecteren en kopen we verschillende soorten tarwe afhankelijk van de behoeften van de markt en de kwaliteitsprincipes.
Italië, Milano
Integralbianco® is de ideale oplossing voor de groeiende vraag naar gezonde gerechten, die tegelijkertijd de volle smaak van voedingsmiddelen behouden. De Integralbianco-meelsoorten vertegenwoordigen de evolutie van een traditie die gekenmerkt wordt door voortdurende ontwikkeling en onderzoek. De eetgewoonten zijn in de loop der tijd radicaal veranderd en geraffineerde voedingsmiddelen zoals witte...
Pasta Riscossa sinds 1902. Pasta van hoogwaardige Italiaanse en buitenlandse durumtarwe met minimaal 12,5% eiwitten. Pastificio Riscossa biedt meer dan tien productcategorieën aan: Droge semolapasta, Speciale regionale pasta, Halfverse en ambachtelijke pasta, Eiernoedels, Gourmet pasta getrokken door brons, Rode lijn, Sauzen, Olie en Azijn, Koekjes, Meel en Semola, Rijst, Aardappelgnocchi. 120 formaten. 250 distributeurs in 80 landen.
Italië, Zafferana Etnea
Het bedrijf, opgericht in 1950 door Giuseppe Russo, is gespecialiseerd in de verkoop van verschillende soorten voedingsmeel (fijne semola, dubbel nul, volkoren, soja, 5 granen, meel voor Arabisch brood, biologische meel en glutenvrij meel) en voedingsproducten (paddenstoelen, tomatenpuree, sesam en verbeteringsmiddelen). Exclusief distributeur van de beste nationale en lokale meelsoorten...
Italië, Chieuti
Wij zijn een korte keten die cappelli tarwe verbouwt en daarmee semola, rimacinata, volkoren semola en meel produceert; gedroogde pasta, ontbijtkoekjes, taralli, kikkererwten en dankzij onze gewassen, haver en lijnzaad. Onze tarwe is gezond en rijk aan eiwitten, ideaal voor diëten, intoleranties en een gezonde en goede voeding. Wij zijn een kleine onderneming, maar juist daarom biologisch gecontroleerd en aandachtig voor milieuduurzaamheid en gezond eten.
Italië, Velletri
... ongeveer 40 minuten gekneed, waarna het deeg een uur mag rijzen. Het brood wordt vervolgens uitgerold, gevormd tot grote broden of staven van ongeveer 1 of 2 kilo, in houten kisten geplaatst, bestrooid met griesmeel of meel en bedekt met hennepdoeken. Na een bepaalde tijd waarin de tweede rijs plaatsvindt, wordt het brood strikt gebakken in de kastanjeboom houtoven gedurende ongeveer een uur en twintig minuten.
Italië, Taranto
Pizzeria Pucceria Hamburger Kip Salades...
Italië, Racale
Met zorg voor het omliggende gebied produceren we voedingsmiddelen die onze traditie respecteren met typische ingrediënten uit Puglia. We bieden een scala aan producten, van gebak tot de productie van olie en wijn, evenals handgemaakte pasta uit onze werkplaatsen. We werken met verschillende soorten meel: tarwe, geroosterde tarwe, semolina, volkoren semolina en gerst om een product van hoge...
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play