Italië, Misano Adriatico
...De Grana Padano DOP van 1 kg is een Italiaanse harde kaas, geproduceerd in de gebieden van Lombardije, Piemonte, Trentino-Alto Adige en Veneto. Gegarandeerd gemaakt van verse melk en minimaal 9 maanden gerijpt, is het een kaas met een rijke en zachte smaak. Ideaal om te combineren met antipasti of als ingrediënt in pasta- en rijstgerechten.
Portfolio (200)
Italië, Radicofani
... richtlijnen die zijn opgelegd door de certificerende instantie, die de volledige fasen van de productiecyclus tot de uiteindelijke commercialisatie van het product controleert. De verwerkte melk is uitsluitend van pure schapenmelk.
Portfolio (48)
Italië, MILANO
... 9,8%, magere melkpoeder, cacaoboter, emulgator: zonnebloemlecithine, vanilline-aroma), kruimels van "Pan di Stelle" koekje 2% [tarwemeel, suiker, zonnebloemolie, boter, verse gepasteuriseerde melk van hoge kwaliteit, cacao, chocolade (cacaomassa, suiker, cacaoboter, natuurlijk vanille-aroma, emulgator: sojalecithine), verse eieren, honing, hazelnoten, tarwestijfsel, rijsmiddelen...
Portfolio (202)
Italië, Brusaporto
... pasta met een magere vulling van grana padano, paneermeel, eieren, melk, boter en specerijen. “Scarpinòcc De Par” van Pastificio Davena zijn gecertificeerd met het label “Bergamo Città dei Mille... Sapori” dat is afgegeven door de Kamer van Koophandel. Beschikbaar in verpakkingen van 250g en 500g.
Portfolio (10)
Italië, San Pietro Clarenza
...Deze geurige en smakelijke pesto is ideaal voor het bereiden van heerlijke pastagerechten. Gesmeerd op toast of crackers voor het maken van heerlijke voorgerechten en snacks. Voegt ook geur en smaak toe aan salades. INGREDIËNTEN: Minimaal 70% verse basilicum, extra vierge olijfolie, zonnebloemolie, Parmigiano Reggiano (MELK, zout, STREMSEL) PINENNOTEN, WALNOTEN, zout. Verpakkingen van: 190 g; 290 g; 950 g; 2.850 g...
Portfolio (8)
Italië, Martina Franca
...De Burrata Pugliese is een verse en romige kaas, typisch voor de Italiaanse kaastraditie. Gemaakt van melk van hoge kwaliteit, onderscheidt de burrata zich door zijn zachte en boterachtige hart, omhuld in een dunne laag mozzarella. Deze kaas is perfect om alleen te genieten of vergezeld van verse tomaten en een scheutje olijfolie, waardoor de delicate en unieke smaak wordt benadrukt. De burrata is een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar een authentieke en verfijnde culinaire ervaring.
Portfolio (29)
...We selecteren de beste verse melk, afkomstig van boerderijen met inheemse Siciliaanse rassen, en zorgen voor elk detail van het productieproces om een breed scala aan kazen te produceren, waaronder de zogenaamde historische kazen zoals de Pecorino Siciliano Dop en Piacentinu Ennese Dop, die wijdverspreid zijn op de nationale en Europese markt. Ons belangrijkste doel is om onze klanten, zowel Italiaans als buitenlands, te bedienen. We hebben 20 verschillende smaken.
Bijpassende producten
Famyfood Kazen - Primo Sale
Famyfood Kazen - Primo Sale
Portfolio (1)
...In ongerepte weiden in het binnenland van de regio Campania worden geselecteerde koeien gehouden, wiens smaakvolle melk de mozzarella van koeien zal voortbrengen. Het is een zeer verse, rekbare kaas, die qua verwerking veel lijkt op buffelmozzarella. Het heeft een parelachtige witte kleur en de zachte binnenkant onthult een deeg van zeer dunne lagen. Koeienmozzarella heeft een delicate smaak...
Portfolio (10)
Italië, Codogno
...verwerking van melk tot kaas en rijping verplicht in het oorsprongsgebied moeten plaatsvinden; dus alleen melk en Italiaanse traditie. Om een kaaswiel van ongeveer 32-34 kg te maken, zijn 500 liter melk nodig, die binnen 1-2 uur na het melken in de kaasfabriek aankomt. De melk wordt 12-18 uur laten rusten, waarin een deel van het vet door afschuimen vrijkomt, waarna het kaaswiel wordt verwijderd zodat de halfvette melk die uitstekende kaas met een lange rijping kan geven, terwijl de smaak van verse melk behouden blijft.
Portfolio (4)
Italië, Pasturo
... bewaren de productiemethoden van de oude kaasmakers en passen deze aan de modernere smaken aan. GUSTO: Van de meest delicate smaken tot de krachtigere, de kazen van Carozzi voldoen aan elke smaak. TERRITORIO: Onze Valsassina is een samensmelting van verhalen, tradities en gastronomische uitmuntendheden. Onze troef is zonder twijfel de Taleggio DOP, die we ook van rauwe melk produceren, gevolgd door Gorgonzola DOP, verschillende gewassen korst kazen en een breed scala aan geitenmelkproducten, die onze selectie op een spiegelachtige manier aanvullen.
Portfolio (7)
Italië, Eboli
... basis van melk (mozzarella, ricotta, scamorza); het heeft zich vervolgens tot het publiek gericht omdat de oppervlakte de ontwikkeling van aanvullende businessmogelijkheden toelaat: met de realisatie van rustplaatsen, bediend zowel met restaurantactiviteiten als met verstrekking, via een bar/ijssalon met focus op ambachtelijke producten. De kernactiviteit van het bedrijf is de productie van mozzarella, ricotta en scamorza.
Italië, Ripalimosani
... canditeren van fruit, terwijl de LINEA TARTUFO de voorbereiding van dit kostbare ingrediënt vereenvoudigt met zijn lavatartufi. Tot slot omvat de LINEA LATTE specifieke installaties en machines voor de verwerking van melk en de productie van kaas, waardoor het productieproces efficiënt en van hoge kwaliteit is!
Portfolio (3)
Italië, Montelibretti
... aantrekkelijk voor de consumptie van geitenproducten. De kaasfabriek heeft het CE-keurmerk (IT F8W1G CE). Het bedrijf is gespecialiseerd in de productie van verse kazen, zoals primo sale, stracchino en robiola, gerijpte kazen en ricotta. Ook worden er witte en fruityoghurt en gepasteuriseerde melk geproduceerd. Ons commerciële aanbod richt zich op de Orazio-kaas, een halfgerijpte kaas die geschikt is voor tafelconsumptie en na enkele weken rijping op de markt wordt gebracht. Het droogzouten en de rijping in een natuurlijke omgeving maken het uniek door zijn sensorische eigenschappen.
Italië, Dorgali
... eenvoudig: authentieke smaakervaringen bieden die de geschiedenis en cultuur van ons land weerspiegelen, terwijl we voldoen aan de behoeften van moderne consumenten. De uitmuntendheid van onze producten is geen einddoel, maar een startpunt. Bij Sardaforme wordt elk detail met zorg behandeld: we selecteren alleen de meest verse en voedzame melk, afkomstig van de meest weelderige weiden van...
Portfolio (10)
Italië, Sonnino
Francia Latticini S.p.A - Fabriek in Sonnino In de fabriek in Sonnino, die actief is sinds 1987, worden de volgende producten vervaardigd: mozzarella van koe, ricotta, boter, verse kazen, mozzarella Zarina. Francia I.L.C. s.r.l. - Fabriek in Pontinia De fabriek in Pontinia is de eerste fabriek die door het bedrijf is gebouwd, waar mozzarella van buffel, ricotta en boter van buffel wordt...
Italië, Sassano
... later naar de Po-vlakte, waar de grootste productie van Italiaanse melk zich bevindt. Vandaag de dag ontwikkelt het bedrijf zijn operationele basis op een oppervlakte van 32.000 vierkante meter, van waaruit dagelijks een hoeveelheid van 250.000 liter melk, zowel van koeien als van buffels, wordt beheerd en in het hele land wordt gedistribueerd. Diano Latte werkt samen met Diano Trasporti, een transportbedrijf, oorspronkelijk een tak van het moederbedrijf, dat nu onafhankelijk is en beschikt over meer dan 50 voertuigen die op nationaal niveau opereren.
Italië, Giavera Del Montello
... van stracchino in een handige verpakking, en de laatste nieuwigheid: de verse smeerkaas, een smeerbare kaas met een unieke smaak. Het geheim van de smaak van de kazen van Nonno Nanni ligt in de zorgvuldige keuze van de melk, die van uitstekende kwaliteit en van zekere herkomst is, met respect voor de kenmerken van de melk tijdens de verwerking, en in de voortdurende technologische evolutie van de installaties die in de productie worden gebruikt. Nonno Nanni biedt ook zijn lekkernijen aan in de wereld van pasta, met Gnocchi, Gnocchi Ripieni, Chicche, Chicche Insaporite.
Italië, Pollena Trocchia
... Italiaanse als buitenlandse productie (vooral Duitse melk) en de commercialisering, zowel direct als in de vorm van agenten, van industriële wrongel uit Duitsland, Polen en Litouwen, evenals verse WRONGEL in kisten van buitenlandse productie.
Italië, Bibbiano
De kaasfabriek is gevestigd aan de Via Vittorio Veneto 4, natuurlijk in Bibbiano (RE), en elke dag worden er gemiddeld 16 vormen van Parmiggiano Reggiano geproduceerd (bijna zesduizend per jaar), gekenmerkt met het registratienummer 629. In de winkel: "De binnenplaats van de Parmiggiano Reggiano" vindt directe verkoop aan het publiek plaats van Parmiggiano Reggiano, boter en ricotta. Ondanks wat e...
Italië, Noci
De kaasfabriek Ignalat is een middelgroot familiebedrijf uit Apulië, dat sinds 1948 actief is op de markt en gespecialiseerd is in de productie van zuivelproducten die uitsluitend worden gemaakt van geselecteerde Apulische koemelk. Ignalat produceert verschillende soorten zuivelproducten: verse, gerookte, gerijpte en verschillende typische Apulische specialiteiten zoals mozzarella nodino en...
Portfolio (10)
Italië, Catania
PARMALAT S.P.A. MANAGEMENT EN KANTOOR FABRIEK...
Italië, Capaccio
De kaasfabriek Di Benedetto is dertig jaar geleden opgericht in het hart van de Piana del Sele, als een familiebedrijf. Wij leveren verse buffelmelkproducten in groothandel en detailhandel. Elke dag bieden we een kleine tot gemiddelde dagelijkse productie aan om de kwaliteit van het product te waarborgen, waarbij we gebruikmaken van oude technieken van verwerking om consistentie in smaak en...
Italië, Busto Arsizio
La Castellanza spa houdt zich bezig met de productie en distributie van zuivelproducten en kazen, waaronder mozzarella, burrata, taleggio, quartirolo, primosale, ricotta, burro, mascarpone, provolone, parmigiano reggiano, grana padano, gorgonzola, van pure geitenmelk en vele andere lekkernijen, waarbij we altijd alleen verse melk gebruiken. Een van onze specialiteiten zijn de geitenkazen, die een betere verteerbaarheid hebben dan andere kazen. We produceren ook boter en mascarpone van de hoogste kwaliteit.
Italië, Prato
... verse fruit. Toppings - Koffiesiroop: "DROP"?: Ze zijn de ideale aanvulling voor alle koffie- en melkdranken: espresso, cappuccino, chocolademelk, macchiato, mocaccino, latte, melk, Amerikaanse koffie, enz. Ze zijn ook perfect met yoghurt, ijs, milkshakes, smoothies, gebak en koekjes. In de Aziatische markten worden ze ook gebruikt om heerlijke Milk Tea te maken. Concentraten met een verlaagd...
Portfolio (3)
Italië, Bolzano
PERI SRL is de Italiaanse dochteronderneming van Bayerische Milchindustrie eG, een toonaangevende producent in Beieren van melkderivaten, zoals conventionele en biologische poederproducten voor de industrie, verse producten voor de detailhandel en groothandel, zoals boter, kazen en kaasproducten, mozzarella en UHT-producten, zoals zure room, slagroom, koffieroom en melk. Alle producten van PERI...
Italië, Vedelago
...Montegrappa, San Pio X en Neve del Grappa. De kazen, verkregen uit vers melk dat dagelijks van lokale bedrijven wordt ontvangen, worden aan de consument aangeboden in een breed assortiment: hele, halve en kwart vormen, 100, 300 en 400 g met een vast gewicht. HACCP-autocontrolesysteem uitgevoerd en gegarandeerd. De vastberadenheid en het enthousiasme van al onze medewerkers, de professionaliteit van ons personeel, de zorg in productie en rijping, en het vermogen om innovatie te combineren met respect voor traditie, stellen ons in staat om producten van hoge kwaliteit te produceren.
... zoutafdeling met beslist geavanceerde technieken, de magazijnen voor de verschillende rijpingen uitgerust met innovatieve ventilatiesystemen, de kantoren en de verkoopruimte. De Latteria di Roverbasso verwerkt jaarlijks ongeveer 100.000 quintalen melk, dagelijks verzameld bij lokale boerderijen, en garandeert de consument 100% Italiaanse kazen. De Latteria di Roverbasso is dus een dynamisch bedrijf...
Italië, Vipiteno
Detailhandel...
Italië, Rignano Flaminio
Biologische Fokkerij van Ezelinnen voor de productie en verkoop van verse en gevriesdroogde Ezelinnenmelk. Verkoop van Cosmetica op basis van Ezelinnenmelk. In onze fokkerij zijn er meer dan 150 Ezelinnen die op een natuurlijke manier worden gehouden in een ongerepte omgeving. Ezelinnenmelk is een uiterst waardevol element sinds de oudheid en heeft talloze voedings- en cosmetische eigenschappen...
Agro-voedsel en veeteeltanalyses...

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play