...Voor hem is het nodig om het meest waardevolle deel van het varken te "sacrificeren". In feite wordt de Culatello di Zibello DOP, de onbetwiste prins van alle vleeswaren, "gemaakt" van de centrale spieren van het dijbeen. Verse vlees van zware Italiaanse varkens, zorgvuldig verwerkt en in de typische peervorm gesneden. Zout en peper, 15 dagen in een koele ruimte om te rusten, en vervolgens met de...
Portfolio (10)
Italië, MILANO
...De Prosciutto Toscano DOP wordt alleen geproduceerd van geselecteerde verse Italiaanse hammen. Het wordt herkend aan de typische "v"-snede van de huid, de licht zoute smaak en de externe peperkorrel. De plakken zijn van intense rode kleur, droog en mager. Weinig geselecteerde ingrediënten: varkensham, zout, peper en knoflook. KG.2,280 NETTO GEWICHT PER KG EURO 10,90 VERPAKKING VAN 4 STUKS MINIMALE BESTELLING 50 VERPAKKINGEN VAN 4 STUKS VERVALDATUM 30/09/2025...
Portfolio (191)
Italië, Martina Franca
...De Salsiccia Martinese is een typisch vleeswaren uit de Apulische traditie, geproduceerd met vlees van hoge kwaliteit en gekruid met lokale specerijen. Deze vleeswaren kenmerken zich door een pittige en aromatische smaak, waardoor ze perfect zijn om alleen te worden genoten of als onderdeel van een vleesplank. De salsiccia martinese is een ambachtelijk product, gemaakt volgens traditionele methoden en met eerlijke ingrediënten. De unieke smaak en de ambachtelijke verwerking maken het een product van uitmuntendheid in de Apulische gastronomie.
Portfolio (29)
Italië, Mesoraca
...Il Salamino is een van de populairste vleeswaren in Italië. Wij hebben een Calabrese versie willen creëren, die zich onderscheidt door de helderrode kleur en de pittigheid. Het wordt strikt verkregen uit de schouder en het spek van het varken, waaraan reuzel wordt toegevoegd, alles wordt apart fijngehakt en vervolgens samengevoegd met typische kruiden van Calabrese vleeswaren zoals peper, chili...
Portfolio (19)
Italië, Marciano Della Chiana
... authentieke mix geeft de Toscaanse vleeswaren zijn unieke en onmiskenbare geur. De oude oorsprong van deze worst ligt in het Toscaanse gebied, waar in de middeleeuwen al wilde venkel werd gebruikt ter vervanging van peper, dat in die tijd veel duurder en moeilijker te verkrijgen was. De term Finocchiona wordt bovendien al sinds 1875 in verschillende Italiaanse woordenboeken en encyclopedieën vermeld. Onder deze bevindt zich ook het gerenommeerde Treccani, dat het associeert met de definitie van typische Toscaanse vleeswaren.
Portfolio (10)
... door de wijnmakerij en de aangrenzende wijngaard, met uitleg over de verschillende fasen van de productie en veroudering van de wijn. Aan het einde van de rondleiding volgt een begeleide proeverij van vijf wijnen, vergezeld van proeverijen van typische Piemontese vleeswaren en kazen. De prijs varieert afhankelijk van de keuze van de producten en de geproefde wijnen. Voor reserveringen en...
Portfolio (10)
SINCE 1994 BRINGING THE FLAVORS OF THE TRADITIONAL AGRO-FOOD CULTURE OF THE CALABRIAN LAND TO YOUR TABLES. THROUGH AN INTERNATIONAL NETWORK OF OUR PRODUCTS, WE HAVE CONTRIBUTED TO THE DEVELOPMENT OF A CULTURE OF GOOD FOOD FOR ALL TYPES OF AUDIENCES, SHORTENING COMMERCIAL DISTANCES WITH THE ESTABLISHMENT OF A DISTRIBUTION PLATFORM IN FLORENCE. OUR PRODUCTS ARE BORN FROM THE EXPERIENCE OF AN ANCIE...
Portfolio (1)
Selezione Alimentare Italia is toegewijd aan het zoeken naar de excellentie van made in Italy voedsel en dranken. Wij zijn de ideale partner voor importeurs en distributeurs van voedingsproducten die op zoek zijn naar kwaliteit tegen de juiste prijs. Met bijna vijftig jaar ervaring hebben we een diepgaande kennis van Italiaanse voedingsproducten en hun producenten. Dankzij onze connecties en rela...
Italië, Marmirolo
Het Salumificio Merlotti begon zijn activiteiten in de directe naoorlogse periode in Castel d'Ario, het dorp dat de legendarische autocoureur Tazio Nuvolari heeft voortgebracht. Van een ambachtelijke winkel is het bedrijf in de loop der tijd gegroeid en biedt het zijn producten steeds uitgebreider aan in de regio. In de derde generatie van ondernemers verhuist de salumeria de productie-eenheid naa...
Italië, Fidenza
Bertelli Formaggi S.r.l., al vier generaties op de markt, biedt uitstekende rijpe en verse kazen aan. Wij zijn een referentiepunt voor veel Europese bedrijven voor de levering van niet alleen Parmigiano Reggiano, gerijpt van 12 maanden tot 60 maanden, maar ook van traditionele Italiaanse geiten- en schapenkaas. Wij zijn ook leveranciers van typische vleeswaren zoals salame, fiocchetto, mortadella, Prosciutto di Parma, bresaola en nog veel meer.
Portfolio (54)
Italië, Potenza
... land bekend te maken, terwijl we in de loop der tijd de waarden en het respect voor de traditie behouden. Van de ervaring in het selecteren en snijden van het vlees, tot het inpakken en met de hand binden, worden onze vleeswaren met aandacht gevolgd gedurende het hele verwerkingsproces tot aan de rijping en verpakking. In de ambachtelijkheid van onze producten kan men de warmte en geur van onze wortels herontdekken. Dit zijn de kenmerken die ons begeleiden en ons nog steeds inspireren om te verbeteren en het Salumificio Bilancia voort te zetten.
Italië, Ferrere
...L'Agrisalumeria Luiset is een korteketen landbouwbedrijf dat gespecialiseerd is in varkenshouderij en de bijbehorende vleeswaren, met verwerking van glutenvrije vlees- en vleeswaren typisch voor Piemonte. In Ferrere (AT), in het Monferrato Astigiano, houden we de varkens in de open lucht, waaruit we verse varkensvleesproducten halen zoals spareribs, capocollo, karbonades en de typische Piemontese...
Italië, Colonnata Carrara
“Mafalda” is de oudste larderia in Colonnata, al sinds 1930, toen de “lardo” slechts de arme bijgerecht was van de steenhouwers. In 1954 kwam de toen jonge wijnmaker de heer Veronelli bij oma Mafalda om lardo te kopen, waarbij hij het de bijnaam “Larderia van de legendarische Mafalda” gaf. Sinds 2002 heeft het de IGP-certificering en sindsdien produceert het alleen Lardo di Colonnata IGP. Ook voor...
Portfolio (3)
Lardo di Colonnata IGP in plakken, voorverpakt en gemalen Vergazzata Pancetta Steccata...
... landbouwbedrijven, wat de "Km. Zero" garandeert. Gerechten die de smaak van het platteland en de typische keuken behouden. De interieurs van het restaurant en al het meubilair zijn gemaakt van lokale steen, trouw aan de typische landelijke stijl van onze regio. Tussen de kookplaten combineren we de eenvoudige en natuurlijke elementen van de aarde.
Portfolio (1)
Italië, Giarre
... distribueren via onze website www.shopintuscany.com en zijn: Wijn, Olie, Vleeswaren, Sauzen en Jam, Pasta, Ambachtelijk Bier, Likeuren, Aardewerk, Lederwaren, enz. Het kwaliteitsmerk van al onze producten is: MADE IN TUSCANY...
Portfolio (8)
Italië, Modica
Ysm Italia Marketing is een inkoopgroep die gespecialiseerd is in de voedingssector van regionale typische producten. De voortdurende zoektocht naar producten zoals kazen, vleeswaren, wijnen, conserven en zoetigheden is gericht op de sector van wijnwinkels en wijnbars, onze eerste klanten. Onze producten worden voornamelijk gezocht bij regionale producenten die op ambachtelijke wijze produceren...
Italië, Avigliana
EIGEN MERKEN VOOR DE VERPAKKING VAN KAAS, TYPISCHE REGIONALE KAZEN, P.A.T. KAZEN, DOP BUFALAMOZZARELLA, SICIILIAANSE KAZEN, SARDISCHE PECORINI, TRUFFELKAZEN EN DE MEEST BEKENDE ITALIAANSE KAZEN. BEZITTERS VAN GROTE MERKEN VAN ITALIAANSE VLEESWARREN: TANARA PARMAHAM, LENTI GEKOKEN HAM, SAN DANIELE HAM, VILLANI VLEESWARREN, FIORUCCI VLEESWARREN, GROTE ITALIAANSE VLEESWARREN, ROVAGNATI, SAN MICHELE...
...hotels, agriturismo's, cruises, supermarkten en soortgelijke bedrijven, exportbedrijven en andere dealers. Het biedt de Voedsel- en Wijnsector een geselecteerd assortiment van Typische Siciliaanse Producten, met bijzondere aandacht voor de Typische Siciliaanse Kazen, zoals de Siciliaanse Pecorino (Schapen) Kaas, de Piacentinu Ennese (Kaas met Saffraan), de Tuma Persa, de Cosacavaddu Ibleo, de...
Andere Producten
Siciliaanse Kaas
Siciliaanse Kaas
Portfolio (1)
Salumificio Del Vecchio, sinds 1968 in Cesena, produceert hoogwaardige vleeswaren van varkens die met respect voor de natuur worden gehouden: biologische vleeswaren, gekruide vleeswaren, gouden vleeswaren en traditionele vleeswaren zonder lactose en gluten, volgens de beste Italiaanse en Romagnolese traditie: Parmaham en typische vleeswaren uit de Romagna.
Italië, Terlizzi
...Al jaren zijn we groothandelaren in vleeswaren, kazen en stokvis. We bevoorraden restaurants, hotels en delicatessenwinkels in heel Italië en daarbuiten. Als je op zoek bent naar het kopen van vleeswaren en kazen in bulk om ze in jouw bedrijf te verkopen, vind je bij ons echt concurrerende prijzen. De producten die we verkopen zijn voornamelijk typische producten uit Puglia, maar je vindt ook nationale producten uit alle regio's en bekende merkproducten zoals bijvoorbeeld Grana Padano.
Italië, Melicucco
... distributiedienst. In het gebied heeft Lombardo srl inmiddels een uitgebreid distributienetwerk van hoogwaardige verse producten (zuivel, kazen, vleeswaren, pasta, gastronomische typische producten, ingelegde groenten) weten te consolideren, dankzij de inzet van zijn medewerkers die niet alleen het transport en de distributie coördineren, maar ook zorgvuldig de bestellingen en de bijbehorende diensten beheren...
Italië, Campo Calabro
... voeding te verrijken en aan te vullen, omdat het dankzij de aanwezigheid van Omega 3 een beschermende werking op ons lichaam heeft, bijdraagt aan de verbetering van de concentratie, de stemming en de controle van de triglyceriden in het bloed. Of het nu vers is of bestemd voor de verwerking tot typische vleeswaren, het vlees van het Zwarte Varken uit Calabrië is dus een product waarvan de kwaliteiten uiterst uitgesproken en herkenbaar zijn.
Italië, Nicosia
... productcontrole, vertegenwoordigt het de regio in zijn verscheidenheid aan smaken. Conserven, kazen, peulvruchten, honing, typische zoetigheden en vleeswaren uit onze Siciliaanse traditie, in combinatie met de passie en cultuur van ambachten die inmiddels verloren zijn gegaan, maar nog steeds niche zijn in onze gebieden, hebben als doel de smaakpapillen te verwennen van degenen die onze smaken willen waarderen.
Italië, Zola Predosa
Hoofdproducent van Italiaanse mortadella met IGP-certificering. Exclusieve productie van gecertificeerde kwaliteit van de echte mortadella, gemaakt volgens het recept van de Bolognese traditie - Certificeringen VISION 2000, ISO 9001:2000, ISO 22000:2005, ISO 14001:2004, BRC, IFS Glutenvrije mortadella. Merken: 1963 Mortadella Artigianale, D.O.P. Rustica, Oro, Tricolore, La Blu di Felsineo, Amabile...
... Crostini arlecchino en gras pistà, planken met vleeswaren of kazen met zoetzure sauzen of mosterd, meloen met culatello, rijke fruitsalades, ambachtelijk ijs en nog veel meer. In Roverbella, in onze bedrijfswinkel, kunt u producten van het bedrijf kopen, zoals fruit en groenten van 0 km, zoetzure sauzen, confituren, mosterd, eieren en Merlot- en Lambrusco-wijn. U vindt ons ook op de 0 km boerenmarkten die worden aangeboden door het Consorzio Agrituristico Mantovano (Porto Mantovano, Marmirolo, Cittadella, Vhò di Piadena en Legnago).
... Antonino. Sinds de oprichting biedt de slagerij, Norcineria Galvano, sinds 1971 ambachtelijke vleeswaren van de hoogste kwaliteit aan, voortkomend uit een constante dialoog met de relevante boeren. Uit dit diepgaande werk en deze liefde ontstaat de bijzondere productie van ambachtelijke vleeswaren van hoge kwaliteit, van de typische gedroogde worst tot verschillende soorten salami, met heerlijke cacciatorini, capocolli, culatelli, lonze, pancetta en nog veel meer. Een productie van lekkernijen uit vervlogen tijden, om de smaakpapillen van hun klanten en hun gasten te verwennen.
Italië, Termeno
Wij zijn een familiebedrijf sinds het begin van de jaren '80, nu met de derde generatie aan boord. We produceren een breed scala aan vleesproducten. Van gerookte spek, tot gerookt bacon, evenals verschillende hammen en worsten, tot salami en andere delicatessen. Gespecialiseerd in de productie van producten voor verdere verwerking, zoals speck mattonella voor het snijden. Ook zeer actief in de hor...
... zijn er vier sectoren: de sector Diverse Producten beslaat een oppervlakte van 14.000 m², hier werken 50 medewerkers en dagelijks vertrekken er meer dan 20.000 pakketten met goederen. De sector Vleeswaren en Zuivel heeft een oppervlakte van 1.500 m², dagelijks bereiden en verzenden de 20 medewerkers ongeveer 148 quintalen goederen. De sector Fruit en Groenten opereert op een oppervlakte van 2.000...
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play