Italië, Imperia
...De olie wordt koud geproduceerd uit handgeplukte olijven, die in de grond zijn gelaten om te rusten en zonder te filteren verpakt, direct voor verzending. De “Mosto Oro” belichaamt de typische kenmerken van Taggiasco Extra Virgin Olijfolie die geproduceerd is zonder concessies te doen aan de kwaliteit. In het bijzonder voert onze olijfmolen een twee-fasen olie-extractie uit, wat ons in staat stelt om oliën te verkrijgen die relatief rijker zijn aan polyfenolen en daardoor smakelijker en geuriger.
Portfolio (44)
Italië, Sant'agata De Goti
... gebruik van organische meststoffen. Na de oogst eind oktober volgt een onmiddellijke persing van de olijven met de traditionele koude extractiemethode, die in staat is de organoleptische eigenschappen van de olie te behouden.
Portfolio (1)
Italië, Parma
... sebo-normaliserende polyfenolen is het zeer effectief in de strijd tegen seborroe. Arganolie en Sesamolie: hebben een verzachtende en kalmerende werking, wat bijdraagt aan het verminderen van ontstekingsreacties. Salon Essentie: 50 ml...
Portfolio (24)
...Een sterke, krachtige en authentieke olie, intens groen met gouden tinten. De bijzonderheid is dat het drie keer zoveel antioxidante polyfenolen bevat als welke andere olie dan ook. Van een geel-groene kleur, heeft het een gemiddelde fruitigheid in de geur, met een sterke bitterheid en pittigheid. Bij de smaak komen er tonen van dille, artisjokvenkel, peper, hooi en amandel naar voren...
Portfolio (6)
Italië, Amelia
...Over het beschermde gebied dat bekend staat als het "pad van olie" in Umbrië, op de glooiende Amerini-heuvels, worden onze olijven verbouwd. We extraheren onze olie FenOlio uitsluitend uit onze eigen olijven. De olie is rijk aan polyfenolen, krachtige natuurlijke antioxidanten met hoge niveaus van vitamine E die in staat zijn de schadelijke effecten van vrije radicalen tegen te gaan. De kwaliteit...
Italië, Palo Del Colle
... voornamelijk een fruitige olie wordt verkregen met aanzienlijke bitterheid en pittigheid, dankzij de hoge hoeveelheid polyfenolen die het kenmerken en het een bondgenoot maken voor de bescherming van de gezondheid; zowel van olijven van de cultivar "ogliarola", die een zeer evenwichtige, elegante olie oplevert met tonen van amandelen en soms van appel en vers gemaaid gras. De "core business" van het...
Portfolio (2)
...Tijdens het olijfoogstseizoen leveren de leden dagelijks hun olijven aan en de verwerking vindt plaats binnen 24 uur na de oogst door middel van mechanische processen (koude extractie); deze methode maakt het mogelijk om een superieure kwaliteit Extra Vergine olie te verkrijgen. Bij het zien van onze olie, die uitsluitend in het gebied van FARNESE wordt geproduceerd, heeft een smaragdgroene kleur...
Portfolio (1)
... gecategoriseerde variëteiten; hier is het verhaal van een olie geboren die vandaag de dag te vinden is in de gourmet hoeken van de beste kenners van extra vierge olijfolie. We hebben technologie een strategische rol toebedeeld in onze visie voor de waardering van het gebied en de kennis van de boeren, maar veel dingen zijn precies zoals ze oorspronkelijk waren: we ondersteunen de boeren in hun keuzes voor...
Italië, Grumo Appula
... in de online winkel bestellen en heeft de keuze uit kleine en grote verpakkingen, evenals voordeelverpakkingen. CORATINA EN OGLIAROLA OLIVEN maken onze olijfolie zo uniek. De Coratina-olijf, waarvan het belangrijkste teeltgebied in Apulië ligt, heeft bekendelijk het hoogste gehalte aan olijfolie-polyfenolen. Het overschrijdt de gemiddelde waarde van polyfenolen van andere olijfrassen met tot wel...
...onze gronden worden niet uitgeput en onze biodynamische productie is lager dan wat het zou zijn als het intensief werd verbouwd, wat zou leiden tot uitputting van de bodem en vervuiling van het grondwater. Het consumeren van een olie van hoge kwaliteit is cruciaal, vooral voor onze gezondheid en die van onze kinderen. Een geurige, bittere en pittige olie is rijker aan antioxidatieve polyfenolen...
Italië, Roma
Uit de eeuwenoude olijfbomen van de chemisch onbehandelde velden wordt ons Extra Vergine Olijfolie koudgeperst met ambachtelijke productiemethoden, in overeenstemming met de traditie en de meest innovatieve kwaliteitsnormen. De oogst van de olijven respecteert namelijk de juiste rijpingsperiodes. Vervolgens begint de persing binnen twee uur. Op deze manier behoudt de olie al zijn voedingsstoffen, zoals polyfenolen en andere natuurlijke antioxidanten, die de olie uiteindelijk de typische smaak van net geoogste groene olijven geven.
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play