Italië, Marmirolo
MOLINO MAGRI - MEEL, HALFBEREIDEN EN VERBETERINGSMIDDELEN VOOR EEN CONTINU IN ONTWIKKELING ZIJNDE MARKT Molino Magri, opgericht in 1929 en gevestigd in Marmirolo, Mantova, draagt al vijf generaties lang de passie voor de kunst van het malen van vader op zoon over. Molino Magri is een meelbedrijf dat, door de verwerking van geselecteerde zachte tarwe, een breed scala aan professionele meelsoorten ...
Portfolio (56)
Italië, Guardiagrele
...Halfafgewerkt product voor de productie van pinsa romana. Een mengsel op basis van tarwemeel, soja, rijst en zuurdesem. Formaat: 25 kg Dosering: 100%...
Portfolio (91)
Italië, Ibi
...Als je geen ruimte in de koelkast hebt... geen probleem!! Wij zijn het enige bedrijf dat Pinsa Romana op kamertemperatuur produceert en verkoopt met een houdbaarheid van 6 maanden! Interessante prijs, verzending wereldwijd!
Portfolio (3)
Italië, senigallia
...wij leveren handgestrekte pizzabodems en pinsa voor de foodservice en diepgevroren pizza's voor de grootverbruik onder het merk MAGNIFICA ROTONDA en ook als private label. Onze pizza's worden gebakken op vuurvaste steen.
Portfolio (1)
Italië, Albano Laziale
...- de ovale vorm - de kruimelige, krokante rand - hoge verteerbaarheid, verkregen door een rijstijd van 48-72 uur. Het project Pinsa 2.0 heeft als doel een traditioneel product in een moderne versie te creëren, toegankelijk voor iedereen!
... moeten buiten de koelkast en weg van warmtebronnen worden bewaard. Over het algemeen hebben ze een houdbaarheid van 3 tot 6 maanden. Onze smakelijke referenties: • Klassieke bladerdeegcrefole of volkoren, spelt, enz. • Bladerdeegcrepole met polentadeeg • Bladerdeegcrefole met aardappeldeeg Allemaal met de hand uitgerold om ze luchtiger, smakelijker en beter verteerbaar te maken. Pinsa pizza...
Portfolio (10)
Italië, Rocca Grimalda
... tarwegries en spelt. We zijn een gecertificeerde Pinseria. De pinsa romana is een ovale pizza die zeer goed verteerbaar is, gemaakt van tarwemeel, soja en rijst, krokant aan de buitenkant en zacht van binnen, caloriearm en hypoglycemisch. Naast de klassieke traditionele pizza zijn we gespecialiseerd in pizza in pala. De ingrediënten die we gebruiken voor de vulling zijn van de hoogste kwaliteit. We zijn...
Italië, Seveso
Wij zijn een ambachtelijk laboratorium gelegen in Lombardije, in de gemeente Seveso, ongeveer 22 km ten noorden van Milaan, in de lage Brianza, volledig gewijd aan de productie van de voorgebakken basis van de Pinsa in al zijn formaten. Met productie bedoelen we in detail: het afwegen van de ingrediënten, het kneden, de rijzing, het uitrollen, het bakken en het verpakken van het product. Vanuit...
Italië, Sarzana
Ons bedrijf biedt typische producten uit de Italiaanse baktraditie aan, zoals: Farinata van kikkererwten, Focaccia met kaas, Hoge pizza, Pizzata Ligure, Genovese focaccia en Pinsa Romana. De grondstoffen zijn allemaal geselecteerd en onze producten bevatten geen conserveermiddelen of andere stoffen voor het behoud van het product. De producten worden na het voorbakken snel afgekoeld en ingevroren, waarna ze worden bewaard bij -18 graden.
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play