Italië, Caianello
... uitgedoofde vulkaan binnen het Regionale Park van Roccamonfina, goed beschermd tegen elke vorm van vervuiling en chemische meststoffen. De bijzondere kenmerken van het gebied waar onze olijven worden verbouwd, geven de olie superieure organoleptische en voedingskwaliteiten.
Italië, Castelverano
Essences van Sicilië en Typische Producten: Olijven, Olijfolie van Nocellara del Belice, Biologische Honing, Wijn Dop IGP, Oregano, Kappertjes, Passito Zibibbo van Pantelleria, Jam en Confituur, Zwart Brood van Castelvetrano, Vastedda Belicina, Pecorino, Martorana Fruit, Gedroogde Tomaten, Knoflook van Nubia, Paté Busiate, Zout uit Trapani, Amaro Selinunte. Alle lokale en traditionele producten van Kwaliteit en Natuurlijke Smaak.
...% Italiaanse extra vergine olijfolie met mechanische verwerking en in een continue koude pers. Na de verwerking van de extra beginnen we met de verwerking van de aromatische olie met olijven en vers fruit direct in de olijfpers. Biologisch regime. Traceerbaarheid en biologisch gecertificeerd.
... van complete lijnen voor het vullen en sluiten van voedingsproducten in harde verpakkingen (potten en flessen van glas, aluminium en blikdozen, potten en flessen van kunststof) te leveren. We produceren verschillende systemen om verschillende soorten vaste producten naar de vulmachine te voeren. De niet-telescopische vulmachines van Zilli & Bellini zijn geschikt voor een breed scala aan voedingsproducten: van olijven tot hele tomaten.
... traditie en dezelfde kwaliteit als vroeger behouden. De olijfmolen bevindt zich in het centrum van Castellana Grotte, in een oud gebouw uit de 19e eeuw, waar het de vruchten van de olijfgaarden van enkele eigen landgoederen en verschillende leveranciers in de provincie Bari verzamelt en verwerkt, en van daaruit verpakt en distribueert het zijn producten door heel Europa. De belangrijkste producten van Il Vecchio Frantoio Pace zijn de fruitige lichte extra vierge olijfolie en de fruitige intense extra vierge olijfolie, geëxtraheerd uit 100% Coratina olijven.
Italië, Torremaggiore
... campagne en de zorgvuldige reiniging van de machines. Bovendien maakt een schijfafwerkingsysteem het mogelijk om de verblijftijd van de olijven in de molen te verkorten en daardoor de blootstelling aan oxidatie van het product te verminderen. De tijd tussen de oogst en de verwerking van de olijven op het juiste rijpingspunt is zeer kort en ze worden bewaard in goed geventileerde containers, afkomstig van geselecteerde landbouwgrond. De oogstmethode gebeurt uitsluitend van de boom door middel van handmatige pluk of met behulp van mechanische middelen. Tot slot de conservering van de olie.
Italië, Senigallia
Productie en verkoop van rode en witte wijnen IGT en DOC, typisch voor de regio Marche, met druiven die uitsluitend afkomstig zijn uit de eigen wijngaarden in het gebied van Senigallia (AN). Productie en verkoop van extra vierge olijfolie in verschillende smaken, met olijven die uitsluitend afkomstig zijn uit de eigen olijfgaarden gelegen in het gebied van Senigallia en verwerkt in de eigen...
Italië, Imperia
Sinds 1918 produceren we in Imperia hoogwaardige olijfolie rechtstreeks uit onze Taggiasche-olijven. Een familiepassie die van generatie op generatie is doorgegeven. Van familie naar familie. Onze oliën en producten zijn allemaal van de hoogste kwaliteit, absoluut ambachtelijk, ontstaan in vervlogen tijden en door de jaren heen doorgegeven, gegroeid samen met ons en in de loop der tijd verbeterd dankzij vernieuwing en strikte hygiënecontrole.
Italië, Torremaggiore
... medium van het web, mijn productie wereldwijd uit te breiden om deze monocultivar-olie, met unieke organoleptische kwaliteiten, bekend te maken bij alle liefhebbers en niet-liefhebbers van extra vierge olijfolie. Het doel van het bedrijf is om ook de minder ervaren mensen in de sector de grote kwaliteiten van onze olijven, in het bijzonder van de Peranzana-cultivar, bekend te maken. De productie...
Italië, Pienza
... het juiste rijpingsniveau moet worden geoogst (invasatura) en binnen vierentwintig uur moet worden gemalen. De olie-extractie vindt plaats door middel van koude persing en met behulp van gloednieuwe mechanische processen, waardoor het verkregen product vrijwel al zijn organoleptische eigenschappen van verse olijven behoudt. Het bedrijf kan bogen op bijna een eeuw ervaring in de sector, dankzij de belangrijke professionaliteit die is verworven door zijn oprichter, de heer REMO MONACI.
Italië, Canosa Di Puglia
Bedrijf dat zich richt op de verwerking van Italiaanse olijven tot extra vierge olijfolie. We werken voornamelijk met coratina olijven, naast andere typische cultivars zoals oliarola en paranzana. We verpakken de olie in blikken van 3 liter en 5 liter.
Italië, Montesarchio
... nicheproduct. Een "gezonde" extra vierge olijfolie, volledig Made in Italy, verkregen met behulp van geavanceerde machines die de opslag- en productie tijd van de olijven verminderen en de organoleptische eigenschappen behouden en versterken: een extra vierge olijfolie met een unieke smaak! Dankzij de ondernemende capaciteiten wordt er vandaag de dag, met de evolutie van de tijden, olie geproduceerd voor...
Italië, Montesano Sulla Marcellana
... ambachtelijkheid van de producten, maar ook, en vooral, naar het verhaal dat hen verbindt met hun regio: gedroogde of gevulde tomaten, gegrilde aubergines, pompoencrèmes, artisjokken, broccoli, gevulde olijven, gevulde paprika's en pittige pepers zijn slechts enkele van de typische producten uit Cilento die zijn omgevormd tot boccacci onder olie.
Italië, Badolato
...van de werkzaamheden op het veld, die zich van januari tot december constant uitstrekken, voeren we de onderstaande interventies uit: snoeien en het verwijderen van scheuten, uitsluitend biologische bemesting, constante en continue reiniging, gecertificeerde biologische behandelingen, het oogsten van olijven, malen, conserveren van olie, bottelen en verzending naar de eindklant, waaronder...
Italië, Agrigento
... aansluiten bij de voortdurende zoektocht naar innovatie en ontwikkeling. We bouwen sterke relaties op met leveranciers uit verschillende delen van de wereld (Italië, Californië, Argentinië, Griekenland, Spanje, Turkije, enz.), waarbij we een hoge kwaliteit van het product garanderen, dankzij de constante zoektocht naar innovatie.
... oliën van vers gemalen olijven met verse truffel, citroen, rode mandarijn, rozemarijn en chilipeper. Hoogwaardige IGT Salento wijnen van de druivenrassen Primitivo, Negroamaro, Ottavianello en Malvasia. ROSE', WIT, ROOD en PASSITO. Daarnaast hebben we een beperkte productie van zoete amandelen van oude bomen die verspreid staan in onze olijfgaarden, die normaal gesproken worden gebruikt in de haute...
Italië, Milano
Osteria Maurino is ontstaan uit de ervaring en de passie van de eigenaar, Maurino, voor de keuken van zijn land: Rome. Maurino biedt al zijn gasten een authentieke Romeinse keuken, met smakelijke herinterpretaties, maar altijd trouw aan de traditie. Onder de specialiteiten: Bucatini all’amatriciana, Tonnarelli cacio e pepe, Paccheri met artisjokken, guanciale en olijven, gnocchi alla romana...
Italië, Roma
Uit de eeuwenoude olijfbomen van de chemisch onbehandelde velden wordt ons Extra Vergine Olijfolie koudgeperst met ambachtelijke productiemethoden, in overeenstemming met de traditie en de meest innovatieve kwaliteitsnormen. De oogst van de olijven respecteert namelijk de juiste rijpingsperiodes. Vervolgens begint de persing binnen twee uur. Op deze manier behoudt de olie al zijn voedingsstoffen, zoals polyfenolen en andere natuurlijke antioxidanten, die de olie uiteindelijk de typische smaak van net geoogste groene olijven geven.
Italië, Petilia Policastro
De Agrarische Onderneming Krotonese is ontstaan uit een familieproject dat tot doel heeft de oude tradities van een generatie gezinnen voort te zetten die hun leven aan de landbouw hebben gewijd. De SAK SRL bezit momenteel meer dan 300 hectare grond, waarvan verschillende gebieden zijn gewijd aan de teelt van olijven en de commercialisering van de hoogwaardige biologische extra vierge olijfolie...
Portfolio (2)
...Het landbouwbedrijf "INCANTALUPI" is opgericht in Puglia in 1948, met volledig respect voor de waardevolle ongerepte natuurlijke omgeving. Hier produceren we sinds 1997 onze biologische extra vierge olijfolie, waarbij de technieken van groenbemesting en het inzaaien van de grond worden toegepast. Alle verwerkingsfases, zoals: de verwerking van de olijven, opslag en verpakking, worden strikt...
Italië, Andria
Mani di terra is een bedrijf dat biologische producten zoals oregano, amandelen en olijven produceert.
Italië, Gualdo Cattaneo
Onze onderneming is gelegen in het hart van Italië, in de regio Umbrië, en beslaat 30 hectare. Ons product is BIO, uitsluitend van hoge kwaliteit met de DOP-aanduiding. Elk jaar wordt de oogst traditioneel uitgevoerd om de kwaliteit van de olijven te waarborgen. Daarnaast maken we gebruik van de koude persmethode; een geavanceerde machine (AlfaLaval van de nieuwste generatie) garandeert de...
L'Inox, met meer dan 35 jaar ervaring in de sector, ontwerpt en bouwt machines en installaties voor de verwerking van verse fruit en groenten, in al zijn fasen: omkeren, wassen, borstelen, sorteren, kalibreren, vullen, verpakken, behandelen, depalletiseren, palletiseren. Het is ook gespecialiseerd in de sector van het wassen van verpakkingen en biedt de klant verschillende modellen machines voor h...
Verwerking van nationale en buitenlandse olijven...
Italië, Castelbellino
Charmante agriturismo in het land van goed leven, Castelbellino Ancona. Verhuur van toeristische appartementen, speeltuin voor volwassenen en kinderen, zwembad, paarden, fietsen, volleybal, zwembad. Typisch restaurant.
Productie van hoogwaardig extra vierge olijfolie van Italiaanse olijven.
Italië, Verona
Ons bedrijf houdt zich bezig met de import van halffabricaten, zowel voor verse producten, ingelegde producten, diepvriesproducten als gedroogde producten. De belangrijkste producten die we behandelen zijn paddenstoelen, truffels, olijven en artisjokken in alle verschillende formaten. We bedienen de belangrijkste conservenbedrijven en garanderen kwaliteit en stiptheid bij de levering van de goederen.
Italië, Sant'Egidio Del Monte Albino
... tomaten (hele gepelde, geplette en in blokjes), cherrytomaten, peulvruchten, paddenstoelen, artisjokken, olijven, ravioli, rijst en andere. Onze machines zijn volledig vervaardigd uit roestvrij staal, in overeenstemming met alle CEE-normen, met een snelle demontage en montage van de verschillende formaten van de dozen, waardoor de productiecycli worden versneld.
...% Italiaanse olijven - Kant-en-klare sauzen (pesto, amatriciana, truffel....) - Mozzarella - Etc Een breed scala aan authentieke Italiaanse producten, geselecteerd en erkend door professionele koks voor de retail, groothandel en Ho.Re.Ca kanalen. Zeg NEE tegen nep Italiaans voedsel! Kies voor een gecertificeerd product!
Italië, Campobello Di Mazara
...OLIÁTO ontstaat uit de persing van gezonde, onbeschadigde olijven die nog niet rijp zijn, verzameld in de beste olijfgaarden, waarvan een deel direct wordt beheerd. Bijzondere aandacht wordt besteed aan de belangrijke handelingen van oogsten, transport en persing, strikt koud, in de bedrijfsfrantoio binnen 24 uur na de oogst, wat resulteert in een product met een hoge fruitigheid en een zeer lage oliezuurwaarde. De zo verkregen olie, na een periode van natuurlijke sedimentatie in roestvrijstalen silo's in afwezigheid van zuurstof, wordt kort voor verzending verpakt.
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play