Italië, Monterotondo
... gedroogd en met andere niveaus van ficocyanine. Oplosbaar en met een kenmerkende umami-smaak, dat wil zeggen hartig en vaag 'zeewaterachtig', is het geschikt voor gebruik in deeg en bereidingen, zowel zoet als hartig, van de zoetwarenindustrie tot bakkerijproducten, van ijs tot pasta en zelfs dranken.
Portfolio (10)
Italië, Dorgali
...Een schapenkaas met een zachte kern en een korte rijping. Deze kaas heeft een gladde of licht geribbelde korst en een kleur die varieert van wit tot een delicate lichtbruine tint. Gemaakt van gepasteuriseerde schapenmelk, stremsel en zout, is de Novello Sardo een zoete kaas met een zachte en compacte witte pasta. De zoete en delicate smaak maakt het perfect om te genieten met peren, gouden...
Portfolio (10)
Italië, Alberobello
... - ruwe gescheurde pasta met hoge hechting van room; - beperkt aantal onderdelen; - hoge betrouwbaarheid en productiecapaciteit; - hoog veiligheidsniveau; - gemakkelijke reiniging en desinfectie, gericht op het verminderen van het risico op contaminatie; - beperkte onderhoudsbehoefte. OPTIONEEL en ACCESSOIRES - ONDERSTEUNINGSSTRUCTUUR MET WIELEN - DETECTEERBARE ROLLEN - BOVENSTE PLAAT MET DRIE GLAZEN - CONFIGURATIE en INRICHTING INDUSTRIE 4.0...
Portfolio (3)
Italië, Arezzo
...Zilver- en aluminium pasta voor de metallisatie van de achterkant van monokristallijne en polykristallijne siliciumzonnecellen.
Bijpassende producten
Pasta Ag
Pasta Ag
Andere Producten
Zilverpoeder
Zilverpoeder
Portfolio (2)
Italië, Alseno
Profitech is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het ontwerp en de bouw van doseer- en verpakkingsinstallaties voor poedervormige, korrelige of stukproducten. De meer dan twintigjarige ervaring van de oprichters in de verpakkingssector stelt ons in staat om te voldoen aan de verwachtingen van de meest veeleisende klanten op het gebied van betrouwbaarheid, kwaliteit en efficiëntie. Het bedrijf ...
Portfolio (1)
King of Truffles is een jong en dynamisch bedrijf dat zich omringt met de meest ervaren medewerkers en jagers. Het heeft twee hoofdgebieden van uitmuntendheid: de selectie van de beste pure en ongerepte truffels en de bescherming van het gebied waarin de producten worden gezocht en geselecteerd, met volledig respect voor het milieu waarin het opereert. We hebben het over de provincie Isernia, in h...
Portfolio (10)
Italië, Reggio Emilia
Spagni & Spagni biedt de Food Gift aan als een marketingtool ter ondersteuning van bedrijfsontwikkeling en netwerken om de doelstellingen van bedrijven te bereiken. Wij zorgen voor alles, van de selectie van de beste Italiaanse grondstoffen, ambachtelijk en handgemaakt, tot het ontwikkelen van een op maat gemaakt aanbod voor elke behoefte, en het duurzaam leveren van onze cadeaupakketten. Een 360...
Portfolio (10)
...Silicone toevoeging in pasta om te mengen in een verhouding van 1:1. Voor maskers, reparaties, enz. Beschikbaar in 4 hardheden: 65 shore(A) (middel-lage hardheid, hoge elasticiteit en zeer hoge detailreproductie), 75 shore(A) (gemiddelde hardheid, gemiddelde elasticiteit, hoge detailreproductie), 85 shore(A) (middel-hoge hardheid, gemiddelde stijfheid, hoge detailreproductie), 95 shore(A) (extreme hardheid, hoge stijfheid, hoge detailreproductie; ter vervanging van gips). - Goede verwerkbaarheid - Uitstekende detailreproductie...
Portfolio (1)
...Caciocavallo is een rauwmelkse buffelkaas uit Cilento, met een bolvormige, gesponnen pasta van 9-12 cm in diameter en 12-20 cm hoog. Deze vorm is het resultaat van handmatige verwerking van het stremsel. De korst is zeer dun, glad en wit van kleur. De pasta is halfhard, elastisch en ivoorkleurig. Typen en Formaten Wit en Gerookt. Gewicht: ongeveer 1 kg, vacuüm verpakt Code: CACIOFERR HOUDBAARHEID: 60 DAGEN...
Portfolio (10)
...Gekruid met zout en specerijen, licht gerookt met eikenhout. Het is uitstekend om te sauteren en pasta gerechten zoals carbonara, amatriciana en elke pastasaus op smaak te brengen.
Portfolio (10)
Italië, Marciano Della Chiana
KingoFood verkoopt Italiaanse producten van uitmuntende kwaliteit. Vleeswaren zoals Finocchiona IGP, vlees van de hoogste kwaliteit gekruid met zout, peper, knoflook en wilde venkel. Of de pecorino, gerijpt in een grot, met een krachtige smaak. En wijn: Chianti Riserva - Camperchi - Prima Selectie - D.O.C.G. De tijden en manieren van verzending van de goederen zijn een zeer belangrijke factor. We ...
Portfolio (10)
Italië, Controguerra
...De unieke en originele kant-en-klare vissauzen voor het op smaak brengen van pasta of rijst.
Portfolio (4)
Italië, Torino
...Cod. MODI 02 U/M Kg Doos per Kg 2 Beschrijving Rumgevulde pasta gewikkeld in een schil van fijne 58% pure chocolade of 32% melkchocolade.
Portfolio (97)
Italië, Peschiera Borromeo
...Witte polystyreen trays, schokbestendig, maat: 170x180x50 mm, geschikt voor voedselgebruik, vooral voor gepaneerde producten, kleine stukken vlees, kippenvleugels, verse pasta en kazen.
Portfolio (4)
...Turbo Dryer werkt met elk type natte vaste stof, vloeistof of pasta, ongeacht het vochtgehalte, de viscositeit en de consistentie. Turbo Dryer wordt veel gebruikt voor gedeeltelijke of volledige droging in de aanwezigheid van water of oplosmiddelen. Een proefinstallatie is beschikbaar in de VOMM R&D-afdeling in Rozzano.
Portfolio (5)
... eigenschappen van de tomaatjes zeer goed te behouden, zonder extra suikers toe te voegen, dankzij het al hoge brix-niveau van deze bijzondere cherrytomaat. Bovendien is de saus, zodra deze is verwarmd, klaar om over de pasta te worden gegoten. Door de saus "Il Moro" aan ons productassortiment toe te voegen, bieden we niet alleen een symbool van de Siciliaanse culinaire traditie, maar garanderen we ook de herkomst van de ingrediënten en de traceerbaarheid van de tomaatjes, die worden gekweekt in gecertificeerde kassen en voortdurend worden gecontroleerd. Verpakking 300 gr...
Portfolio (8)
Italië, Oderzo
...De verwarmingsmat wordt vervaardigd met verschillende technologieën: geleidende pasta (thick film), chemische etsing (etched foil) en verwarmingskabels. Het verwarmingselement wordt geplaatst in een hoes gemaakt van materiaal (PVC, polyester, silicone) dat zorgt voor een adequate bescherming tegen elektriciteit, stof en water (IP67). Het wordt vervaardigd op specificatie van de klant en kan worden gepersonaliseerd op basis van de behoeften van de eindgebruiker.
Portfolio (10)
Italië, Massa Lombarda
... specifieke kenmerken zoals gladheid, lasbaarheid en hoge weerstand tegen lage temperaturen. De folie kan gelamineerd of niet-gelamineerd zijn, met of zonder metallisatie, neutraal of bedrukt tot 10 kleuren, in flexografie en rotatiedruk. Ons bedrijf biedt oplossingen voor de verpakking van groenten, vis, pasta en bakproducten.
Portfolio (11)
Italië, Trieste
... toepassing in zoetwaren, pasta, maar ook in de productie van bakproducten. Toegevoegd aan andere glutenvrije bloemsoorten maakt het de deegbereidingen elastischer en gemakkelijker te verwerken. Het is een voedzaam voedsel, rijk aan vitamines en mineralen, met weinig vet en een hoge hoeveelheid polyfenolen, krachtige antioxidanten. De technologieprocessen die door ILCAR worden gebruikt, gebaseerd op alleen mechanische en thermische behandelingen, maken van CHOCAR een absoluut natuurlijk voedsel zonder enige chemische toevoegingen.
Portfolio (3)
Italië, Cassacco
Italië, Colonnata Carrara
...Verpakking met 100 gr. Lardo di Colonnata IGP Wit als de marmer die de rijping omarmt, geurig van specerijen, delicaat en zoet op de tong. Vroeger werd het bereid door de Lardo in de witte marmeren vijzel van de Canaloni di Colonnata te stampen en als basiscondiment gebruikt. Tegenwoordig wordt het niet alleen gebruikt in de basis voor soffritto voor minestrone, pasta en bonen, tomatensaus...
Portfolio (3)
Italië, Mesoraca
... originele vorm krijgt die we allemaal kennen. De rijping vindt plaats in omgevingen met gecontroleerde luchtvochtigheid en temperatuur gedurende minimaal 45 dagen. Aanbevolen als voorgerecht en als ingrediënt voor hoofdgerechten (bijv. Ovenschotel met pasta). Categorie: Calabrese Vleeswaren Gewicht: 300/350 g Ingrediënten: Varkensvlees, Zout, Natuurlijke aroma's en specerijen Suikers: Dextrose en sucrose Antioxidanten: E301 Conserveermiddelen: E250-E252 Gewicht: 0.350 kg...
Portfolio (19)
Italië, Forlì
... in verschillende delen van de wereld verbouwd vanwege zijn aanpassingsvermogen aan verschillende klimaten en bodems. Tegenwoordig is sorghum een veelgebruikt ingrediënt in de internationale keuken dankzij de ongelooflijke voedingswaarde. De Biologische Glutenvrije Sorghummeel is een rijke bron van vitamines en mineralen. Het kan worden gebruikt om een breed scala aan gerechten te bereiden, van pasta tot brood, van zoetigheden tot hartige gerechten. De zachte textuur en de lichtzoete smaak maken het geschikt voor het bereiden van heerlijke taarten, koekjes, pannenkoeken en nog veel meer.
Portfolio (50)
Italië, Nave
...Abbinamenti suggeriti Aperitief, tartines, antipasti, vissoepen, vis met uitgesproken smaak, gekookte groenten, op smaak gebrachte pasta, risotto. Note Bevat sulfieten. Capaciteit: 1,5 ltl Code: 08295 Categorie: Spumanti Alcoholpercentage: 11% Land: Italië Regio: Piemonte Druivenrassen: Blend van druiven van witte druivenrassen, in balans. Kleur: Licht strogeel. Aroma: Delicaat van veldbloemen, karakteristiek. Smaak: Droog, hartig, fris en harmonisch.
Portfolio (46)
PODERI MORETTI, een historisch bedrijf uit Italië, is een natuurlijke transformatie van een familiebedrijf en het resultaat van de unie van de families Moretti en Occhetti, die al sinds de 17e eeuw in het Roero aanwezig zijn. De teelt van de grond, en in het bijzonder de hoogwaardige wijnproductie, is altijd een familietraditie geweest, met trots van vader op zoon door de eeuwen heen tot op de d...
Portfolio (10)
Italië, Acquaviva Picena
ervaring van 20 jaar in de sector van halffabricaten, aroma's en voedingsingrediënten Het bedrijf GOODAS heeft meer dan 20 jaar een gevestigde ervaring in de sector van halffabricaten, natuurlijke aroma's en "clean label" voedingsingrediënten. De talrijke behaalde certificeringen tonen een steeds grotere aandacht aan, evenals een noodzaak om te voldoen aan de steeds dringender eisen van de samenle...
Portfolio (3)
Italië, Paterno'
...Bedacht en gemaakt bij Conserve Conti, deze pesto omvat Siciliaanse tradities die door de tijd heen zijn doorgegeven. De "Finocchietto Selvatico", een wilde groente uit het Etna-gebied, heeft een unieke, sterke en karakteristieke smaak, ideaal als smaakmaker voor eerste gangen (pasta met sardines). Het wordt vaak gebruikt in combinatie met een tweede gerecht van vis, maar is ook lovenswaardig als...
Portfolio (9)
...Candito in pasta samengesteld uit voornamelijk sucrose. Het bestaat uit microkristallen, met een gemiddelde grootte van 15 µm. Elke kristal is individueel bedekt met een dunne laag glucosestroop, waardoor het gemakkelijk door de bij wordt opgenomen. VOORDELEN: Gemakkelijk te gebruiken, heeft geen voorbereiding of toevoeging van water nodig. Goede opname door de bijen, speciaal ontworpen voor de...
Portfolio (200)
Wij zijn een bedrijf in de provincie Lecce dat hoogwaardige patisserieproducten aanbiedt, in het bijzonder amandelgebakjes die ambachtelijk worden geproduceerd met gezonde en eerlijke ingrediënten, zonder toevoeging van conserveermiddelen. Onze markt is nationaal en internationaal, aangezien we tot in Japan exporteren. We hebben een assortiment dat varieert van panettone tot koekjes, van duiven to...
Portfolio (8)

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play