Italië, Sassello
...Piemontese pepers gevuld met tonijnbeslag 280gr - l'Artigiana del Fungo-Sassello De gevulde hete pepers van l'Artigiana del Fungo-Sassello zijn handgemaakte dumplings, gemaakt van topkwaliteit verse Piemontese pepers gevuld met tonijnbeslag in extra vierge olijfolie. Uitstekend om te proeven als voorgerecht of aperitief.
Portfolio (9)
Italië, Brescia
...Grissini met extra vierge olijfolie, aan de oppervlakte gezouten. Met een golvende vorm zijn ze knapperig, geurend en zonder chemische additieven bereid. De eenportieverpakkingen zijn ideaal voor de horeca.
Portfolio (10)
Italië, Orsogna
... hartige gerechten, carpaccio van vlees en vis, omeletten en frittata's, voor het bereiden van sauzen en dressings, toastjes, hapjes voor aperitieven, garneringen, pizza's en calzones. Maximale houdbaarheid: 24 maanden vanaf de productiedatum. Beschikbaarheid: doorgaans altijd beschikbaar. Bewaarinstructies: Na opening, bedekken met extra vierge olijfolie, in de koelkast bewaren en binnen enkele dagen consumeren. INGREDIËNTEN: Zwarte Zomertruffel (Tuber Aestivum); Extra vierge olijfolie; Zout; Aroma's; Antioxidant: Ascorbinezuur. doos van 6 stuks...
Portfolio (9)
Italië, Acicastello
...Hoogwaardige geselecteerde producten, traditioneel gekweekt zonder chemicaliën, op smaak gebracht met Siciliaanse extra vierge olijfolie. Wij kunnen ingelegde producten in olie aanbieden zoals: Pachino cherrytomaatjes, artisjokken, aubergines, zwarte olijven, artisjokkenpasta, zwarte olijvenpasta, paprika's,...
Portfolio (10)
Italië, Budoni Fraz. Maiorca
...Heb je een landbouwbedrijf en wil je jouw agrovoeding producten 24/7 verkopen? Bijvoorbeeld: "Verse eieren, Fruit-Groenten en/of Extra vierge olijfolie". Ontwikkel jouw nieuwe bedrijf en maak jouw activiteit speciaal met de Food Locker Multibox, volledig modulair op basis van jouw behoeften, ultramoderne machines "Made in Italy - Industrie 4.0" om belastingkredieten tot 85% te verkrijgen. https...
Portfolio (4)
Portfolio (2)
Italië, Crotone Kr
Het bedrijf Myiafood S.r.l.s. is een Italiaanse producent van citroen-, limoen- en sinaasappelsap. Het citroensap is van exclusieve Siciliaanse oorsprong en we beschikken ook over de biologische certificering. We produceren conventionele en geconcentreerde sappen, biologisch citroensap en essentiële oliën. Onze vestiging is in Crotone, Italië.
Portfolio (4)
Italië, Barrafranca
...Agriturismo met drie appartementen van verschillende afmetingen met panoramisch uitzicht op de Val d'Orcia en directe verkoop van extra vierge olijfolie die rechtstreeks door het landbouwbedrijf wordt geproduceerd (uitstekende olijfolie van superieure kwaliteit ingeschreven bij het Consorzio IGP Toscano)...
Portfolio (1)
...Deels gebakken bevroren bakproduct. Volledig met de hand gemaakt. Gemaakt met extra vierge olijfolie, tomatenpuree en oregano. Natuurlijke fermentatie gedurende 24 uur. Bevat geen lactose. Onregelmatige vorm.
Portfolio (9)
...Het idee om de semi-droge Ciliegino "Il Moro" te creëren, is ontstaan uit de wens om een lijn van premium, verse en verwerkte producten te maken, die één ding gemeen hebben: de ciliegino tomaat, "Hybleo", geselecteerd om zijn uitstekende balans tussen zuren en suikers. Beheerd in extra vierge olijfolie volgens traditionele technieken, weet de semi-droge ciliegino "Il Moro" de organoleptische...
Portfolio (8)
...Ik ben een handgemaakt hydraterende olie, geproduceerd door ervaren handen, om een grote bondgenoot voor je lichaam te bieden. In de basis ben ik gemaakt door extra vierge olijfolie, plantaardige glycerine en essentiële oliën te combineren. De eigenschappen van olijfolie zijn je waarschijnlijk al bekend, maar ik vind het leuk om ze toch te herinneren. Het is een krachtige emolliënt, kalmerend...
Portfolio (1)
Italië, Forlì
... gekweekt zonder toevoeging van conserveermiddelen en additieven om de delicate smaak en hun organoleptische eigenschappen niet te veranderen. Aangezien het een gedroogde peulvrucht is, zal het kookproces langer duren: laat ze enkele uren weken, spoel ze grondig af om onzuiverheden te verwijderen en kook ze totdat de bonen zacht genoeg zijn. Rode bonen kunnen op veel manieren worden bereid: koud in bijgerechten en salades met een snufje zout en een scheutje extra vierge olijfolie. Hun zoete maar intense smaak maakt ze de ideale ingrediënt voor minestrone en romige peulvruchtensoepen.
Portfolio (50)
Italië, Viale N. Machiavelli 65/67
...De exclusieve formule, verrijkt met plantaardige actieve ingrediënten zoals de biologische "Toscano IGP" extra vierge olijfolie, sheaboter en cacaoboter, biedt de huid voeding en welzijn. Gemakkelijk aan te brengen en snel absorberend, laat het een aangename fluweelachtige textuur op het lichaam achter. Bijzonder geschikt voor droge huid, helpt het de hydrolipide balans van de epidermis te...
Portfolio (8)
Italië, Noci
... gebracht met extra vierge olijfolie of vergezeld van salade, cherrytomaatjes, brood of delicate gerechten zoals gerookte zalm, of gebruikt kan worden om pizza's of gourmet voorgerechten te vullen. Ook uitstekend in combinatie met een goed glas wijn.
Portfolio (10)
Italië, Ferrazzano
...Gourmet artisanale smeerbare room met 35% Siciliaanse pistachenoten. Zonder melk en zonder smaak- of kleurstoffen. Een unieke en authentieke smaak, met een onmiskenbaar aroma en volledig ambachtelijke romigheid. Ideaal voor ontbijt en snackpauzes. Probeer het om panettone en pandoro te vullen en desserts te verfraaien. Met extra vierge olijfolie. Gemaakt in ons laboratorium in Ferrazzano.
Portfolio (2)
Italië, Roma
...Ingrediënten: Gekweekte paddenstoelen (Agaricus bisporus), extra vierge olijfolie, zonnebloemolie, zwarte olijven, Zomertruffel 1% (Tuber aestivum Vitt.), aroma, zout. Houdbaarheidsdatum: 36 maanden. Gebruik: Het is ideaal als dressing voor crostini en vullingen voor voorgerechten, hoofdgerechten, omeletten en als basis voor alle truffelgerechten. Allergenen: Het product bevat geen allergene...
Portfolio (9)
Italië, altamura
... van hoge kwaliteit om te voldoen aan de bedrijfsnormen van uitmuntendheid. Geproduceerd en verpakt volgens de wet. BASE PIZZA ROOD TOMATEN Ingrediënten: Hermeel van durumtarwe, water, aardappelzetmeel, zeezout, extra vierge olijfolie, biergist, sojalecithine. Tomatensaus. Bevat gluten.
Portfolio (3)
Italië, Martina Franca
...De Frise Integrali zijn een variant van de traditionele frise uit Puglia, gemaakt met volkorenmeel voor een rustieke en authentieke smaak. Deze frise worden gebakken in een houtoven, wat zorgt voor een krokante textuur en een unieke smaak. Ze zijn ideaal om te genieten met extra vierge olijfolie en verse tomaten, of als basis voor vissoepen. De Frise Integrali zijn een ambachtelijk product, bereid met ingrediënten van hoge kwaliteit om een authentieke en onweerstaanbare smaak te garanderen.
Portfolio (29)
... met een speciale tomatensaus. Ingrediënten: Gefrituurde aubergine in blokjes 37%, tomatensaus, zonnebloemolie, extra vierge olijfolie, uien, selderij, olijven, kappertjes, suiker, natuurlijke aroma's, azijn.
Italië, Gravina di Catania
...Kruid voor eerste gangen en vlees of om sauzen op smaak te brengen. De verse basilicum, zorgvuldig geselecteerd en geteeld op de groene heuvels van Sicilië, is de basis van deze pesto, samen met amandelen en een snufje zeezout. Na opening extra vierge olijfolie toevoegen tot de rand en in de koelkast bewaren. Binnen 10/12 dagen consumeren. Biologisch, glutenvrij en veganistisch. Zonder conserveermiddelen en zonder toegevoegde suikers. Etiket in 4 talen: Italiaans, Engels, Duits en Frans. Houdbaarheid: 36 maanden vanaf de productiedatum.
Portfolio (6)
Italië, San Mauro Cilento
San Mauro del Cilento is het dorp van de olie. Gelegen op enkele kilometers van de beroemde toeristische bestemming Acciaroli, maakt dit dorp deel uit van het Nationaal Park van Cilento en Vallo Diano. Het gebied wordt gekenmerkt door oude watermolens, paden die door de mediterrane begroeiing slingeren en olijfgaarden. De Azienda Agricola Botti, sterk in zijn verbondenheid en de liefde die het met zijn land verbindt, produceert zijn extra vierge olijfolie nog steeds op traditionele wijze.
Italië, Castelleone Di Suasa
... gecertificeerde biologische olie. Met dezelfde passie en aandacht bieden we ook de dienst van het malen van olijven voor derden aan. Sinds 2003 heeft L’Olivaio zich constant bewezen in alle regionale en nationale wedstrijden voor extra vierge olijfolie, waaronder Oro delle Marche, Orciolo d’Oro, Gambero Rosso en Slow Food. In 2016 traden twee jonge partners toe tot het bedrijf: Davide Morganti...
... terrein met een gemiddelde bodemstructuur en een zuidwestelijke blootstelling. Verdeeld in de variëteiten Nocellara Etnea en Nocellara Messinese, met in totaal 3200 planten, heeft het bedrijf een jaarlijkse productie van ongeveer 5000 liter biologische extra vierge olijfolie. Het product is vernoemd naar de contrada Vasadonna, de plek waar de vrouwen van het dorp vroeger naartoe gingen om de was te doen in de beek, en waar een dappere en gelukkige aanbidder misschien een kus van zijn geliefde kon stelen.
Aziende Agricola Miceli Domenico verkoopt online Biologische Extra Vergine Olijfolie. Verschillende formaten beschikbaar. Produceert ook: Gemalen Siciliaanse Oregano in zak, Onbehandelde Siciliaanse Carob, Siciliaanse Amandelen met schil, Noten met schil, Gedroogde Verveners, Granaatappels en Citrusvruchten. Bezoek ook onze website om alle promoties met betrekking tot onze typische Siciliaanse producten te ontdekken. Verzending door heel Europa met een expreskoerier.
Italië, Giffoni Sei Casali
...Al drie generaties produceert het landbouwbedrijf Beatrice een hoogwaardige, koudgeperste extra vierge olijfolie (steenpers) in een van de weinige traditionele molens die in Italië te vinden zijn. De olie wordt "l'oro de o'Munaciello" genoemd, ter ere van de heer Antonio Beatrice, die het bedrijf oprichtte in het decennium na de Grote Oorlog. Het landgoed ligt op meer dan 500 meter boven...
Portfolio (6)
Italië, Biancavilla
...OLIO Extra Vergine D'OLIVA Winnaar van de Internationale Wedstrijd "Olio Capitale" editie 2014 Het landbouwbedrijf CASTRO produceert extra vierge olijfolie. Sinds 2004 is het begonnen met het aankopen van kleine landbouwpercelen en deze om te vormen tot nieuwe aanplantingen van "Uliveti Nocellara dell’Etna". Een jong bedrijf met een zeer ambitieuze productieplanning die zich richt op de...
Italië, Nicolosi
... Werelderfgoed door UNESCO. Ons bedrijf, dat een traditie van inmiddels dertig jaar voortzet, hecht grote waarde aan principes zoals: het respecteren van de natuurlijke cycli, het beschermen van de authenticiteit van het product en het streven naar voortdurende kwaliteitsverbetering. De gewoonte van de eerste koude persing is slechts een voorbeeld van onze zorg om een extra vierge olijfolie van superieure kwaliteit te verkrijgen die de integriteit en echtheid van het product behoudt.
De Cooperativa ACLI - Racale opereert in het lage Salento en is gespecialiseerd in de productie en commercialisering van landbouwproducten. In onze olijfolieperserij onderscheidt de uitstekende kwaliteit van onze extra vierge olijfolie zich door een aangename geur en een kenmerkende smaak, dankzij de handmatige oogst, de zorgvuldige selectie van de vruchten, de continue extractiemethode en de...

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play