Italië, Moscufo
Onze eeuwenoude olijfboomgaard, gecultiveerd volgens de principes van de biologische landbouw en geregistreerd in de lijst van producenten van de oudste D.O.P.-zone van Italië, de Aprutino-Pescarese, produceert een extra vierge olijfolie van uitstekende kwaliteit. Fruitig en aromatisch, met een kleur variërend van lichtgroen tot goudgeel en een bijzonder lage oliezuurwaarde. De delicate smaak past bij alle soorten gerechten, omdat het de smaak van individuele voedingsmiddelen niet overweldigt en wordt gewaardeerd door liefhebbers van goede biologische olijfolie.
Italië, Seminara
Productie en verkoop van biologische extra vierge olijfolie zonder pesticiden en insecticiden.
... dankzij de terroir, de overvloed aan zon, de rijke regenval en een variabel klimaat. Vandaag de dag vertegenwoordigen de gewilde I BIO Zimarino, extra vierge olijfolie, gewonnen uit cultivars die sinds de oudheid bekend zijn om hun waardevolle sensorische en organoleptische eigenschappen, een Made in Italy agrovoedingsproduct van de hoogste kwaliteit en authenticiteit. Onze landbouw is niet intensief...
Italië, Altamura
... deze artikelen worden strikt geselecteerd met inachtneming van de basisprincipes van welzijn en respect voor de mens en het milieu. Om deze reden heeft het besloten om voor zijn klanten producten te zoeken die voornamelijk afkomstig zijn uit biologische landbouw, zoals biologische bloem, biologische wijn, pasta van harde tarwe uit Puglia, extra vierge olijfolie, peulvruchten, brood en alle bakproducten gemaakt van tarwe die in hetzelfde gebied van de stad Altamura wordt verbouwd. Ons bedrijf zet zich in om de gestelde doelen in de loop der tijd te respecteren.
Italië, Vasto
Verkoop van extra vierge olijfolie en Leccino-olijven uit de productie in Abruzzen.
... extra vierge olijfolie, rozemarijn en ui. Al onze producten zijn veganistisch en kenmerken zich door een typische en onmiskenbare smaak, die voortkomt uit de bijzondere verwerking en het unieke klimaat van de Euganeïsche heuvels. Na een natuurlijke fermentatie van 12 uur wordt het deeg bewerkt met zuurdesem en geselecteerde natuurlijke ingrediënten, en na de juiste rusttijd van het deeg worden de lekkernijen één voor één met de hand bewerkt door onze meesterbakkers.
...Fonte Torre produceert extra vierge olijfolie in Umbrië met de beste extractie- en oogsttechnologieën, met als doel een product van de hoogste kwaliteit te verkrijgen. De olijven van de overwegende variëteit "Moraiolo", bekend om hun hoge polyfenolgehalte, worden binnen 48 uur na de oogst bij lage temperaturen (lager dan 27°C) verwerkt. Wij produceren uitsluitend 100% Italiaanse extra vierge...
Italië, Scala Coeli
Calabrese boerderij gespecialiseerd in de productie, verpakking en verkoop van extra vierge olijfolie, gearomatiseerde olie, natuurlijke olijfoliezeep, specerijen en aromatische kruiden, honing en typische Calabrese producten.
... biologische extra vergine olijfolie die wordt geproduceerd, is van de hoogste kwaliteit, met een zeer lage zuurgraad, harmonieus en evenwichtig, met een kruidige aroma die doet denken aan de oude smaken van Calabrië. PRODUCTINFORMATIE PRODUCT Biologische Extra Vergine Olijfolie LAND Italië REGIO Calabrië GEBIED Heuvel van de Presila Calabrese OMGEVING Ongerept en puur TEELT Ingraving van natuurlijke...
Portfolio (7)
Italië, Caccamo
Onze olie is verbonden met het gebied waarin het wordt geproduceerd. We verkopen 2 Monocultivar Nocellara Etna, Biancolilla, zowel biologisch als gecertificeerd uit de gezonde bodem, en geëxtraheerd uit een koude persing. In onze producten probeer de scherpe smaak van de ruwe grond te proeven, de geuren van de zonovergoten aarde, en ook de omarmende warmte van het Sicilaanse volk.
Portfolio (2)
... een beperkte sedimentatie en een minimale troebelheid, maar dit verandert niets aan de smaak, integendeel, het is een teken van zijn puurheid (zuurgraad van 0,4%). Extra vierge olijfolie is een essentieel ingrediënt voor het bereiden van de Fungo Cardoncello en de belangrijkste dressing voor onze salades, gekookte groenten, peulvruchtensoepen, visgerechten en in het bijzonder voor de "Cialledde", een typische Altamurana bereiding van brood en andere eenvoudige ingrediënten uit het mediterrane dieet.
Italië, Campobello Di Mzara
Familiebedrijf met een rijke erfenis die van generatie op generatie gaat; wij zijn de derde. Wij produceren extra vierge olijfolie en biologische olijven van de Nocellara del Belice variëteit. Gearomatiseerde oliën, tapenade van groene en zwarte olijven, met schil van citroenen, sinaasappels, mandarijnen, aubergines, pistachenoten en olijven cunzatu. Alles wordt met liefde gemaakt volgens oude methoden, zoals het vroeger gedaan werd.
Italië, Cortona
Onze boerderij is gespecialiseerd in de productie van hoogwaardige extra vierge olijfolie en gedroogde peulvruchten zoals bonen, kikkererwten en linzen. Onze ervaring en bedrijfsuitrusting stellen ons ook in staat om onderhoudsdiensten aan te bieden voor tuinen, olijfgaarden en groene gebieden, snoeiwerk en grondbewerking met landbouwmachines.
Italië, Diano San Pietro
... Taggiasca-olijven met eigen planten en de productie van Taggiasca en Italiaanse extra vierge olijfolie, hebben we ook de productie van conserven, pesto, gedroogde tomaten en gevulde pepers. Het bedrijf hecht groot belang aan het behoud van het natuurlijke aroma van de grondstoffen, daarom worden de olijven binnen 24 uur na de oogst gemalen en wordt het basilicum binnen enkele uren na aankomst omgevormd tot halffabrikaat en pesto.
Italië, Imperia
...L'Olio di Cannelle is een extra vierge olijfolie van de variëteit "Monocultivar Taggiasca". De Monocultivar olie is uniek in zijn organoleptische eigenschappen die het onderscheidt van andere oliën die normaal op de markt zijn. De Taggiasca-olijven zijn een van de meest beroemde variëteiten voor de productie van extra vierge olijfolie. L'Olio di Cannelle is 100% natuurlijk, zijn puurheid valt op...
Stelt het Consortium voor de bescherming van Toscaanse IGP extra vierge olijfolie voor, met bijzondere aandacht voor de uitgevoerde activiteiten en de communicatie van nuttige informatie over de unieke kenmerken die de Toscaanse extra vierge olijfolie tot een van de meest gevierde producten van Toscane maken. Via de traceerbaarheidstool kunnen consumenten ook de authenticiteit van het product dat ze hebben gekocht controleren.
Italië, Rionero In Vulture
Oliemolen. Productie van extra vierge olijfolie.
... brengen van gekookt of gegrild vlees, stoofschotels, salades en soepen. De typische smaak en het intense aroma komen het beste tot hun recht door er wat brood in te dopen. De extra vierge olijfolie “OLIOTOLA”, koudgeperst uit olijven die in Sicilië (Italië) zijn geteeld en ongefilterd is een 100% Italiaans product. De oogstperiode is van oktober tot november, de olijven worden met de hand geplukt en onmiddellijk naar de olijfmolen gebracht en elke avond gemalen om een zeer lage zuurgraad te garanderen en alle waardevolle componenten en de karakteristieke smaak, typisch voor de Siciliaanse olie, te behouden.
Italië, Senigallia
... olijfoliefabriek. Het landbouwbedrijf Mazzola heeft een Vrijwillig Traceersysteem aangenomen en heeft daardoor de CSQA Traceercertificering voor zijn Extra Vierge Olijfolie verkregen, in overeenstemming met de norm "UNI EN ISO 22005:2008" met betrekking tot de traceerbaarheid in de agrovoedingsketens.
Italië, Pienza
...La MONACI REMO S.r.l is een familiebedrijf gevestigd in PIENZA, in het prachtige Val d'Orcia in de provincie Siena. Bewust van de vele variabelen die bijdragen aan de kwaliteit van een extra vierge olijfolie, volgt het bedrijf persoonlijk alle fasen van de productieketen, van de teelt op het veld tot de persing in de olijfmolen. De basis van een goede olie is allereerst een gezonde olijf die op...
Italië, Canosa Di Puglia
Bedrijf dat zich richt op de verwerking van Italiaanse olijven tot extra vierge olijfolie. We werken voornamelijk met coratina olijven, naast andere typische cultivars zoals oliarola en paranzana. We verpakken de olie in blikken van 3 liter en 5 liter.
Italië, Montesarchio
... nicheproduct. Een "gezonde" extra vierge olijfolie, volledig Made in Italy, verkregen met behulp van geavanceerde machines die de opslag- en productie tijd van de olijven verminderen en de organoleptische eigenschappen behouden en versterken: een extra vierge olijfolie met een unieke smaak! Dankzij de ondernemende capaciteiten wordt er vandaag de dag, met de evolutie van de tijden, olie geproduceerd voor...
Italië, Belmonte Mezzagno
Biologische extra vierge olijfolie uit Sicilië. Oliosa is een jong bedrijf dat gespecialiseerd is in de verkoop en distributie van Siciliaanse extra vierge olijfolie, geproduceerd en gebotteld in de provincie Palermo. Een biologische olie zonder sporen van pesticiden of andere schadelijke stoffen, verkregen door koude persing van Siciliaanse olijven, met een intense geur en een krachtige smaak, gebotteld in formaten van 750-500-250-100ml, ook beschikbaar in de gearomatiseerde versies met knoflook, chili, basilicum, citroen, salie, rozemarijn en oregano.
De Affio-groep verkoopt in bulk agrovoedingsproducten van de Etna, biologische groenten en fruit uit de Piana di Catania. Onze landbouwcoöperatie exporteert unieke biologische landbouwproducten ter wereld, gecertificeerd door de IGP-aanduidingen van de Siciliaanse rode sinaasappel, extra vierge olijfolie van de Etna DOP, vijg van de Etna DOP en vele andere groente- en fruitproducten.
Italië, Torino Di Sangro
Productie en verkoop van extra vierge olijfolie...
Italië, Livorno
...Moderne lijn van extra vierge olijfolie met aroma's en prestigieuze verpakkingen. De AROMOLIO aromatische oliën worden geproduceerd met behulp van geavanceerde technologie. Ze worden vakkundig verkregen door het infuseren van aromatische kruiden en specerijen, typisch voor de mediterrane traditie, in extra vierge olijfolie.
Italië, Fontanarosa
De Agrarische Maatschappij Rocca Normanna is opgericht door de familie Acampora Troisi in 2004 met als doel ongeveer 25 hectare te beheren die sinds 1100 van generatie op generatie worden doorgegeven. In Fontanarosa worden in de eeuwenoude olijfgaarden en de moderne spalliera-wijngaarden de extra vergine olijfoliën en de witte en rode wijnen geproduceerd, waaronder de gewaardeerde Taurasi. Het...
Italië, Greve In Chianti
Tenuta La Novella is een prachtige boerderij gelegen op een Chianti-heuvel met uitzicht op het oude stadje San Polo in Chianti, in het hart van het Toscaanse platteland. Sinds het begin van haar activiteiten is de productie gericht op authentieke en biologische producten. Vandaag de dag produceert Tenuta La Novella een van de meest gevierde biologische extra vierge olijfoliën van Toscane en drie etiketten van rode wijn, verkregen uit de typische druiven die al eeuwenlang op deze gronden worden verbouwd.
Italië, Castronovo Di Sicilia
... verwerken om de integriteit van het product te waarborgen. Een voortdurende update van de installaties om de technologische innovatie na te jagen die van extra vierge olie een steeds meer uitmuntend product maakt. Onze missie "Onze uiterst zorgvuldige analyse van alle productieprocessen, onze zorg en toewijding voor elke individuele plant zijn de garantie voor de zeer hoge kwaliteit van onze...
Italië, Uzzano (Pt)
...Al onze producten bevatten alleen plantaardige grondstoffen, indien mogelijk biologisch. We gebruiken geen petrochemische stoffen, conserveermiddelen, oppervlakte-actieve stoffen of synthetische geurstoffen. De geuren zijn uitsluitend verkregen uit pure essentiële oliën en de kleuren zijn afkomstig van kleurende kruiden. De verpakkingen zijn gemaakt van biologisch afbreekbaar ecologisch papier, gerecycled glas of ecologische plastic "eco package". De basis van al onze producten is extra vierge olijfolie. We produceren ambachtelijk.

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play