...Extra vierge olijfolie op smaak gebracht met truffel, chili, rode mandarijn, citroen en rozemarijn.
Italië, Brescia
...Grissini met extra vierge olijfolie, aan de oppervlakte gezouten. Met een golvende vorm zijn ze knapperig, geurend en zonder chemische additieven bereid. De eenportieverpakkingen zijn ideaal voor de horeca.
Portfolio (10)
Italië, Orsogna
... hartige gerechten, carpaccio van vlees en vis, omeletten en frittata's, voor het bereiden van sauzen en dressings, toastjes, hapjes voor aperitieven, garneringen, pizza's en calzones. Maximale houdbaarheid: 24 maanden vanaf de productiedatum. Beschikbaarheid: doorgaans altijd beschikbaar. Bewaarinstructies: Na opening, bedekken met extra vierge olijfolie, in de koelkast bewaren en binnen enkele dagen consumeren. INGREDIËNTEN: Zwarte Zomertruffel (Tuber Aestivum); Extra vierge olijfolie; Zout; Aroma's; Antioxidant: Ascorbinezuur. doos van 6 stuks...
Portfolio (9)
Italië, Acicastello
...Hoogwaardige geselecteerde producten, traditioneel gekweekt zonder chemicaliën, op smaak gebracht met Siciliaanse extra vierge olijfolie. Wij kunnen ingelegde producten in olie aanbieden zoals: Pachino cherrytomaatjes, artisjokken, aubergines, zwarte olijven, artisjokkenpasta, zwarte olijvenpasta, paprika's,...
Portfolio (10)
De Olijfoliën Coöperatie is opgericht in Farnese (VT) in 1946 en bestaat uit ongeveer 70 leden die samen 170 hectare grond rondom de gemeente Farnese (343 m boven zeeniveau) bezitten. Op basis van een edict van Galeazzo Farnese uit 1572, dat elke grondeigenaar in het Contado Farnesiano verplichtte om minimaal drie olijfbomen per jaar te planten, onder het risico van een geldboete, blijven de olijv...
Portfolio (1)
Italië, Salerno
...Typische gastronomische bereiding uit ons gebied. Tentakels van gigas, inktvissen, calamari, gekookt in water en op smaak gebracht. Verpakt in een mengsel van olie, 20% extra vierge olijfolie, 80% zonnebloemolie met verse aroma's. Verpakt in een vacuümverpakking (in variabele verhoudingen) Tentakels van gigas, inktvis, 80% zonnebloemolie, 20% extra vierge olijfolie, azijn, zout, natuurlijke...
Portfolio (8)
Italië, Catania
Het bedrijf is al meer dan 80 jaar actief op de markt. Het is opgericht door mijn grootvader rond de jaren '20, en is eerst door mijn vader en sinds 1998 door mij beheerd, het jaar waarin ik de bedrijfsnaam wijzigde en deze weer de oorspronkelijke naam gaf. We zijn nu bij de derde generatie in het beheer van onze groothandel en hebben een klantenkring die bestaat uit cafés, pizzeria's, patisserieë...
Portfolio (8)
Italië, Giffoni Sei Casali
Al drie generaties produceert het landbouwbedrijf Beatrice een hoogwaardige, koudgeperste extra vierge olijfolie (steenpers) in een van de weinige traditionele molens die in Italië te vinden zijn. De olie wordt "l'oro de o'Munaciello" genoemd, ter ere van de heer Antonio Beatrice, die het bedrijf oprichtte in het decennium na de Grote Oorlog. Het landgoed ligt op meer dan 500 meter boven zeeniveau...
Portfolio (6)
Italië, Budoni Fraz. Maiorca
...Heb je een landbouwbedrijf en wil je jouw agrovoeding producten 24/7 verkopen? Bijvoorbeeld: "Verse eieren, Fruit-Groenten en/of Extra vierge olijfolie". Ontwikkel jouw nieuwe bedrijf en maak jouw activiteit speciaal met de Food Locker Multibox, volledig modulair op basis van jouw behoeften, ultramoderne machines "Made in Italy - Industrie 4.0" om belastingkredieten tot 85% te verkrijgen. https...
Portfolio (4)
Italië, Barrafranca
...Novello 2022 extra vierge olijfolie gemaakt in Sicilië.
Portfolio (10)
...Agriturismo met drie appartementen van verschillende afmetingen met panoramisch uitzicht op de Val d'Orcia en directe verkoop van extra vierge olijfolie die rechtstreeks door het landbouwbedrijf wordt geproduceerd (uitstekende olijfolie van superieure kwaliteit ingeschreven bij het Consorzio IGP Toscano)...
Portfolio (1)
Italië, Trento
...Voor liefhebbers van de klassieke smaak! Bereid volgens traditie: groenten gemengd met vlees van de hoogste kwaliteit en extra vierge olijfolie, zonder aroma's en chemische additieven, zonder toegevoegde monosodiumglutamaat, zonder gehydrogeneerde vetten* en jodiumzout in plaats van gewoon zout. De intense en natuurlijke smaak wordt behouden dankzij de bijzondere verwerking van Bauer, langzaam...
Portfolio (9)
Italië, Sassello
...Piemontese pepers gevuld met tonijnbeslag 280gr - l'Artigiana del Fungo-Sassello De gevulde hete pepers van l'Artigiana del Fungo-Sassello zijn handgemaakte dumplings, gemaakt van topkwaliteit verse Piemontese pepers gevuld met tonijnbeslag in extra vierge olijfolie. Uitstekend om te proeven als voorgerecht of aperitief.
Portfolio (9)
Italië, Forlì
... gekweekt zonder toevoeging van conserveermiddelen en additieven om de delicate smaak en hun organoleptische eigenschappen niet te veranderen. Aangezien het een gedroogde peulvrucht is, zal het kookproces langer duren: laat ze enkele uren weken, spoel ze grondig af om onzuiverheden te verwijderen en kook ze totdat de bonen zacht genoeg zijn. Rode bonen kunnen op veel manieren worden bereid: koud in bijgerechten en salades met een snufje zout en een scheutje extra vierge olijfolie. Hun zoete maar intense smaak maakt ze de ideale ingrediënt voor minestrone en romige peulvruchtensoepen.
Portfolio (50)
Portfolio (2)
Italië, S.spirito Di Bari
PugliaEat is ontstaan uit de noodzaak om "een alliantie tussen kleintjes" te creëren om netwerken te vormen. "Oorsprong" en "typiciteit" zijn de troeven van onze producten en moeten worden beschouwd als waardevolle instrumenten die we met trots kunnen gebruiken in deze tijden van crisis. De kleine omvang van ons allemaal kan, wanneer deze wordt geplaatst in een wereldwijde markt, op dit moment e...
Portfolio (7)
...Deels gebakken bevroren bakproduct. Volledig met de hand gemaakt. Gemaakt met extra vierge olijfolie, tomatenpuree en oregano. Natuurlijke fermentatie gedurende 24 uur. Bevat geen lactose. Onregelmatige vorm.
Portfolio (9)
...Het idee om de semi-droge Ciliegino "Il Moro" te creëren, is ontstaan uit de wens om een lijn van premium, verse en verwerkte producten te maken, die één ding gemeen hebben: de ciliegino tomaat, "Hybleo", geselecteerd om zijn uitstekende balans tussen zuren en suikers. Beheerd in extra vierge olijfolie volgens traditionele technieken, weet de semi-droge ciliegino "Il Moro" de organoleptische...
Portfolio (8)
...Ik ben een handgemaakt hydraterende olie, geproduceerd door ervaren handen, om een grote bondgenoot voor je lichaam te bieden. In de basis ben ik gemaakt door extra vierge olijfolie, plantaardige glycerine en essentiële oliën te combineren. De eigenschappen van olijfolie zijn je waarschijnlijk al bekend, maar ik vind het leuk om ze toch te herinneren. Het is een krachtige emolliënt, kalmerend...
Portfolio (1)
Italië, Viale N. Machiavelli 65/67
...De exclusieve formule, verrijkt met plantaardige actieve ingrediënten zoals de biologische "Toscano IGP" extra vierge olijfolie, sheaboter en cacaoboter, biedt de huid voeding en welzijn. Gemakkelijk aan te brengen en snel absorberend, laat het een aangename fluweelachtige textuur op het lichaam achter. Bijzonder geschikt voor droge huid, helpt het de hydrolipide balans van de epidermis te...
Portfolio (8)
Italië, Nave
Fusari distribueert al meer dan 60 jaar in bulk wijnen, sterke dranken en dranken aan duizenden horecagelegenheden in de provincies Brescia, Cremona, Mantova, Verona en Trento. Onze klanten zeggen het: we zijn punctueel, nauwkeurig en beheren een unieke selectie van meer dan 7000 Italiaanse en internationale artikelen, zorgvuldig geselecteerd. We stoppen nooit met zoeken. Daarom hebben veel van de...
Portfolio (46)
Italië, Viterbo
...Coppa di testa, ook wel coppa in cassetta genoemd, wordt geproduceerd met het hoofdvlees en met toevoeging van edele delen van het varken. Dit product wordt gemaakt door de "oude norcini" en is vakkundig doorgegeven volgens het oude recept. Licht gekruid met citroen en sinaasappel, heerlijk als tussendoortje of op smaak gebracht met extra vergine olijfolie en chili als hoofdgerecht. Smaakvol.
Portfolio (7)
Italië, Noci
...Gewoonlijk wordt mozzarella vers gegeten, alleen als voorgerecht (de fiordilatte, typisch in plakken gesneden en op smaak gebracht met extra vergine olijfolie en tomaat, vormt de basis voor de beroemde caprese) of als bijgerecht, in combinatie met hoofdgerechten en ook in de bereiding van salades.
Portfolio (10)
Italië, Ferrazzano
...Gourmet artisanale smeerbare room met 35% Siciliaanse pistachenoten. Zonder melk en zonder smaak- of kleurstoffen. Een unieke en authentieke smaak, met een onmiskenbaar aroma en volledig ambachtelijke romigheid. Ideaal voor ontbijt en snackpauzes. Probeer het om panettone en pandoro te vullen en desserts te verfraaien. Met extra vierge olijfolie. Gemaakt in ons laboratorium in Ferrazzano.
Portfolio (2)
Italië, Roma
...Ingrediënten: Gekweekte paddenstoelen (Agaricus bisporus), extra vierge olijfolie, zonnebloemolie, zwarte olijven, Zomertruffel 1% (Tuber aestivum Vitt.), aroma, zout. Houdbaarheidsdatum: 36 maanden. Gebruik: Het is ideaal als dressing voor crostini en vullingen voor voorgerechten, hoofdgerechten, omeletten en als basis voor alle truffelgerechten. Allergenen: Het product bevat geen allergene...
Portfolio (9)
Italië, altamura
... van hoge kwaliteit om te voldoen aan de bedrijfsnormen van uitmuntendheid. Geproduceerd en verpakt volgens de wet. BASE PIZZA ROOD TOMATEN Ingrediënten: Hermeel van durumtarwe, water, aardappelzetmeel, zeezout, extra vierge olijfolie, biergist, sojalecithine. Tomatensaus. Bevat gluten.
Portfolio (3)
Italië, Gravina di Catania
...Kruid voor eerste gangen en vlees of om sauzen op smaak te brengen. De verse basilicum, zorgvuldig geselecteerd en geteeld op de groene heuvels van Sicilië, is de basis van deze pesto, samen met amandelen en een snufje zeezout. Na opening extra vierge olijfolie toevoegen tot de rand en in de koelkast bewaren. Binnen 10/12 dagen consumeren. Biologisch, glutenvrij en veganistisch. Zonder conserveermiddelen en zonder toegevoegde suikers. Etiket in 4 talen: Italiaans, Engels, Duits en Frans. Houdbaarheid: 36 maanden vanaf de productiedatum.
Portfolio (6)
... met een speciale tomatensaus. Ingrediënten: Gefrituurde aubergine in blokjes 37%, tomatensaus, zonnebloemolie, extra vierge olijfolie, uien, selderij, olijven, kappertjes, suiker, natuurlijke aroma's, azijn.
Italië, San Mauro Cilento
San Mauro del Cilento is het dorp van de olie. Gelegen op enkele kilometers van de beroemde toeristische bestemming Acciaroli, maakt dit dorp deel uit van het Nationaal Park van Cilento en Vallo Diano. Het gebied wordt gekenmerkt door oude watermolens, paden die door de mediterrane begroeiing slingeren en olijfgaarden. De Azienda Agricola Botti, sterk in zijn verbondenheid en de liefde die het met zijn land verbindt, produceert zijn extra vierge olijfolie nog steeds op traditionele wijze.

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play