Italië, Cinisello Balsamo
... innovatieve ideeën om onze producten te presenteren en te creëren, terwijl we de waarde van de traditie stevig in het oog houden. Dankzij de strikte naleving van de recepten van vroeger zijn we blij dat we producten kunnen serveren die smaken naar oude en soms te vaak vergeten smaken: De smaak van de Italiaanse culinaire traditie. Onze missie is om steeds meer klanten te bereiken die de waarde van goed eten waarderen, en om Kwaliteit tegen een betaalbare prijs te bieden, hebben we besloten een stap over te slaan om geen concessies te doen aan prijs of grondstoffen.
Italië, Catania
Sicily in Tours is een incoming touroperator voor Sicilië met 25 jaar ervaring. Wij streven ernaar een referentiepunt te zijn voor het organiseren van tours en routes (culinaire, culturele, religieuze en natuur) in Sicilië en Calabrië. Onze diensten in detail zijn: - Organisatie van tours door Sicilië en heel Italië - Groeps- en individuele reizen - Hotelreserveringen in Sicilië en heel...
Italië, Milano
Catering Grasch is een groep uit Milaan die gespecialiseerd is in cateringdiensten, met vele jaren ervaring en excursies in verschillende smaakgebieden, met een goede bagage aan gastronomisch-culturele evenementen. We verkennen voortdurend de meest uiteenlopende etnische tradities, van de oorspronkelijke recepten tot moderne culinaire fusies. We koken met typische grondstoffen uit de voorgestelde...
Italië, Scafati
... industrie en biedt een ruime keuze aan producten die zijn bereid volgens de oude culinaire traditie, van wijn tot olie, van zeevruchten tot voedingsconserven en de eeuwenoude zoetwarentraditie van Napels. Itacraft biedt een gevarieerde hoeveelheid en kwaliteit van regionale gastronomische producten, samengebracht onder het merk "I Nostrani".
Italië, Rivarolo Del Re e Uniti
Wanneer het gaat om het koken van typische gerechten uit de mediterrane keuken, is de keuze van de ingrediënten essentieel om ongeëvenaarde niveaus van smaak te bereiken. Een van de meest voorkomende producten in de mediterrane culinaire traditie is ongetwijfeld de tomaat in al zijn varianten. Pomì voldoet aan de behoeften van zowel variëteit als een sterke band met het gebied en de Italiaanse...
Het ambachtelijke bedrijf San Giorgio is opgericht in maart 2010, in Mattinata, Puglia, in het hart van het prachtige Gargano. Het is met enthousiasme opgericht door een jonge ondernemer, met de duidelijke intentie om ambachtelijke typische producten te produceren die de oorsprong, traditie en culinaire cultuur van zijn Pugliese land respecteren. Het bedrijf selecteert oude regionale en lokale...
Italië, Guastalla
In Guastalla, tussen Reggio Emilia en Parma, verenigt een familiebedrijf de twee beste tradities van Emilia Romagna: de culinaire kunst en de technische expertise. Bertazzoni is de erfgenaam van het gastronomische erfgoed van de regio, met producten zoals Parmaham, salami en mortadella, Parmigiano Reggiano en balsamicoazijn. Om deze reden gebruiken kookliefhebbers de keukens en kookplaten van Bertazzoni, die met passie en vakmanschap zijn gebouwd door keukenexperts.
Italië, Sant'elpidio a Mare
... commercialiseert La Prestigio Italiano kaas, verse pasta, droge pasta, olie en wijn... Alles komt van hun eigen land en laboratoria. Alles wordt ambachtelijk geproduceerd. Alleen om de smaak van zowel de traditie als de culinaire inventiviteit te laten proeven die hen kenmerkt.
Italië, Anzola Emilia
... van het bedrijf, waar de productie, de commerciële afdeling, de administratie, de technische afdeling en de Gelateria school GelAteneo zijn gevestigd. Onder ICETEAM 1927 worden verschillende tradities en technologieën samengebracht, maar verenigd in het enige doel om de markt zo goed mogelijk te bedienen, in de verschillende regio's en culinaire tradities van de wereld. Het assortiment wordt...
Italië, Fiorenzuola Di Focara
In het hart van het Natuurpark Monte San Bartolo, in de plaats Fiorenzuola di Focara, beheerd door de jarenlange ervaring van Anna en Mario, is Restaurant La Rupe de ideale plek om je te laten verwennen door culinaire geneugten. Sinds 1960 bereiden Anna en Mario heerlijke vis- en vleesgerechten voor lokale klanten en bezoekers uit alle hoeken, in een rustige en romantische omgeving. Gelegen in...
Italië, Milano
... staat te stellen hun culinaire creativiteit de vrije loop te laten en kleur, smaak en magie aan alle recepten toe te voegen. Van aroma's voor desserts tot natuurlijke smaken voor ijs en zelfs voor hartige recepten, zoals onze paddenstoelaroma.
... en een tuin. Gasten van de Residenza kunnen gebruikmaken van de diensten van het hotel en op bestelling genieten van de culinaire specialiteiten van onze Chef. Om aan de stress te ontsnappen, kunnen we een parkeerplaats reserveren op enkele meters van de zee.
Italië, Sommacampagna
...Verhuurservice van Minibus met Chauffeur voor het vervoer van bedrijfs personeel van/naar Verona en voor elke bestemming. Transfer van Luchthaven/ Treinstation naar de stad Verona. Transfer van Luchthaven/ Treinstation naar de belangrijkste historische locaties in de provincie van/ naar het stadscentrum en de buitenwijken. Culinaire Tours met bezoeken aan de belangrijkste wijnhuizen in Valpolicella, Bardolino, Soave, Custoza...). Bezoek aan de belangrijkste historische en artistieke bezienswaardigheden van Verona. Bezoek aan de belangrijkste locaties van het Gardameer.
...van de historische en natuurlijke schoonheid van het rivierreservaat van het Parco del Ticino tot de prachtige steden Vigevano en Pavia, op slechts enkele kilometers van de Villa. Binnen de Villa is het mogelijk om een culinaire ervaring te beleven in een context vol geschiedenis, waarin de smaak van de traditie de hedendaagse keuken ontmoet.
Italië, Monte Sant'angelo
... meer. Op het gebied van confituren zijn er jams van sinaasappels, citroenen en mandarijnen die zonder conserveermiddelen worden geproduceerd, alleen met fruit uit de Gargano en suiker. Het bedrijf is een referentiepunt voor liefhebbers van authentiek voedsel en de culinaire tradities van Italië en Apulië.
... vergine olijfolie, geproduceerd door de families Uguccioni en Brunetti. Eenmaal aan tafel, alsof je in een tijdmachine zit, begint de reis naar de herontdekking van de oude culinaire tradities van de Marken, waar overvloedige libaties ontstaan uit een combinatie van fantasie en traditie, alles met respect voor kwaliteit. Een filosofie die zich uit in de voortdurende zoektocht en selectie van vlees...
Italië, Puegnago Del Garda
... van saffraan? De eerste en meest bekende is de culinaire toepassing om aroma, kleur en smaak toe te voegen aan de recepten van uw restaurant, patisserie of ijssalon (de Iraanse ijs met saffraanroom en pistache of de saffraancrème). Bovendien wordt saffraan, dankzij de vele gezondheidsvoordelen, gebruikt in de cosmetische en farmaceutische sector; er zijn namelijk talrijke internationale...
Portfolio (1)
Italië, San Gregorio Magno
... rust, en beschikt het over veel ruimtes voor kinderen (speeltuinen, jeu de boules velden, enz.) en voor ontspanning, ideaal voor een dag in de natuur. Agriturismo Grotte di Pertosa Cilento De keuken is volledig verbonden met de oude culinaire traditie van de regio, dus huisgemaakte pasta, vlees van de grill, vleeswaren en nog veel meer. De grondstoffen worden geproduceerd door het bedrijf zelf...
Italië, Sant'egidio Del Monte Albino
... voeding voorop staat, dankzij diëten die uitsluitend op natuurlijke granen zijn gebaseerd. Het hele productieproces vindt plaats in ons ambachtelijke laboratorium, gebaseerd op minutieuze research en voortdurende ontwikkeling, met onwrikbaar respect voor de traditionele kunst van de vleeswaren, met zijn gevestigde en herkenbare kenmerken. Onze vleeswaren worden gedistribueerd en geconsumeerd, met de bewustheid en trots om een product van onbetwistbare kwaliteit en hoge culinaire traditie aan te bieden.
SbraciaMole is een Romeinse braceria gelegen in het Romeinse vierkant. Het restaurant biedt typische Romeinse keuken in een warme en gezellige omgeving, met een uitgebreid menu, culinaire routes van hoge kwaliteit, voorgerechten, hoofdgerechten en bijgerechten van zowel vlees als vis, en altijd vriendelijk personeel. Elk element roept een gevoel van saamhorigheid en de Romeinse culinaire traditie...
Italië, Serradifalco
... voeding. DE ITALIAANSE TRADITIE Verse pasta is niet alleen het symbolische ingrediënt van de Siciliaanse en Italiaanse keuken, maar ook een van de identificerende en eenheid brengende elementen van een gevarieerde en soms gefragmenteerde populaire cultuur. Veelzijdig in recepten en formaten, opent het een horizon van culinaire mogelijkheden die varieert van de eenvoud van de traditie tot de...
Italië, Foggia
Gelegen in het hart van het Tavoliere in Apulië, is Caldo Caldo een laboratorium voor ambachtelijke keuken voor diepvriesmaaltijden: we richten ons op het versterken van de typische recepten van ons land. Alle gerechten worden bereid met de passie van vroeger, om de geur en de smaak van de grondstoffen te benadrukken. Elke recept bevat de geheimen van een oude culinaire kunst, internationaal gewaardeerd. Alle grondstoffen die worden gebruikt voor de bereiding van onze specialiteit, komen uit onze regio en zijn vrij van conserveermiddelen.
Italië, Peschiera Borromeo
PRODUCTIE VANVERSE EN GEVULDE PASTA: We gebruiken ingrediënten van de hoogste kwaliteit die volgens de oude recepten van de Italiaanse culinaire traditie worden verwerkt.
La Trattoria Adriatica is een zaak die in 1958 is opgericht en sindsdien in familiebeheer is, waarbij de liefde voor de regionale culinaire traditie en de passie voor goed eten van vader op zoon wordt doorgegeven. Het biedt een smakelijk menu met specialiteiten op basis van altijd verse zeevruchten, huisgemaakte gerechten en huisgemaakte desserts, te combineren met een van de zorgvuldig...
Italië, Salsomaggiore
Gidis werd opgericht in 2009, in het Parma-district, in het hart van de Italiaanse Food Valley, een wereldberoemd gebied voor zijn culinaire uitmuntendheid en vol buitengewone smaken. Wij zijn gespecialiseerd in de productie van biologische voeding en glutenvrije voeding. We produceren de specialiteiten van ons land, in twee verschillende fabrieken: verse pasta en vleeswaren, waarbij we hoge...
... patisserie, in culinaire recepten of als snacks. Het bedrijf is altijd met grote aandacht voor de ecologische balans en in biologische omstandigheden geleid, voortkomend uit een diepgeworteld geloof in het behoud van biodiversiteit, met respect voor de inheemse wilde planten van deze regio, zoals mirte, wilde peer, tijm en de mediterrane struikgewas. Onkruidbestrijding gebeurt uitsluitend mechanisch of handmatig. Meer informatie op www.essenzadipuglia.it...
... reisbehoeften op elk moment van de dag: excursies naar Etna en Taormina, Castelmola, Savoca en Forza d'Agro Godfather locaties, Catania, Cyclops Baai, Syracuse Ortigia, Noto, Modica, Ragusa, Piazza Armerina en Villa Romana del Casale, Agrigento en Vallei van de Tempels, Wijnproeverij in de kelder en culinaire ervaringen. Wij bieden comfortabele, gelicentieerde en volledig verzekerde voertuigen. Boek uw complete reisroute via ons kantoor, leun achterover en ontspan!
Italië, San Gavino Monreale
...Door een ambachtelijk proces worden ze ontdaan van hun schil en gemalen op onze molen, en omgevormd tot meel en griesmeel. Producten die de ziel zijn van onze Sardijnse en Italiaanse recepten, de essentie van onze grote culinaire traditie. We zijn gevestigd in San Gavino Monreale, in de provincie Zuid-Sardinië en in het hart van Campidano. Een vlakte die een belangrijke geschiedenis heeft in de...
Italië, Bologna
...Uitzonderlijke kleursterkte, ver boven het minimum niveau van categorie I, en een intense aroma onderscheiden Oro Rosso Saffraan van andere. De sterkte van de smaak, aroma en kleur van de specerij worden getest om zijn hoge culinaire waarde te waarborgen. Koks van toprestaurants erkennen onze pure biologische saffraan en zijn kwaliteiten. Vanwege zijn hoge kwaliteitsniveau wordt onze saffraan ook...
Italië, Pellezzano
Wij opereren in de voedingssector en exporteren de beste producten uit onze regio: culinaire hoogstandjes uit Campanië; gecertificeerde excellenties geproduceerd volgens de hoogste kwaliteitsnormen. We hebben sterke wortels, omdat ze zijn geworteld in een vruchtbare grond met een lange gastronomische traditie: rijk aan typische agrovoedingsproducties, waar voedsel een waarde is die van generatie...

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play