Italië, Pergola
...De houtgestookte oven die het verschil maakt, is.... SEDICINONI. Met zijn grote kookruimte zijn alle te bereiden gerechten gemakkelijk bereikbaar, zonder de ruimte van een traditionele 80 cm oven te verliezen. De twee aanwezige ventilatoren garanderen een optimale en gelijkmatige bereiding van alle gerechten. De SEDICINONI is ontworpen om zowel aan culinaire als esthetische eisen te voldoen. Hij is klassiek in de gelakte versie en modern in de roestvrijstalen versie.
Portfolio (153)
Italië, Carmagnola
...Onze EGG LASAGNE | N ° 191 maakt deel uit van de grote selectie Pasta ARRIGHI, geproduceerd met uitsluitend durumtarwe semolina en, in dit geval, de toevoeging van ei. Ze zijn een eerbetoon aan de Italiaanse culinaire TRADITIE bij uitstek. Het platte en volle deeg geeft structuur aan het gerecht sinds de tijd van de oudste en meest beroemde Griekse filosofen. Gewicht: 500g kooktijd: 40 minuten...
Portfolio (3)
Italië, Misano Adriatico
..."Ontdek de unieke smaak van de F.LLI PETRUCCI Pecorino ficorum! Verpakking van 2 kg van 12 maanden gerijpte pecorino kaas, geproduceerd door de broers Petrucci in het platteland van Lazio. Rijk aan eiwitten en calcium, ideaal om te combineren met vleeswaren en jam voor een complete culinaire ervaring."...
Portfolio (200)
Italië, Guardiagrele
...Kant-en-klare crêpe mix voor snelle productie, perfect voor zoete en hartige culinaire bereidingen. Formaat: 10 kg Dosering: 100%...
Portfolio (91)
...Verrijk uw aanbod met cavatelli sarde en finochietto, een recept dat voortkomt uit de ingrediënten van ons land en een samensmelting van culinaire tradities uit verschillende delen van Italië tot leven brengt. Gemaakt met de beste grondstoffen, zullen ze uw klanten een aangename smaakervaring bieden.
Portfolio (45)
Italië, Giuliano
...Il Tronchetto is een geheel Italiaanse noviteit. De basis ingrediënten van de Panettone worden verrijkt met nieuwe smaken. Het resultaat is ongelooflijk. Il Tronchetto is geschikt voor elk moment van de dag, het hele jaar door, kent geen seizoen. De onweerstaanbare smaak van gedroogde tomaten, oregano en pecorino zijn de hoofdrolspelers van deze geniale culinaire uitvinding. Codice:BOSA01 Peso:450 g...
Portfolio (129)
...Salie is een aromatische kruid met een houtachtige stam en dikke zilvergroene bladeren die een zeer intense geur genereren. Het wordt gebruikt voor fysiotherapie, in de cosmetische sector als tandpasta, en in de culinaire sector om braadstukken en wild op smaak te brengen. Beschikbaar in een bakje of polystyreen van verschillende gewichten.
Bijpassende producten
Salie
Salie
Andere Producten
Biet - Rood
Biet - Rood
Portfolio (47)
Italië, Moio Della Civitella
...Direct uit onze eeuwenoude kastanjeboomgaard, gelegen in het Nationaal Park Cilento in de gemeente Stio, presenteren wij onze Kastanjepasta. Een product dat de essentie van de culinaire traditie van Cilento belichaamt, verpakt in een potje. Onze kastanjes, met de hand geplukt in de weelderige bossen van Stio, zijn het hart van deze zoete en omhullende pasta. De unieke en onmiskenbare smaak van...
Portfolio (16)
Italië, Formigine
...De Maitake-paddenstoel, ook bekend als Grifola frondosa, is een eetbare paddenstoel die gewaardeerd wordt om zijn culinaire en medicinale eigenschappen. De Maitake is rijk aan voedingsstoffen, waaronder beta-glucanen, waarvan wordt aangenomen dat ze het immuunsysteem kunnen ondersteunen.
Portfolio (70)
Italië, Monterotondo
...De Biologische Culinaire Matcha Thee van Vegantis, aangeboden in groothandelsformaten en prijzen, is 100% natuurlijk en gecertificeerd biologisch. Het wordt geproduceerd in Japan, in de regio Uji bij Kyoto, waar de klimatologische omstandigheden ideaal zijn voor de teelt van deze plant, volgens traditionele en zorgvuldige methoden. De traditionele teeltmethode houdt in dat de bladeren van de plant gedurende minstens 20 dagen voor de oogst worden beschermd tegen directe zonnestralen. Ook het malen op stenen is een oude bewerking die de uitmuntendheid van het eindproduct garandeert.
Portfolio (10)
... traditionele helicultuur, in een volledig natuurlijk cyclus, voeden onze schattige weekdieren zich uitsluitend met natuurlijke producten, rechtstreeks op het bedrijf geteeld, vrij van pesticiden en chemische additieven en zonder het gebruik van diervoeders. Ze voeden zich uitsluitend met groenten, fruit, zonnebloemen en kruiden, een mix van lekkernijen die ons in staat stelt een product van uitstekende kwaliteit te bieden qua culinaire en organoleptische eigenschappen. Op uw tafels zullen perfect gewogen, goed gespoelde en droge slakken arriveren, klaar om gekookt en genoten te worden.
Portfolio (1)
... eigenschappen van de tomaatjes zeer goed te behouden, zonder extra suikers toe te voegen, dankzij het al hoge brix-niveau van deze bijzondere cherrytomaat. Bovendien is de saus, zodra deze is verwarmd, klaar om over de pasta te worden gegoten. Door de saus "Il Moro" aan ons productassortiment toe te voegen, bieden we niet alleen een symbool van de Siciliaanse culinaire traditie, maar garanderen we ook de herkomst van de ingrediënten en de traceerbaarheid van de tomaatjes, die worden gekweekt in gecertificeerde kassen en voortdurend worden gecontroleerd. Verpakking 300 gr...
Portfolio (8)
...Iedereen is naar ons gekomen om de excellentie van deze culinaire traditie te ontdekken. Specerijen zijn goed voor zowel de smaak van de gerechten als voor de gezondheid om een gezonde levensstijl te behouden. Gember, kurkuma, peper, nootmuskaat, galanga, koriander, komijn en vele andere specerijen geven altijd smaak aan onze voeding. Voor ons zijn ze onze waardevolle natuurlijke schatten die...
Portfolio (10)
Italië, Forlì
... worden verkocht in een heldergroene kleur, hebben een kleine vorm en behouden uitstekend hun textuur tijdens het koken. Deze peulvruchten zijn droog en moeten enkele uren worden geweekt voordat ze worden gekookt, zodat ze zachter worden voor uw recepten. De groene azuki-bonen van Aziatische oorsprong zijn geschikt voor veganisten, vegetariërs, mensen met coeliakie en voor degenen die een caloriearm dieet volgen, aangezien ze arm zijn aan vet. Culinaire gezien kunnen de biologische groene azuki-bonen worden gebruikt voor het bereiden van soepen.
Portfolio (50)
Italië, Barletta
...De Pasta De Cecco, beroemd om zijn ongeëvenaarde kwaliteit. Registreer je op onze website en ontdek het brede scala aan beschikbare formaten. Bell Italia Srl is gespecialiseerd in de groothandel in voedingsmiddelen en fungeert als online groothandelaar en exporteur. Je kunt toegang krijgen tot deze culinaire Italiaanse uitmuntendheid en meer dan 10.000 andere producten van de meest prestigieuze Italiaanse merken.
Portfolio (1)
Italië, Acquaviva Picena
...NIEUWE MANIER VAN ZIJN CHEF IN EEN GROTE KEUKEN. CULINAIRE TRADITIE, KUNST EN PASSIE, DAT ZIJN DE INGREDIËNTEN WAARMEE WE DE HALFFABRIKAATEN VOOR JOU VOORBEREIDEN. We hebben exclusieve formules ontwikkeld die je helpen kostbare tijd in de keuken te besparen, zonder in te boeten op de smaak en authenticiteit van je gerechten. Investeer in kwaliteit en betrouwbaarheid. Kies voor excellentie met...
Portfolio (3)
Italië, Villafranca
... "tiella" (pan). Dit type pasta is typisch voor Amalfi, waar het in 1978 werd geboren uit de handen van chef-kok Enrico Cosentino, die met de presentatie van de Scialatielli op een culinaire wedstrijd de prijs voor entremetier van het jaar won. Correspondentie tussen Verse Pasta en Droge Pasta: Kies kwaliteit voor een beter leven. 270 kcal/100g voor de Verse Pasta 350 kcal/100g voor de Droge Pasta Verse Mediterrane Pasta Made In Italy "Napoli" Gekoelde transporten Stef...
Portfolio (4)
Italië, Brusaporto
...De “Scarpinòcc” zijn een traditionele specialiteit en het symbool van de culinaire geschiedenis van het dorp en de inwoners van Parre, een gemeente in de hoge Valle Seriana in de provincie Bergamo. De naam verwijst naar de vorm die vaag doet denken aan de handgemaakte stoffen schoenen die tot enkele decennia geleden in gebruik waren, en die de vrouwen van het dorp voor hun gezin naaiden. Verse...
Portfolio (10)
Italië, Giarre
...De aubergine is de koningin van de Italiaanse keuken, beschikbaar in zowel zwart als paars, van Siciliaanse oorsprong, geteeld en geoogst in de velden van Ragusano. Een product dat het hele jaar door op onze tafels aanwezig is en gebruikt kan worden voor vele recepten uit de culinaire cultuur van het schiereiland.
Portfolio (9)
Italië, Musile Di Piave
... maximaal vacuüm van 99,99% bereiken in het conserveringsprogramma en een extra vacuüm in het kookprogramma, geschikt om te voldoen aan de eisen van de culinaire techniek "sous-vide". Het touchscreen bedieningspaneel met 4 vooraf ingestelde programma's vergemakkelijkt elke verpakkingscyclus. De deksel van gehard glas, transparant, biedt een betere zichtbaarheid van het product tijdens het verpakken. Ontvochtigingsprogramma met H2Out-pomp, vacuümpomp van 4 m³/h en verwijderbare lasbalk, lengte 250 mm. Kan verpakken: vaste en vloeibare producten.
Portfolio (10)
Italië, Trieste
...6 WECK glazen potten Rechthoekig 290 ml hoog zonder deksel en zonder afdichting (diameter 80 mm). De rechte WECK potten zijn perfect voor uw tafelpresentaties, uw verrines, uw salades, uw desserts en al uw culinaire bereidingen... Hier worden de potten verkocht zonder accessoires, dat wil zeggen, zonder de afdichting en zonder het deksel (set van 6).
Italië, Matera
...Op de tweede plaats, na de pizza in de Italiaanse culinaire traditie, is de gefrituurde panzarotto een typisch gerecht uit Zuid-Italië. Gemaakt van gefrituurd pizzadeeg, is het gevuld met echte mozzarella en tomaat. Alle ingrediënten zijn uitsluitend Italiaans. De Panzarotto is beschikbaar in zowel 'voorgefrituurde' versie als 'ongekookte', beginnend vanaf 35 gr.
Portfolio (4)
Italië, Pescara
... groenten te voeden, om een product van superieure kwaliteit te verkrijgen, zowel qua organoleptische als culinaire eigenschappen. Ze worden zowel als voorgerecht als als voedzame eerste gang gebruikt. Het vlees dat hen kenmerkt heeft een hoog eiwitgehalte en een laag vetgehalte.
Portfolio (5)
Italië, Borgo Veneto Pd
... perfect voor het behouden van de vochtbalans in het lichaam. Ontstekingsremmend: Sommige studies suggereren dat de pompoen ontstekingsremmende eigenschappen heeft, nuttig voor het verminderen van het risico op chronische ziekten. Culinaire Veelzijdigheid: Het kan worden gebruikt in een breed scala aan gerechten, zowel zoet als hartig, zoals soepen, puree, desserts en nog veel meer. Hartgezond: De...
Portfolio (18)
Italië, Parma
...Kant-en-klare lasagne ook beschikbaar in handige eenpersoonsporties. Onze culinaire productie biedt een breed scala aan kant-en-klare gerechten uit de Parmigiana en Italiaanse traditie, zowel vers als bevroren, beschikbaar voor detailhandel of groothandel.
Portfolio (4)
Italië, Sommacampagna
...Verkregen uit een verfijnde selectie volgens de nieuwste technologieën om zijn eigenschappen te behouden. Uitstekend voor een gezonde en evenwichtige voeding, ideaal voor het maken van mayonaise en voor alle culinaire toepassingen.
Italië, Taormina
...Geniet van een echte Siciliaanse culinaire ervaring door een van de oudste voedselmarkten in Sicilië te bezoeken en leer de geheimen en recepten van een van de beste keukens van heel Italië. Breng een dag door zoals de lokale bevolking in een authentieke, warme sfeer in een echt Siracusa-huis. Uw vriendelijke Chef-Gids ontmoet u rechtstreeks in uw hotel als uw accommodatie in Ortigia is. Wandel...
...De naam komt van de Capone, die destijds gemakkelijk in de Siciliaanse keukens te vinden was vanwege zijn overvloed. De capone werd geserveerd met tomaat en aubergine. Aan het begin van de vorige eeuw maakte het gerecht deel uit van de populaire culinaire traditie en werd de capone vervangen door andere groenten. De groenten, zorgvuldig geselecteerd, worden apart gefrituurd en vervolgens gekookt...
Italië, Albanella
De liefde voor Italië en zijn grote culinaire traditie komt tot uiting in een rijke en zorgvuldige selectie van de gastronomische specialiteiten van ons land. De beste kazen, de meest gerenommeerde vleeswaren, oliën, wijnen en zoetzure azijnen, de Pasta, droog of vers, koningin van het mediterrane dieet, tot aan de Mozzarella di Bufala Campana die u zal veroveren met zijn delicate smaak. Een...
...Lunchbar & Restaurant al 227 is de nieuwe culinaire uitdaging die het Hotel degli Amici in Artena aan de Via Latina op volle toeren ondersteunt. De bekende chef Agostino Balzi bereidt innovatieve en originele, evenals heerlijke gourmetgerechten en traditionele gerechten in een vernieuwde stijl. Het restaurant staat altijd tot de beschikking van de klanten, van het ontbijt tot het diner. Op elk...